با این تفاصیر میشه گفت دو مدل Lenovo Y580 و Asus N56 ، هر دو یه سری معایب و برتری دارن (البته به غیر از گرافیک، که Y580 تا حدودی زورش بیشتر میچربه ولی خب از FHD ایسوس نمیشه گذشت)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این تفاصیر میشه گفت دو مدل Lenovo Y580 و Asus N56 ، هر دو یه سری معایب و برتری دارن (البته به غیر از گرافیک، که Y580 تا حدودی زورش بیشتر میچربه ولی خب از FHD ایسوس نمیشه گذشت)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از کجا با ssd 2200 خریدی؟!! چیزی که مشخصه از هم قیمتهای خودش مثل n55sl گرافیکش خیلی بهتره!! کولینگشم فکر کنم با ی فن حل باشه!! دوستان که دارند اگه از 100 به این مدل نسبت به مدلهای هم رده نمره بدن ممنون میشم
از صداش و گرافیکش راضیم واقعا!
Last edited by adamhesaby; 31-07-2012 at 03:16.
سوالی که صفحه قبل پرسیدم جواب بده.
کسی قیمت امروز رو نداره؟ گرون شده؟
منم سه روز پیش خریدم راضیم فقط یک سوال داشتم ببخشید لپ تاپ که خاموش شد از برق بکشمش در ضمن میگن لولا پلاستیکیه یعنی زیاد باز و بسته نکنم درسته؟ در ضمن تک دونه اخری بود که گیرم اومد دیگه نمایندگی های شیرازش تموم کرده بود خریدم 2050
اگر دوستان کسی خبر داره که Lenovo Y580 تو دبی هست و کجای دبی ؛ بهم خبر بده .
لطفا آدرس دقیق بدید
با تشکر فراوان
سلام به همگی
من هم 2 روز هست خریدم از همه چیزش هم راضیم حتی از کیفیت تصویرش که دوستان گفته بودن پایین هستش
به من هم گفتن آخریش بود
من بدون ssd خریم 2060 آخه ssd دارش موجود نبودکه با هزینه های ارسال از تهران به شهره ما و پارتیشن بندی و نصب ویندوز شد 2.130
فقط یه سوال داشتم : برای دیدن جای هارد ssd در پشتش باید باز بشه؟ و این که اگر یه هارد ssd بگیرم امکان استفاده از 2 تا هارد رو با هم دارم؟؟؟
من چیزی نشنیدمسلام دوستان . الان یک چیزی فهمیدم
وقتی گوشتون رو به تاچ پد نزدیک کنید یک صدای قژ قژ شنیده میشه که خیلی ضعیفه به صورت یک در میان. فکر میکنم مال هارد باشه
ببینید برای شما هم این صدا وجود داره یا نه. میخوام بفهمم طبیعیه یا به برم گارانتی؟
البته گوشام زیاد تیز نیس![]()
دوستان منم 5 روزه گرفتم.کلا لپ تاپه خوبیه.منم شیراز گرفتم که اینم آخریش بود.من 1099 گرفتم بدون ssd
پارتیشن بندیو این کاراشم که خودم کردم و کاری نداشت.اگر سوالی دارید در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)