Gamescom 2012 : Need for Speed Most Wanted Will Compete on Every Front Trailer
Gamescom 2012 : Need for Speed Most Wanted Will Compete on Every Front Trailer
Last edited by Hojjat07; 17-08-2012 at 19:18.
گیم پلی بازی خیلی روون به نظر میرسه
تو همین گیم پلی که دوستمون از بازی گذاشته(البته با کیفیت hd ) ، تیونیگ ( شاسی، بدنه، لاستیک، نیتروژن، و افزایش پرفورمنس ) تایید شده وقتی ماشین بنز sl 65 انتخاب میشه اینا رو نشون میده
در جه گیر دادن پلیس ها هم به نظر میرسه از 1 هست تا 6 که 6 خیلی میتونه جالب باشه
Last edited by manreza71; 17-08-2012 at 23:49.
اینم یه تریلر دیگه که توش سه تا از ماشین های قدرتمندی که تو بازی هستند نمایش داده میشن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این والپیپرا هم که گذاشتی دوست من دیگه آخر کیفیتن!یعنی کیفیت توشون داره موج میزنه!
من که این کوروته رو پسندیدم!(کادو کن ببرم!)
اون بازتابای نور خورشیدم که کف خیابون دیده میشه عالین!(بازی از نظر گرافیکی فک کنم هیچی کم نداره!مخصوصا" اون اگزوز کوروته!)
================================================== ==================================
دوستان اون تریلر ها هم که گذاشتین اصلا" راه نداره کیفیت 0.01 بیشتر باشه حد اقل ببینیم توش چی میگذره؟!
متشکر
دوست من این تریلر با کیفیت بیشتر تکراریه!
این تریلر نشون میده که دست فرمون خیلی شبیه به HP 2010 خواهد بود با این تفاوت که دنده 1 و دنده 2 برا حرکتایه آرومم طراحی شدن!(نه این که یه ههوووو شتاب برداره ماشین!)
اون دریفتایی هم که از بازی نشون میده من عااااااااااااااااااااااشش ششششقشونم!یعنی عالیه!(یعنی بازی تلفیقی از HP 2010 و MW هست!)
دوستان از تعداد ماشینا و نوعشون خبری نیست؟
تو این عکس تریلر فک کنم اون ماشین کناریه رونتون باشه؟!(درسته؟)
تو قسمت اول که میره ماشینو عوض کنه میره یه ماشین پارکه و اونو برمیداره!دزدی میکنه ؟( کلمه ی jack به کار برده!)یا این که ماشینا هر نقطه ی شهر پارکن؟
از زمانی که ps1 داشتم عاشق کورویت بودم ، در صورتی که با افزایش پرفورمنس به لامبورگینی نزدیک بشه اونو انتخاب میکنم
با عضویت تو سایت gemespot میتونی با کیفیت بالا تریلر بازی ها رو ببینی
البته این تریلر مال کنسول بود، مسلما نسخه pc گرافیکش به مراتب بالاتر هست
باید این بازی یه اتوبان بزرگ داشته باشه تا بشه 250 mph رو توش گاز داد ...
Last edited by manreza71; 18-08-2012 at 16:40.
بچه ها والپیپرها رو دیدم. انگار روی گرافیک هم دارن خوب کار می کنن. فقط خدا کنه تنظیمات AA رو توی این بازی دیگه بزارن که نبودش خیلی تو ذوق می زنه.
از تریلرها مشخصه.بازی بیشتر شبیه به Burnout Paradise تا MW
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)