تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 35 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه راحت شدی دیگه. بازارم که خرابه قیمت جنس ها بالا میره هر ساعت .
    وزنش چطوره ؟ طراحیش و ... زمخت نیست ؟ باریک هست نسبت به سونی svs ؟ تو عکس و بشت ویترین بنظر کلفت میومد تو دستم نگرفتم برسیدم ببینم چطوره
    تصویرش چطوره کیفیت بیکسل ها دیده میشن؟
    خودم بین svs و لنوو موندم

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از یک هفته بلاخره شارژر رو رفتم گرفتم !!
    فتوشاپ CS6 رو نصب کردم و کارهای سه بعدی انجام می دادم اوکی بود و بدون مکس تمامی کارها انجام می شد ، تا الان هم که نیم ساعت هست دارم کار می کنم داغ نکرده اصلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    وزنش چطوره ؟ طراحیش و ... زمخت نیست ؟ باریک هست نسبت به سونی svs ؟ تو عکس و بشت ویترین بنظر کلفت میومد تو دستم نگرفتم برسیدم ببینم چطوره

مرسی
    سلام

وزنش 2.6 کیلو هست ، طراحیش رو هم که من خوشم اومده و نازک و نحیف هست !!!! ولی فکر می کنم صفحه نمایشش از ایسوس بهتر نباشه
    Last edited by dishlame; 08-08-2012 at 16:23.

4. این کاربر از dishlame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

مرسی
    سلام
    وزنش نسبتا خوبه نسبت به سایزش و... 2.6 قابل جابه جایی هم هست (البته بنده که به کوله عکاسی عادت کردم این هم در همین حدود هست)
    اما خب اگر مثلا نصف این بود خیلی ایده آل هست اما خب نیست ! کاریش نمیشه کرد!

طراحیش رو من دوست دارم در عین سادگی زیباست به خصوص رنگ سفیدش رو خیلی ها کیف کردن !
    به نازکی سری s سونی نیست یا اینکه مک بوک پرو های سری جدید !
    اما به نظر من خوب هست!
    در مورد پیکسل ها من که راضی هست (راستش خیلی من توی این چیز ها وسواس ندارم که نظر خیلی دقیقی بتونم بدم! اما توی کاربردی که من ازش استفاده کردم راضی هست)
    اما در مورد مانیتورش یه مقدار بیشتر شاید امید داشتم! هر چند در حد لپ تاپ ها خیلی خوبه اما من شاید به خاطر اینکه خیلی توی تدوین و یا اصلاح رنگ و نور عکس دقت کردم این مقداری راضی ام نکنه ! اما بجز این سری جدید مک بوک پرو که واقعا پیشرفتی در مانیتور های لپ تاپ ها هست شاید همه بقیه هاشون همین باشد دیگه!

باید مشخصا برای یه تصویر خاص با لپ تاپ های دیگه در شرایط یک سان مقایسه بشه که بگیم کدومش بهتر هست!

6. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ته ران

پيش فرض

من اینو سه شنبه هفته قبل خریدم 1645 کاش زودتر میخریدی. خیلی وضع دلار خرابه حالا فکر نکنم گرافیکش 640 باشه , هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اینو سه شنبه هفته قبل خریدم 1645 کاش زودتر میخریدی. خیلی وضع دلار خرابه حالا فکر نکنم گرافیکش 640 باشه , هست؟
    گرافیک رو مطمئن نیستم!
    اما غیر ممکن هست این رو خریده باشید!

چون برای خود سازگار هم 2 شنبه رسید! که سه شنبه شب رسید شیراز ! و من همون موقع خریدم!

این سفید
    با بلوری
    6 گیگ رم
    i7
    هارد 750 هست!

شما با این مشخصات گرفتید؟
    (احتمال خیلی زیاد بدون بلوری هست)
    در مورد گرافیکش هنوز چک نکردم چون این یکی دو روز واقعا سرم شلوغ هست بدجور! اما راستش برای من تفاوتی نمی کنه!
    مقداری قبول دارم گرون گرفتم
    هرچند از این لپ تاپ بلوری خیلی به دردم نمی خوره(اگر رایتر بود خیلی برام مفید بود اما فقط بلوری رم هست)
    و دیگری اگر واقعا گرافیکش 640 باشه باز به دردم نمی خوره!
    اما به خاطر رنگش مجبور به پرداخت این تفاوت شدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ته ران

پيش فرض

برای من 500گیگه و بلوری نداره و اون موقع سفید فقط
    i5 داشتن. دو سوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن ببین گرافیک چیه.

10. این کاربر از hosein_haq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دیدم میگن تصویرش خوب نیست گفتم شاید از فاصله بیکسلش دیده باشه بس خوبه تصویرش دیگه نباید چشم چسبوند به صفحه تا بگیم بیکسلش دیده میشه بس اوکی هست.
    خودم از سونی خوشم میاد ولی اگه عیبی داشته باشه قبول میکنم یکی از بچه ها گفته بود سونی نسبت به لنوو تو کولینگ خیلی داغونه مثل ژیان و لنوو بنز . بخاطر همین شک دارم رو سونی داغ کنه و ... ولی تصویر سونی شاخه.

نمی دونم لنوو بگیرم یا سونی s که قیمتش هم زیادتره فعلا هم که هر ساعت گرونتر میشه
    سوال داشتم دستم نگرفتم نمی دونم یجورایی یقور نیست زمخت نیس؟ تو عکس و ویترین این حس داد به من حالا بگی خوبه برای من سند هست.
    ایوی بریج هست . z580 نسبت به y580 فرقش چیه؟ z هم کانفیگش خوبه اخه. y سنگینتر هم هست?
    تاچ لبتاب خوبه ؟ چند لمسی هست؟ کیبوردش خوبه؟ بک لایت داره؟
    بلوری و گرافیک شاید بعد بدرد خورد چیز بروز خریدی بد نیست عالیه. اگه با گرافیک 640 خریدی چک کن نبود حالشون جا بیار انشا.. که هست.
    مبارکت باشه لنوو چیز خوبیه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای من 500گیگه و بلوری نداره و اون موقع سفید فقط
    i5 داشتن. دو سوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن ببین گرافیک چیه.
    چک کردم نه گرافیکش همون 630 هست!
    رنگ سفیدش واقعا خوشکله 1 هفته صبر کردم و ریسک که بیاید! و بالاخره وارد ایران شد و خریدم. (چند تا از دوستانم دیدن خیلی خوششون اومده بود از ظاهرش و...)

سلام
    دیدم میگن تصویرش خوب نیست گفتم شاید از فاصله بیکسلش دیده باشه بس خوبه تصویرش دیگه نباید چشم چسبوند به صفحه تا بگیم بیکسلش دیده میشه بس اوکی هست.
    خودم از سونی خوشم میاد ولی اگه عیبی داشته باشه قبول میکنم یکی از بچه ها گفته بود سونی نسبت به لنوو تو کولینگ خیلی داغونه مثل ژیان و لنوو بنز . بخاطر همین شک دارم رو سونی داغ کنه و ... ولی تصویر سونی شاخه.

نمی دونم لنوو بگیرم یا سونی s که قیمتش هم زیادتره فعلا هم که هر ساعت گرونتر میشه
    سوال داشتم دستم نگرفتم نمی دونم یجورایی یقور نیست زمخت نیس؟ تو عکس و ویترین این حس داد به من حالا بگی خوبه برای من سند هست.
    ایوی بریج هست . z580 نسبت به y580 فرقش چیه؟ z هم کانفیگش خوبه اخه. y سنگینتر هم هست?
    تاچ لبتاب خوبه ؟ چند لمسی هست؟ کیبوردش خوبه؟ بک لایت داره؟
    بلوری و گرافیک شاید بعد بدرد خورد چیز بروز خریدی بد نیست عالیه. اگه با گرافیک 640 خریدی چک کن نبود حالشون جا بیار انشا.. که هست.
    مبارکت باشه لنوو چیز خوبیه
    سلام
    نه دیگه انقدر ها مانیتورش بد نیست اما من برای تصحیح رنگ و نور فیلم اگر بخواهم انجام بدهم ترجیح می دم که به یه مانیتور مخصوص اینکار وصل بکنم اما من که راضی ام (شاید الان می گم full hd می بود شاید مقداری کمکم می کرد اما خب برای تدوین باز من وصل بکنم به یه مانیتور و 2 مانیتوری تدوین بکنم کارم راه می افته)

زحمت نیست ولی خب طبیعتا به نازکی سری s سونی هم نیست! اما برید دستتون بگیرید بهتر می تونید تصمیم بگیرید.

تفاوتش هم با y580 اکثرش در گرافیکش و مقداری در مابقی چیز هایش هست
    تاچ پدش خیلی خوبه ، بله چند لمسی هست و کیبوردش هم خیلی عالیه (واقعا طراحی کیبوردش خلی خوبه) (بک لایت رو هم نمی دونم چیه!! ! وگرنه خدمتتون عرض می کردم داره یانه)

گرافیکش هم همون 630 هست راستش برای من فرقی نمی کنه! و براش ناراحت نشدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ته ران

پيش فرض

دوستانی که این مدل رو گرفتن یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیندازید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •