ممنون. فكر كنم چاره اي جز اينم نباشه. كلا دفترچه هم امسال خيلي ايراد داره... شما نميدونين چقدر طول ميكشه نتايج تكميل ظرفيت اعلام بشه؟
آسان
متوسط
سخت
ممنون. فكر كنم چاره اي جز اينم نباشه. كلا دفترچه هم امسال خيلي ايراد داره... شما نميدونين چقدر طول ميكشه نتايج تكميل ظرفيت اعلام بشه؟
حدود یکماه. امیدوارم زودتر اعلام کنند.
سلام دوستان.
من تو تکمیل ظرفیت رشته ی کامپیوتر شرکت کردم. چون رشتم اصلا کامپیوتر نیست و حتی تو انتخاب رشته ی اصلی هم کامپیوتر نزدم. حالا میخواستم ببینم با رتبه ی 2000 معماری و 1200 نرم افزار امیدی به قبولی هست یا نه؟
سلام
خیر به روزانه که امیدی نیست
غیر انتفاعی و پیام نور هم خیلی نباید امید داشته باشی!
سلام
بچه ها من کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد امروز نتایج تکمیل ظرفیت 2 رو اعلام کردن
وضعیت قبولیم رو نوشته ذخیره در انتخاب اول واحد تهران مرکز - این یعنی چه؟ تلفناشونم که هیچ کدوم جواب نمیده
با سلام- من هرچقدر شماره داوطلبي و مشخصات ديگر را مي زنم سايت دانشگاه اعلام مي كند كه "كارنامه اي با مشخصات مورد نظر موجود نمي باشد "علت چيست
ببخشید میشه بفرمایید جریان چیه؟
دوستان رتبه این فرد تو علوم و تحقیقات فارس شده 255 ولی رتبه ی اخرین فرد قبولی 266 بوده چطور باز زده برای ایشون ذخیره
انتخاب رشته / شهر جدید ردیف انتخاب نام رشته / شهر نمره كل نمره کل آخرین
فرد پذیرفته شدهرتبه رتبه آخرين فرد
پذیرفته شدهحد نصاب توضيحات 1 حقوق بين الملل / واحد بوشهر 5922 6001 173 152 4000 2 حقوق جزا و جرم شناسي / واحد بوشهر 4617 5785 1077 235 4000 3 حقوق جزا و جرم شناسي / پرديس علوم و تحقيقات بوشهر 4617 5639 1055 345 4000 4 حقوق خصوصي / پرديس علوم و تحقيقات بوشهر 4627 5484 818 317 4000 5 حقوق بين الملل / واحد علوم و تحقيقات فارس 5922 5860 255 266 4000 ذخيره
مشکلی نیست
ذخیره به منزله قبول قطعی هست و می تونه بره ثبت نام کنه/..
.
اشتباه می زنید حتما
با اون شماره و رمزی که مجددا خریدید باید وارد بشین
زبان صفحه کلید رو هم عوض نکنید
سلام
من ارشد گروه زبان انگلیسی امتحان دادم. دفترجه ما یکی هست که هم سوالاته عمومی داخلشه که مشترکا ادبیات انگلیسی، مترجمی و آموزشجواب میدن. بعد دفترچه تخصصی همه سوالات ادبیات و آموزش و مترجمی هست که هرکی به سوالات شاخه مورد نظرش جواب میده و بقیه رو سفید میزاره. میخواستم بدونم وقتی نتایج بیاد در صورتی که من ادبیات رو جواب دادم اما بخاطر عمومی ممکنه آموزش هم مجاز بشم، امکانش هست که در انتخاب رشته هم ادبیات و هم آموزش رو انتخاب کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)