تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 95 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا . فکر نکنم توی تاریخ سابقه داشته باشه که میلان از اینتر بازیکن بگیره و جواب نده . البته چون از نظر ژنتیکی و خونی یکی هستن برای همینه که مشکلی پیش نمیاد
    از خرید ماتری و بازگشت بوریلو خیلی بهتره . مخصوصا روی مصاف های هوایی و ضربات سری که میزنه خیلی میتونه به میلان کمک کنه . توی بازی های پیش فصل میلان روی سانترهای از کناره اصلا حساب نمیکرد یا این که خیلی کم پیش میومد که سانتر کنن.
    چون مهاجم نوک میلان یا الشاراوی بود یا روبینیو . ولی با حضور پاتو و مخصوصا پاتزینی این روند به کل تغییر میکنه .
    فعلا خیالم راحته که بخاطر ایتالیایی بودن پاتزینی نهایت تلاشش رو در بازی ها انجام میده . برزیلی ها به اون صورت خودشون رو خسته نمیکنن ولی ایتالیایی ها بخاطر اون تعصب خاصی که دارن فرق میکنه.
    باید دید قضیه هافبک و مخصوصا کاکا به کجا میرسه!

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دقیقا . فکر نکنم توی تاریخ سابقه داشته باشه که میلان از اینتر بازیکن بگیره و جواب نده . البته چون از نظر ژنتیکی و خونی یکی هستن برای همینه که مشکلی پیش نمیاد
    از خرید ماتری و بازگشت بوریلو خیلی بهتره . مخصوصا روی مصاف های هوایی و ضربات سری که میزنه خیلی میتونه به میلان کمک کنه . توی بازی های پیش فصل میلان روی سانترهای از کناره اصلا حساب نمیکرد یا این که خیلی کم پیش میومد که سانتر کنن.
    چون مهاجم نوک میلان یا الشاراوی بود یا روبینیو . ولی با حضور پاتو و مخصوصا پاتزینی این روند به کل تغییر میکنه .
    فعلا خیالم راحته که بخاطر ایتالیایی بودن پاتزینی نهایت تلاشش رو در بازی ها انجام میده . برزیلی ها به اون صورت خودشون رو خسته نمیکنن ولی ایتالیایی ها بخاطر اون تعصب خاصی که دارن فرق میکنه.
    باید دید قضیه هافبک و مخصوصا کاکا به کجا میرسه!
    کریستین ویری
    پاتزینی بازیکن خوبیه ولی در همون حدود کاسانوست شاید با خصوصیات مهاجم نوک بیشتر و تکنیک پایین تر. میلان عملا برای جایگزینی زلاتان و تیاگو سیلوا بازیکنی اضافه نکرده.

میلان نسبت به پارسال قطعا ضعیف تر شده و از اون طرف یووه بازیکن مهمی رو از دست نداده و بازیکن های خوبی اضافه کرده و می کنه، پارسال هم که یووه قوی تر از میلان بود. گرچه فوتبال قابل پیش بینی نیست ولی امسال شانس میلان برای قهرمانی خیلی بالا نیست.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مونتوليوو خوشحال از جذب پاتزيني

ريکاردو مونتوليوو، ستاره سابق باشگاه فيورنتينا و خريد تابستاني ميلان در صحبتهايي نسبت به جدايي آنتونيو کاسانو از ميلان و مبادله او با جيامپائولو پاتزيني واکنش نشان داده است.

اين مبادله درحالي رخ مي دهد پاتزيني و کاسانو در سمپدوريا با هم و درکنار هم بازي مي کردند. بعد از آن کاسانو به ميلان آمد و پاتزيني روانه اينتر شد و حالا قرار است که اين دو بازيکن تيمهايشان را با هم عوض کنند.

دراين ميان مونتوليوو معتقد است که پاتزيني مي تواند خريد فوق العاده اي براي ميلان باشد. او در صحبتهايي دراين باره گفت:« به عنوان يک انسان، بايد بگويم که پاتزيني فوق العاده است و ما سالهاست که با هم دوستيم. ما در کنار هم کوپا ايتاليا پريماوررا را فتح کرديم و در تيم جوانان آتالانتا درکنار هم بوديم و با هم براي فيورنتينا و تيم ملي زير 21 ساله هاي ايتاليا و تيم ملي ايتاليا بازي کرده ايم.»

مونتوليوو ادامه داد:« اينکه دوباره همديگر را اينجا مي بينيم، فوق العاده است. در تيمي که بيشترين جامهاي دنيا را دارد. من دقيقا حس مي کردم که تيممان بازيکني مثل او را کم دارد.»

روسونري فصل جديد رقابتهاي سري آ را با ديدار با سمپدوريا آغاز خواهد کرد.

ورزش 3

5. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ویری زمانی اومد که کلا نابود شده بود . گرفتار انواع و اقسام حاشیه ها شده بود .
    میلان ضعیف تر شده ولی یووه هم تغییر بخصوصی نداشته . ایسلایی رو خریده که مصدومه . آساموا هم که یک بازیکن معمولیه . مازی - پوگبا - لئالی که جوان هستن و اصلا معلوم نیست بهشون بازی برسه یا در یووه بمونن . لوسیو هم که تکلیفش مشخصه
    میلان هم اگه پارسال با بحران مصدومیت مواجه نمیشد صد در صد قهرمان سری آ میشد . میلان فصل پیش عملا توی سه جبهه با یک ترکیب ثابت بازی میکرد و حدود 14 - 15 مصدوم داشت.
    همین خستگی بیش از حد و مصدومیت ها در آخر فصل به میلان ضربه زد بعلاوه مسائل دیگه !

7. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همین خستگی بیش از حد و مصدومیت ها در آخر فصل به میلان ضربه زد بعلاوه مسائل دیگه !
    اتفاقا به نظر من اون مسائل دیگه خیلی بیشتر به میلان ضربه زد تا مصدومیت و خستگی
    فصل پیش خیلی راحت میتونستیم از یوه تو چند جا سبقت بگیریم که کنترل نا محسوس نزاشت
    به هر حال باید منتظر بود دید این فصل آش گالیوسکونی چه مزه ای میگیره! 100 درصد با نبود دو فوق ستاره
    مثل زلاتان و سیلوا به مشکلاتی بر می خوریم ولی احتمالا بحران برای تیم به وجود نمیاد و فکر کنم بتونیم
    تو کورس قهرمانی قرار بگیریم.

9. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو رو خدا ببین ، کاسانو ملی پوش رو دادیم پاتزینیو گرفتیم تازه 7 میلیون دیگه هم گذاشتیم تو جیب اینتر !! اگه از پاتزینی خوشم نمیومد قشنگ از خجالت این گالیانی در میومدم !!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتزینی و کاسانو هم بالاخره بین دو تیم میلان و اینتر جابجا شدن و این انتقال بصورت رسمی توسط هر دو باشگاه و در وب سایت این دو تیم اعلام رسمی شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد از مصدومیت دوباره ای که پاتو گرفتارش شده , میلان و جنوا به سرعت بر سر انتقال قرضی زی ادواردو مهاجم برزیلی و 24 ساله این باشگاه به توافق رسیدن .
    مثل این که این بازیکن این مدت رو با میلان تمرین میکنه تا الگری اون رو زیر نظر بگیره و اگر بتونه نظر مثبت الگری رو کسب کنه به عنوان بازیکن جدید میلان معرفی میشه .
    البته میلان همچنان به دنبال جذب نیانگ مهاجم 18 ساله تیم Caen فرانسه است ولی هنوز با این باشگاه به توافق کامل نرسیده .
    یک خبر هم منتشر شده مبنی بر این که میلان به خرید نایجل دی یانگ هافبک هلندی تیم منچستر سیتی نزدیک شده و بعد از انتقال گارگانو به اینتر و کنار کشیدن این تیم از خرید این بازیکن , میلان تنها مشتری جدی این بازیکن محسوب میشه.

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب خرید زی ادواردو منتفی شده . چون که الگری میخواست قبل از جذب این بازیکن در تمرینات از اون تست بگیره که ایا به کار میلان میاد یا نه . ولی این بازیکن این شرایط رو قبول نکرد و به جنوا برگشت.
    کاکا هم برای سوپر کاپ اسپانیا مقابل بارسا دعوت نشد تا شایعات انتقال و بازگشت اون به میلان به حداکثر برسه .
    مورینیو هم طی مصاحبه ای رسما گفته که کاکا جایی در برنامه های آینده اون نداره . رئال در پی جذب مودریچ از تاتنهامه و با حضور اوزیل و این بازیکن دیگه جایی برای کاکا نمیمونه.
    به گفته روزنامه گازتا : گالیانی از طرف فلورنتینو پرز برای بازی برگشت سوپر کاپ اسپانیا در مادرید دعوت به عمل اومده و به احتمال زیاد ادامه مذاکرات قبل یا بعد از اون بازی برگزار خواهد شد.
    در حال حاضر تنها کاری که میشه کرد اینه که مثل همیشه صبر کنیم.

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پاتزيني:اميدوارم بتوانم مثل اينزاگي باشم
    جيامپائولو پاتزيني بازيکني است که به تازگي به جمع بازيکنان ميلان پيوسته . او در يک مبادله دو طرفه، از اينتر به ميلان منتقل شد و کاسانو به جاي او به رختکن نراتزوري رفت.
    او در کنفرانس خبري اش به خبرنگاران گفت: " اولين ابراز احساسات به من عالي بود و اين انتقال به سرعت انجام شد. بسيار خوشحال هستم ؛ميلان يک باشگاه تراز اول است و من هرگز نمي توانستم به پيشنهاد اين تيم جواب منفي بدهم. من چند بازيکن ميلان را مي شناختم و آن ها به من کمک کردند تا در تيم جا بيافتم. من خواسته هاي زيادي براي شروع اين کار دارم. مي خواهم همان بازيکن 5 ماه پيش شوم ؛ زماني که در تيم ملي هم حضور داشتم.من انگيزه و اشتياق خود را حفظ خواهم کرد . بازي اول ما با سمپدورياست وهمه از روابط من و باشگاه با خبر هستند.مي خواهم از همين جا شروع کنم . مي خواهم به تيم ملي برگردم و دوباره گلزني کنم و براي ميلان بازي هاي درخشاني انجام بدهم."

به گزارش گل ،اين ستاره ايتاليايي ادامه داد:" من به يک باشگاه بزرگ وارد شده ام و اميدوارم که بتوانم بدرخشم. متقاعد شده ام که در اين تيم بازيکنان بزرگي حضور دارند که مي توانيم فصل خوبي را سپري کنيم. اين بيهوده است که بخواهم در رابطه با گذشته ام در اينتر بگويم. با يک تماس تلفني به من گفتند که تو را نمي خواهيم و من نيز تصميم گرفتم که از تيم جدا شوم.من هميشه راست گو بودم و سرم را بالا نگه مي دارم.دليل اصلي خروجم را از ديگران بايد بپرسيد."

او درمورد جو حاکم بر ميلان گفت:" من بازيکنان جوان زيادي را اين جا ديدم و نگراني هواداران را به خوبي متوجه مي شوم اما بايد بدانند که ما با تمام توان در زمين ظاهر خواهيم شد. کاکا؟ او يک قهرمان است، اما باشگاه در اين رابطه تصميم گيري مي کند و ما بازيکنان مهم ديگري را در ميلان داريم ؛اما فراموش نکنيد که کاکا قهرمان است. من با کاسانو روابط خوبي دارم و او يک بازيکن بزرگ است. نمي دانم چرا از ميلان جدا شد. نمي دانم چه اتفاقي براي او رخ داده و دليل عصبانيتش چيست. اگر بخواهد مي تواند در اين رابطه توضيح بدهد."

پاتزيني درمورد رابطه اش با مونتوليوو هم صحبت کرد و گفت:" من مونتوليوو را از کودکي مي شناسم. خيلي جالب است که بعد از ده سال مجددا هم تيمي شده ايم. ما مي توانيم کارهاي زيادي با هم انجام دهيم . اينتزاگي ؟ او يک الگو براي همه است. رسيدن به عملکرد او يک آرزو براي من است.من اميدوارم نه تنها در دربي، بلکه درهمه ي بازي ها خوب باشم.من قصد ندارم به اختلافات دامن بزنم. پيام هاي رسيده از طرف دوستان قديمي نيز براي من بسيار خوشحال کننده بود. وقتي به تيم بزرگي مانند ميلان مي آييد اميدوار هستيد که تا حدي که ممکن است در آن تيم بمانيد.مي دانم که ديگر جوان نيستم ، اما هنوز هم مانند جواني جاه طلب هستم. تنها چيزي که در ذهن من است موفقيت است؛ چرا که در زندگي ورزشي خود جام هاي زيادي را فتح نکرده ام. به طور کامل در اختيار مربي هستم و مي خواهم هرچه دارم براي موفقيت هم تيمي هايم تلاش کنم. اين ديگر تصميم مربي است که کجا، کي و با چه کسي بازي کنم. ترکيب مهم نيست و اين حالت هاست که به شمار مي روند. اينجا بازيکنان بزرگي وجود دارد که با پاس هايشان به من براي گلزني کمک مي کنند. با توجه به انگيزه اي که داريم مي توانيم بدرخشيم. روز يکشنبه تلاش خواهيم کرد که ببريم و اين برد خيلي مهم است."

ورزش 3

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •