تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 308 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اینها مثال های خوبش بودن، زلاتان و Chygrynskiy هم بودن که اصلا خریدهای مناسبی نبودن اما این دو سال خریدها همه خوب بودن (البته من زلاتان رو خرید خوبی حساب می کنم فقط زیادی بازیکن بزرگی بود که روی نیمکت بشینه). الان در خط دفاعی و هافبک نیاز به یه بازیکن مشترک هست که هم سرعت خوبی داشته باشه و به طور کلی هم نقش یه مدافع بکاپ رو داشته باشه هم نقش کیتا برای بستن بازی و محکم کردن دفاع.

امسال یک خرید دیگه داریم.

بله .. کاملا درسته ...
    این خرید های خوب دو سال اخیر رو من به حضور روسل در صدر باشگاه ربط میدم ...
    دقیقا این دو خرید یعنی زلاتان و چیگرینسکی توی سال 2009 بودن ... حالا نکته ی کار این بود که 2009 آخرین سال ریاست لاپورتا یی بود که از 2003 توی باشگاه بود .. و به نظر من بیشتر یه مانور تبلیغاتی بود .. مخصوصا چیگرینسکی که با 25 میلیون اومد بارسا و سال بعدش با 15 میلیون برگشت شاختار اگه اشتباه نکنم ... یعنی لاپورتا با عجله دست به خرید زد که نام خوبی از خودش به جا بزاره ... و این رو میشه از رابطه ی پپ هم با بازیکنان فهمید .. وقتی زلاتان میگه که چند ماه پپ باهاش اصلا حرف نمیزده یعنی بهش اعتقاد نداشته و یک خرید تحمیلی بوده !!!
    توی این دو فصل یعنی از 2010 که روسل اومده هم تنها خرید افلای بوده که هنوز جواب نداده .. ولی این بازیکن توانایی این رو داره که توی بارسا بازی کنه و به نظرم ذخیره ی خوب و مطمئنی خواهد بود ...
    آکادمی بارسا هم هر چقدر توی این سال ها توی تولید هافبک ها و مهاجم ها قوی بوده ، توی تولید دروازه بان و مدافع ضعیف بوده .. به نظر من وقت این رسیده که یک دروازه بان جوان در کنار این دو دروازه بان با تجربه بارسا قرار بگیره ... البته مدافعان خوبی هم مثل فونتاس یا بارترا پرورش داده شدن یا حتی مونتویا ولی فرصت بهشون داده نشده ...
    پست دفاع وسط پستیه که جایی برای اشتباه نداره ...

بهترین پیشنهاد هم همونیه که گفتید ... یک بازیکن که توی دو محور بتونه بازیکنه بهترین گزینه خواهد بود .. که من به شخصه خیلی دوست دارم مارتینز به بارسا بیاد چون توی فصل قبل برای بیلبائو هم توی دفاع مرکزی خوب کار کرد هم توی هافبک دفاعی ...

در کل بازم باید منتظر بود و ببینیم بارسا روی چه بازیکنی دست میزاره .. بعدش پروسه چانه زنی (!) شروع میشه و یه مدت مدیران با هم گفت و گو میکنند تا قیمت رو پایین بیارن و جون ما رو بالا تا بلاخره یه بازیکن بگیره بارسا ( البته این برای من که طرفدار چلسی هم هستم سخته ... مقایسه کردن خرید های دو باشگاه و روند طی شده توسط مدیران دو باشگاه منو بی حوصله میکنه )
    Last edited by CATALONIA; 14-08-2012 at 11:28.

2. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

به نظر من وقت این رسیده که یک دروازه بان جوان در کنار این دو دروازه بان با تجربه بارسا قرار بگیره ...
    در مورد دروازه بان موافقم.باید یه فکری به حالش کنن.وقتی مثلا توی بازی چلسی کلا 3 تا حمله جدی انجام میده و 2 تاش گل میشه؛خیلی معنی ها داره.
    موفقیت والدز هم به خاطر سیستمی بود که پپ طراحی کرد.یعنی چون توپ رو در اختیار داشتن حمله زیادی روی دروازه اتفاق نمی افتاد و درنتیجه والدز خیلی گل نمیخوره.
    تنها چیزی که والدز ازبقیه دروازه بانها حتی کاسیاس ؛بیشتر داره ,بازی با پای فوق العاده اش هست!!
    پس باید از همین حالا به فکر باشن تا یک دروازه بان خوب پرورش بدن تا زمانی که از طرف والدز احساس خطر کردیم؛دیگه نگرانی وجود نداشته باشه.

خیلی دوست دارم که تیتو در این فصل روی ضد حمله ها یه تغییر ایجاد کنه.در ضد حمله سرعت بسیار کمه و کسی که توپ رو داره ,حفظ توپ میکنه تا یکی اروم اروم از راه برسه و بهش پاس بده.و تا اون موقع هم کل تیم حریف برگشتن دفاع!!
    ما تنها در ضد حمله هایی سرعت داریم که مسی توپ رو از همون نیمه خودمون بر میداره و تنهایی حرکت میکنه.
    دوست داشتم مثل تیم المان بازی بیشتر رو به جلو بود تا در عرض(البته موقع ضد حمله منظورمه).جوری که مربیشون گفته بود در تیم ما توپ باید در طی 8 ثانیه جلو دروازه حریف برسه!

4. 4 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مگه بارسا تا آستانه خرید دانیل اگر نرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟پ چی شد؟؟؟؟

به هر حال باشگاه این همه استعداد یاب داره یه نفر رو باید پیدا بکنن که یا یه نفری رو بسازن که مثل گلادیاتور و اسطورمون پویول باشه .نه کسی مثل چیگرینسکی که 1فصل به زور تو تیم بود.

راستی خبری از نیمار نیست قول داده بودن بعد از المپیک بیاد؟؟؟؟؟
    دنیل اگر که بارها گفته دوست نداره از لیورپول جدا بشه وگرنه مهره خیلی خوبی بود چون هم قد بلنده، هم سر زن، هم 27 سالشه و سنش بالا نیست، هم گلزن روی کرنر ها، هم قدرت پاسکاری و بازیسازی داره، هم چپ پاست و می تونه دفاع چپ بازی کنه. به هر حال لیورپول قیمتش رو 27 میلیون پوند اعلام کرده که با این قیمت اصلا عملی نیست.

نیمار هم این فصل نمیاد.

آکادمی بارسا هم هر چقدر توی این سال ها توی تولید هافبک ها و مهاجم ها قوی بوده ، توی تولید دروازه بان و مدافع ضعیف بوده .. به نظر من وقت این رسیده که یک دروازه بان جوان در کنار این دو دروازه بان با تجربه بارسا قرار بگیره ... البته مدافعان خوبی هم مثل فونتاس یا بارترا پرورش داده شدن یا حتی مونتویا ولی فرصت بهشون داده نشده ...
    پست دفاع وسط پستیه که جایی برای اشتباه نداره ...
    البته افلای رو سه میلیون گرفتیم برای همچین قیمتی قطعا خوب بوده و البته بازیکن خیلی خوبیه، فقط مصدومیت های زیادی داشت و اگه مصدوم نباشه قطعا برای نیمکت و استراحت دادن به بازیکن ها بسیار مفیده.

در مورد دروازه بان موافقم.باید یه فکری به حالش کنن.وقتی مثلا توی بازی چلسی کلا 3 تا حمله جدی انجام میده و 2 تاش گل میشه؛خیلی معنی ها داره.
    موفقیت والدز هم به خاطر سیستمی بود که پپ طراحی کرد.یعنی چون توپ رو در اختیار داشتن حمله زیادی روی دروازه اتفاق نمی افتاد و درنتیجه والدز خیلی گل نمیخوره.
    تنها چیزی که والدز ازبقیه دروازه بانها حتی کاسیاس ؛بیشتر داره ,بازی با پای فوق العاده اش هست!!
    پس باید از همین حالا به فکر باشن تا یک دروازه بان خوب پرورش بدن تا زمانی که از طرف والدز احساس خطر کردیم؛دیگه نگرانی وجود نداشته باشه.

خیلی دوست دارم که تیتو در این فصل روی ضد حمله ها یه تغییر ایجاد کنه.در ضد حمله سرعت بسیار کمه و کسی که توپ رو داره ,حفظ توپ میکنه تا یکی اروم اروم از راه برسه و بهش پاس بده.و تا اون موقع هم کل تیم حریف برگشتن دفاع!!
    ما تنها در ضد حمله هایی سرعت داریم که مسی توپ رو از همون نیمه خودمون بر میداره و تنهایی حرکت میکنه.
    دوست داشتم مثل تیم المان بازی بیشتر رو به جلو بود تا در عرض(البته موقع ضد حمله منظورمه).جوری که مربیشون گفته بود در تیم ما توپ باید در طی 8 ثانیه جلو دروازه حریف برسه!
    دروازبان جوون رو نمیشه آورد و گذاشت ذخیره کسی مثل والدز (که خودش هم دروازبان بزرگی نیست) و انتظار داشت پیشرفت کنه و تبدیل به یه دروازبان درجه یک بشه. والدز همین الان هم 30 سالشه و من فکر می کنم بعد از این فصل باید یه دروازبان درجه یک و آماده به تیم اضافه بشه.

6. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

والدز همین الان هم 30 سالشه و من فکر می کنم بعد از این فصل باید یه دروازبان درجه یک و آماده به تیم اضافه بشه.
    البته شما درست میگی.اما حتی اگه دروازه بان درست و حسابی هم بیارن؛باید به فکر یه جوان تر هم باشن که در کنارش باشه و کم کمک رشد کنه!
    چون احتمالا والدز و پینتو همزمان باید از تیم خداحافظی کنن.سن والدز و پینتو بالاست و بعید میدونم والدز هم با اومدن دروازه بان خوب ؛به عنوان ذخیره بشینه.احتمالا میره توی یه تیم ضعیف تر و دروازه بان اول میمونه!

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تنها انتقادی که در طی این چند سال از بارسا داشتم این ویکتور سوتی! هست...

بخدا خسته شدم از دستش اصلا دروازبان بزرگی نبوده نیست و نخواهد بود خیلی دوس داشتم دخیا رو بگیریم که نشد...

9. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تنها انتقادی که در طی این چند سال از بارسا داشتم این ویکتور سوتی! هست...

بخدا خسته شدم از دستش اصلا دروازبان بزرگی نبوده نیست و نخواهد بود خیلی دوس داشتم دخیا رو بگیریم که نشد...
    والدز هرچه قدر سوتیم بده باز اهل کاتالونیاست و به تیمش تعصب داره و بعضی اوقات خیلی استثنایی کار میکنه و گاهیم سوتی های وحشتناکی میده اما به نظر من از دخیا بهتره،به هرحال من که از کل تیم راضیم...

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

والدز هرچه قدر سوتیم بده باز اهل کاتالونیاست و به تیمش تعصب داره و بعضی اوقات خیلی استثنایی کار میکنه و گاهیم سوتی های وحشتناکی میده اما به نظر من از دخیا بهتره،به هرحال من که از کل تیم راضیم..

تعصب بدون قابلیت و توانایی فقط به درد خودش میخوره....

بخدا اگه یه دروازبان خوب داشتیم همین فصل قبل چمپیونز لیگ رو میگرفتیم...

امیدوارم امسال شاهد سوتی هایی بس کمتر از این فرد عجیب شاهد باشیم....

12. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

14. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ضربه ی پنالتی از دست رفته ی مسی مقابل آلمان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : خودم!

16. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خب بر خلاف نظر دوستان در این تاپیک سونگ توسط بارسلونا جذب شد.

توافق آرسنال و بارسا براي انتقال الکس سونگ

مذاکرات دو باشگاه در مراحل نهايي قرار دارد و باشگاه کاتالاني اعلام کر حاضر است مبلغ مورد نظر توپچي ها را براي خريد اين بازيکن کامروني بپردازد.

باشگاه آرسنال آماده است تا الکس سونگ، هافبک کامروني اش را در مقابل پيشنهاد 15 ميليون پوندي بارسلونا، به اين باشگاه واگذار کند.

مذاکرات دو باشگاه در مراحل نهايي قرار دارد و باشگاه کاتالاني اعلام کر حاضر است مبلغ مورد نظر توپچي ها را براي خريد اين بازيکن کامروني بپردازد.

در صورتي که اين انتقال نهايي شود، سونگ چهارمين بازيکني خواهد بود که در 5 سال اخير از آرسنال به بارسا پيوست. پيش از اين، تيري آنري، الکساندر گلب و سسک فابرگاس چنين مسيري را طي کردند.

مديران بارسا ابتدا حاضر به پرداخت پيشنهاد 15 ميليون پوندي آرسنال نبودند اما يک منبع نزديک به اين انتقال، به سايت گل گفت که اکنون توافق در اين زمينه حاصل شده است.

با توافق دو طرف، اکنون باشگاه لندني به اين بازيکن اجازه خواهد داد تا در مورد بخش هاي شخصي قراردادش با باشگاه کاتالاني مذاکره کند.

او پيش از اين از پيشنهاد باشگاه بارسلونا ابراز خشنودي کرده بود.

آرسنالي ها روز گذشته نيز اعلام کردند با پيشنهاد 24 ميليون پوندي منچستريونايتد براي خريد رابين فن پرسي موافقت کرده اند و اکنون با 39 ميليون پوندي که در صندوق اين باشگاه وجود دارد، هواداران انتظار دارند ونگر جانشينان مناسبي براي اين دو بازيکن پيدا کند.

ورزش 3

پ.ن:کسی از بازی سونگ نقدی داره؟؟؟؟
    من خودم بازی هاش رو ندیدم.چطور بازیکنی هست؟؟؟؟

18. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •