تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

طبق چیزی که دوستان می‌گن: شما صحنه‌ی آشنائي رو می‌بینین و این صحنه‌ی اشنا رو به خوابی که قبلا دیده‌اید ربط میدید (کلی‌ترین حالت) و اون خواب رویای صادقه تلفی میشه. یعنی عطف به ماسبق شاید!

من قبلا در این تاپیک مشارکت کردم و نظرمو راجع بهش گفتم (به نظر من همون Dejavu هست با کمی باورهای مذهبی) خود من هم چندین بار این موضوع رو تجربه کردم و هراز چندگاهی پیش میاد (جالب‌تر اینکه اوج این آشناپنداری‌ها/رویای‌صادقه در سنین ۱۰ تا ۲۰ بود). در هیچکدام ازین تجربیات فقط در زمان حال بودم و هیچ پیشگوئی خاصی در کار نبود. مهمتر از هر چیز هم اون حس و احساس ماورائی جالب‌توجه و هیجان‌انگیز بوده.

ضمنا توجه داشته باشید که باور به رویای صادقه به تعبیری که برخی از دوستان مطرح می‌کنند به معنی باور به جبر در مقابل اختیار هست. و دور زدن این مسئله نیاز به توجیهات محیرالعقول داره به نظر من. به قول استیون هاوکینگ حتی کسانی که به سرنوشت از پیش تعیین شده (جبر) معتقدند هنگام عبوراز خیابان به دو طرف نگاه می‌کنند!!!

“I have noticed even people who claim everything is predestined, and that we can do nothing to change it, look before they cross the road.”
    یه تذکر حاشیه‌ای در استدلال:
    اینکه بعضی از دوستان بگن خوب علم ناشناخته زیاد داره و فلان و بهمان...
    خب این یه جور سفسطه کردن هست. بله علم ناشناخته زیاد داره و در حال زیادتر شدن هم هست اما دلیل نمیشه اون چیزی رو که علم نمیدونه پس جا واسه این بازه که فلان مومن به موضوع یا بهمان رمال یا فلان تاریخدان حتی دکتر و ... راجع بهش نظر قطعی بدند. وقتی علم بشر راجع بهش چیزی نمیدونه یعنی موضوع تاریکه و همون قصه‌ی فیل مولوی هست منتهی در اینجا مقدار زیادی توهمات هم اضافه میشه...پس لطفا مسائل پاسخ داده نشده‌ی علمی رو مستمسک قطعی باورها نکنید. بله جزء نادانسته هست اما قرار نیست تائیدی بر هر مهمل یا گمانه یا فرضیه‌ای باشه.

2. 9 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم تاپیک رو و تجربیات دوستان و نظرات مختلف رو دوباره مطالعه کردم (به جز پاره ای موارد) و همونطور که سعید گفتن فرقی بین رویای صادقه و Dejavu ندیدم.

4. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

دقت کردین اگه خوابی رو 20 سال پیش دیده باشین هنوز یادتون هست و تازگی داره
    من خواب 10 سال پیشمو الان یاد خودم میارم انگار دیشب دیدمش
    کسی مثل من این حسو داره ؟

6. 2 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دقت کردین اگه خوابی رو 20 سال پیش دیده باشین هنوز یادتون هست و تازگی داره
    من خواب 10 سال پیشمو الان یاد خودم میارم انگار دیشب دیدمش
    کسی مثل من این حسو داره ؟
    آره ... بعضی خواب ها هستن که همیشه یادت میمونه.
    بعضی خواب ها هم هستن که فقط همون لحظه که بیدار میشی یادته.

8. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من خودم تا حالا خواب های زیادی دیدم که دقیقا عینشون اتفاق افتاده برام - و الان تقریبا دیگه وقتی خوابی میبینم دقیقا برا خودم قابل تشخیص هست که جزو خوابهایی هست که برام اتفاق میفته یا اینکه خواب بیخودی هست -الان برام قابل تمایز شده این خوابها - اکثرشون به جز یکیشون هم همه خبر های خوب و موفقیت در کار هام بوده - - کلا وقتی خواب خوبی هست و تشخیص میدم خواب حقیقی هست و اتفاق میفته به کسی نمیگم - به جز یه مورد خیلی بد که به همه اطرافیانم گفتم اما فایده ای نداشت و اتفاقی که قرار بود بیفته افتاد. و بعد از اینکه اون اتفاق افتاد همه دهنشون وا مونده بود - خلاصه یکی از خوابهایی که دیدم و اتفاق هم برام افتاد و به هیچ کس هم نگفتم و برای اولین بار میخوام اینجا بگم - قبولیم در کنکور 91 کارشناسی ارشد دانشگاه زاد هست - دقیقا دو هفته بعد از کنکور داشگاه - خواب دیدم تو یه کلاس وایسادم دارم از پنجره کلاس بیرون رو نگاه میکنم و برف هم میامد و کل محوطه دانشگاه که من از پنجره نگاه میکردم پوشیده از برف بود بعد یهو استاد اومد تو کلاس و همه بلند شدن و استاد هم شوع کرد به تبریک گفتن به ماها به خاطر قبولی در دانشگاه و......... - باورتون نمیشه دقیا همین صحنه برام اتفاق افتاد - حتی یه موردش هم فرق نداشت شاگردا همون شاگردا بون - صحنه ای که برف میامد و من از پنجره بیرون رو نگاه میکردم - دقیقا همونها بود و اون استاد هم که دقیقا همون استادی بود که من در خواب دیده بودم و اون زمان فهمیدماستاد آواشناسیمون هست- من از این قبیل خوبها زیاد دیدم -

در مورد دیگه یکی اومد دست بنده رو گرفت و از اتاقم برد بیرون ( هیچگون ترس یا وحشتی نداشتم - و انگار اونی که دستم رو گرفته بود - داشت یه جورایی حس اطمینان و امنیت رو به من میداد- خودش رو نمیدیدم و فقط دستش رو میدیدم که دستم رو گرفته بود) بعد خودم رو دیدم که سر تختم خواب بودم - بعذ اتاقم - بعد خونمون - وبعد روم رو برگردوندم و دیگه به جلو نگاه میکردم به طرف آسمون میرفتیم ( همچنان هیچ ترسی نداشتم و همون حس امنیت از طرف اون فرد که دستم رو گرفته بود بهم القا میشد) بعد وارد یه جایی شدیم که همه چیز میچرخید - و همچنان دست اون فرد رو که دستم رو گرفته بود حس میکردم - بعد دیگه همه چیز از چرخیدن وایساد و تو یه فضا که نقاط نورانی کوچی کی هم در جاهای مختلفش میدیدم شروع به حرکت مستقیم کردیم - برای یه لحظه اون فرد دست من رو رها کرد و به محض اینکه دستم رو رها کرد ترس و وحشت خیلی زیادی من رو فرا گرفت جوری بود که احساس میکردم دارم نابود میشم اما دوباره او فرد که فقط دستش رو میدیدم دستم رو گرفت و به محض اینکه دستم رو دوباره گرف - دوباره همون حس امنیت برام به وجود اومد - خلاصه تا یه جاهایی رفتیم - نزدیک به یه جایی رسیدیم که که دیگه همش نور بود و انقدر این نو زیاد بود که نمیشد جایی رو دید بعد یهو حرکت من و اون فرد که رو به جلو بود نزدیکای اونجا که نور بود متوقف شد - اون فرد دستم رو رها کرد دوباره ترس و وحشتم داشت لحظه به لحظه زیاد میشد که ناگهان از اون قسمت که نور بود پدر بزرگم اومد بیرون دوباره با آمدن پدر بزگم حس امنیت بهم برگشت و اروم شدم - یه چیزایی بهم گفت که هیچ وقت یادم نمیره - من رو از اتفاقی باخبر کرد - که تازمانی که اون اتفاق افتاد هیچ کس باور نمیکرد - بعد پدر بزرگم رفت اونور اون فرد هم دباره دست من رو گرفت و من رو دوباره از همون مسیر برگردوند خونمون ( تمام مسیر همون مسیری بود که ازش رفته بودیم بالا )- در تمام مسیر چه رفت و چه برگشت دقیقا احساس میکردم که اگه اون فرد لحظه ای دست من رو رها میکرد - من نابود میشدم یااتفاق بدی برام میافتاد
    Last edited by sajjad1973; 30-07-2013 at 13:02.

