تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 133

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Sleeping dogs

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

سلام من تو یه مرحله گیر کردم که باید بره و دوربین های امنیتی رو ه حک کنه و یه پسورد میخواد اون پسورده چنده ؟ کسی میدونه ؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام من تو یه مرحله گیر کردم که باید بره و دوربین های امنیتی رو ه حک کنه و یه پسورد میخواد اون پسورده چنده ؟ کسی میدونه ؟
    باید تو تاپیک خود بازی می پرسیدی.
    برای -- کردن باید عدد رو خودت پیدا کنی.
    مثلا از 0123 شروع کن. اگه سبز بشه یعنی درسته. اگه زرد بشه یعنی درسته عددش ولی جاش باید عوض شه و اگه قرمز شه یعنی غلط.
    دیگه باید با آزمون و خطا پیداش کنی.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اقا من نسخه blackbox رو دانلود کردم.ولی انتی ویروسم فایل buddha.dll روپاک می کنه.چون High risk تشخیص می ده.norton internet security نصبه.کسی راهی بلده که کاری کنم با این فایل کاری نداشته باشه!چون blacklist ,... هم پیدا نکردم تو تنظیمات انتی ویروسم.اونوقت این فایل کلا تروجانه؟!!چون دانلود هم کردم از یه جا دیگه باز تروجان می شناسه.کرک exe رو دیده بودم تروجان بشناسه.ولی فایل dll ... !
    Last edited by amin666; 09-10-2012 at 03:22.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

برای استفاده از لیست سفید نورتون یا به قولی exclusions میتونید به بخش آنتی ویروس فروم برید تا دوستان راهنمایی تخصصی بهتون بدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد اون فایل هم باید بگم به چند سایت معتبر دادمش و تقریبا همه فایل مذکور رو تروجان میشناسن
    ورژن پاکی براش نیست و از همون ابتدا همینطور بوده
    بعضیها میگن آنتی ویروس ها این کار رو برای حفظ قانون کپی رایت میکنن بعضی هم میگن این فایل ها واقعا تروجان هستن و...
    من خودم اون فایل رو دارم و متاسفانه فعلا راهی بجز استفاده نداریم
    در مورد تاثیر مخرب احتمالی باید بگم تا الان خبری ندیدم اما شدیدا توصیه میکنم اگر میخوایید این فایل ها رو به عنوان فایل امن به لیست سفید اضافه کنید تا جای ممکن کرک و این طور فایل ها رو از سایت های معتبر بگیرید
    و اگر شخصی گفت من ورژن پاکی دارم اما به شما لینک سایت اصلی رو نداد و لینک از مدیا فایر و... داد به هیچ وجه از اون فایل استفاده نکنید .
    Last edited by Meysam Raz; 09-10-2012 at 08:23.

5. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آخه فایل برای خود بلک باکس هست.دیگه .بدبختی اینه نورتون فقط پیغام پاک کردن می ده.اونم وقتی پاک کرد فایل رو! کسپر اقلا یه پرسشی می کرد!البته avast هم دارم من.ولی حیفم میاد نورتون رو پاک کنم.چون اوریجیناله و روی لپتاپ بوده و واقعا قویه.وین عوض می کنم تا دو ماه کار می کنه.الانم یه ماه مونده از expire ش.به هر حال ممنون

7. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوستان من دیگه خستم شد 20 ساله دارم بازی های کامپیوتری می کنم هیچ وقت یه بازی این طوری داغونم نکرده بود اقا driver کارت گرافیکم را اپدیت کردم steam , crack , update هر کوفتی که بود نصب کردم رو بازی که کلیک می کنم صفحه سیاه میشه بعد 3 4 دقیقه میاد بالا فکر کنم دیگه وقتشه بازی های کامپیوتری رو بزارم کنار !!!!!!

داره خودمونی میشه Altaiir7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام . دوستان نمیدونم کسی به این مشکلات برخورد کرده یا نه . اولا اینکه خیلی از تنظیمات کنترل بازی رو نمیشه دستکاری کرد . به خصوص عوض کردن wasd با دکمه های جهتدار کیبورد . دوم اینکه من هرچی میرم تو تنظیمات گرافیکی و اونا رو بالا میبرم و حتی تنظیماتو سیو هم میکنم بازم تغییری ایجاد نمیشه و وقتی برمیگردم تو منو تنظیمات گرافیکی میبینم که اصلا سیو نشده ! تنها کاری که میشه انجام داد تغییر رزولوشن هستش . از بابت سیستم من هم خیالتون راحت . پی سی دسکتاب دارم با مشخصات بالا ! درضمن نسخه من بلک باکس هستش

داره خودمونی میشه saeed-guitar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام . دوستان نمیدونم کسی به این مشکلات برخورد کرده یا نه . اولا اینکه خیلی از تنظیمات کنترل بازی رو نمیشه دستکاری کرد . به خصوص عوض کردن wasd با دکمه های جهتدار کیبورد . دوم اینکه من هرچی میرم تو تنظیمات گرافیکی و اونا رو بالا میبرم و حتی تنظیماتو سیو هم میکنم بازم تغییری ایجاد نمیشه و وقتی برمیگردم تو منو تنظیمات گرافیکی میبینم که اصلا سیو نشده ! تنها کاری که میشه انجام داد تغییر رزولوشن هستش . از بابت سیستم من هم خیالتون راحت . پی سی دسکتاب دارم با مشخصات بالا ! درضمن نسخه من بلک باکس هستش
    دوست عزیز گویا این مشکل راه حلی نداره چون من هم دقیقا" همین مشکل رو تو تنظیمات دارم وقتی پرسیدم کسی جواب نداد

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

امیدوارم تونسته باشید بازی رو آپدیت کنید چون خیلی از مشکلات رو برطرف میکنه
    برای تنظیمات گرافیکی برید توی پوشه data و فایل DisplaySettings رو با notepad باز کنید و بقیه کارها رو انجام بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به جز رزولیشن بقیه تنظیمات max هستش
    در مورد عوض نشدن کلید ها میتونم به جرات بگم قرار نیست اون دکمه ها عوض بشه دلیلش هم اینه که شما توی قسمت تنظیمات نمیتونید دکمه مخصوص استفاده از موبایل که همون جهت بالا هستش یا پایین ( مخصوص پنهان کردن اصلحه و انداختن اجسام ) یا چپ و راست (که باهاشون پیچ و قفل باز میکنید) رو پیدا کنید و تغییر بدید این یعنی اون دکمه ها ثابت در نظر گرفته شدن و قابل تغییر نیستن
    Last edited by Meysam Raz; 13-10-2012 at 17:05.

12. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من الان ورژن بازیم 1.3 هست ولی باگ زیاد داره . یه اپدیت گرفتم به 1.4 و کپی کردم ولی هنوز 1.3 هست . میخوام ورژنش رو به 1.5 تغییر بدم ولی ظاهرا باید اول به 1.4 اپدیت کنم. راستش با این همه اموزش در سایت ها واقعا دیگه گیج شدم . میشه راهنماییم کنید باید کدوم فایل ها رو دانلود کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •