خب بالاخره ولکات هم قرارداد پنج ساله با آرسنال بست تا حداقل خیالمون از موندن این بازیکن راحت بشه!
فقط خدا کنه خریدها رو سریع انجام بدن چون مهلت نقل و انتقالات به زودی تموم میشه!
خب بالاخره ولکات هم قرارداد پنج ساله با آرسنال بست تا حداقل خیالمون از موندن این بازیکن راحت بشه!
فقط خدا کنه خریدها رو سریع انجام بدن چون مهلت نقل و انتقالات به زودی تموم میشه!
Last edited by Pessimist; 30-08-2012 at 14:30.
نه هنوز نبسته. تئو مایل هست در آرسنال بمونه اما پیشنهاد تمدید 5 ساله با حقوق 75 هزارتا رو قبول نکرده.خب بالاخره ولکات هم قرارداد پنج ساله با آرسنال بست تا حداقل خیالمون از موندن این بازیکن راحت بشه!
دیروز ونگر با تئو صحبت کرده و تئو هم گفته میخوام بمونم اما باید قرارداد اصلاح بشه.
- کوسیلنی در ترکیب بازی با لیورپول هست
- ونگر گفته وضعیت باکاری و جکی بعد از بازیهای ملی (3 هفته بعد) دوباره بررسی میشه و بعد از اون فاصله زیادی به رسیدن به تمرینات اصلی ندارن
- ژکو رو به آرسنال لینک کردن
- ونگر گفته هنوز توی بازار هستیم و اگر کسی رو بخریم باید اون top top top باشه. فکر نکنم خریدی باشه با این تفاسیر
- اشکان دژاگه به زودی به فولام میره
- توافق یونتوس با بنتنر انجام شده و مونده آرسنال. قرارداد قرضی با آپشن دائمی 6 میلونی
- مالاگا ساویولا رو خرید و باید امیدوار باشیم بشیکتاش دنبال شماک بیاد
- پارک هم شاید به سلتاویگو بره. اونم قرضی
*** اگه این لعنتی ها زودتر میرفتن احتمال میرفت که آرسنال بازم خرید کنه. حیف دیر شده
قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان انجام شد و خدا رو شکر تو گروه راحت افتادیم!
گروه B
آرسنال - شالکه - المپیاکو - مون پلیه
خداییش گروه خوبیه و حتما باید به عنوان تیم اول صعود کنیم!
رسیدیم به دد لاین. سال گذشته خیلی هیجانی بود و هر نیم ساعت اخبار امیدوارکننده و ناامیدکننده ای میومد. مخصوصا موافقت هازارد برای اومدن به آرسنال ولی مخالفت باشگاه لیل...
آرسنال برای خط دفاعی و میانی خودش سه بازیکن رو مدنظر داره. تیوته، کابایه، اسین!!! گویا نیوکاسل حاضر نیست به قیمت آدمیزاد تیوته و کابایه رو بده. آرسنال هم به شدت به تیوته علاقه منده و تلویزیون فرانسه هم گفته این انتقال انجام میشه. اینم لینک خبری که تلویزیون فرانسه در مورد تیوته داده. منبع معتبریه. اگه نیوکاسل سنگ اندازی نکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از گزینه ها اسین هستش که میگن آرسنال اگر موفق به خرید اونا نشد تصمیم داره یک سال اسین رو قرض بگیره.
خبرها از فرانسه میاد که لوئیک رمی با اسپرز کنسل شده و حالا اون رو به آرسنال و چلسی لینکش کردن. یادم میاد که رمی تو یک مصاحبه چندسال پیش از علاقش به آرسنال گفته بود و همچنین 3-4 سال پیش که تازه اسم درکرده بود اون رو با هنری مقایسه میکردن. پارسال هم ما رو تو بازی خیلی با مارسی اذیت کرد. میگن پیشنهاد آرسنال 13 میلیون هستش اما مارسی زیر 17 میلیون نمیفروشه و این پیشنهادهم رد میشه.
ونگر گفته یه بازیکن تاپ میگیرم اگه الان نشد دسامبر میخرم
راستی من یکی از طرفداران ژرژ ویا هستم شاید قدیمی ها یادشون بیاد
امشب تو مراسم قرعه کشی از چند نفر دعوت کردند. لمپارد جام رو آورد و تو قرعه کشی یه پیرمرد اومد که نمیشناختم اما بعدش ژور وآ -رودگولیت-مکمنمن-کاناوارو دعوت شد.
چون مراسم تو موناکو بوده وه آ رو آوردن.
داستان ژورژ ویا رو میدونید؟
زمانی که ونگر در موناکو مربی گری میکرد به ویا علاقه مند میشه و به ویا گفت که به موناکو بیاد و با باشگاه قرارداد بست اما مثل اینکه موناکو حاضر به پول دادن نبود و اونا قصد شکایت از باشگاه رو داشتن. اما ونگر همونجا 500 فرانک از جیبش به ویا میده تا قضیه حل بشه.
ونگر به ویا گفت : اگه زحمت و تلاش کنی بهترین بازیکن اروپا میشی و همینطور هم شد. سال 95 ویا افسانه ای بهترین بازیکن جهان میشه و آرسن ونگر جایزه اش رو میده
الان ویا سیاستمداره و من همیشه عاشقش خواهم بود
اووووووووووووو چی میخواستم بگم یادم رفت.
وقتی ویا رو امشب دعوت کردن گفت : از آرسن بخاطر اینکه من رو به موناکو آورد تشکر میکنم . مثل پدر بود.![]()
Last edited by Highbury; 30-08-2012 at 23:26.
خبر خووووووووووووووووووب
خبرنگار فاکس چند لحظه پیش گفت که شماک به مالاگا میره
* گویا قرضی
خدا رو شکر...
بنتنر رو قرضی با آپشن دائمی فرستادیم یوه
از شر پارک هم راحت شدیم اونم قرضی با آپشن دائمی رفت یوه
مونده شماک...
اسین خیلی جدی شده ...
نیوکاسل بازیکن فروش نیست لامصب
عجب روز هیجانی هستش
آرسنال 8 میلیون + آرشاوین رو به نیوکاسل پیشنهاد داده تا کابایه رو بگیره . نیوکاسل قبول کرد، شماره 23مون قبول نکرد
اسین خیلی نزدیکه بهمون، لیورنته رو هم لینکش کردن
ظاهرا پارک چو یونگ به صورت قرضی به تیم سلتاویگو رفته اینم لینک خبر
هر چی زدیم به در بسته خورد. کابایه و اسین ردیف نشد. پیشنهاد 18 میلیونی برای ژکو هم رد
اسین انگار داشت آرسنالی میشد که حدود ساعت 12 شب بود که یهو سروکله رئال پیدا شد. تف به شانس
تاتنها تیم بسته در حد قهرمانی
امسال لیورپول و آرسنال شرایط خیلی سختی دارن، نقل و انتقالات خیلی خوبی نداشتن و سه تیم قوی (یونایتد، سیتی، چلسی) هستن + تاتنهامی که یه مودریچ رو فروخت و n تا بازیکن گرفتفکر کنم چه لیورپول چه آرسنال اگه امسال بتونن سهمیه CL رو بگیرن باید خیلی خوشحال باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)