10. 4 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه رویای صادقه خواب هایی هست که بعدا توی واقعیت اتفاق می افته ، اونوقت خوابهایی که بعدا اتفاق نمی افته چی بهش میگن ؟
    من یک ماه پیش خواب دیدم که دقیقا چهار روز بعد می میرم . ولی تا حالا نمردم ! ( خوشبختانه )

12. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اگه رویای صادقه خواب هایی هست که بعدا توی واقعیت اتفاق می افته ، اونوقت خوابهایی که بعدا اتفاق نمی افته چی بهش میگن ؟
    من یک ماه پیش خواب دیدم که دقیقا چهار روز بعد می میرم . ولی تا حالا نمردم ! ( خوشبختانه )
    فکر کنم بهش میگن رویای ناصادقانه ...

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آیا خواب و رویا از آینده خبر می دهد و تعبیر ماورائی دارند؟
    آیا خواب و رویا و یا به عبارت دقیق تر ، "رویاهای صادقه" دلیلی بر اثبات روح یا پدیده های فراطبیعی است؟
    مردم، حتا دانشمندان آموزش دیده، مستعد قضاوت نادرست دربارهء احتمالات اند. اغلب ما به هنگام قضاوت دربارهء احتمالات درگیر در رویدادها اشتباه میکنیم. گاهی واقعن بر اشتباهیم زیرا احتمالات دقیقن بر خلاف حس شهودی ما از بخت قرار می گیرد.
    تصور کنید شما با سکه ای سالم پنج مرتبه پی در پی شیر یا خط می اندازید . بدیهی است که شانس آمدن شیر در مرتبهء یکم ، 1 به 2 است. فرض کنیم که در بار یکم شیر می آید . و شگقتا که در چهار دفعه دیگر نیز چنین شود. پنج شیر پشت سر هم. شانس شیر آمدن در بار ششم چیست؟ پاسخ همان پنجاه-پنجاه است، مانند بار نخست، شانس شیر آمدن (یا خط آمدن) در هر پرتاب، همواره پنجاه-پنجاه است. آنچه که در پرتاب های قبلی رخ داده تاثیری بر بعدی نمی گذارد ، سکه ها حافظه ندارند! این عقیده که رویدادهای گذشته میتواند بر احتمالات در رویداد تصادفی فعلی اثر بگذارد مغالطه قمارباز نامیده می شود و در عمل رفتار بیشتر مردم چنان است که گویی این عقیدهء اشتباه، معتبر است.
    اما بر گردیم به موضوع خواب یا رویای صادقه که ادعا می شود خبر از آینده می دهد و اثباتی است بر وجود بُعد روحانی انسان و یا پدیده های فراطبیعی که فیزیک قادر به تفسیر و توضیح آن نیست.
    از آنجا که هر انسانی بر اساس تحقیق هر شب حدودن دویست و پنجاه موضوع را در خواب میبیند. اگر فرض کنیم احتمال به حقیقت پیوستن یک رویا یک بر روی یک میلیون باشد، با توجه به جمعیت شش میلیاردی فعلی کره زمین در هر شبانه روز رویای بیش از یک و نیم میلیون نفر بر روی کره زمین به حقیقت خواهد پیوست. لذا بر اساس تئوری احتمال ریاضی این ابدن عجیب نیست اگر شخص در تمامی دوران حیات خود 100 بار واقعن خوابی را ببیند که آن خواب به واقعیت بپیوندد.
    اگر فردی عادی در شب 250 رویا ببیند و 70 میلیون نفر در ایران زندگی کنند هر شب میلیاردها رویا دیده می شود که در سال سر به تریلیون ها می زند. با چنین رویاهای زیادی و رویدادهای بسیار زیاد زندگی که می تواند با رویاها جور شوند از نظر احتمالات ریاضی، اگر برخی از این رویاها در آینده اتفاق نیفتد جای تعجب دارد.
    فرض کنید در حال مطالعه رمانی هستید درست پس از خواندن آن بخش از رمان که از زیبایی یک پروانه سخن رفته سرتان را بالا میگیرید و یک پروانه زیبا روی پنچجره می بینید. فرض کنید در فرودگاه نشسته اید و دارید به اسم خانوادگی یکی از همکلاسی های قدیمی تان فکر میکنید. درست همان موقع یکی کنار دست تان می نشیند و همان اسم را در گفتگویی با صدای بلند به یکی دیگر می گوید.
    این رویدادهای همزمان به واقع عجیب اند. جفت شدن های غریب که بهت آورند یا این تصور را به وجود می آورند که نیروهای مرموز غیبی در کارند! اما از لحاظ آمار و احتمالات ریاضی، چنین جفت شدگی هایی تا چه اندازه محتمل اند؟
    پاسخ، خیلی است! نمایشی از این واقعیت توسط روانشناسان (دیوید مارکز و ریچارد کامان) بدین صورت است:
    به فرض که در یک روز عادی هر فرد می تواند 100 رویداد مجزا را به خاطر آورد. تعداد کامل جفت شدگی های چنین رویدادهایی برای یک فرد در یک روز می شود 4950 (1+2+3+..... +97+98+99) ، بدین ترتیب در یک دوره ده ساله (یا حدود 3650 روز) ، 1000 نفر، چشمداشت ایجاد 18 میلیارد جفت را دارند. یعنی حدود 4950×3650×1000 = 18067500000
    از بین این همه جفت رویداد، محتمل است که برخی از این 1000 نفر، بعضی جفت شدگی های عجیب و بارو نکردنی را تجربه کنند و این هر چند به لحاظ شهودی ، غریب و نامحتمل، ولی از نطر ریاضی کاملن ممکن و محتمل و پیش و پا افتاده است.

