تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 52 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دیروز در کنفرانس GDC ، هیدئو کوجیما گفتش که Metal Gear Ground Zeroes و عنوان پر از رمز و راز Phantom Pain در حقیقت
    با هم یک نسخه هستن و Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain هستند و Ground Zeroes یک مقدمه هستش ، ما (VG247) این گفته را اینطور تفسیر کردیم که این دو یک بازی هستند ، اما موضوع این نیست ، یکی از سخنگویان کونامی به گیم اسپات گفت که MGS5 و Ground Zeroes دو عنوان جدا از هم هستند
    حامد بیا شفاف سازی کن/
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ویدئویی که نشون دادن یکی از زیباترین ویدئوهایی بود که در تمام دوران متال بازیم دیده بودم ، فوق العاده بود
    با توجه به ویدئو میتونم بگم که اسنیک در تلاش برای نجات میلر هستش و این تلاش بدون جنگ و خون ریزی نبوده ، همون طو رکه در ابتدای ویدئو میبینیم اسنیک به شدت زخمی شده (که جا داشت من به جای اون زخمی میشدم ) و میلر و دکترها در تلاش برای نجات جان او هستن. این معلوم میکنه که اسنیک به هنگام نجات میلر در راه بازگشت به شدت مجروح شده و به این حال و روز افتاده در ادامه ویدئو میبینیم که اسنیک چشمهاشو باز میکنه و انگار که از به هوش اومده و میفهمیم که مدت زمان طولانی در کما بوده با توجه به شواهد گفته شده اسنیک بعد ا زاون حادثه 9 سال در کما بوده و برای این بود که پرستارها و دکتر و ملت همه شگفت زده شدن ، چیز دیگه ای که میشه استباط کرد اینه که Mother Base پیدا شده و مورد حمله قرار گرفته و در اخر و با توجه به ویدئویی که چند ماه پیش نمای شداده شد میشه به این نتیجه رسید که یا بیمارستان در رزوهایی که اسنیک تازه به هوش اومده مورد حمله قرار گرفته و هدف حمله کننده ها جان اسنیک بوده یا اسنیک اون موراد و اتفاقات بیمارستان رو در یک حالت بی هوشی و توهم میبینه که اتفاقا برخی مواردش کاملا توهماتی هستن که اسنیک میبینه مثلا ورود یک اژدها یا مجسمه بزرگی که وسط دهن اژدها بوده همشون توهماتی است که اسنیک در دوران کما میبینه ، مورد دیگه ای که میشه برداشت کرد اسنیک در راه انتقال بیمارستان هم مورد حمله قرار مییگره.
    این ویدئو سوالات خیلی خیلی زیادی داره مخصوصا که حضور مستلر میلر که تایید شد از سوی دیگر ما مانتیس رو هم میبینیم که حضور داره ولی با موه های قرمز رنگ در ویدئو شخصیتی میبینیم که با اسب هستش که احتمال میره این شخص هم Ocelat باشه و احتمال میره در اینجا با اسنیک رفیق شدن یا باز رودر روی هم قرار دارن
    چیزی که احتمال میدم حضور اقای Zero خواهد بود که داستان رو خیلی پیچیده میکنه
    در صحنه اخر بازی اسنیک رو میبینم که روی موتور نشسته ولی بالای پیشونیش یک شاخ زده بیرون که این باز دو حالت داره یا اسنیک هنوز د رتوهمات خودش به سر میبره یا این که این شخص همون گالوز خواهد بود که در PW حضور داشت و چون یکی از دست هاش اهنی و قرمز رنگ هستش این احتمال میره که خود گالوز باشه
    در ثانیه 1:55 که یکی از سربازهای اسنیک تو دست مییمره ارزو میکردم که من بودم و اونجا رو دست اسنیک جون میدادم واقعا باعث افتخاره

قضیه این بازی به شدت پیچیدست و یکی از رمز دارترین ویدئوهایی بود که در طول چند سال اخیر دیدم از ثانیه به ثانیه بازی میشه رمز کشید بیرون و به محتوایی غنی رسید
    و به راحتی میشه به این نتیجه رسید که با یکی از یونیک ترین عناوین این سری روبرو هستیم و باز شاهد یک شاهکار خواهیم بود
    جزییاتی بود که لازم بود اینجا گفته بشه امیدوارم به درد یکی بخوره

حامد بیا شفاف سازی کن/
    براش ایمیل فرستادم ولی هنوز جواب نداده : دی
    هر چی هست باید منظتر بمونیم خود کوجیما بیاد و شفاف سازی بکنه ، ممکنه دو بازی مجزا باشه یا یکی باشن باید صبر کرد

4. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راجع شفاف سازی تو wiki دیدم که اینجوری زده : (اگه صحت داشته باشه حالا)

Konami and Kojima Productions announced that both projects were to make up the entirety of Metal Gear Solid V, with Ground Zeroes acting as a
    prologue
    to
    The Phantom Pain

بازی مطمئننا قراره برای ps3 بیاد دیگه ؟ یه وقت واسه ps4 نندازنش ....
    Last edited by brain; 29-03-2013 at 14:42.

6. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مصاحبه 17 دقیقه ای کوجیما با gametrailers ، مثل اینکه اینجا میگه که GZ و phantom pain دو تا بازی جدا هستن که اولی GZ پیش درامدی هستش به phantom pain که خود phantom pain به گفته کوجیما بازی خیلی خیلی گنده ای هست ، ولی حرفی نمیزنه که قراره با هم توی یک پک فروخته بشن یا که جدا از هم فروخته میشن ، مثل اینکه قراره یک سیر جدید از بازی رو شروع کنه واسه همین David Hayter هم به عنوان صدا پیشه نیست ،
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وقتی این سکوت تاپیک رو میبینم سرمو بالا میکنم بببینم نکنه تاپیک در تالار دیگه ای زده شده ولی میبینم نه جاش درسته، اما !!!

سلام.
    یادش بخیر بهترین بازی جهان از نظر من . فاتح نسخه های 1 تا 4 . بهترین نسخه شماره 1

نمیدونید چقدر در جوانی عاشق این بازی بودیم شاید نسخه 1 را 500 بار فتح کردم نسخه های بعدی را فقط یک بار چون دیگه هم از هوای بازی کردن اومده بودم بیرون وهیچی بازی نمیکردم ولی احترام متال گیر واجب بود .

یعنی این نسخه 5 هست . اسنیک هنوز زندس؟ بازنشسته نشده . فک نکنم دیگه اینو بتونم بازی کنم
    اگه اسمشو بازی بزاریم بهترین بازی هر دو جهان خواهد بود ، ولی متال بازی نیست شامل هنر هشتم هم نمیشه و فراتره خیلی بالاست ، چیزی که داستان سرایی رو چندین قدم برد بالا و جلوه جدید به اون داد همتای این بازی نیامده و نخواهد امد.

بازی مطمئننا قراره برای ps3 بیاد دیگه ؟ یه وقت واسه ps4 نندازنش ....
    فعلا که کنسول های نسل حاضر ته ویدئوهاش هست ولی باز باید منتظر موند

مصاحبه 17 دقیقه ای کوجیما با gametrailers ، مثل اینکه اینجا میگه که GZ و phantom pain دو تا بازی جدا هستن که اولی GZ پیش درامدی هستش به phantom pain که خود phantom pain به گفته کوجیما بازی خیلی خیلی گنده ای هست ، ولی حرفی نمیزنه که قراره با هم توی یک پک فروخته بشن یا که جدا از هم فروخته میشن ، مثل اینکه قراره یک سیر جدید از بازی رو شروع کنه واسه همین David Hayter هم به عنوان صدا پیشه نیست ،
    بله مثل این که دیوید در بازی جدید حضور نداره و شخصیت جدید اقای Kiefer Sutherland در بازی ایفای نقش خواهد کرد (ولی باز باید منظتر موند چون ابهاماتی هست که ممکنه هر دو این اشخاص در بازی حضور داشته باشن )

9. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حامد فرض كن big boss VS snake
    صداي ديويدم رو اسنيك باشه ! اي فغاااااان

11. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که این این تریلر رو دیدم و اون صحنه های کمی که مربوط به گیم پلی بازی هستش نمیدونم شاید من اینطوریم اما اون گرافیک مورد انتظار نبود و انگار یه جورایی کمتر از اون چیزی بود که انتظارشو داشتم برای موتور جدید که کوجیما معرفی کرد . انگار کوجیما یکم اغراق کرده . یا مثلا PES2014 نسل بعدی خواهد بود که از همین موتور FOX استفاده شده برای ساختش حالا من منتظرم ببینم مثلا بازی با اون گرافیک بالا در سبک خودش میخواد چه گرافیکی داشته باشه که واقعا بشه اونو یک تغییر بزرگ نامید و نسل عوض بشه !!!

اگه قراره نسل رو عوض کنیم و یک پیشرفت در زمینه های گرافیک که شاید مهمترینش باشه ببینیم باید این تغییر و پیشرفت واقعا قابل توجه باشه
    Last edited by abolfazlm; 30-03-2013 at 14:43.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بله مثل این که دیوید در بازی جدید حضور نداره و شخصیت جدید اقای Kiefer Sutherland در بازی ایفای نقش خواهد کرد (ولی باز باید منظتر موند چون ابهاماتی هست که ممکنه هر دو این اشخاص در بازی حضور داشته باشن )
    ایشون همون جک خودمون توی سریال 24 نیست؟!
    صداش که قشنگه حالا باید دید توی بازی چطور کار میکنه!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد فرض كن big boss VS snake
    صداي ديويدم رو اسنيك باشه ! اي فغاااااان
    اون موقع قبل از این که بتونم صحنه رو ببینم شریان آئورت قلبم اتوماتیک متوقف میشه : دی

ایشون همون جک خودمون توی سریال 24 نیست؟!
    صداش که قشنگه حالا باید دید توی بازی چطور کار میکنه!
    اره ایشون هم صدای خوبی داره و خوش استیله ، حالا باز باید صبر کرد من به مکرهای کوجیما ایمان دارم با زبون خودش هم بگه باید صبر کرد تا موقع انتشار بازی

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حامد جان یه چیزی در وصف این بازی بگم....
    تنها بازی که ولقعا نتونستم اشکمو جلوشو بگیرم همین متال گیر بود لازم نیست بگم کجاشه فقط لیریکشو مینویسم
    She was the real patriot
    همراه باصدای گریه ایوا و احترام نظامی big boss
    هنوزم یادش میوفتم گریم میگیره..

16. 2 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •