احتمالش هست که دانشگاه تهران هم بیاری م. شیمی رو. اصلن به امید تغییر رشته چیزی رو انتخاب نکنید، شما فرض رو بذارید روی اینکه تغییر رشته محاله ( هر چند ممکنه ولی اصلن به امید اون نباشید)
احتمالش هست که دانشگاه تهران هم بیاری م. شیمی رو. اصلن به امید تغییر رشته چیزی رو انتخاب نکنید، شما فرض رو بذارید روی اینکه تغییر رشته محاله ( هر چند ممکنه ولی اصلن به امید اون نباشید)
سلام.خواهش میکنم کمک کنید.دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) چی هست؟مثلا من برای زبان تخصصی مجاز شدم.توی منطقه 1 شدم 12 هزار.
برای تجربی هم مجاز شدم.منطقه 1 شدم چهل هزار.
کمک کنید.چه رشته هایی میتونم برم؟بین الملل پزشکی میشه رفت؟
هدفم تغییر رشته نیست ولی خب بهش فکر می کنم شما اطلاعی داری از شرایطش ؟ سخته ؟ میشه بگی چی کار باید کنم؟
شیمی تهران از شیمی امیر کبیر بالاتره؟
احتمال قبولیم تو شیمی امیر کبیر چه قده ؟ من فکر می کردم حتما قبولم ولی بعد اینکه تو سایت قلمچی رتبمو وارد کردم میگه علم و صنعت قبولی فقط !
هر دانشگاهی فرق می کنه شرایطش ولی من میدونم که تو دانشگاه ما اینجوریه که یه ترم میخونی بعدش اگه معدلت از معدل دانشکده ی مورد نظرت یه نمره بیشتر بود میتونی بری و کلن در ادامه هم باید معدلت از معدل دانشکده یه نمره بالاتر باشه.
به نظر من کلن دانشگاه تهران بعد از شریف میتونه انتخاب اول باشه، تو امیرکبیر هم می تونم بگه بالای 70درصد شانس داری.
دوستان الان رتبه هایی که در یادگار ماندگار نوشته "رتبه در منطقه " هست
همون رتبه کل در سهمیه هست یا گزینه دیگه ای هست ؟
الان با توجه به کارنامه زیر کدومش ملاک میشه ؟
و اینکه در دانشگاه های روزانه استان های اذربایجان غربی و شرقی ( مثل بناب و سهند و صنعتی ارومیه وخود دانشگاه ارومیه و تبریز ) امیدی به رشته های مهندسی کامپیوتر و مکانیک و برق و اینجور موراد هست ؟
Last edited by kamran987456; 01-08-2012 at 17:53.
سلام
من رتبه منطقه 1 شهر اصفهان شدم 2150
امسال ظزفیت پزشکی کل کشور حدود 350تا افزایش داشته
الان من شدم 2150 واقعا موندم که پزشکی میارم یا نه؟!
داروسازی چطور دارو سازی میارم؟!
اونقدر به قلم چی اعتماد کامل نکن ! ... بیشتر مواقع اشتباه هست ..... خب هر سال فرق میکنه ! ...
امسال امیرکبیر افزایش ظرفیت داده ... خب این مطمئنا تاثیر داره ... !
رتبه ای که باید ملاک قرار بگیره 12342 . کامپیوتر دانشگاه ارومیه رو بالای 90 درصد میارید ولی مکانیک و برق شانسش کمه واسه اورمیه. بناب واسه مکانیک یه کمی در حدود 50 درصد شانس داری و کامپیوتر هم شانست بالاس . دانشگاه تبریز هم مهندس های تاپ بعیده که بیاری
1- گرایش های مهندسی پزشکی رو توضیح میدین ؟
2- رشته ی علوم مهندسی چیه ؟!
3- سوال خیلی مهم ! من میخوام آزاد رو با دولتی هم زمان برم ! 2 سال پیش یکی کرد اینکارو ! هنوزم میشه ؟
سلام من رتبه 13100 آوردم (ریاضی فیزیک)
میخوام ببینم امکانش هست تو تهران چیزی قبول بشم(هر چیزی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)