بنمایه:

David Marks and Richard Kammann , The Psychology of the Physics (Buffallo: Prometheus Boos, 1980) , p. 166

15. 9 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی دوستان به نظر من گاهی اوقات روح انسان در بعد زمان سفر میکنه - این سفر به اینده نیز میتونه باشه - گاهی روح ما به قسمتی از اینده میره و در نتیجه اون رویای صادقه به وجود میاد و به ما اجازه میده بخشی ازآینده رو ببینیم - و بعدا - میبینیم که همه چیز عین اون چیزی هست که ما ددر خواب دیدیم -

این امر برای من مسئله ای کاملا حل شده و اثبات شده هست - نه از نظر تئوری بلکه عملا به من اثبات شده -

17. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بعضی فرقه ها هستند که باور دارند دنیای بیداری توهمی از وجود خود هست و دنیای خواب دریچه ای به درون خود ؛ پس منطقی است که فکر کنیم این دو می تونند به هم متصل باشند و شاید حتی دنیای خواب از دنیای واقعی هم واقعی تر باشد!

+

من یک سوال دارم از دوستانی که به رویای صادقه معتقد هستند، من فکر می کنم اعتقاد به رویای صادقه = اعتقاد به جبر و نبودن انتخاب در دنیا ، نه اینکه من با این قضیه مشکلی دارم ولی مفهوم رویای صادقه از فریمورکی گرفته شده که به اختیار باور داره. دوستان اگه میشه توضیح بدید رویای صادقه چطور می تونه با قدرت انتخاب انسان هماهنگ و هم سو باشه؟

19. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •