تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 149

نام تاپيک: Optimus G | سوپر اسمارت فون ال جی با صفحه HD و سی پی یو 4 هسته ای

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

اتفاقا امیر در مورد این یکی باهات مخالفم ، شاید در مورد 4xHD بشه این نظر رو داد ولی optimus g قضیه اش یکمی فرق میکنه و خیلی ها نظرشون روی الجی با این گوشی تغییر کرد
    سایتی مثل gsmarena که شدیدا ایرادهای ریز و جزئی میگیره در مورد این گوشی واقعا نتونست جلوی هیجانش رو بگیره !
    اومدن اپتیموس G در کنار نکسس بعدی نتیجه رو برای الجی برمیگردونه ...
    در مورد آپدیت فکر میکنین چند درصد یوزرهایی که اندروید میخرن براشون مهم هست که رام های کاستوم براشون پیدا بشه ؟ مطمئن باش بالای 90% دنبال رام های رسمی هستن که الجی هم حالا درسته یکم دیرتر عمل کرده ولی آپدیت ها رو بالاخره بیرون داده ، نمونش همین الان تو بازار ایران هست .

پیام جان من خودم الان 4X HD دارم.. از سر ناچاری..

ولی این سیاست غلطه ، اصل سخت افزار نیست ، بلکه ساپورته

یه سری به Xda بزن ، همه دارن از این وضعیت مینالند

4x بعد از اس 3 وارد بازار شد ، ولی اس 3 الان چند هفتست آپدیت داده ولی من هنوز نمیدونم برای گوشیم آپدیت میاد یا نه !
    این سیاست چه قشنگی داره ؟ از طرفی بنظرم بسته بودن بوت لودر کار احمقانه ای هست ، اخه که چی بشه؟

من به مراتب از سری گالاکسی که داشتم راضی تر بودم ، هم دولوپر ها و هم سامسونگ عالی بود پشتیبانیش galaxy note $ galaxy s2 که عالی بودن(دلم براشون تنگ شده)

کیفیت ساخت این گوشی بسیار بالاست ، ولی فقط سخت افزار و این مهم نیست .. در کنارش باید ساپورت هم باشه که عالی تر بشه
    Last edited by biostar; 12-10-2012 at 18:00.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

البته این رو هم بگم که نکسوس بعدی رو LG می سازه و امکان داره سیاست های خودش رو تغییر بده ، یعنی امیدوارم....
    Last edited by biostar; 12-10-2012 at 18:04.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا اولین CM های 4.1.1 برای Optimus Black اومد !
    اصلا Optimus Black رقیب Galaxy S ـــه ... برای Galaxy S نسخه 4.0 اومد ؟!

معیار برتری GS II به Tegra 2 چی بود ؟
    بدنه پلاستیکی ـــش ؟

والا Prada 3.0 و 4X همزمان 4.0.1 رو گرفتن ... نکنه انتظار دارین 4.1.1 رو قبل از عرضه Optimus Nexus بگیرن ؟ : دی
    اول این که فکر کنید اولین CWM که براش اومده سخت در اشتباهید. من بلک رو به یکی از دوستان فروختم که رام هاش رو هم خودم میزنم!
    دو تا جلی بین داشت که هر دو فورس کلوز خیلی زیاد و همینطور باگ زیاد داشتن! حتی با آپدیت کردنش هم تغییری ایجاد نشده! الانم براش آخرین ورژن AOPK ریخته بودم که به دلیل باگ دوربین و فورس کلوز زیادش برگردوندم به پارانوید 4!
    برای گلکسی اس خیر ،4 نیومد و ازین سیاست طرفداری نکردم! اما در موقع گلکسی اس سامسونگ از 2.2 رسوند به 2.3-2.3.3
    2.3.5
    2.3.7
    و ولیو پک! همچنین دولاپر ها براش تا جلی بین هم کوک کردن و بدون مشکل تر از بلک هست! پس اگر بحث دولاپری باشه،خیلی فاصله داره
    اما در مورد Gs 2 و O2x
    اول این که تگرا 2 اسم سی پی یو هست! نه گوشی. دوم این که از نظر سخت افزاری تا 30-40%بهینه تر عمل میکنه و پشتیبانی تقریبا 4-5برابری ،چه دولاپری و چه رسمی از Gs2! این هم با 23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 و 4.0.2 و 4.0.3 و 4.0.4 و تا آخر این ماه جلی بین! که البته کار به جایی رسیده که جلی بین میوی هم براش موجوده!!!!!!!!!
    میویی معروف به لــــــــَش تو رام دادنه!
    بدنه S2 هم پلاستیکی! درست . ولی توی هر دراپ تستی که دیدم در برابر آیفونش کم نیاورد! چه برسه به بقیه!

