سلام........
این کرک با نسخه 630 مگی هم کار میکنه یا باید حتما 6 گیگ رو دانلود کنیم؟
سلام........
این کرک با نسخه 630 مگی هم کار میکنه یا باید حتما 6 گیگ رو دانلود کنیم؟
^^^^^
من خودم DLCـی ای رو دان کردم که حجمش 3 گیگ بود.برای نسخه 680 مگی اطلاعی ندارم که کار میکنه یا نه
شما باید 3 گیگ رو دانلود کنید حتما. تغییرات خوبیم تو بازی میده
آموزش نصب و اجرای UEFA EURO 2012 نسخه پخش شده توسط ALI
توجه داشته باشین اگر پس از پایان مراحل زیر بازی اجرا نشد بهتره از سیو بازی رو جابجا کنید و بازی رو پاک دوبراه نصب کنید ولی سیو قبلیتون رو کپی نکنید تا وارد بازی شین و یورو رو بازی کنید سپس سیو هارو تلفیق کنید( اگر با نرم افزار های ادیت ، دیتا بیس فیفا رو ادیت کردین سیو غیر قابل دسترس خواهد بود و تورنمنت و کریر مد از بین میره)
1- ابتدا پچ 3.5 گیگی ALI را نصب میکنیم.( بهتره دیتابیس فیفا ، توسط نرم افزار های ادیت تغییر نکرده باشه)
2-سپس پچ دوم ALI که مشکل RUNTIME ERROR رو حل میکرد را در محل بازی کپی میکنیم.
3-کرک اسکیدرو را از لینک زیر دانلود کرده و در محل نصب بازی کپی میکنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- فایل رجیستری زیر رو دانلود میکنیم و پس از دانلود فایر RAR را باز میکنیم
5- پس از بازکردن فایل RAR دو فایل رجیستری با نام های UEFA X64 و UEFA X32 قابل مشاهده است. با توجه به نوع ویندوز شما فایل رجیستری را از حالت فشرده در میاریم. توجه: اگر ویندوز شما 32 بیت است از فایل UEFA X32 و اگر ویندوز شما 64 بیت است از فایل UEFA X64 استفاده کنید.
6- اگر مسیر پیشرفض نصب بازی در کامپیوتر شما C:\\Program Files\\FIFA 12\\ است فایل رجیستری را اجرا کرده اوکی بزنید و وارد بازی شوید.
7- اگر مسیر پیفرض نصب بازی در سیستم شما متفاوت است بر روی فایل رجیستری کلیک راست کرده و EDIT را بزنید. در صفحه باز شده مسیر نصب بازی در کامپیوتر خود را به جای مسیر پیشفرض فایل بنویسید. برای مثال:
اگر مسیر نصب بازی در سیستم شما F:\Program Files\FIFA 12 است مسیر را کپی کرده و به جای C:\\Program Files\\FIFA 12\\ پیست کنید.
توجه :1- در فایل رجیستری دوبار مسیر نصب بازی نوشته شده است و شما باید به جای هر دو مسیر نصب بازی در سیستم خودتان را بنویسید.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 12]
"GDFBinary"="C:\\Program Files (x86)\\FIFA 12\\GDFBinary_en_US.dll"
"DisplayName"="FIFA 12"
"Locale"="fr_FR"
"Product GUID"="{EA8ADAA9-6671-4839-A51E-0C6792B78F3E}"
"Install Dir"="C:\\Program Files (x86)\\FIFA 12\\"
2-در هنگام نوشتن مسیر نصب بازی توجه کنید که باید از دو بک اسلش استفاده کنید:مثال:
F:\Program Files\FIFA 12 این خراب است و با وارد کردن این بازی اجرا نمیشود.
\\F:\\Program Files\\FIFA 12 این درست است و باید به جای مسیر پیشفرض کپی شود.
3-در هنگام نوشت یا پیست کردن مسیر نصب بازی توجه داشته باشید که علامت " در اول و آخر مسیر پاک نشود.
4- در ویندوزهای 32 بیت نیازی به نوشتن (x86) نیست و اگر بنویسید بازی اجرا نخواهد شد پس بهتر است به جای نوشتن دستی ادرس ، آنرا کپی کنید.
8- اگر مسیر پیشفرض بازی در سیستم شما چیزی به غیر از این بود X:\Program Files\FIFA 12 و شما فولدری اضافه ساخته اید و یا نام دیگری برای فولدر انتخاب کرده اید برای مثال FIFA یا FIFA12 و با استفاده از روش بالا بازی اجرا نشد بهتر است بازی را پاک کرده و دوباره با مسیر گفته شده نصب کنید.
9-توصیه میشود که برای اولین بار ورود به بازی بازی سیو فیفا را از سیو یورو 2012 جدا کنید ، بعد سیو هارا تلفیق کنید.
اگر تمامی مراحل بالا را بدرستی انجام دهید مشکلی برای اجرای بازی ندارد .
چیکار کنم من ؟
احتمالا نمیشه چون اون فایل رجیستری دسترسی بازیو به اینترنت میبنده.ولی اگر نسخه خوده اسکیدرو رو بگیرین شاید بشه. فقط باید فایل اجرایی اویجینال رو همیشه داشته باشین و موقع انلاین بازی کردن جاشونو عوض کنید.
Last edited by AlexMercer; 07-05-2012 at 22:22.
اینم موزیک اینترو DLC که خودم رکورد کردم. کیفیتش خوبه و حجمش هم کم. موزیک خیلی زیاببی هست همونطور که آرمین عزیز هم ذکر کرده بود.
سلام
آقا من نصب کردم با دستورالعملی که گفته بودین اجرا شد.
می خواستم بدونم که این 3.5 gig که نصب کردیم (نسخه ALI) فقط مال یوره یا اینکه تو فیفا هم تغییر ایجاد میکنه، مثلا ترکیب تیم ها و کفش های جدید به فیفا اضافه میشه.
ممنون
نسخه 3.5 گیگ علاوه بر DLC ، بازی رو به ورژن 1.5 ارتقا میده
با سلام:
اگه میشه این فایل رجیستر ها رو یه جا برام آپ کنید لینک راپید خراب شده ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)