درسته ، یعنی از amd پشتیبانی نمی کنه ؟
اگه بخوام cross بکنم بهتره 7870 بگیرم ، نسبت به 570 .
درسته ، یعنی از amd پشتیبانی نمی کنه ؟
اگه بخوام cross بکنم بهتره 7870 بگیرم ، نسبت به 570 .
اگه سیستم برای بازی میخوای با حداقل قیمت و حداکثر کارایی همون توصیه BZ7 تو پست ۶۲ رو انجام بده. اگه به Cuda هم نیاز داری میتونی ۵۷۰ بگیریاگه بخوام cross بکنم بهتره 7870 بگیرم ، نسبت به 570 .
اگه تک کارت میخوای برای گیم ۷۸۷۰ بگیر
دوستان آیا اطلاعاتی در مورد کارت های تدوین دارید ؟ مثلا کارت های canopus یا matrox ؟ آیا این کارت ها به درد کار های سه بعدی هم می خورن یا فقط برای تدوین هستند ؟
اگه برای کار های 3d هم خوب باشند می شه یه سیستم با گرافیک گیم گرفت و اگر کار حرفه ای لازم شد از اینها استفاده کرد ، توی این سایت می تونید اطلاعات بیشتری کسب کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشید از آوردن اسم سایت ، به خاطر جنبه ی اطلاع رسانی مجبور شدم .
کارت تدوین دو نوع داریم یکی پانل میگن یکی پانل و پردازندهدوستان آیا اطلاعاتی در مورد کارت های تدوین دارید ؟ مثلا کارت های canopus یا matrox ؟ آیا این کارت ها به درد کار های سه بعدی هم می خورن یا فقط برای تدوین هستند ؟
پانل برای کپچر (ورود) و خروجی ویدیو به کامپیوتر استفاده میشه موقع تدوین کاری انجام نمیده.کیفیت ویدیویی ورودی و خروجی به کیفیت این کارت بستگی داره
پانل و پردازنده گرونتره که علاوه بر کاریکه پانل میکنه میتونه موقع مونتاژ هم کارهایی بکنه! مثلا افکتهای خاص خودشون رو دارن که روی فیلم اعمال میشه.با این کارتها کار تدوین ریلتایم میشه یعنی هر افکتی رو ریلتایم روی مونیتور میبینی دیگه نیازی به رندرنیگ ندارند.
این کارتها برای نرمافزارهایی مثل پریمیر و ادیوس هستند تا جایی که میدونم به کار رندرنیگ سه بعدی شما نمیان!
البته من اطلاعاتم در این زمینه محدوده امیدوارم درست گفته باشم!![]()
ممنون .
می دونستم برای تدوین real time بکار می رن ، گفتم شاید با نرم افزار های سه بعدی هم کار کنند و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)