سوم این که پرادا و 4X دقیقا یک ماهه که 4.0.3 دریافت کردن! عزیز من ICS اس 2 (برای مقایسه با پرادا!) و Jely Bean اس3 رو کجای دلمون بزاریم ؟
    هنوز هم O2x ای ها منتظر عرضه منطقه ای IcS! پس نمیدونم بحث دولاپری و رقابت ال جی با سامسونگ اصلا معنی داره؟

الان Apple رو ببین ، یا BlackBerry ...
    سیاست LG هم مثل اوناست ... قرار نیست بوتلودر باز بشه و ملت از Dead شدن هاش ناله کنن ...
    مخصوصا Quad Core که اصلا Stable نیست توی CM و AOKP ... ( شنیدین GS III نمی تونه CM 4.1.1 شــه دیگه ؟ : دی )
    اپل یا بلک بری سیستم عامل اوپن سورس دارن؟! خوب معلومه بوت لودر میزارن
    موتو از این سیاست مسخرش دست ورداشت و از این به بعد اکثر گوشی هاش با بوت لودر باز عرضه میشند! البته نمیدونم! شاید بوت لودر بسته رو مزیت میدونید
    گوشی های ال جی دد میشن چه ربطی به ماهیت موضوع داره!؟ من گلکسی اس 2 داشتم، حتی یکبار برق رفت،گفتم دد شد! ولی باز با اتصال کابل ادین شناختش!
    منظورتون رو از جمله آخر نفهمیدم! اما CM 4.1.2 هم براش موجوده
    هم نایتلی ،هم خیلی رام ها با بیس جلی بین

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

ل این که فکر کنید اولین CWM که براش اومده سخت در اشتباهید. من بلک رو به یکی از دوستان فروختم که رام هاش رو هم خودم میزنم!
    دو تا جلی بین داشت که هر دو فورس کلوز خیلی زیاد و همینطور باگ زیاد داشتن! حتی با آپدیت کردنش هم تغییری ایجاد نشده! الانم براش آخرین ورژن AOPK ریخته بودم که به دلیل باگ دوربین و فورس کلوز زیادش برگردوندم به پارانوید 4!
    والا من خودم CM رو توی OB زیاد دیدم ... بدون هیچ باگی !
    .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون - رو بردار
    .

اول این که تگرا 2 اسم سی پی یو هست! نه گوشی. دوم این که از نظر سخت افزاری تا 30-40%بهینه تر عمل میکنه و پشتیبانی تقریبا 4-5برابری ،چه دولاپری و چه رسمی از Gs2! این هم با 23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 و 4.0.2 و 4.0.3 و 4.0.4 و تا آخر این ماه جلی بین! که البته کار به جایی رسیده که جلی بین میوی هم براش موجوده!!!!!!!!!
    میویی معروف به لــــــــَش تو رام دادنه!
    بدنه S2 هم پلاستیکی! درست . ولی توی هر دراپ تستی که دیدم در برابر آیفونش کم نیاورد! چه برسه به بقیه!
    با تشکر از یاد آوری نام گذاری Tegra 2 : دی
    خوب الان "
    23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 " عملا یه " آپدیت " حساب میشن نسبت به هم ؟!
    در صورتی که هیچ فرقی با هم ندارن ...
    راحت بخوام بگم بیشتر به نسخه Beta میخورن که سامی میاد برای گوشی هاش عرضه می کنه ! ( LG سیاست ـــش اینه که آخرین نسخه که Stable ترین ـــه رو برای گوشیش میده ، این که واقعا 2.3 ال جی با 2.3.7 سامی چه فرقی داره نمی دونم ! )
    بحث پلاستیک بحث Drop Test نبود ... بحث طراحی GS II نسبت به Optimus 2X ـــه !
    سوم این که پرادا و 4X دقیقا یک ماهه که 4.0.3 دریافت کردن! عزیز من ICS اس 2 (برای مقایسه با پرادا!) و Jely Bean اس3 رو کجای دلمون بزاریم ؟
    هنوز هم O2x ای ها منتظر عرضه منطقه ای IcS! پس نمیدونم بحث دولاپری و رقابت ال جی با سامسونگ اصلا
    معنی داره؟

انصافا شما UI ـــه Prada رو با GS III مقایسه کن ... منطقا نباید زمان ببره درست کردن همچین چیزی ؟!

5. این کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اپل یا بلک بری سیستم عامل اوپن سورس دارن؟! خوب معلومه بوت لودر میزارن
    موتو از این سیاست مسخرش دست ورداشت و از این به بعد اکثر گوشی هاش با بوت لودر باز عرضه میشند! البته نمیدونم! شاید بوت لودر بسته رو مزیت میدونید
    خوب Symbian 3 و WeboS چی ؟
    اونا که بودن !
    گوشی های ال جی دد میشن چه ربطی به ماهیت موضوع داره!؟ من گلکسی اس 2 داشتم، حتی یکبار برق رفت،گفتم دد شد! ولی باز با اتصال کابل ادین شناختش!
    منظورتون رو از جمله آخر نفهمیدم! اما CM 4.1.2 هم براش موجوده
    هم نایتلی ،هم خیلی رام ها با بیس جلی بین
    بحث Dead شدن بر میگردن به Tegra 3 ... ال جی که نمیتونه کاری بکنه
    جمله آخرم هم ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب Symbian 3 و WeboS چی ؟
    اونا که بودن !

بحث Dead شدن بر میگردن به Tegra 3 ... ال جی که نمیتونه کاری بکنه
    جمله آخرم هم ...
    عزیزم Optimus 3D هم همین وضعیت رو داشت!
    اما در مورد لینک! دولاپر های CM به دلیل سختی کار گفتن! دقیقا 1روز بعد این پست برا S3 نایتلی دوباره رام میده! یک سری نظر هست اینا بیشتر.
    اما در مورد سیمبین و وب او اس! اول این که سیمبین هیچوقت اوپن سورس نبوده! حتی bELLE
    اما Web OS به دلیل پشتیبانی واقعا افتضاح HP شکست خورد! و البته تبلتش الان با آندروید در حال کاره! پس حتما دسترسی به سورس وجود داشته

والا من خودم CM رو توی OB زیاد دیدم ... بدون هیچ باگی !
    .
    اون - رو بردار
    .

با تشکر از یاد آوری نام گذاری Tegra 2 : دی
    خوب الان "
    23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 " عملا یه " آپدیت " حساب میشن نسبت به هم ؟!
    در صورتی که هیچ فرقی با هم ندارن ...
    راحت بخوام بگم بیشتر به نسخه Beta میخورن که سامی میاد برای گوشی هاش عرضه می کنه ! ( LG سیاست ـــش اینه که آخرین نسخه که Stable ترین ـــه رو برای گوشیش میده ، این که واقعا 2.3 ال جی با 2.3.7 سامی چه فرقی داره نمی دونم ! )
    بحث پلاستیک بحث Drop Test نبود ... بحث طراحی GS II نسبت به Optimus 2X ـــه !

انصافا شما UI ـــه Prada رو با GS III مقایسه کن ... منطقا نباید زمان ببره درست کردن همچین چیزی ؟!
    عزیزم من که میگم،دوستم برام میاره گوشی رو! استیبل هست! ولی باگ و FC داره!
    دوم این که هر چی باشه! آپدیته! مثل ولیو پک. اما رام های کاستوم هست! مثل O black
    بگذریم
    برسیم سر UI ال جی که فرمودید. اول این که یک UI در اصل یک لانچر نصب شده در فایل های سیستمیه! و فوقش ماه طول بکشه! برای شرکتی که هزاران برنامه نویس داره!
    مثل این میمونه که بگیم تیمی مثل گو لانچر آپدیت نمیدن به خاطر سختی کار!
    UI پرادا هم همچین سنس نیس! یک یوزر اینترفیس معمولیه! مثل اینترفیس ریزر(البته ویجت circle خیلی ابتکار قشنگیه!)
    اما ببینیم منظورتون در مورد S2! چیه!
    شما تو پست اول میگید S2 چه برتری به O2x داره! الانم که کشیده شد به بحث طراحی و سبکتر بودن و نازکتر بودن خودش طراحی رو میرسونه! در حالی که O2x یک گوشی 4اینچیه!!!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برسیم سر UI ال جی که فرمودید. اول این که یک UI در اصل یک لانچر نصب شده در فایل های سیستمیه! و فوقش ماه طول بکشه! برای شرکتی که هزاران برنامه نویس داره!
    نتیجه میگیریم چون ۱ ماه کار میبره نیازی به کار کردن روش نیست. اصولا هسته چسبوندن به سر و ته گوشی مهمه.

9. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نتیجه میگیریم چون ۱ ماه کار میبره نیازی به کار کردن روش نیست. اصولا هسته چسبوندن به سر و ته گوشی مهمه.
    چه ربطی داره؟! پارسا امشب رو مود توهمی ها!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حســـ ادامه بحث نیست : دی
    از اون قدیما که با 4870x2 میومدم هم با این سامی ها کل کل بودیم : دی
    پارسا تو کی کاربر فعال شدی ؟ : دی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه ربطی داره؟! پارسا امشب رو مود توهمی ها!
    برداشت من از اینکه در جواب به انتقاد از ضعف لانچر گفتی نهایتا ۱ ماه وقت میبره این بود. شاید بد برداشت کردم‌!
    حســـ ادامه بحث نیست : دی
    از اون قدیما که با 4870x2 میومدم هم با این سامی ها کل کل بودیم : دی

پارسا تو کی کاربر فعال شدی ؟ : دی
    یک سالی میشه گلم! :|
    4870x2 بعد اون اتحادیه هه دیگه باز نشد؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •