تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 29 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جان تری: می توانیم با صبر بار دیگر بارسا را شکست دهیم

دیدار رفت دو تیم که شب گذشته در استمفورد بریج برگزار شد، با پیروزی 1-0 چلسی با تک گل دروگبا به پایان رسید و کاپیتان آبی ها هم تیمی هایش را به خاطر تلاش و صبرشان مورد ستایش قرار داد

Getty

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، تاکید کرد که مطمئن است که تیمش می تواند با عبور از بارسا به فینال چمپیونزلیگ راه پیدا کند.
    دیدار رفت دو تیم که شب گذشته در استمفورد بریج برگزار شد، با پیروزی 1-0 چلسی با تک گل دروگبا به پایان رسید و کاپیتان آبی ها هم تیمی هایش را به خاطر تلاش و صبرشان مورد ستایش قرار داد.
    او در گفتگو با آی تی وی اسپورت گفت:" من در این بازی یاد گرفتن که باید صبور باشیم. در دقایق ابتدایی ما بسیار کم صاحب توپ بودیم و فکر می کنم در 15-10 دقیقه ابتدایی اصلا به توپ نرسیدیم.
    بارسا واقعا تیم فوق العاده ای است. ما واقعا باید صبور باشیم. ما فوق العاده بودیم و همگی خستگی ناپذیر کار کردیم."
    دروگبا در حالی تک گل این دیدار را به ثمر رساند که پیش از آن بارسا چند موقعیت خوب گلزنی را از دست داد و تری مهاجم ساحل عاجی تیمش را مورد ستایش قرار داد.
    " او فوق العاده است. او بازیکنی است که در چنین موقعیت هایی خودش را نشان می دهد.این را در دیدار مقابل تاتنهام هم می توانستید ببینید.
    او در مقابل چند نفر از بهترین مدافعان دنیا بازی خودش را ارائه داد."
    کاپیتان آبی ها در مورد دیدر برگشت در نوکمپ گفت:" فکر می کنم واضح است که شب سختی در نوکمپ خواهیم داشت؛ زمین نوکمپ بزرگ است و آنها هم تیم فوق العاده ای هستند.
    ما در این دیدار نشان دادیم که به آنها احترام می گذاریم اما از آنها نمی ترسیم و بازی خودمان را ارائه خواهیم داد."

2. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما فوتبال بازی کردیم و فوتبال مزدمون رو نداد
    اتفاقا به نظر من فوتبال مزد بارسا رو داد
    فوتبال هم مثل زندگیه. وقتی یه جا حق خوری انجام میشه اون بی جواب نمی مونه...
    وقتی که بارسا توی سال 2009 مقابل چلسی در حالی که از لحاظ تاکتیکی کاملا شکست خورده بود و با یه سری مسائل مشخص تونست به فینال برسه خب مشخصه بعدش هم توی بازی بعدی که بعد از 3 سال با چلسی داره توپی که باید بره تو گل می خوره به تیرک! این طبیعیه...

داوری رو هم که هم شاهد بودیم در نیمه اول پنالتی واضحی رو برای بارسا نگرفتن
    که خدا نکنه این اتفاق برای چلسی می افتاد که اون موقع پای کل یوفا و فیفا رو به وسط میکسیدن.دی
    پنالتی؟!
    مسئله اینه که اون قدر داورها در زمینه پنالتی به بارسا راحت گرفتن که ظاهرا طرفدارای اون توقع دارن که در هر صورتی بازیکنای اون توی محوطه جریمه زمین بخورن باید پنالتی گرفته بشه و اگه غیر این باشه داور صد در صد اشتباه کرده!

4. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کاریکاتور روز:پیروزی چلسی با درخشش دروگبا

ستاره ساحل عاجی بار دیگر نشان داد که چرا در این سن وسال هم پیشنهادهای بزرگی دارد

سایت گل- بعد از پیروزی سه شنبه شب بایرن مقابل رئال، شب گذشته همه در انتظار بودند تا ببینند آیا در چلسی هم می تواند دیگر غول اسپانیا، بارسا، را با سرنوشت مشابهی دچار کند. در این دیدار بارسا بارسا با سبک همیشگی اش توپ و میدان را در اختیار داشت اما آبی ها به لطف درخشش ستاره باتجربه خط حمله شان، دیدیه دروگبا، توانست به یک پیروزی باارزش دست پیدا کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پ ن:ما که هرچی دقت کردیم متوجه هویت نفر دوم(موبلنده نشدیم)اما حدس وگمانه زنیها از نام پویول پرده برمیدارند

یوسفی بد اقبالی نبود ..
    وقتی بازیکن از شیش قدم میزنه تو اوت یا تک ب تک رو اونطور چیپ میزنه سقف آسمون ( همون موقع که زد مطمئن بودم گل نمیشه ) دیگه بد اقبالی نیست یا اون شوت پدرو که دیگه تهش بود زد از استادیوم رفت بیرون
    داش مسعود انصاف هم چیز خوبی ها

6. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ماسچرانو: صعود به فینال هنوز در دست خودمان است

در دیدار شب گذشته دو تیم در استمفوربریج در حالی که شاگردان گواردیولا موقعیت های زیادی به دست آوردند، در نهایت چلسی با تک گل دروگبا به پیروزی رسید.

Javier Mascherano - Barcelona

سایت گل- خاویر ماسچرانو، مدافع- هافبک بارسا، معتقد است نباید از شکست شب گذشته مقابل چلسی چندان ناراحت باشند و اعلام کرد سرنوشت صعود آبی و اناری ها به فینال در دست خودشان قرار دارد.
    در دیدار شب گذشته دو تیم در استمفوربریج در حالی که شاگردان گواردیولا موقعیت های زیادی به دست آوردند، در نهایت چلسی با تک گل دروگبا به پیروزی رسید.
    با این وجود ماسچرانو معتقد است تیمش می تواند در دیدار برگشت این شکست را جبران کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" افسوسی نداریم. این نتیجه ای است که رقم خورده اما همه چیز به خودمان بستگی دارد. شرایط دست خودمان است.
    ما باید تلاش کنیم تا به پیروزی برسیم و می دانیم که نباید به آنها فرصت گلزنی بدهیم. ما باید تمام تمرکزمان را روی حفظ دروازه مان بگذاریم تا بتوانیم مانع باز شدن آن شویم و این آزادی را به مهاجمان بدهیم تا به راحتی حمله و گلزنی کنند."

8. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مطمئن باشین باز هم اینیستا دقیقه 93 گل میزنه
    البته امیدوارم اینبار داوری تو گل زدن بارسا به چلسی تاثیری نداشته باشه

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بازی برگشتی هم هست
    تاکتیک اتوبوسی فوقش یک بازی جواب بده

11. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به دوستان واقعا بدون انجمن خیلی سخته ها
    با چیز پی ان اینقدر انجمن کند بود که اصلا صفحات کامل بالا نمیومد

در مورد بازی رفت
    باختیم به همین سادگی چون گل نزدیم و در مقابل گل خوردیم و به قول پپ مهم گل زدنه
    روزی که دو تا به تیر بزنیم دوتا دروازه تقریبا خالی یا بهتره بگم دروازه تسلیم شده رو به هوا بزنیم و یه ضربه سر هوشمندانه از طرف پویول رو با سوپر واکنش چک از دست بدیم روز ما نیست، روز خوشحالی ما نیست
    فوتبال در این روز تصمیم گرفت یک تیم دیگه و هواداراشو خوشحال کنه
    چرا؟
    جواب کاملا روشنه فوتبال برای بقای خودش نیازمند اینه که خوشحالی و پیروزی رو گاه گاهی تقسیم کنه و این بار این خوشحالی سهم چلسی شد اما تازه در حال استراحت بین دو نیمه هستیم و قطعا نیمه دوم نبرد حقیقی دو تیم خواهد بود

دیشب چند نکته رو دیدم که واقعا جای خوشحالی داشت

خوشحالم به این خاطر که به جای اشتباهات داوری فوتبال در مورد نتیجه بازی تصمیم گرفت
    خوشحالم به این خاطر که تیم مقابل به جز لحظاتی توسط دروگبا ضد فوتبال بازی نکرد دفاع بخشی از حقیقت و فلسفه فوتباله
    برای پیتر چک خوشحالم دروازبان فوق العاده خوش اخلاقی که دیشب عالی بازی کرد دروازبانی که به نظر من به حقش و حقیقتش در فوتبال نرسید دروازبانی که بعد از یک مصدومیت وحشتناک دوباره خیلی آماده به میدان برگشت و امیدورام آبیدال ما هم دوباره به میادین برگرده چقدر جاش خالی بود دیشب
    خوشحالم به این خاطر که یک مربی کاملا متشخص روی نیمکت حریف نشسته بود و از برخورد بعد از بازی دو نیمکت واقعا لذت بردم کلاس درسی بود واقعا
    و در مورد نکته آخر واقعا حرف زیاد دارم
    آلگری دی متئو و مربیان چند تیم دیگه روی نیمکت تیمهاشون بسیار متین و متشخص مربیگری میکنن و این نشون میده گرایش اخلاقی مربیهای جدید به سمت چه منش و رفتاری هست

دی متئو دیشب اصرار داشت که سکوت و وقارش رو نشون بده و دوربین هم این رو تشخیص داده بود باختن به چنین تیمهایی و چنین مربیهایی اصلا ناراحت کننده نیست

طرفدارای چلسی دیشب فضای مهربان و آرامی رو به وجود آوردن حداقل تا جایی که من نگاه کردم رفتار غیر فوتبالی ندیدم و این واقعا قابل تقدیره

در مورد بازی برگشت

فکر میکنم چلسی برای بازی برگشت مشکلات زیادی داره
    پپ درست میگه شکل بازی در برگشت تغییر نمیکنه و چلسی باز هم دفاع میکنه اما دی متئو باید به یک چیز واقف باشه
    تعریف ساده و کلی این تاکتیک که توپ رو به حریف بده و فضا رو بگیر یعنی این که اجازه بده تیم حریف حمله کنه اما بهش موقعیت گل نده

ولی چلسی دیشب هم اجازه حمله به بارسا میداد هم موقعیت گل و این یعنی تاکتیک دیشب چلسی چندان کارآمد نبود و اصلا مشخص نیست که در بازی برگشت بارساییها توپهاشون در مقابل دروازه های تسلیم شده رو به هوا یا تیر بزنن

این رو خود دی متئو هم بعد از بازی اشاره کرد که باید موقعیتهای بارسا رو محدود تر کرد و باید ببینیم نقشش برای بازی برگشت چیه

در کل فکر میکنم اگر شکل کلی بازی دیشب در بازی برگشت هم اجرا بشه کار چلسی واقعا سخت میشه

شاید یکی از راهکارای چلسی غافلگیر کردن بارسا و حمله کردنش در 15 دقیقه ابتدایی باشه که البته خودش ممکنه خطرات دیگه رو برای چلسی به همراه داشته باشه

فکر نمیکنم بارسا از نظر گواردیولا نیاز به تغییرات زیادی در شکل بازیش داشته باشه تعویضهای دیرتر از حد معمول پپ نشون میداد از کلیت شکل تیمش و موقعیت سازیش راضیه و احتمالا در بازی برگشت هم بارسا رو به همین شکل خواهیم دید و فقط ممکنه در نفرات تیم تغییری داده بشه

من شانس صعود بارسا رو بیشتر میدونم
    امیدوارم بازی برگشت هم به خوبی تموم بشه

13. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

پنالتی؟!
    مسئله اینه که اون قدر داورها در زمینه پنالتی به بارسا راحت گرفتن که ظاهرا طرفدارای اون توقع دارن که در هر صورتی بازیکنای اون توی محوطه جریمه زمین بخورن باید پنالتی گرفته بشه و اگه غیر این باشه داور صد در صد اشتباه کرده!
    باز خوبه ما مثل بعضی از هوادار های تیم های دیگه که یه پنالتی برامون نمگیرن غوغا نمی کنیم و فیفی و یوفا و پلاتینی و یونیسف رو دخیل بدونیم......اگر پنالتی حتمی رو هم نگیرن تو بازی برگشت جبران می کنیم....
    وقتی که بارسا توی سال 2009 مقابل چلسی در حالی که از لحاظ تاکتیکی کاملا شکست خورده بود و با یه سری مسائل مشخص تونست به فینال برسه خب مشخصه بعدش هم توی بازی بعدی که بعد از 3 سال با چلسی داره توپی که باید بره تو گل می خوره به تیرک! این طبیعیه...
    این طبیعیه این به نظر من خرافات......
    و من اسم این تیرک ها رو مزد فوتبال به بارسا نمیزارم
    اسمش رو شانس 100٪ چلسی میزارم
    که با یک نیمچه موقعیت تونست با یک گل مقابل موقعیت های زیاد بارسا پیروز بشه....

15. 4 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما یه مقدار کم لطفی...!
    بارسا کاملا برتر بود و چلسی 90 دقیقه دفاع کرد جز همون صحنه گل بازی برگشتی هم هست و جهنم نیوکمپ بدون بارون و اون همه تماشاچی منتظرتون هستیم

17. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اوری رو هم که هم شاهد بودیم در نیمه اول پنالتی واضحی رو برای بارسا نگرفتن
    که خدا نکنه این اتفاق برای چلسی می افتاد که اون موقع پای کل یوفا و فیفا رو به وسط میکسیدن.دی
    فک کنم اگه خطا تو محوطه جریمه انجام بشه پنالتی باشه : دی

19. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •