تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 73 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 721

نام تاپيک: Galaxy Note II » گوشی/تبلت سامسونگ با صفحه نمایش 5.5 اینچی و پردازشگر ا Quad Core ا

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

خب اینکه بدیهیه نوت چیزی مابین اسمارت فونهای رایج و تبلت باید طبقه بندی بشه و بدلیل رایج نبودن هم اندازه های خودش برای خیلیها غیر عادی و عجیبه. وگرنه مشخصاتش اصلاً هیچ جایی برای مسخره کردن باقی نمیذاره!
    مشخصاتش نه ، ولی خیلی جاها هم به مشکل می خوری

همین که باید حتما دو دستی باشه یه مشکله.
    در کل همیشه و همه جا نمیشه به خوبی ازش استفاده کرد
    از طرفی تقریبا می تونم بگم این گوشی رو نمیشه بدون کیف یا گارد حمل کرد ، احتمال آسیب دیدنش خیلی خیلی زیاده

S3 همین مشخصات رو داره ، اون رو خیلی راحت تر میشه استفتده کرد..

ولی خب با صفحه نمایش بزرگش خیلی کار ها میشه انجام داد ، لذت وبگردی و فیلم و بازی ... البته باتریش زیاد مجال نمیده

2. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خب اینکه بدیهیه نوت چیزی مابین اسمارت فونهای رایج و تبلت باید طبقه بندی بشه و بدلیل رایج نبودن هم اندازه های خودش برای خیلیها غیر عادی و عجیبه. وگرنه مشخصاتش اصلاً هیچ جایی برای مسخره کردن باقی نمیذاره!
    شما هیچ وقت نمیتونی بگی نوت بین تبلت و گوشیه ... مگه مرزی وجود داره ؟ اگه بحث دو دست کار کردنشه با اس 2 هم نمیشه یه دست کار کرد بالاخره جایی میشه که با دست دووم باهاش کار کنی . دیگه صفحه بالای 3.5 اینچ یک دست کمی سخت میشه .
    واقعا چرا مسخره ؟ میشه توضیح بدی ؟ یعنی مثلا شما یه آچار فرانسه ای که مثلا از شماره 1 که پیچ کوچیک رو باز میکنه تا مثلا شماره 14 که پیچ بزرگ رو باز میکنه شما آچار های شماره 5 6 رو مسخره میکنی که چرا ساخته شده ؟؟!!! بالاخره سایز های متفاوتی از دستگاها ساخته میشه ! دلیلی برای مسخره کردن نداره ...

4. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمیدونم چرا با نوت2خیلی دارم بیشتر از 1حال میکنم
    هم ابعاد
    هم قیافه
    هم طراحی
    هم رام و ایناش
    اصلا برام سخت افزارش مهم نیس. فقط این که یک جور دلنشینه

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما هیچ وقت نمیتونی بگی نوت بین تبلت و گوشیه ... مگه مرزی وجود داره ؟ اگه بحث دو دست کار کردنشه با اس 2 هم نمیشه یه دست کار کرد بالاخره جایی میشه که با دست دووم باهاش کار کنی . دیگه صفحه بالای 3.5 اینچ یک دست کمی سخت میشه .
    واقعا چرا مسخره ؟ میشه توضیح بدی ؟ یعنی مثلا شما یه آچار فرانسه ای که مثلا از شماره 1 که پیچ کوچیک رو باز میکنه تا مثلا شماره 14 که پیچ بزرگ رو باز میکنه شما آچار های شماره 5 6 رو مسخره میکنی که چرا ساخته شده ؟؟!!! بالاخره سایز های متفاوتی از دستگاها ساخته میشه ! دلیلی برای مسخره کردن نداره ...
    خب منم همین رو میگم. دوستان گفتند نوت1 شون بخاطر ابعادش مورد تمسخر واقع شده من از اون لحاظ گفتم.

مشخصاتش نه ، ولی خیلی جاها هم به مشکل می خوری

همین که باید حتما دو دستی باشه یه مشکله.
    در کل همیشه و همه جا نمیشه به خوبی ازش استفاده کرد
    از طرفی تقریبا می تونم بگم این گوشی رو نمیشه بدون کیف یا گارد حمل کرد ، احتمال آسیب دیدنش خیلی خیلی زیاده

S3 همین مشخصات رو داره ، اون رو خیلی راحت تر میشه استفتده کرد..

ولی خب با صفحه نمایش بزرگش خیلی کار ها میشه انجام داد ، لذت وبگردی و فیلم و بازی ... البته باتریش زیاد مجال نمیده
    ممنون نکات ریزی رو مطرح کردین. ولی آقا من مردد شدم جداً.
    منتظر بودم نوت2 بیاد برم سراغش ولی اینجوری که شما گفتید فکر کنم همون s3 حملش راحت تر باشه.
    گرچه سخت افزار نوت2 بروزتر و جزئی قویتره و من هر چی تابحال گرفتم سعی کردم بهترین سخت افزار روز رو داشته باشه. بخاطر همین بوده که گوشی و لپتاپی که 2009 تهیه کردم هنوزم شاخ هستند!
    ولی یکم نظرم تا اینجا برگشت. چون حمل بدون دردسرتر گوشی خودش یک پوئن مثبت بزرگیه. آخه تبلت نیست که بگیم چاره ای نیست. بهرحال گوشیه.
    حداقل باید از نزدیک ببینمش و ببینم چجوری بدست من میاد. چون اندازه ی متفاوت دست افراد هم در جای خودش خیلی مهمه!
    Last edited by Legacy's; 20-09-2012 at 22:47.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

خب منم همین رو میگم. دوستان گفتند نوت1 شون بخاطر ابعادش مورد تمسخر واقع شده من از اون لحاظ گفتم.

ممنون نکات ریزی رو مطرح کردین. ولی آقا من مردد شدم جداً.
    منتظر بودم نوت2 بیاد برم سراغش ولی اینجوری که شما گفتید فکر کنم همون s3 حملش راحت تر باشه.
    گرچه سخت افزار نوت2 بروزتر و جزئی قویتره و من هر چی تابحال گرفتم سعی کردم بهترین سخت افزار روز رو داشته باشه. بخاطر همین بوده که گوشی و لپتاپی که 2009 تهیه کردم هنوزم شاخ هستند!
    ولی یکم نظرم تا اینجا برگشت. چون حمل بدون دردسرتر گوشی خودش یک پوئن مثبت بزرگیه. آخه تبلت نیست که بگیم چاره ای نیست. بهرحال گوشیه.
    حداقل باید از نزدیک ببینمش و ببینم چجوری بدست من میاد. چون اندازه ی متفاوت دست افراد هم در جای خودش خیلی مهمه!

درست سخت افزار نوت سریع تر از S3 هست ، ولی رام و حجم برنامه های نوت خیلی بیشتر هست.
    یعنی میتونم خیلی راحت بگم که در عمل تفاوت سرعتی مشاهده نمیشه

خوبه که رم نوت 2 شده 2 گیگ ، واقعا این حجم از برنامه ها و رام سنگین ، روی رم یک گیگ جواب نمی داد ...

نوت 1 هم سخت افزار قوی تری نسبت به اس 2 داشت ، اما اس 2 خیلی روون تر و سریع تر بود ، به خاطر اینکه رام و اپلیکشن های نوت خیلی پرحجم بودن
    البته مطمئننا این مشکل در نوت 2 باید حل شده باشه

به نظرم قبل از ورود نوت 2 ، نوت 1 رو تهیه کن و باهاش کار کن 2 هفته ای ..
    1 تومن می خریش(دسته 2) ، 2 هفته استفاده می کنی ، باز همون 1 تومن می فروشیش !! البته اگر دلار گرون تر شه ، گرون ترم می فروشیش

نوت دو با قیمت حدود 1800 وارد بازار میشه

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تعجب میکنم که دوستان میگن با یک دست نمیشه کار کرد !
    من که کلا با یک دست کار میکنم . حتی پشت فرمون sms مینویسم !
    به راحتی توی جیب شلوارم جا میشه . لی فاستون کتون !
    حتی دو زانو هم میتونم بشینم ! جهت اطلاع سایز شلوار لی من ۳۳ هست !
    در هر صورت همه چیز بستگی به خود شما داره . باید یک ماه با گوشی کار کنید و ببینید باهاش راحت هستید یا نه !

11. 2 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من تعجب میکنم که دوستان میگن با یک دست نمیشه کار کرد !
    من که کلا با یک دست کار میکنم . حتی پشت فرمون sms مینویسم !
    به راحتی توی جیب شلوارم جا میشه . لی فاستون کتون !
    حتی دو زانو هم میتونم بشینم ! جهت اطلاع سایز شلوار لی من ۳۳ هست !
    در هر صورت همه چیز بستگی به خود شما داره . باید یک ماه با گوشی کار کنید و ببینید باهاش راحت هستید یا نه !
    منم همینطور .اصلا مشکلی ندارم.تنظیماتی داره که مثلا تو اس ام اس یا ماشبن حساب یا شماره گیری کیبوردو بیاره گوشه سمت چپ با راست که لشه یه دستی کار کرد ولی بدون تنظیمات هم میشه پشت فرمون اس داد.برای نشستن مشکلی هم ندارم ولی بخوام درش بیارم باید یه خورده جابجا بشم ....

13. 4 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

15. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

منم هفتهٔ دیگه میفروشم 4s،به احتمال زیاد می‌خرم

17. این کاربر از avannn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان میشه نقاط ضعف و کمبودهای نرم ازفاری/غیر نرم افزاری نوت 1 رو تیتروار و خلاصه بگید. تا ببینیم نوت 2 هم اون میائل رو داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •