داوید سیلوا: در قراردادم بندی برای رفتن به رئال و بارسا وجود ندارد
سایت گل- داوید سیلوا، هافبک منچسترسیتی، اعلام کرد که در قراردادش هیچ بندی در مورد پیوستن احتمالی او به بارسا یا رئال وجود ندارد. این ستاره 26 ساله اسپانیایی به تازگی قراردادش را با منچسترسیتی برای 5 سال دیگر تمدید کرد تا به شایعاتی که در مورد بازگشتنش به اسپانیا به گوش می رسید، پایان بدهد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قراردادم را تمدید کردم زیرا از بودن در اینجا لذت می برم. امیدوارم بتوانیم به پیشرفت مان ادامه بدهیم و برای جام های بیشتر بجنگیم. در حال حاضر، به این مسئله فکر می کنم نه به آینده. تنها به بازی کردن، لذت بردن و رسیدن به قهرمانی فکر می کنم. هیچ بندی در قراردادم نیست که براساس آن بتوانم به رئال یا بارسا بروم." سیتی با دو تساوی پیاپی مقابل استوک و آرسنال، در حال حاضر در مکان هفتم جدول لیگ برتر قرار دارد. آنها در جام اتحادیه نیز با شکست 4-2 مقابل استون ویلا، از دور رقابت های کنار رفتند. به همین دلیل سیلوا معتقد است که نمایش تیمش باید بهتر شود. " حقیقت این است که ما فوتبال خوبی به نمایش نمی گذاریم. ما باید پیشرفت کنیم. مانند فصل گذشته که شروع خوبی داشتیم. ما باید به سطح قبل برگردیم. باید هر چقدر می توانیم به سختی کار می کنیم تا هر چه زودتر به بهترین شرایط برسیم. ما آن طوری که می خواستیم شروع نکردیم اما هنوز به دنبال قهرمانی هستیم. لیگ تازه شروع شده؛ همین طور چمپیونزلیگ."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]