تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 25 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی ایتالیا | لاجوردی ها

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان طرفدار ایتالیا فکر نمیکنید این تیم کمی مشکل بدنی داره
    حدودا از دقیقه 70 به بعد در هر دو بازییش تحرک خط میانیشون به شدت کاهش پیدا کرد
    شاید هم اشتباه میکنم اما احساس میکنم در هر دو بازی کم شدن تحرک در بازیکنان ایتالیا باعث شد بازی برده رو مساوی کنه

مثلا در انتهای بازی با اسپانیا مشخصا فاصله بین نفرات زیاد شد یا در بازی با کرواسی که تا حدود دقایق 70 ایتالیا کاملا کناره های کرواسی رو بسته بود در دقایق انتهایی چند بار از این منطقه آسیب پذیر شد

2. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستان طرفدار ایتالیا فکر نمیکنید این تیم کمی مشکل بدنی داره
    حدودا از دقیقه 70 به بعد در هر دو بازییش تحرک خط میانیشون به شدت کاهش پیدا کرد
    شاید هم اشتباه میکنم اما احساس میکنم در هر دو بازی کم شدن تحرک در بازیکنان ایتالیا باعث شد بازی برده رو مساوی کنه

مثلا در انتهای بازی با اسپانیا مشخصا فاصله بین نفرات زیاد شد یا در بازی با کرواسی که تا حدود دقایق 70 ایتالیا کاملا کناره های کرواسی رو بسته بود در دقایق انتهایی چند بار از این منطقه آسیب پذیر شد
    تا حدودي حرفتون رو قبول دارم كه يكم مشكل بدني دارن ولي دلايل ديگه هم داره كه از اواسط نيمه دوم تحرك كم ميشه

يكيش اينه كه ايتاليا با 2 ماهجم بازي ميكنه و اين 2تا از همون جلو يه مقدار پرس ميكنن ولي وقتي ازشون رد شن ديگه بر نميگردن و ميمونم همون جلو براي ضد حمله و اين باعث ميشه هافبك ها بيشتر مجبور باشن تحرك داشته باشن
    تو سيستم 2-5-3 هم 2 تا پيستون ها بايد هم تو دفاع باشن و هم تو حمله هيچكس نميتونه 90 دقيقه انقدر بدوه

به نظر من به جاي تعويض 2 مهاجم بايد يكي از تعويض ها رو گذاشت براي يكي از پيستون ها

تو بازي اسپانيا تيم مجبور بود زياد دوندگي داشته باشه تا بتونه هيچ فضايي نده و انصافا تيم نميتونه تمام مدت اينقدر بدوه. اشتباه پراندلي بود كه تو هافبك تا دقيقه 90 تعويض نكرد . اگه به جاي تعويض 2 مهاجم 2 تاهافبك يا پيستون رو تعويض كرده بود اين همه موقعيت اواخر بازي دست اسپانيا نميومد
    البته تو بازي كرواسي خيلي بهتر بود و تا موقع گل خوب بسته بودن و اون گل هم اشتباه كيليني تو جا گيري بود وگرنه نفوذي نتونسته بودن بكنن نه از وسط و نه از كناره ها. بعد گل هم چون ايتاليا جلو كشيد يكم موقعيت گير كرواسي اومد

4. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایتالیا و شکایت به یوفا به خاطر سوت علیه سرود ملی این کشور

مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا رفتار نادرست هواداران کروات و اسپانیایی را تقبیح کردند

سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا تاسف و ناراحتی خود را به خاطر سوتهایی که درهنگام پخش سرود ملی این کشور قبل از بازی با اسپانیا و کرواسی شنیده می شد ابراز کرده و اعلام کردند که این گونه اقدامات باید به صورت عمومی محکوم شوند.

مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا نسبت به این رفتار، به مسئولان یوفا شکایت کرده اند.درنامه ارائه شده از سوی مسئولان فوتبال آتزوری می خوانیم:« گروهی از هواداران اسپانیایی و کروات ، در دودیدار اول ایتالیا در رقابتهای یورو2012، درزمان پخش سرود ملی ایتالیا شروع به سوت زدن کردند.می دانیم که متاسفانه این گونه رفتارها وجود دارد و در خیلی از بازیهای فوتبالی دیده می شود و درکشورما هم چنین شرایطی را شاهد بوده ایم. تنها کاری که می توان انجام داد این است که این رفتارها با توجه به ارزش های دنیای فوتبال، به صورت عمومی محکوم شوند.»

تیم ملی ایتالیا بازیهای یورو رابا تساوی مقابل اسپانیا آغاز کرد و بعد از آن هم مقابل کرواس به تساوی رسید و اکنون باید در آخرین بازی مقابل جمهوری ایرلند قرار بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/6/16

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من فکر می کنم ایتالیا به جای اینکه اینقدر به سرود ملی، احتمال تبانی، یادآوری بدشانسی در یورو 2006 و ... توجه کنن تمرکز کنن تا در زمین مسابقه اینقدر روی اشتباهات شخصی به حریف موقعیت های گل ندن. اگه ایتالیا مثل یورو 2006 به خاطر مساوی 2-2 حریف حذف بشه مقصر فقط و فقط خودشون هستن.

داره خودمونی میشه aszpar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    KRJ

پيش فرض

پراندلی: منتظر واکنش بالوتلی در دیدار با ایرلند هستم

سرمربی لانازیوناله اعلام کرد انتظار دارد بالوتلی در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری داشته باشد

سایت گل- چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، با ابراز حمایت از ماریو بالوتلی، اعلام کرد انتظار دارد این مهاجم جوان در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری نسبت به دو دیدار قبلی داشته باشد.
      محتوای مخفی: ادامه 
    سوپر ماریو نتوانست در دو دیدار ابتدایی ایتالیا در یورو مقابل اسپانیا و کرواسی چندان تاثیرگذار ظاهر شود و همین مسئله موجب شد تا روزنامه های ایتالیا از پراندلی بخواهند از دی ناتاله به جای او در ترکیب اصلی استفاده کند.
    اما سرمربی لانازیوناله اعلام کرد انتظار دارد بالوتلی در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری داشته باشد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من 15 دقیقه با ماریو صحبت کردم اما هنوز به آنچه از او می خواهم، دست پیدا نکرده ام.
    اگر کسی را دوست دارید، باید با او شفاف صحبت کنید. من او را کنار نخواهم گذاشت. وقتی همه رسانه ها می گفتند باید او را روی نیمکت قرار دهم، من به او بازی دادم.
    منتظر چه هستیم؟ انتظار دارم او در دیدار با ایرلند واکنش خوبی نشان داد."

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پراندلی: منتظر واکنش بالوتلی در دیدار با ایرلند هستم

سرمربی لانازیوناله اعلام کرد انتظار دارد بالوتلی در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری داشته باشد

سایت گل- چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، با ابراز حمایت از ماریو بالوتلی، اعلام کرد انتظار دارد این مهاجم جوان در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری نسبت به دو دیدار قبلی داشته باشد.
      محتوای مخفی: ادامه 
    سوپر ماریو نتوانست در دو دیدار ابتدایی ایتالیا در یورو مقابل اسپانیا و کرواسی چندان تاثیرگذار ظاهر شود و همین مسئله موجب شد تا روزنامه های ایتالیا از پراندلی بخواهند از دی ناتاله به جای او در ترکیب اصلی استفاده کند.
    اما سرمربی لانازیوناله اعلام کرد انتظار دارد بالوتلی در دیدار مقابل ایرلند نمایش بهتری داشته باشد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من 15 دقیقه با ماریو صحبت کردم اما هنوز به آنچه از او می خواهم، دست پیدا نکرده ام.
    اگر کسی را دوست دارید، باید با او شفاف صحبت کنید. من او را کنار نخواهم گذاشت. وقتی همه رسانه ها می گفتند باید او را روی نیمکت قرار دهم، من به او بازی دادم.
    منتظر چه هستیم؟ انتظار دارم او در دیدار با ایرلند واکنش خوبی نشان داد."
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو رده ملی همه رو ناامید کرد

10. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حدس میزنم اسپانیا کرواسی را میبره ولی ایتالیا نمیتونه ایرلند را بزنه و حذف میشه

12. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من حدس میزنم اسپانیا کرواسی را میبره ولی ایتالیا نمیتونه ایرلند را بزنه و حذف میشه
    پسر از اون آواتارت () خجالت بکش. آخه این چه حدسیه میزنی سکته نده مارو بابا! شانس که نداریم این ایرلند که مثل خیار بازی کردنو رنگ پیرهنشونم مثل خیاره یهو میاد جلوی ایتالیا شیر میشه!! مثل جام جهانی 2010 که مخلوطی از نا آمادگی و بد بیاری و داوری بودار باعث حذف شدن تیم شد.
    دوستان گفتن جلوی کرواسی سه تا آفساید گرفتن که نبود و حد اقل دو تاش تک به تک بود.
    فقط امیدوارم بوفون دیگه تو این بازی گل نخوره. لوئیجی بیا مردانگی کن گل نخور! کار سختی نیستا!

14. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

من فکر می کنم ایتالیا به جای اینکه اینقدر به سرود ملی، احتمال تبانی، یادآوری بدشانسی در یورو 2006 و ... توجه کنن تمرکز کنن تا در زمین مسابقه اینقدر روی اشتباهات شخصی به حریف موقعیت های گل ندن. اگه ایتالیا مثل یورو 2006 به خاطر مساوی 2-2 حریف حذف بشه مقصر فقط و فقط خودشون هستن.
    ترتیب بازی های یورو اینجوریه 2004 - 2008 - 2012
    2006 که قربونش برم قهرمان جهان شدیم
    ...
    در مورد بازی امشب که مستقیم پخش نمیشه چیکار کنیم از کجا ببینیم ؟ من دلم روشنه صعود میکنیم میخوریم به انگلیس و میتونیم انگلیسو ببریم ولی بازی نیمه نهایی با اسپانیا یا فرانسه یه کوچولو مشکله که ترجیح میدم به فرانسه بخوریم
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 18-06-2012 at 09:58.

16. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

در درجه اول ايتاليا بايد بازيشو ببره و و در درجه دوم اگه بشه با اختلاف 3 گل ببره كه اگه اون يكي بازي 1-1 هم شد باز بتونه بياد بالا
    البته بردن ايرلند اصلا آسون نيست. ايشالا اين ايرلند هم جو اعاده حيثيت بر نداره و بخواد بتركونه!

بعدشم اميدوار باشه كه اونا تساوي پرگل نكنن.كه اين ديگه دستشون نيست و دست وجدان اوناس

ترتیب بازی های یورو اینجوریه 2004 - 2008 - 2012
    2006 که قربونش برم قهرمان جهان شدیم
    ...
    در مورد بازی امشب که مستقیم پخش نمیشه چیکار کنیم از کجا ببینیم ؟ من دلم روشنه صعود میکنیم میخوریم به انگلیس و میتونیم انگلیسو ببریم ولی بازی نیمه نهایی با اسپانیا یا فرانسه یه کوچولو مشکله که ترجیح میدم به فرانسه بخوریم
    خدا رو شكر من از شبكه ورزش ميتونم ببينم
    اشكال نداره،اون بازي هم براي ايتاليا مهمه. بازيشون رو ببين و يه جوري براشون موج بفرست كه مساوي نكنن
    Last edited by MCSE MAN; 18-06-2012 at 10:25.

18. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •