دوستان معرفی کشور انگلستان از شبکه 3 پخش شد ؟؟؟ کسی ضبط نکرده ؟؟؟
دوستان معرفی کشور انگلستان از شبکه 3 پخش شد ؟؟؟ کسی ضبط نکرده ؟؟؟
چمبرلین : این تیم انگلیس می تواند به هر تیمی ضربه بزند!
چمبرلین معتقد است از بازی قبل درس خوبی گرفته است.
در بازی ابتدایی گروه چهارم رقابت های یورو، انگلستان به مصاف فرانسه رفت و با وجود اینکه فرانسه 60 درصد مالکیت توپ در اختیار داشت، در پایان به نتیجه 1-1 رسیدند.
چمبرلین از ابتدا در این بازی حضور داشت و نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد. او معتقد است درس های خوبی از این بازی گرفته است و تیمش می تواند در ادامه موفق باشد.
" در تورنومنت های فوتبالی، دوره هایی وجود دارد که شما با بازیکنان کلاس جهانی در تیم حریف روبرو می شوید و زیاد توپ را در اختیار ندارید.
شما باید فقط از کسب نتیجه درست اطمینان حاصل کنید. بعضی اوقات هم باید پیروزی های زشت به دست بیاورید. ما در تیم خود کیفیت زیادی داریم اما فرانسه هم کیفیت خیلی خوبی نشان داد.
هر بازی در این رقابت ها برای ما سخت است. اگر تیم ها کیفیت نداشته باشند، صعود نخواهند کرد. بنابراین رویکرد ما در هر بازی یکسان است و می دانیم که سخت خواهد بود اما ما این توانایی را داریم تا هر تیمی را شکست دهیم.
تا وقتی که این رویکرد را در هر بازی حفظ کنیم، به گل های خودمان چشم بدوزیم، سخت تلاش کنیم و با هر تیمی که مقابلمان است بجنگیم، آن وقت قدرت هجومی ما نمایان می شود. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به حساسیت هایی که روی تیم انگلیس هست بعید میدونم اصلا این کشور رو معرفی کرده باشن!
کلا به این تیم انگلیس میشه خیلی امید داشت و یه جورایی مرموزترین تیم جام هستیم!
اینکه گفته میشه سبک انگلیس به سبک چلسی امسال شباهت داره هم یه جورایی درسته ولی خب از یه سری نظرها انگلیس نسبت به چلسی ضعیفتره. اصلیترین کمبود هم دو بازیکن فوق العاده مثل رمیرس و دروگبا هستش که توی انگلیس بگردیم بازیکنایی شبیه این دو اصلا پیدا نمیشه. در صورتی که بازیکنایی شبیه این دو داشتیم تیم با این سیستم خیلی خطرناکتر میشد مخصوصا توی ضد حمله ها...
ولی خب من اعتقاد دارم با همین بازیکنا هم پتانسیل بالایی داریم
فقط باید ترکیب مناسبی چیده میشه و مثلا میشه از والکات به عنوان هافبک راست استفاده بشه و یانگ هم هافبک چپ
+
اشلی کول مصدوم شده و ممکنه بازی مقابل سوئد رو از دست بده
ظاهرا باید همه بازیکنای چلسی مصدوم بشن!
در کل بازی خوب و امیدوار کننده بود. هیچ کس انتظار نداشت تیم کوبنده و مقتدر راضی بشه اون هم جلوی فرانسه و همین بازی ای که شد، با اینکه اشکال زیاد بود، نشون داد تیم برنامه خوبی داره و بازیکن ها حواسشون دقیقا هست و تمرکز خیلی خوبی دارند (برعکس جام جهانی).
خط دفاع خوب بود، به خصوص اشلی کول که فکر کنم یک بار هم پاشو یک قدم اشتباه نگذاشت، خط هافبک بد نبود، جرارد و پارکر خوب بازی کردن و جرارد هم نشون داد کاپتان خوبی برای تیمه، میلنر هم نقشی بین هافبک میانی و وینگر داشت و در صورت نیاز برمی گشت و در کارهای دفاعی کمک می کرد که خوب بود، چمبرلین هم با اینکه خوب بود ولی فکر کنم بهتره از بازیهای بعد فیکس نباشه، ولبک هم تا حد زیادی ناامید کننده بود.
اگه تیم پیشرفت خودش رو ادامه بده (که با برگشتن رونی قطعا پیشرفت می کنه) می تونه بازیهای خوبی به نمایش بگذاره، گرچه به نظر من شانس قهرمانی نداره.
پارکر خوب بود ، هندرسون هم اونقدری بازی نکرد که بشه در موردش نظر داد ، ولی بازم فکر می کنم اسکولز علیرغم سن بالاش بیشتر می تونست کمک کنه به تیم .
اما در مورد شانس قهرمانی ، با توجه به بازیهایی که تیم های دیگه به نمایش گذاشتن ، من این شانسو صفر نمی بینم .
دوستان من فكر ميكنم اشلي يانگ استعداد بسيار بالايي داره ولي هنوز خيلي جوونه آيا واقعا اين جوريه يا من توهم زدم؟
26 سالشه و خیلی جوون نیستدوستان من فكر ميكنم اشلي يانگ استعداد بسيار بالايي داره ولي هنوز خيلي جوونه آيا واقعا اين جوريه يا من توهم زدم؟
این چند فصل اخیر هم که با استون ویلا و منچستر توی لیگ برتر بازی کرده بازی های درخشانی رو انجام داده و یکی از بهترین وینگر ها بوده
اتفاقا روی اون خیلی میشه حساب باز کرد که اونم به نظرم در صورتیه که گوشه بازی کنه
گرچه به نظر من شانس قهرمانی نداره.شانس قهرمانی که مطمئنا وجود دارهاما در مورد شانس قهرمانی ، با توجه به بازیهایی که تیم های دیگه به نمایش گذاشتن ، من این شانسو صفر نمی بینم .
از این آلمان ها که این فصل چلسی اولین قهرمانی CL خودشو توی کشور اونا جشن گرفت که بیشتر شانس داریم![]()
ظاهرا با اول شدن تو گروه باید با کروواسی بازی کنیم. هر چند هنوز معلوم نیست ولی باید سعی کنیم یا به ایتالیا بخوریم یا کروواسی.
ایتالیا رو راحت میشه برد.
هرچند هنوز از اسپانیا چیزی ندیدیم ولی با پاسهاشون میتونن هر تیمی رو اسیر کنن.
با اين بازي كه اسپانيا انجام داد...براي انگليس بهترين گزينه اول شدن در گروهه خودشه كه به اسپانيا برخورد نكنه......البته باز فوتباله و هزار چيز ديگه...
Last edited by h-blade; 15-06-2012 at 17:02.
چرا فکر کردید اسپانیا تو گروهش اول نمیشه؟
اتفاقا باید اول شیم که به کروواسی یا ایتالیا بخوریم.
ضربدری بازی میکنن. تیم اول گروه 4 با دوم گروه 3 بازی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)