صددرصد تایید میشه
به نظر منم اون موقع که شصت هفتاد هزار نفر تو ورزشگاه فریاد میزدن فرهاد نرو باید فکر تعصب و استقلال بود.
فکر کنم همتون قبول دارید که اگه فرهاد نمیرفت فصل قبل راحت قهرمان بودیم
صددرصد تایید میشه
به نظر منم اون موقع که شصت هفتاد هزار نفر تو ورزشگاه فریاد میزدن فرهاد نرو باید فکر تعصب و استقلال بود.
فکر کنم همتون قبول دارید که اگه فرهاد نمیرفت فصل قبل راحت قهرمان بودیم
تنها دلیل نیومدن فرهاد یه بازوبند بود؟ یا دلائل دیگه ای داشت که رسانه ای نشد؟
یعنی کاپیتانی اینقدر مهم هستش خب میدادینش به فرهاد
تنها چیزی که میتونه من رو آروم کنه قهرمانی تیمه
به خاطر یه سری مسائل شخصی و چرت و پرت فرهاد رو از هوادارا گرفتند![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 23-07-2012 at 10:44.
به نظر من اون موقعی که شصت هفتاد هزار نفر تو ورزشگاه فریاد میزدن فرهاد نرو و اون رفت تعصبش رو نشون داد (حالا به هر دلیلی که رفت)
و فکر کنم همه با من هم عقیده باشن که اگه فصل قبل فرهاد نرفته بود قطعا قهرمان شده بودیم.
حالا که فکر میکنم میبینم حتما خدا خواست که فرهاد نیاد !
یکم فکر کنید . قلعه نوعی هنوز فرهاد وارد تیم نشده بود همش میگفت هر سوالی راجع به مجیدیه از فتح الله زاده بپرسید انگار نه انگار اینم مثل بقیه بازیکناس !
سر کاپیتانی هنوز هیچکدوم نیومدن تیتر کرد کاپیتانی برای نکونامه .وقتی از قبل شروع لیگ اینجوری لج میکنه با فرهاد دیگه وقتی میومد چی؟من از همون اول دلم شور میزد که سال آخری میخواد کاپیتانمون رو جلوی هوادارا خورد کنه . مطمئنا همینکارو میکرد . بهش بازی نمیداد . تو دربی تعویضش میکرد . به هر حال یه کارایی باهاش میکرد که در شان و شخصیت فرهاد نبود و به صورت افتضاحی از فوتبال خداحافظی میکرد حتما خدا خواست که کاپیتان مقدس ما اینجوری خراب نشه و فعلا به استقلال نیاد پس این رو به خودتون بگید که حتما قسمت نبوده
فرهاد هم اینجور چیزا رو دید که نیومد ! کاپیتانی رو بهونه کرده اما آینده رو دیده وگرنه کاپیتانی که خود جواد هم بهش میداد اگه میرفت اما رفتارهای قلعه نوعی رو دیده که هنوز نیومده داره باهاش لج میکنه و به 2 3 ماه دیگه فکر کرده که نیومده و بهترین کار رو کرد به نظر من دمش گرم
فرهاد همیشه آدم صبور و مظلومی بوده و کمترین مصاحبه ها رو بین بقیه مدیرا و مربیا و تمام فوتبالیا داره . همیشه سکوت میکنه و هیچی نمیگه . راجع به قضیه دخترش مگه شما علم غیب داری که اینجوری میگی؟از کجا معلوم از امارات دخترش رو نبرده باشه قطر؟شما مگه پیش دخترش زندگی کردی که اینجوری میگی؟چون سکوت کرده و هیچی نگفته باید پشت سرش تهمت زد؟هزارتا اتفاق دیگه میتونسته افتاده باشه شما از کجا میدونی که قضاوت میکنی؟اگه فرهاد 2 تا هوادار مثل شما داشته باشه دیگه احتیاجی به اون 90هزارتا پرسپولیسی نداره که فحش خواهر بهش توی ورزشگاه بدن !
[حذف شد]اما فرهاد توی اوج فوتبال خودشه بازیکن 37 ساله ای که 90 دقیقه کامل بازی میکنه و توی دقیقه 91 توی کورس با یه بازیکن 24 ساله نصف زمین فوتبال رو جارو میکنه و با پای چپ توی زاویه بسته دربازه ی حریف رو باز میکنه ! قدرت فرهاد ما اینه اوج فوتبالیشه که اگه میومد استقلال قلعه نوعی گند میزد به این ابهت و قدرتش و کاملا خوردش میکرد پس حق داشت نیاد طلفا فرهاد رو با کسی مقایسه نکنید
کاپیتان محبوب ما ناراحت نباش که ما هوادارای واقعی همیشه بهترین قضاوت رو میکنیم . همیشه صبور و مظلوم بودی و سکوت کردی اما سکوت تو با ما حرف میزنه . ایول به این مرام![]()
Last edited by pcforlife; 26-07-2012 at 20:44. دليل: بخش حذف شده = زمینه ساز حاشیه
بدور از تعصب حرف بزنیم بعضی جاها خیلی بهتره:
از نظر اخلاقی مهدوی کیا از فرهاد خیلی سره..
کاملا تایید میشه...
میان میگن چون فرهاد نیومده دیگه استقلالو نمیخوایم...
من هم فکر میکنم دلایل دیگه ای غیر از کاپیتانی مطرح بوده که مجیدی نیومده
از چه لحاظ ؟ متر و معیارتون چیه ؟ چقدر شناخت دارین از هر دو ؟
این که یکی خونسرده یکی دیگه نیست که ربطی به اخلاق نداره
مهدوی کیا فقط خیلی خونسرده
بهتره این بحث هم ادامه پیدا نکنه
کی میگه ؟ کسی این حرف رو بزنه هوادار نیست تماشاگره بین این دو واژه فرق هست از زمین تا زیرزمین
کسی نمیگه استقلال رو دیگه نمیخواد !! میگن کاش فرهاد هم بود تا همه چیز تکمیل میشد
این میون بعضیا خوشحال میشن از نیومدن مجیدی بخاطر خود فرهاد بعضیا هم هستن احساساتشون میچربه و میگن تحت هر شرایطی مجیدی باید میومد
رائول گونزالس با اون همه افتخار وقتی دید بازی بهش نمیرسه و روی نیمکت رئال میشینه رفت شالکه 04 !!! بازیکن در حد اندازه های مجیدی شأن خودشو حفظ میکنه و کار درستی هم میکنه
استقلال صاحب اسپانسر شد
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، در نشست امروز علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال با سیدضیا ایمانی، مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره بانک رفاه قرارداد پشت پیراهن استقلال به امضا رسید.
به گزارش فارس استقلال در بازی اول لیگ بدون اسپانسر به میدان آمد. این تیم ساعت 22:30 فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا میرود.
محتوای مخفی: منبع
نکونام بازوبند کاپیتانی را به رحمتی داد
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی با سایپا مهدی رحمتی را به عنوان کاپیتان استقلال اعلام کرد و گفت با درخواست نکونام این کار صورت گرفته است. سرمربی آبیپوشان پیش از جواد نکونام را به عنوان کاپیتان اول استقلال معرفی کرده بود.
محتوای مخفی: منبع
خروج منتظری و جباری از فهرست استقلال/نکونام و زندی اضافه شدند
فوتبال ایران/دو تغییر در فهرست 18 نفره تیم استقلال برای بازی مقابل سایپا نسبت به مسابقه با آلومینیوم رخ داد. به گزارش اوج نیوز،بر این اساس نام پژمان منتظری که از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شده و مجتبی جباری که هنوز به مرز آمادگی ایده آل نرسیده است از فهرست 18 نفره استقلال برای بازی مقابل سایپا خط خورد. منتظری در تمرین عصر امروز استقلال هم غایب بود. با خروج نام این دو بازیکن از فهرست 18 بازیکنان استقلال،نام فریدون زندی و جواد نکونام در لیست 18 نفره قرار گرفت. میرشاد ماجدی درباره وضعیت نکونام و اینکه آیا کارت بازی بین المللی وی صادر می شود یا نه گفت:تا ساعات پایانی سه شنبه شب منتظر هستیم تا این اتفاق بیفتند و او بتواند بر اساس صلاحدید کادر فنی در بازی مقابل سایپا استقلال را همراهی کند.محتوای مخفی: منبع
Last edited by Amir M.ohAma.D; 24-07-2012 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)