ل این که فکر کنید اولین CWM که براش اومده سخت در اشتباهید. من بلک رو به یکی از دوستان فروختم که رام هاش رو هم خودم میزنم!
دو تا جلی بین داشت که هر دو فورس کلوز خیلی زیاد و همینطور باگ زیاد داشتن! حتی با آپدیت کردنش هم تغییری ایجاد نشده! الانم براش آخرین ورژن AOPK ریخته بودم که به دلیل باگ دوربین و فورس کلوز زیادش برگردوندم به پارانوید 4!
والا من خودم CM رو توی OB زیاد دیدم ... بدون هیچ باگی !
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون - رو بردار
.
اول این که تگرا 2 اسم سی پی یو هست! نه گوشی. دوم این که از نظر سخت افزاری تا 30-40%بهینه تر عمل میکنه و پشتیبانی تقریبا 4-5برابری ،چه دولاپری و چه رسمی از Gs2! این هم با 23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 و 4.0.2 و 4.0.3 و 4.0.4 و تا آخر این ماه جلی بین! که البته کار به جایی رسیده که جلی بین میوی هم براش موجوده!!!!!!!!!
میویی معروف به لــــــــَش تو رام دادنه!
بدنه S2 هم پلاستیکی! درست . ولی توی هر دراپ تستی که دیدم در برابر آیفونش کم نیاورد! چه برسه به بقیه!
با تشکر از یاد آوری نام گذاری Tegra 2 : دی
خوب الان " 23.3 و 23.4 و 2.35 . 2.3.6 و 2.3.7 " عملا یه " آپدیت " حساب میشن نسبت به هم ؟!
در صورتی که هیچ فرقی با هم ندارن ...
راحت بخوام بگم بیشتر به نسخه Beta میخورن که سامی میاد برای گوشی هاش عرضه می کنه ! ( LG سیاست ـــش اینه که آخرین نسخه که Stable ترین ـــه رو برای گوشیش میده ، این که واقعا 2.3 ال جی با 2.3.7 سامی چه فرقی داره نمی دونم ! )
بحث پلاستیک بحث Drop Test نبود ... بحث طراحی GS II نسبت به Optimus 2X ـــه !
سوم این که پرادا و 4X دقیقا یک ماهه که 4.0.3 دریافت کردن! عزیز من ICS اس 2 (برای مقایسه با پرادا!) و Jely Bean اس3 رو کجای دلمون بزاریم ؟
هنوز هم O2x ای ها منتظر عرضه منطقه ای IcS! پس نمیدونم بحث دولاپری و رقابت ال جی با سامسونگ اصلا
انصافا شما UI ـــه Prada رو با GS III مقایسه کن ... منطقا نباید زمان ببره درست کردن همچین چیزی ؟!