دستتون درد نکنه ما که حال کردیم. فکرشو کن کریتوس خوشگله دو باره بر می گرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه ما که حال کردیم. فکرشو کن کریتوس خوشگله دو باره بر می گرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید سوال بی ربطی باشه این بازی فانتزی هست و Crysis 3 تقریبا Real ولی اون افرادی که جفت این بازی هارو بازی کردن کدوم گرافیک بهتری داره ؟
تا حدودی خودت جواب خودت رو دادی و سوالت بی ربطه ، همچنین این دو عنوان ربطی به هم ندارند ...
به چشم یک بازی هم بخوایم به هر دو عنوان بنگریم ، Crysis 3 اصلا در حد و اندازه ی مقایسه با God Of War نیست و صد البته این نسخه ی Ascension که به جرات میتونم
بگم که بهترین گرافیک رو توی کل این سری دارد ... حتی از منظر گرافیک هم قابل مقایسه نیست!
درسته شما یک Crysis 3 روی یک PC High end رو حتما میخوای با Ascension مقایسه کنی ، که مسلما یک مقایسه ی ناعادلانه هستش ...
در همین حد اشاره کنم که در این بازی من در شروع قدرت تشخیص Cut scene و In game رو نداشتم!![]()
لا حولی ولا قوت الاباا... العلی العظیم
خوب شد اول گفتم و گرنه حتما میزدی![]()
محسن اون غولآخر که خیلی بزرگه و میپیچه روی شهر و شهرم باهاش هی میچرخه اسمش چیه؟؟
اصا حماسی ترین باس فایت کدوم بود برات تو این نسخه؟؟
من نمی گم کدوم از کدوم یکی بهتره هر دو تاش گرافیک قدرتمندی دارن
ولی به شما پیشنهاد میکنم صفحه قبل پست شماره 62 رو نگاه کنید من از یکی از مراحلش فیلم گرفتم به مدت یک دقیقه اپدلودش کردم ، شما دانلود کن و ببین
با این که با گوشی فیلم گرفتم ولی باز هم دلرباست
Last edited by Layken; 19-05-2013 at 15:32.
منظورت از باس اولیه همون Aegaeon هستش ؟
اینو من به سختی زدمش چون اخرش که همه چیو دم دهنش گرفته بود داشت غورت میداد اصلا فرصت نمیشد تا اون ناخن هاشو میزدم یه هو غورتم میداد
ولی خب در آخر فاتحش خونده شد
اکثرا باس فایت هاش حماسی بودن خصوصا مبارزه با خواهران فیوری اونجا بود که ققنوس میاد دیگه خیلی خفن میشه !
اما خودم بیشتر در مبارزه با Manticore هیجان داشتمهم خفاش بود هم عقرب تازه یک بالشو میزدیم با زنده میموند نامرد
![]()
حالا PS3 خریدی یا نه؟!
این خفاشه باسه یا بچه باس جدی؟
سایز این صوبتا نی!!
+
منظورم این بود:
جریان این چیه؟؟ کی هستن ایشون؟
+
PS3 باندل کریتوسو گرفتمنه باو!!
با اینکه بقول خودتون با گوشی فیلم گرفتی بنظر میاد خوبه ولی اون تیکه سنگی که تو اب هست کاملا تو ذوق هست طوری اب رد میشه انگار هیچ جسمی اونجا نیست . شاید هم اینجوری نباشه . ولی این جور چیزا رو تو Crisis خیلی روش دقت شده . به هر حال GOD هستو PS3 .
Last edited by jafarr; 20-05-2013 at 01:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)