دوباره مثل همیشه، توپ و میدان در دست ما، موقعیت های گل زیاد و یک گل به زور! در نهایت حریف یک حمله می کنه و یک گل می زنه. داستان فوتبال لیورپول در یک سال اخیر.
دوباره مثل همیشه، توپ و میدان در دست ما، موقعیت های گل زیاد و یک گل به زور! در نهایت حریف یک حمله می کنه و یک گل می زنه. داستان فوتبال لیورپول در یک سال اخیر.
توی این هفته های بد لیورپول،تنها،بازی خوب لیورپول میتونه ما رو به آینده امیدوار کنه
از همین الان هم از جمع مدعیا عقب افتادیم
درسته چهار هفته گذشته ولی واقعن رتبه لیورپول باید 17 باشه؟
هفته اول افتضاح به وست باختیم،بعدش یه تساوی که(مثل همیشه)حقمون برد بود کردیم با سیتی،بعد دوباره یه افتضاح تو آنفیلد به
ارسنال با دوگل باختیم،یکی از بدترین بازیامونو انجام دادیم
ولی بازی قبلی یکم امیدوار شدیم...
به امید اولین برد توی فصل مقابل منفورترین تیم
we will never walk alone....
با همه حرفات موافقم دوست من
اما با این کلمه نه
منچستر رقیب سنتی ماست اما اگر با یه عینک واقعا فوتبالی نگاه کنی میشه از بازی و ساختار باشگاه منچستر هم درس گرفت
حتی اگر رقیب ما باشه
درسته که منچستریها همیشه با شعارهاشون که تا همین حالا هم ادامه داره همیشه لیورپولیها رو اذیت کردن
اما باید صادقانه بگم که این رابطه برای منی که در ایرانم قابل درک نیست
جدای از این مسئله نفرت در دنیای فوتبال واقعا نباید جایی داشته باشه(اصلی که در دنیای فوتبال کم کم داره از دایره شعور خارج میشه و تبدیل میشه به شعار)
منم مثل شما امیدوارم منچستر رو ببریم تا طرفدارای این تیم حساب کار دستشون بیاد
و متوجه بشن که لیورپول هنوز هم بزرگترین باشگاه انگلیسه![]()
تـبریک میـگم .// لیــورپول 5 -3 یانگ بویز
برای لیــورپول:
J. Ojala (o.g.)
A. Wisdom
S. Coates
J. Shelvey
J. Shelvey
برای یانگ بویز هم:
R. Nuzzolo
J. Ojala
G. Zarate
موفق به گل زنی شدن.بازی رو نتونستم ببینم ولی خب نتیجه از یه بازی فوق العاده خبر میده؛
امیــدوارم بــا این برد تیم با روحیــه ای خوب به استقبال بازی منچستر بره .![]()
ترکوندیم
فعلن تو صدریم
VIVA JONJO SHELVEY
راجرز: سوارز با اورا دست خواهد داد
سرمربي ليورپول تاکيد کرد پيش از ديدار اين تيم با منچستريونايتد بدون شک مهاجم تيمش با پاتريس اورا دست خواهد داد.
--------------------------------------------------------------------------------
به نقل از ساکرنت، ديدار تيمهاي ليورپول و منچستريونايتد در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر انگليس روز يکشنبه و از ساعت 16 به وقت تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش فارس،لوييس سوارز به اتهام اهانت نژادپرستي به پاتريس اورا در ديدار فصل گذشته به مدت 8 جلسه از همراهي تيمش محروم شد. او پس از طي کردن محروميت و حضور در ديدار برگشت تيمش برابر منچستريونايتد از دست دادن با اورا خودداري کرد که اين موضوع سر و صداي زيادي به راه انداخت.
برندن راجرز در اين مورد گفت: اگر بخواهم صادقانه بگويم، هيچ گاه در اين مورد با سوارز حرفي نزدهام. آن اتفاقهايي که در فصل گذشته رخ دادند، مربوط به گذشته هستند. فصل جديدي را آغاز کردهايم و همه چيز از نو شروع شده است. از زماني که با سوارز در ليورپول کار کردهام، احساس کردم که او انسان خوبي است و به عقيده من هيچ مشکلي پيش از ديدار با منچستريونايتد پيش نخواهد آمد. او با اورا دست خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دالگلیش : او در تنهاییمان با ما قدم زد
کنی دالگلیش, اسطوره و سرمربی سابق قرمزهای شهر لیورپول, از هموطن و همکار خود سر الکس فرگوسن, بابت حس انسان دوستیاش تمجید کرد.
دالگلیش که سر صحبت سالهای دور را باز کرد, از رفتار تحسین برانگیز فرگوسن با وجود تمام دشمنیهای آن روزهای دو تیم سخن گفت.
دالگلیش در گفتگوی با خبرنگاران گفت : '' وقتی حادثه تلخ هیلزبرو اتفاق افتاد, فرگوسن اولین کسی بود که با ما تماس گرفت و خود را آماده هرگونه کمکی و هر گونه درخواستی کرد. ''
وی ادامه داد : '' بیرون از اینجا افراد زیادی با نظرات مختلفی در مورد او زندگی می کنند.برخی از او خوششان میآید و برخی از او متنفر هستند,برخی نیز عاشقش.
او اضافه کرد گفت : '' وقتی حادثه هولناکی مانند حادثه هیلزبرو اتفاق میافتد, الکس اولین کسی است که با شما تماس میگیرد و میگوید هرکاری که بتواند انجام میدهد. ''
دالگلیش در آخر صحبتهایش گفت : '' هرگز دشمنی شدید و آشکارایی که بین دو تیم بود, مانع از درخواست همیاری و همکاری او نشد, او به ما در آن حادثه کمک کرد.
گفتنی است فردا در ساعات اولیه ظهر, دو تیم لیورپول و منچستریونایتد در بندر شهر لیورپول, به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوری واقعا جریان بازی رو تغییر داد...
اینقدر عصبانی هستم که به خودم اجازه ندم فعلا بیش از این حرفی بزنم
10000000000000000000000000000+
واقعا باهات موافقم علیرضا جان...فک کنم جر و بحث شلوی با فرگوسن بعد از اخراج شدنش به خاطر تاثیر زیادش روی داورا بوده باشه؟!
اون از اخراج خیلی سختگیرانه ی شلوی و اونم از پنالتی ای که اصلا پنالتی نبود...من که نفهمیدم چجوری پنالتی گرفت، بعد به رینا کارت داد؟!!!! بعد از دقیقه ی 60 هم تمام سوت به نفع یونایتد بود...
یعنی من واقعا باورم نمیشه لیورپول باخته...آخه چقدر یه تیم مثل لیورپول میتونه بد شانس باشه؟!!! از اون طرف یه تیم مثل منچستر چقد میتونه خوش شانس باشه!!!!!!
خداییش دیگه صبرم سر اومده....
خیلی عصبیم!
چرا هی اشتباهات داوری به ضرر ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)