فلش رو بزن به کنسول و Configure کن. و بعد بازی رو نصب کن و موقع نصب، آدرس Memory ه فلش رو بده. فقط تا 16 گیگ ساپورت میکنه حتی اگه فلش 32 گیگ بزنی. برای اجرای بازی 98% از روی فلش هم باید طبق راهی که پست اول همین تاپیک گفته بری.
فلش رو بزن به کنسول و Configure کن. و بعد بازی رو نصب کن و موقع نصب، آدرس Memory ه فلش رو بده. فقط تا 16 گیگ ساپورت میکنه حتی اگه فلش 32 گیگ بزنی. برای اجرای بازی 98% از روی فلش هم باید طبق راهی که پست اول همین تاپیک گفته بری.
مشکلم همین آهنگ ریختنه یعنی CD Audio که میذارم گزینه ای واسه RIP کردن پیدا نمیشه !فلش رو بزن به کنسول و Configure کن. و بعد بازی رو نصب کن و موقع نصب، آدرس Memory ه فلش رو بده. فقط تا 16 گیگ ساپورت میکنه حتی اگه فلش 32 گیگ بزنی. برای اجرای بازی 98% از روی فلش هم باید طبق راهی که پست اول همین تاپیک گفته بری.
راه دیگه ای نیست که رو فلش آهنگ بریزم موقع بازی اجراش کنم ؟
چرا میشه راهش رو هم خودتون گفتید
آهنگ رو از روی فلش اجرا کنید و بعد وارد بازی بشین و بعد یکی دو دقیقه آهنگ رو stop کنید
چرا میشه راهش رو هم خودتون گفتید
آهنگ رو از روی فلش اجرا کنید و بعد وارد بازی بشین و بعد یکی دو دقیقه آهنگ رو stop کنید
خب همین که چجوری تو فلش آهنگ بریزم مشکله . چون تو اون فلش بازی رو ریختم ، نمیشه آهنگ رو از طریق pc تو فلش ریخت
مگر اینکه تو یه فلش دیگه آهنگ بریزم همزمان دو فلش بزنم به xbox ؟ کسی امتحان کرده این روشو؟
یا باید از دو فلش استفاده کنید یا اینکه تمام فضای فلشتون رو کانفیگ نکنید و مثلا 500 مگ رو خالی بذارید این طوری وقتی فلش رو به pc میزنید 500 مگ فضای خالی داره و میتونید تو اون فضا آهنگ بریزید و براحتی در کنسول اجرا کنید
منتها نمیدونم وقتی بخواین هم بازی و هم آهنگ رو از روی یه فلش و به طور همزمان اجرا کنید مشکلی پیش میاد یا نه
خودتون امتحان کنید قائدتا مشکلی برای کنسول یا فلش به وجود نمیاد فقط اگه بازی اجرا نشد که با دو تا فلش امتحان کنید
حتما جواب میده
یک سوالی الان برای خودم پیش اومد، مگه میشه گزینه ی RIP نباشه ؟؟؟
بله تو این CD اینطوری بود .یک سوالی الان برای خودم پیش اومد، مگه میشه گزینه ی RIP نباشه ؟؟؟
ولی جالب تر اینه که تو یه CD دیگه که گزینه RIP داشت وقتی این گزینه میزدم هیچ اتفاقی نمی افتاد !! دقیقا وقتی RIP رو میزنی باید چه اتفاقی بیافته ؟
فلشمون باید بالای 8 گیگ باشه ؟ 2گیگ زدم هیچ اتفاقی نیافتادیا باید از دو فلش استفاده کنید یا اینکه تمام فضای فلشتون رو کانفیگ نکنید و مثلا 500 مگ رو خالی بذارید این طوری وقتی فلش رو به pc میزنید 500 مگ فضای خالی داره و میتونید تو اون فضا آهنگ بریزید و براحتی در کنسول اجرا کنید
منتها نمیدونم وقتی بخواین هم بازی و هم آهنگ رو از روی یه فلش و به طور همزمان اجرا کنید مشکلی پیش میاد یا نه
خودتون امتحان کنید قائدتا مشکلی برای کنسول یا فلش به وجود نمیاد فقط اگه بازی اجرا نشد که با دو تا فلش امتحان کنید
حتما جواب میده
مشکل حل شد . توی همون فلشی که بازی رو ریخته بودم 500 کیلوبایت جا داشت یه آهنگ کم حجم ریختم راحت وارد بازی شد
بابت راهنماییتون ممنون
اگه می خواین تمامی بازیهای LT2 رو مثل LT3 اجراع کنید بدون هیچ هزینه ای بیاین اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ارور نات ریکوگانیزد باسه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)