تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 79 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان سایتی هستش که بشه در مورد این ورزشکارای خارجی و مشخصات و سابقه ورزشیشون اطلاعات به دست آوردش ؟
    اگر خارجی هم باشه سایتش اشکالی نداره
    خیلی دوست دارم بدونم قدو وزن این ورزشکارای شنا چنده به نظر خیلی قد بلند میان

با تشکر

2. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سایتی هستش که بشه در مورد این ورزشکارای خارجی و مشخصات و سابقه ورزشیشون اطلاعات به دست آوردش ؟

با تشکر
    تو سایت خود المپیک وقتی رو اسم ورزشکار کلیک کنی مشخصاتش بیاد که شامل قد و وزنش هم میشه.

4. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

با تشکر
    یکم سرچ کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پیروزی احسان روزبهانی رو تبریک میگم

اما چند تا چیزش خیلی جالب و البته تابلو هستش

یکی این گزارش کردن اینا که انگار دارن واسه خالشون گزارش میکنن هی میپریدن تو حرف هم اون یکی که میگفتش چقدر داوره گیجه

یکی من نمیدونم اینا چقدر عقده ای شدن المپیک داره تو انگلیس برگزار میشه همش دنبال این هستند که یه جورایی بگن انگلیس خوب نتونسته برگزار کنه بابا شما کار درست اصلا شما المپیک برگزار کن
    این مجریه همچین داد میزد ناداوری هم به حاشیه برگزاری المپیک اضافه شد هر کی ندونه فکر مکنن حق عمش رو خوردند همش دنبال حاشیه هستند یه بارم نگفتن المپیک این خوبه ها رو داشته
    کسی نیست از اینا بپرسه شما که انقدر ادعا دارید تا 1000 سال دیگه هم میتونید یه المپیک برگزار کنید که انقدر ایراد میگیرید برید یه کم رو ورزش سرمایه گذاری کنید تا ورزشکار یه کم امید داشته باشه مثل نوشاد نگه تو پارکینگ خونمون تمرین میکردم این خجالت آوره نه اینکه دست کلید ورزشگاه گم بشه شما خوشحالی کنید و فقط دنبال حاشیه باشین
    این که خوبه ، خانم ندا شهسواری اون یکی پینگ پنگ باز ما میگفت که من رو میز ناهار خوری تمرین میکردم آخر مامانم اومد جمعش کرد . اینو پریشب شبکه 3 نشون داد !

8. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چند بار توی این دو تا تاپیک لینک گذاشته شده که اگر می خواید برنامه و نتایج بازی ها رو دنباله کنید برید به فلان آدرس ولی باز هم سوال در مورد اینکه نتیجه چی شد یا فلان مسابقه کی هست زیاده دلیلش هم اینه که اولا همه نمیتونند توی سایت انگلیسی به هدفشون برسند دوما معلومه که نتایجی که مربوط به کاروان ایران میشه یه جا جمع باشه واسه همه پیگیریش راحت تره
    شما هم که پست ها رو دیدی تقریبا هیچ کس فقط نتیجه اعلام نکرده همه نظر خودشون رو هم گفتند که میشه همون بحثی که شما میگی
    آ آه بیا اینم فیلمش . ست آخر بازی هست ! من یکی تو همین انجمن میشناسم آلمان زندگی میکنه اگه خواستین بدم ترجمه کنه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by A.N.A.P; 31-07-2012 at 05:18.

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان چرا تو المپیک در رشته بوکس امتیازها شمارش نمیشه ؟؟ شاید برای جذاب تر شدن باشه
    همینجا جاداره از شبکه جم تشکر کنم که دیشب بازی رو پخش کرد و با گزارشگرش هم من خیلی حال کردم

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز وزنه برداری 69 کیلو مردان هست در این دسته شرکت کننده ای داریم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امروز وزنه برداری 69 کیلو مردان هست در این دسته شرکت کننده ای داریم ؟
    نه برادر لیست بازی های امروز ایرانی ها رو چند صفحه قبل گذاشتم

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تمجید قهرمان سیدنی از پینگ پنگ باز ایران/ تیمو بول: عالمیان آینده خوبی خواهد داشت

پینگ‎پنگ‏باز آلمانی که با شکست نوشاد عالمیان مانع صعود این بازیکن به مرحله یک هشتم نهایی بازی‎های المپیک شد، ضمن تعریف از عملکرد وی گفت: من آینده خیلی خوبی را برای این بازیکن متصور هستم."تیمو بول"، بازیکن آلمانی پس از پیروزی برابر نوشاد عالمیان در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‎های تنیس روی میز بازی‎های المپیک 2012 لندن گفت: نوشاد خیلی خوب بازی می‏کند. این بازیکن در زدن سرویس عملکرد فوق‏العاده‌ای دارد. ضمن اینکه از استیل خوبی هم برخوردار است.
    این پینگ‏پنگ‎باز آلمانی تصریح کرد: نوشاد بازیکن جوانی است اما با این حال خیلی خوب و باانگیزه بازی می‎کند. من با شرایطی که از عالمیان دیدم، آینده خوبی را برای او متصورم.

منبع خبر انلاین

15. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تمجید قهرمان سیدنی از پینگ پنگ باز ایران/ تیمو بول: عالمیان آینده خوبی خواهد داشت

پینگ‎پنگ‏باز آلمانی که با شکست نوشاد عالمیان مانع صعود این بازیکن به مرحله یک هشتم نهایی بازی‎های المپیک شد، ضمن تعریف از عملکرد وی گفت: من آینده خیلی خوبی را برای این بازیکن متصور هستم."تیمو بول"، بازیکن آلمانی پس از پیروزی برابر نوشاد عالمیان در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‎های تنیس روی میز بازی‎های المپیک 2012 لندن گفت: نوشاد خیلی خوب بازی می‏کند. این بازیکن در زدن سرویس عملکرد فوق‏العاده‌ای دارد. ضمن اینکه از استیل خوبی هم برخوردار است.
    این پینگ‏پنگ‎باز آلمانی تصریح کرد: نوشاد بازیکن جوانی است اما با این حال خیلی خوب و باانگیزه بازی می‎کند. من با شرایطی که از عالمیان دیدم، آینده خوبی را برای او متصورم.

منبع خبر انلاین
    اگه اون گزارشگر اون حرفو زده باشه پس واقعا خیلی احمق بوده، چون این هموطنش نظر دیگه ای داره و این نشون میده اون گزارشگر زر مفت زده.

17. 2 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •