درسته میکل توپ لو داد اما تری آفساید گیری ناشیانه انجام داد و خودش جا موند!
درسته میکل توپ لو داد اما تری آفساید گیری ناشیانه انجام داد و خودش جا موند!
دی متئو پس از توقف چلسی:تساوی نتیجهای عادلانه بود
سرمربی تیم فوتبال چلسی بعد از تساوی این تیم مقابل یوونتوس اعلام کرد نتیجه عادلانه ای بود و از عملکرد "اسکار" ستاره جوان تیمش بسیار راضی است.به گزارش خبرگزاری مهر، "روبرتو دی متئو" بعد از تساوی چهارشنبه شب تیمش مقابل یوونتوس در کنفرانس
خبری گفت: بازی بسیار خوبی بود و هر چه به پایان آن نزدیک می شدیم هر دو تیم می توانستند پیروزی را از آن خود کنند.وی افزود: ما موقعیت های خوبی برای به ثمر رساندن گل سوم داشتیم اما در نهایت نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم و آنها در گل دوم خود را به
ثمر رساندند و به نظر من تساوی عادلانه ای بود.سرمربی تیم فوتبال چلسی خاطرنشان کرد: ما اشتباهاتی روی صحنههایی که گل را دریافت کردیم داشتیم و مهاجمان یووه هم تمام کننده های بسیار خوبی بودند. اسکار امشب فوق العاده بود. منتظر این بودم که در یک
بازی مناسب از او استفاده کنیم، او در این دیدار توانایی هایش را نشان داد و 2 گل هم به ثمر رساند.دی متئو در پایان گفت: نباید فراموش کنیم که او هنوز بسیار جوان است اما به تیم ملی برزیل راه یافته که کار بسیار دشواری است. خوشحالیم که او را در ترکیب تیممان
داریم.دیدار تیم های فوتبال چلسی و یوونتوس در هفته اول لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن برگزار شد و در پایان با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.
بازی چلسی و یوونتوس رو دیدم!
واقعا بازی جذابی بود به نظر من اسکار یکی از بهترین گل های این فصل لیگ قهرمانان رو زد! اون گل بارها و بارها ارزش دیدن داره و ثابت میکنه که این بازیکن واقعا آینده داره!
این مساوی نتیجه بدی برای چلسی نیست و باید قبول کرد که یوونتوس جدی ترین رقیب چلسی تو این گروه هست!
بازی خوبی بود
به شخصه از نحوه بازی چلسی خیلی راضیم .
متاسفانه سازمان دفاعیمون مشکل داره که تو بازی دیشب چند بار جا موند که نیمه اول یه بار چک نجات داد دروازه رو ..
هنوز هم نفهمیدم چرا اسین و میرلس رو فروختیمشون :(
از نکات مثبت بازیمون هم میشه به درخشش اسکار و هازارد اشاره کرد که به همراه ماتا نشاط و شادابی رو آوردن تو بازی تیم .. تیم خیلی زیباتر داره بازی میکنه نسبت به پارسال
متاسفانه ساختار دفاعیمون کلا مشکل داره و توی این فصل بیشتر به خاطر همین ضربه خوردیم
در بازی های آینده دی متئو حتما باید یه فکری برای این بکنه وگرنه ممکنه بازم جام های دیگه ای رو از دست بدیم!
ولی اون چیزی که مشخصه با توجه به بازیکنای خلاقی که داریم در زمینه هجومی خیلی قدرتمند هستیم
اسکار هم دیشب بالاخره خودشو نشون داد و می تونه توی بازی های آینده بیشتر از قبل بازی کنه
گل دوم اون واقعا یه سوپر گل بود و واقعا بارها میشه از دیدن اون لذت برد. توی کل دنیا هم فکر نکنم تعداد زیادی باشن که بتونن همچین گل هایی بزنن!
پیش بازی چلسی- استوک: آبی ها به دنبال حفظ صدرنشینی
پس از تساوی مقابل یوونتوس، چلسی برای حفظ صدرنشینی در لیگ برتر به پیروزی مقابل استوک نیاز دارد.
بعد از نیمکت نشینی در دیدار مقابل یوونتوس، آینده دنیل استوریج در استمفوردبریج در هاله ای از ابهام قرار دارد. اسکار هم که در دیدار چهارشنبه شب هر دو گل آبی ها را به ثمر رساند، به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا ممکن است نتواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.
به جز این دو بازیکن، چلسی هیچ مصدوم یا محروم دیگری ندارد و دی متئو می تواند بهترین تیمش را راهی میدان کند.
اما در سوی دیگر، اندی ویلکینسون، مدافع استوک، بعد از دریافت کارت قرمز در دیدار هفته گذشته مقابل منچسترسیتی، در این دیدار غایب خواهد بود و احتمالا رایان شوتون جای او را خواهد گرفت.
مامادی سیدیبه نیز همچنان دوران نقاعت بعد از مصدومیت از ناحیه ران را سپری می کند و بعید است در این دیدار به میدان برود. حضور جمی نس در این دیدار نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
آیا می دانستید؟
- چلسی در 11 دیدار اخیرش در استمفوردبریج تنها یک بار شکست خورده است.
- در آوریل 2012، نشریه فوربس چلسی را در رده هفتم باارزش باشگاه دنیا قرار داد (با ارزش 743 میلیون پوند)
- فصل گذشته دو تیم در هفته اول رقابت ها در ورزشگاه بریتانیا به تساوی 0-0 رسیدند اما در دیدار برگشت چلسی با تک گل دروگبا به پیروزی دست پیدا کرد.
- در آوریل 2010 چلسی در استمفوردبریج 7-0 به پیروزی رسید؛ با سه گل از سالومون کالو و دو گل از فرانک لمپارد.
- استوک در چهار دیدار اخیرش در خانه چلسی موفق به گلزنی نشده است.
- رابرت هوث، مدافع آلمانی استوک، 42 بازی برای چلسی انجام داد و در سال 2006 به میدلزبورو پیوست.
- جوف کامرون که در این تابستان از باشگاه آمریکایی هوستون دینامو به استوک پیوست، در سال 2011 در ترکیب تیم ستارگان ام ال اس مقابل منچستریونایتد بازی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با گل دیرهنگام اشلی کول موفق شدیم تیم سرسخت استوک رو ببریم
متاسفانه من بیرون بودم و فقط 15 دقیقه آخر رو رسیدم ببینم
فقط ناراحتم که مهاجممون که تورس باشه گل نمیزنه و اشلی کول روی گل دقیقآ نقشی رو ایفا کرد که تورس باید انجام میداد !
تبریک میگم با گل دقایق پایانی کول چلسی 1-0 برنده شد و صدر جدول رو حفظ کرد
امیدوارم فردا لیورپول هم بازیشو ببره![]()
تورس گل هم نزند، براي موفقيت تيم تلاش ميکند
سرمربي چلسي تاکيد کرد مهاجم اسپانيايي تيمش در صورت گل نزدن نيز براي موفقيت چلسي تلاش ميکند.
به نقل از ساکرنت، فرناندو تورس ژانويه سال گذشته با مبلغ 50 ميليون پوند از ليورپول راهي چلسي شد و با اين تيم توانست جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.
بسياري از کارشناسان پرداخت اين مبلغ را براي تورس بيش از حد معمول اعلام کردند. تورس نيز مدت زيادي در حاشيه قرار داشت و نتوانست آن طور که بايد در ترکيب چلسي ظاهر شود ولي سرمربي ايتاليايي آبيهاي لندن در اين خصوص نظر ديگري دارد.
روبرتو دي متئو در مورد اين بازيکن گفت: همه ما از او و حضورش در چلسي راضي هستيم. اگر او گلزني هم نکند، بدون شک با سختي براي موفقيت تيم تلاش خواهد کرد. هيچ مشکلي در اين زمينه نداريم.
تورس در 4 ديداري که در فصل جديد براي آبيهاي لندن انجام داده توانسته 3 گل وارد دروازه حريفان کند.
دي متئو در اين مورد گفت: او سرشار از اعتماد به نفس است، خيلي خوب بازي ميکند و براي تيمش گل ميزند. او توانايي اين را دارد که مدافعان حريف را به دردسر بيندازد و با مشغول کردن آنها به هم تيميهايش فرصت گلزني بدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوید لوییز با چلسی ۵ ساله تمدید کرد
مدافع برزیلی چلسی قرارداد جدیدی را با این تیم به مدت 5 سال به امضا رساند.
![]()
به نقل از ساکرنت، داوید لوییز 25 ساله ژانویه 2011 با 21 میلیون پوند از بنفیکا به چلسی پیوست و تاکنون 55 بار در ترکیب ثابت این تیم به میدان رفته است.
ملی پوش تیم ملی برزیل که سال گذشته جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا را با چلسی بالای سر برد، در دیدار فینال لیگ قهرمانان به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب تیم روبرتو دی متئو قرار داشت. او تمام 120 دقیقه برابر بایرن مونیخ در میدان حاضر بود و ضربه پنالتی خود را نیز وارد دروازه حریف کرد.
داوید لوییز که در فصل نقل و انتقالات تابستانی مورد توجه بارسلونا قرار گرفته بود، در مورد تمدید قراردادش به سایت چلسی گفت: خیلی خوشحالم که قراردادم را تمدید کردم. چلسی باشگاه بزرگی است و امیدوارم بتوانم جامهای دیگری را نیز با این تیم بدست آورم. میخواهم سالهای زیادی در بالاترین سطح ممکن فوتبال بازی کنم و این موضوع در بازی کردن برای چلسی بدست خواهد آمد. هر چیزی که مربوط به باشگاه میشود به ویژه هواداران باشگاه را دوست دارم. آنها زمانی که به این تیم آمدم با من رفتار خیلی خوبی داشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)