..........................
..........................
Last edited by amir_t6262; 24-08-2012 at 13:24.
یک ترابایت زیر 100 تومن فقط باید دسته دوم بگیرم؟ یعنی هیچ هارد اینترنال اکسترنالی که زیر 100 باشه وجود نداره؟
سلام .
هارد اکسترنال یکترابایت آکبند چه پرتابل و چه آداپتوری زیر 100 هزارتومن وجود ندارد .
اکسترنال که بله
اینرنال چظور؟
یک ترابایت اینترنال حدود 175 الی 185 هزارتومن هست . البته مدلهایی چون caviar black حتی بیشتر از 220 هزارتومن هم هستند (یکترابایت) .
بسم الله الرحمن الرحيم
انا لله و انا عليه راجعون
در اينجا مرگ عوامل و مسئولين كنترل بر بازار ارز رو بر عموم ملت ايران تسليت عرض مي كنم.
به قول ماكسيموس كه مي گفت رويايي به نام روم وجود داشت... حالا ما هم بايد بگيم رويايي به نام دلار 800 توماني وجود داشت كه امروز با رسيدن نرخ دلار به نزديكي هاي 3000 تومان اين رويا به ابديت پيوست.
هارد ديسكي كه 50000توامن مي خريديم و در بدترين شرايط به 170 تومن رسيده بود الان رسده به 190000تومان 500گيگ و 250000تومان 1ترا و مانيتوري كه من اسفند 180 و 190000تومان خريدم رسيد به 400000تومان و ناياب شد و ال اي دي ها 450 تا 500000 تومان حداقل !!!!!!!!!!!!!!
كساني كه مثل ما از مصرف كنندگان مداوم بازار كامپيوتر هستند بايد پيش كي شاكي بشوند؟؟؟
نه بيمه تامين اجتماعي واسه اصناف ما هست
نه هيچ تسهيلات ويژه اي داريم و نه هيچ بازار قابل اعتمادي
اين سايت هم كه بنده خدا جاي اين حرفا نيست.
پس تا سانسور نشديم موفق باشيد
به گيرنده هاي خود دست نزنيد
اينجا ايران است
قيمت هاردديسك كه صبح تسليت گفتم و 190000تومان اعلام كردم الان به 210 هزار تومان رسيد
جهت اطلاع عرض مي كنم اين همون هارديسكس هست كه 50000تومان مي خريديم
نه آقا جان دروغ نگو، چرا جوِ اینجا رو خراب میکنی؟ کی میگه 210 تومن؟ من شخصا تا 208 تومنم قیمت دارم....
بدبخت شدیم رفت....![]()
حالا گريه نكن بهشون گفتم به خاطر تو يكي هم كه شده ارزون تر بدن كه گفتن چشم رسيد به 190 تومن ناقابل![]()
کی بود می گفت نخرین قیمتا می یاد پایین
هاردی که دو ماه پیش خریدم 375 ، الان شده 560!!!!
ماشالا فعلا که نهضت ادامه دارد انگار...ظاهراً تو ایران یه چند قرنی زودتر داره آخرالزمان میشه
عجیبه که از یه طرف دولت می گه واردات با ارز مرجع انجام میشه از طرف دیگه قیمت ها از ارز آزادم بالاتر اعلام میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)