تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 125

نام تاپيک: با لژیونرها

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

تصویر جالبی از وحید هاشمیان و اشکان دژاگه

2. 5 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

توافق قوچان نژاد با چارلتون

رضا قوچان نژاد در آستانه پيوستن به چارلتون انگليس قرار گرفت.

رضا قوچان نژاد مهاجم ايراني در فصل 2013 عملکرد خوبي در رده ملي داشت اما در رده باشگاهي در تيم استاندارد ليژ به عنوان بازيکن سکونشين و ذخيره از او استفاده شد.

به نقل از ايسنا،با توجه به نزديکي جام جهاني 2014 برزيل، رضا قوچان نژاد تصميم گرفت که با جدايي از استاندارد ليژ به تيمي ملحق شود که بتواند در آن به صورت ثابت بازي کند تا فرصت حضور در جام جهاني را به عنوان بازيکن ثابت از دست ندهد.

به گزارش پايگاه اينترنتي هلندي Ad.net رضا قوچان نژاد در آستانه پيوستن به باشگاه چارلتون انگليس قرار دارد که در رقابت‌هاي دسته يک انگليس حضور دارد.

به گفته اين سايت، دو باشگاه استاندارد ليژ و چارلتون براي انتقال رضا قوچان نژاد به توافقات اوليه دست يافتند و مهاجم ايراني به زودي براي امضاي قرارداد با چارلتون راهي انگليس مي‌شود.

رضا قوچان نژاد فوتبالش را از تيم هيرنفين هلند آغاز کرد و سپس به تيم گواهد ايگلز پيوست و با درخشش در اين تيم به تيم چامبور ملحق شد. درخشش قوچان نژاد در تيم سنت ترويدن ادامه پيدا کرد تا او با امضاي قراردادي به تيم بزرگ استاندارد ليژ ملحق شود.

منبع : ورزش 3

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قوجان نژاد دیروز با قرارداد 6 ماهه به طور قرضی به چارلتون پیوسته
    این برای خودش هم بهتره و لیگ دسته یک انگلیس اگه بالاتر از لیگ بلژیک نباشه پایینتر هم نیست
    البته چارلتون جزو تیمای آخر لیگه ولی خب به هر حال توی این تیم بیشتر به اون بازی می رسه

6. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جهانبخش: به جدايي از نايمخن فکر نمي‌کنم

مهاجم ايراني نايمخن هلند گفت: بيشتر از پديده شدن در جام جهاني به تأثيرگذاري در ترکيب تيم ملي در اين رقابت‌ها فکر مي‌کنم.

عليرضا جهانبخش در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص برتري تيمش مقابل والويک با نتيجه 3 بر يک گفت:‌ يک بازي حساس را بيرون از خانه با برتري پشت سر گذاشتيم. والويک از تيم‌هاي بالاي سر ما بود و با 3 امتيازي که کسب کرديم در رده پانزدهم قرار گرفته و تقريباً به منطقه امن جدول رسيديم.

وي با بيان اينکه يک تيم به صورت مستقيم و دو تيم به واسطه حضور در پلي‌آف از جدول سقوط خواهند کرد، يادآور شد: احتمال ماندمان با توجه به شرايطي که داريم زياد است و در مجموع به اين موضوع خيلي اميدوار هستم.

مهاجم نايمخن در مورد رفع مصدوميتش و اينکه دوباره به يک بازيکن 90 دقيقه‌اي تبديل شده است، گفت: مصدوميت به طور کامل برطرف شده و در بازي شب گذشته هم تيمم را به طور کامل همراهي کردم. مصدوميت همسترينگ بسيار سخت است و اگر مراقبت خوبي به عمل نمي‌آوردم دوباره بازمي‌گشت. به همين دليل يک مقدار محتاط بودم و براي بازگشت دست به عصا عمل کردم. با اين حال خوشحالم که توانستم بازگشت شيريني را تجربه کنم.

وي در پاسخ به اين سؤال که چه زماني دوباره گلزني‌هايش آغاز خواهد شد، گفت: مهم تأثيرگذاري در جريان مسابقه است تا گل زدن. البته شب پيش هم دو فرصت گلزني داشتم که هر دو بار توپ با بدشانسي به تيرک خورد. در هر حال بيشتر دوست دارم تأثيرگذار باشم تا به فکر گلزني.

جهانبخش در مورد زمان بازگشتش به ايران گفت: يک نامه از سوي فدراسيون به باشگاه ارسال شده که زمان آن به صورت دقيق مشخص نيست.

مهاجم تيم ملي که به تازگي به عنوان يکي از پديده‌هاي فوتبال اروپا معرفي شده در مورد اينکه چه اندازه اميدوار است که پديده جام جهاني شود، گفت: همينکه چنين افتخاري به عنوان يک ايراني نصيبم شده خوشحالم. تلاشم را مي‌کنم تا بتوانم شرايط خوبي را در تيم ملي داشته باشم و اگر در بين نفرات اعزامي به برزيل باشم، سعي مي‌کنم عملکرد خوبي داشته باشم. من هم دوست دارم در جام جهاني بازي کنم و با عملکرد خوبم، به عنوان يکي از پديده‌هاي جام جهاني انتخاب شوم. البته بيشتر از پديده شدن به تأثيرگذاري در ترکيب تيم ملي فکر مي‌کنم.

وي افزود: به قول کي‌روش هر يک گل در جام جهاني به عنوان صد گل در ليگ برتر ارزش دارد و من هم سعي مي‌کنم اگر براي تيم ملي در برزيل به ميدان رفتم، از فرصت‌هايي که به من مي‌رسد بهترين استفاده را بکنم.

جهانبخش در پايان گفت: فعلا به جدايي از نايمخن فکر نمي‌کنم با اين حال چند پيشنهاد به مدير برنامه‌هايم شده است.

+

چقدر امیدوارم به این پسر
    به امید هر چه پیشرفت بیشترش

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه فیلیکس ماگات چند روزه که مربی تیم بحران زده فولام شده و دیشب هم توی اولین بازی این مربی دژاگه تک گل فولام رو زد که بازی مساوی تموم شد
    قبلا دژاگه و ماگات یه فصل توی ولفسبورگ با هم کار کرده بودن که فکر می کنم همون فصل این تیم قهرمان هم شد
    فکر کنم با اومدن ماگات به دژاگه خیلی بیشتر بازی برسه و این خبر خوبیه

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آزمون: با آرسنالي‌ها صحبت کردم

مهاجم تيم فوتبال کشورمان از پيشنهاد آرسنالي‌ها براي حضورش در اين تيم خبر داد اما در عين حال گفت: رفتنم به اين تيم معلوم نيست.

سردار آزمون در آستانه سال 1393 در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، درباره عيد نوروز، روبين‌کازان، پيشنهاد آرسنال، حضور در تيم ملي در جام جهاني 2014 و ... صحبت کرد. مهاجم جوان تيم فوتبال کشورمان که اکنون در روبين‌کازان روسيه بازي مي‌کند در خصوص عيد نوروز گفت: عيد امسال را هم مانند سال‌هاي گذشته در کنار خانواده جشن مي‌گيرم اما خيلي دوست داشتم عيد را در فضاي خوب و نوروزي ايران باشم. زندگي حرفه‌اي و فوتبال اين شرايط را هم دارد و از اين وضعيت ناراضي نيستم.

به نقل از تسنيم، وي با تبريک پيشاپيش عيد نوروز به ايراني‌ها افزود: از پدر و مادرم ممنونم که هميشه حامي من بودند و امسال هم به روسيه آمدند تا عيد را تنها نباشم. آرزويم در سال جديد سلامتي آنهاست. سلامتي خودم، خانواده‌ام، دوستانم و مردم ايران بزرگترين آرزويم است و اميدوارم هموطنانم هر جايي که هستند شاد و سلامت باشند.

«در کنار سفره 7 سين براي موفقيت فوتبالي‌ات چه آرزويي مي‌کني؟» سردار آزمون در پاسخ به اين سؤال عنوان کرد: ابتدا بايد بگويم هنوز سفره 7 سين نچيده‌ايم و به دنبال جور کردن سين‌ها هستيم! البته هنگام سال تحويل سفره 7 سين خواهيم داشت و من هم بعد از سلامتي آرزو مي‌کنم در سال 93 بتوانم با تيم ملي به جام جهاني بروم و در برزيل بازي کنم.

مهاجم روبين‌کازان در خصوص بهترين خاطره‌اش در سال 92 اظهار داشت: مطمئناً دعوت شدنم به تيم ملي بزرگسالان يکي از بهترين خاطراتم در سال 92 بود. گل زدن در ليگ اروپا براي روبين‌کازان و جوان‌ترين گلزن ليگ اروپا شدن هم يکي ديگر از خاطرات شيرينم در سال 92 بود و اينکه توانستم با عليرضا جهانبخش جزو 100 استعداد برتر دنيا انتخاب شوم از خاطرات خوبم محسوب مي‌شود.

در اردوي روبين‌کازان استعدادياب‌هاي باشگاه آرسنال انگليس بازي‌هاي دوستانه اين تيم را از نزديک تماشا کردند و صحبتي هم با سردار آزمون داشتند. باشگاه روبين‌کازان اين موضوع را رسانه‌اي نکرد اما آزمون در اين خصوص گفت: قرار نبود اين موضوع رسانه‌اي شود و نمي‌دانم چرا اين اتفاق افتاده است. در اردوي اسپانيا که بوديم استعدادياب‌هاي آرسنال با هماهنگي باشگاه بازي‌هاي ما را تماشا کردند و صحبت کوتاهي هم با خود من انجام دادند.

وي ادامه داد: در صحبتي که داشتيم درباره شرايط سني‌ام، مدت قراردادم با باشگاه روبين‌کازان و وضعيتم پرسيدند. بعد از آن هم صحبت‌هاي‌شان با مسئولان باشگاه بود که نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده و چه حرف‌هايي به هم زده‌اند. آن موقع که اين صحبت‌ها مطرح شد نقل‌وانتقالات زمستاني به پايان رسيده بود و اگر قرار باشد اتفاقي هم رخ دهد، فصل آينده خواهد بود اما خودم در اين باره چيزي نمي‌دانم و رفتنم به آرسنال معلوم نيست.

مهاجم روبين‌کازن در پاسخ به اين سوال که چقدر به حضور در آرسنال و ليگ برتر انگليس علاقه دارد، خاطرنشان کرد: بازي در ليگ برتر انگليس و تيمي چون آرسنال آرزوي هر بازيکني است. آرسنال تيم بزرگي است اما نبايد تصميم عجولانه بگيرم و بايد مراحل پيشرفت را پله پله طي کنم. براي حضور در تيمي چون آرسنال بايد تلاش بيشتري کرد و اميدوارم خدا به من کمک کند تا به موفقيت‌هاي بزرگ برسم.

آزمون درباره حضور در تيم ملي و بازي در جام جهاني 2014 برزيل گفت: تمام تلاشم را در روبين‌کازان انجام مي‌دهم تا بتوانم به تيم ملي دعوت شوم و به جام جهاني بروم. مطمئناً حضور در جام جهاني کمک زيادي به بازيکنان جواني چون من مي‌کند و مي‌تواند زندگي و آينده مرا عوض کند. براي رسيدن به اين هدف تلاش زيادي مي‌کنم و مطمئن هستم کادر فني تيم ملي هم اگر شايسته باشم مرا به تيم ملي دعوت خواهند کرد.

بازيکن تيم ملي ابراز اميدواري کرد توسط کي‌روش به تيم ملي دعوت شود و افزود: آقاي کي‌روش مربي بزرگي است و نشان داده که به بازيکنان جوان اهميت مي‌دهد. اميدوارم بتوانم با کار و تلاش زياد در تيم باشگاهي‌ام شرايط دعوت شدنم به تيم ملي را فراهم کنم.

وي در خصوص وضعيتش در روبين‌کازان به تسنيم گفت: شرايطم در اين تيم بسيار خوب است و خدا را شکر در تمرينات توانستم اعتماد سرمربي جديدمان را جلب کنم تا بتوانم در ترکيب اصلي قرار بگيرم. از اين به بعد هم تلاشم را بيشتر خواهم کرد تا شرايط بهتري پيدا کنم. در بازي آخري هم که با ولگا داشتيم توانستيم پيروزي خوبي کسب کنيم و خوشحالم در اين بازي توانستم جواب اعتماد کادر فني را بدهم.

آزمون تصريح کرد: قرار نبود برابر ولگا از ابتدا بازي کنم اما در لحظات پاياني سرمربي تيم‌مان تصميم گرفت مرا در ترکيب قرار بدهد و در اين بازي هم به پيروزي رسيديم. 2 گلي که در نيمه اول به ثمر رسانديم خيال‌مان را از پيروزي راحت کرد و خوشبختانه به 3 امتياز اين بازي حساس رسيديم.

وي در پايان گفت: بازي اين هفته ما با تيم دينامو است که بازي بسيار سختي محسوب مي‌شود. دينامو تيم چهارم جدول رده‌بندي ليگ روسيه است اما بايد بتوانيم اين تيم را شکست دهيم تا شرايط‌مان در جدول بهتر شود.

ورزش 3

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آرسنال خواستار جذب سردار آزمون شد

روزنامه انگليسي مترو از پيشنهاد 2 ميليون يوروريي آرسنال براي جذب سردار آزمون خبر داد.

سردار آزمون مهاجم جوان ايراني که در اين فصل عملکرد خوبي در روبين کازان روسيه داشته از مدت‌ها قبل مورد توجه چندين تيم قرار گرفته است.

به گزارش روزنامه "مترو" سردار آزمون 19 ساله در رقابت‌هاي اين فصل ليگ روسيه عملکرد خوبي داشته و باعث شده تيم‌هايي چون آرسنال، ميلان و يوونتوس تمايل خودشان را براي جذب اين بازيکن ايراني اعلام کنند.

به گزارش ايسنا، به نوشته اين روزنامه باشگاه آرسنال که در جذب بازيکنان جوان سابقه زيادي دارد، بازي‌هاي سردار آزمون را در تيم ملي جوانان ايران و باشگاه روبين کازان ديده و با مبلغ 2 ميليون يورو خواستار جذب اين بازيکن ايراني شده است.

سردار آزمون در گفت‌وگو با روزنامه‌هاي روسيه‌اي از پيشنهاد آرسنال استقبال کرده و حضور در اين تيم لندني را يک افتخار براي خود دانسته است.

به نظر مي‌رسد آرسن ونگر اولويت خود را خريد اين بازيکن جوان اعلام کرده و مسئولان باشگاه آرسنال براي جذب اين بازيکن با باشگاه روبين‌کازان وارد عمل شدند.

سردار آزمون مهاجم جوان و تکنيکي است که سبک بازي او را شبيه ليونل مسي مي‌دانند. او در سال 2013 از سپاهان راهي اروپا شد.

منبع : ورزش3

+
    فقط باید گفت ایول

14. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض بارسلونا و ميلان هم به دنبال سردار آزمون

بارسلونا و ميلان هم به دنبال سردار آزمون

يک سايت ايتاليايي نوشته باشگاه ميلان و بارسلونا به دنبال مهاجم ايراني تيم روبين‌کازان روسيه هستند.

در يک هفته اخير اخبار زيادي در خصوص حضور سردار آزمون در تيم‌هاي مطرح اروپايي همچون آرسنال، يوونتوس و ميلان به ميان آمده که سايت‌هاي مختلفي از جمله مترو، ايندنپندنت و برخي سايت‌هاي ايتاليايي از اين پيشنهادها خبر داده بودند.

به گزارش تسنيم، به تازگي نيز سايت ilsussidiario که يک سايت ايتاليايي است، در خصوص سردار آزمون نوشته باشگاه ميلان به دنبال اين بازيکن است تا بتواند او را جذب کند. در مطلب اين سايت آمده است: آزمون، نام جديدي که آدريانو گالياني مديرعامل باشگاه ميلان به دنبال جذب او است.

اين سايت ايتاليايي در ادامه با اشاره به گزارش‌هاي سايت‌هاي انگليسي آورده که؛ روسونوري سردار آزمون بازيکن جوان و با استعدادي که متولد سال 1995 است را دنبال مي‌کند که اکنون در ليگ روسيه و تيم روبين‌کازان بازي مي‌کند.

اين بازيکن با استعداد تکنيک نابي دارد که ايراني است. او در خاورميانه يک ستاره محسوب مي‌شود که از کيفيت بالايي برخوردار است.

در ادامه اين گزارش آمده است: ميلان تنها باشگاهي نيست که به دنبال اين بازيکن 19 ساله است و به نظر مي‌رسد باشگاه بارسلونا نيز در هفته‌هاي اخير بررسي‌هاي دقيقي روي او انجام داده است. آزمون در ليگ (ليگ روسيه) و ليگ اروپا 11 بازي انجام داده که موفق شده 2 گل براي تيمش بزند. تيم‌هايي که به دنبال او خواهند آمد فقط به همين جا ختم نمي‌شود و رادارها او را زير نظر دارند.

هفته گذشته سايت مترو انگليس از پيشنهاد 2 ميليون پوندي آرسنال به سردار آزمون و پيشنهاد ميلان و يوونتوس خبر داده بود.

Last edited by Gregar; 02-04-2014 at 11:01.

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض بیوگرافی اشکان دژاگه+عکسهای اشکان دژاگه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بیوگرافی اشکان دژاگه + عکس نام: اشکان دژاگه
    تاریخ تولد: 1365/4/14
    محل تولد: تهران
    پست بازی: هافبک هجومی اشکان دژاگه بازیکنی با ملیت ایرانی-آلمانی است. دژاگه در تاریخ هشتم اسفندماه سال 90 در ترکیب تیم ملی ایران مقابل قطر مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه آزادی قرار گرفت.
    اشکان دژاگه داری ملیت ایرانی-آلمان است و تاکنون در هرتابرلین و ولفسبورگ در بوندس‌لیگا بازی کرده است.او در سال ۲۰۱۲ با قراردای ۳ ساله به فولهام پیوست. او در رده ملی، برای تیم‌های پایه آلمان بازی کرده‌است و در رده بزرگسالان، از لحاظ قانونی می‌توانست هم برای آلمان و هم برای ایران بازی کند.
    بازی در تیم‎های ملی پایه آلمان
    دژاگه در رده‌های سنی زیر ۱۷ سال، زیر ۱۹ سال و زیر ۲۱ سال برای آلمان بازی کرده‌است. او در سال ۲۰۰۹ در با پیراهن شماره ۹ در بازی‌های زیر ۲۱ سال اروپا همراه با مانوئل نویر، سامی خدیرا و مسعود اوزیل برای آلمان بازی کرد و به قهرمانی رسید.دژآگه در این دوره یک گل ثمر رساند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امکان بازی برای تیم ملی ایران
    دژاگه پیشتر از تمایل خویش برای بازی در تیم ملی فوتبال ایران سخن گفته بود. او گوشه چشمی هم به دعوت به تیم ملی بزرگسالان آلمان داشته‏است، اگرچه او شانس کمی برای دعوت به تیم آلمان دارد.
    مطابق قوانین فیفا بازیکنی که می‌تواند برای دو کشور بازی کند، اگر برای کشور اول در تیم بزرگسالان بازی نکرده باشد حداکثر تا سن ۲۱ سالگی می‏‎تواند برای کشور دوم بازی کند. مطابق این قانون دژآگه دیگر نمی‌توانست برای ایران بازی کند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در جولای سال ۲۰۰۹ فیفا در این قانون تغییراتی داد. و همچنین شرط سنی را برداشت. از آن زمان تاکنون چند بازیکن با قانون جدید ملیت خود را عوض کرده‌اند. به طور نمونه ادگار کاستیو که برای تیم بزرگسالان مکزیک ۴ بازی ملی در بازی‌های دوستانه داشت، ملیت خود را تغییر داد و برای آمریکا بازی کرد. فیفا با تغییر ملیت دژآگه موافقت کرد و هم‌اکنون دژآگه برای تیم ملی فوتبال ایران بازی می کند.
    کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی از وی برای حضور در تیم ایران دعوت کرد. چندی پس از دعوت، مشکل نظام وظیفه که مانع خروجش از خاک ایران می‌شد نیز حل گشت؛ اما رسانه‌ها خبر از مانع‌شدن مشکل خالکوبی‎های متعدد روی بدنش از جمله خالکوبی واژه «آلمان» و همچنین «درگیری مختصرش» با حراست فرودگاه در هنگام ورودش به ایران در سال ۱۳۸۹ برای حضور در تیم ایران خبر دادند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازی در تیم ملی ایران
    اشکان دژاگه در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۸ برای بازی در تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر از سری مسابقات هفته ششم مرحله سوم فوتبال انتخابی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ در ورزشگاه آزادی، به تهران آمد. او در نخستین حضورش در ترکیب ثابت قرار گرفت و توانست در نخستین بازی ملی خود در ۱۳۹۰/۱۲/۱۰ دو گل به ثمر برساند و شروع بسیار خوبی را به نمایش بگذارد.
    اشکان دژاکه به دلیل خاکوبی که بر روی دستش انجام داده در دیدار های ملی در ایران از پیراهن استین بلند یا از ساق دست ورزشی استفاده میکند .
    قابل توجه است که اشکان دژاگه در رقابت های جام ملتهای آسیا در دیدار با لبنان، باعث به ثمر رساندن 3 گل (2 پنالتی، یک پاس گل) شد که این دو پنالتی توسط نکونام به گل تبدیل گردید و بهترین بازیکن در این مسابقه نیز به حساب میرود.

منبع:namnak.com

برگرفته از :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از mahmood.ghanbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

نايمخن با 2گل جهانبخش آژاکس را متوقف کرد

تيم فوتبال نايمخن در ديداري خارج از خانه مقابل قهرمان اين فصل هلند به تساوي رسيد.

از هفته سي و چهارم و پاياني ليگ فوتبال هلند، تيم فوتبال نايمخن که عليرضا جهانبخش بازيکن ملي‌پوش کشورمان را در اختيار دارد، در خانه آژاکس قهرمان رودهنگام اين رقابت‌ها به ميدان رفت و در نهايت با نتيجه تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت.

به گزارش فارس، جهانبخش در اين مسابقه نيمکت‌نشين بود و در دقيقه 59 وارد ميدان شد اما در حضور 31 دقيقهاي خود موفق شد گل تساوي بخش تيمش را در دقيقه 74 وارد دروازه آژاکس کند هرچند که ميزبان در دقيقه 83 موفق شد دوباره از ميهمان از پيش سقوط کرده خود پيش افتد. اما اين پايان کار نبود و جهانبخش موفق شد در دقيقه 88 باز هم براي تيمش گلزني کند و نتيجه را 2 بر 2 مساوي کند.

نايمخن با اين تساوي 30 امتيازي شد و در رده هفدهم جدول باقي ماند و آژاکس به امتياز 71 رسيد.

20. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •