تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 1421 اولاول ... 45678910111218581085081008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

راستی مخابرات به مناسبت روز ارتباطات که 27اردیبهشت بود1گیگ جایزه داد!
    ولی اگه 3گیگ میدادخوب بود!

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که سرویس دارن میشه بگن تو بازی آنلاین مشکل لگ و time out دارن یا نه؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اوائل که 2 مگ بود بعد خوابیدم ندیدم تا چقدر اومد صبح دیدم فقط 4 گیگ دانلود شده

بدتر از اون پینگه که بد شده حالت عادی زیر 200 هست و راحت بازی میکنیم ولی شبها تا 400 میره
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

دوست عزیز و بزرگوار، پینگ بنده این دو سه روزی که از مخابرات سرویس میگیرم خیلی خوبه، 40-50 است، سرعت دانلودم هم خیلی عالیه، 300-400 اونم شب هنگام و زمانهای فری!

پینگش یکم بد شده، اینو همین الان تست گرفتم
    ولی واقعاً نسبت به شرکتهای خصوصی مثل شاتل و پارس انلاین عالیه، تازه هزینشم خیلی کمتره، من که تا به این لحظه خیلی راضی هستم

ممنونم از دوستان بزرگوار و عزیز که راهنماییم کردید، تا از دست این شرکتهای خصوصی خلاص شدم، با اون سرعتهای افتضاحشون

ممنونم

موفّق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از آمل هستممممممممممم
    بچه ها من کاری به چند شب اخیر ندارمممم کلا سرعت دانلود شب مخابرات چجوریه؟ جدی 300 400 هستشش؟خداییششش؟ آخه الان من آسیا تکم شبی 1.5 2 گیگ میگیرمم و راضیمممم ولی خیلی وسوسه شدممم بیام

بعد اینکه راسته صفحاتی که میریم سیو میکنن؟امکان داره بعدا ازشون علیه ما استفاده کنن؟ گرفتین چی میگممممم؟

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

از آمل هستممممممممممم
    بچه ها من کاری به چند شب اخیر ندارمممم کلا سرعت دانلود شب مخابرات چجوریه؟ جدی 300 400 هستشش؟خداییششش؟ آخه الان من آسیا تکم شبی 1.5 2 گیگ میگیرمم و راضیمممم ولی خیلی وسوسه شدممم بیام

بعد اینکه راسته صفحاتی که میریم سیو میکنن؟امکان داره بعدا ازشون علیه ما استفاده کنن؟ گرفتین چی میگممممم؟
    سلام دوست عزیز،دقیقا نمیدونم آدرس سایت هایی که بریم رو سیو میکنن یا نه اگه بخوان سیو کنن شرکت های خصوصی هم میتونن سیو کنن.اما سرعتش عالیه بعضی شب ها من تا 5.5 گیگ هم دانلود کردم،اینم عکس از سرعت دانلود:

اینم تست از سایت speedtest.net

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از آمل هستممممممممممم

عرض شود بنده هم از آمل هستم، شاتل داشتم دو مگ، بعد چند ماه به خاطر دانلود زیاد پورتم بلاک شد، یعنی مسدود شدم، سه ماه شبی 4 گیگ دانلود میکردم

پارس آنلاین داشتم تا هفته پیش، اونم یه مگ که پرسرعت ترین سرویس حجمیشون محسوب میشه، شبی یه گیگ به سختی دانلود میکردم

واقعاً اگه میدونستم که آسیاتک سرعتش اینقدر بالاست....

ولی اگه شما سرعتتون تا این حد خوبه، از مخابرات سرویس نگیرید، چون فوقش شبی 4-7 گیگ میتونید دانلود کنید نه 21/بیست و یک گیگ؟!

راستی از مرکز مخابراتی کدوم منطقه آمل هستید؟

ارادتمندم
    موفّق باشید

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

ولی اگه شما سرعتتون تا این حد خوبه، از مخابرات سرویس نگیرید، چون فوقش شبی 4-7 گیگ میتونید دانلود کنید نه 21/بیست و یک گیگ؟!
    سلام دوست عزیز ، منظور دوستمون 1.5 الی 2 گیگ هست نه 21 گیگ.

8. 2 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، منظور دوستمون 1.5 الی 2 گیگ هست نه 21 گیگ.

بله دوست عزیز، فرمایش شما کاملاً درسته، هرجور فکر کردم، با عقل جور درنیومد، پیش خودم گفتم تو ایران سرویس 10 مگ نداریم، اگه ده مگ داشتیم میشد 21 گیگ دانلود کرد
    حق با شماست دوست عزیز بنده اشتباه کردم، اصلاح میکنم، در اینصورت سرویس مخابرات میتونه براتون عالی باشه

من که خیلی راضی هستم، دستشون درد نکنه

دست شما دوستان بزرگوار مازندرانی هم درد نکنه که راهنماییم کردید، که اومدم از مخابرات سرویس گرفتم

ارادتمندم

موفّق باشید

10. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان گرامی منم از امروز به مخابراتی ها پیوستم.....واقعا عالیه..... 500kb/s دارم دانلود میکنم.... فقط موندم شبانه رایگان داره یا نه ؟ یارو که میگفت نداره...حالا چون بعضی از دوستا میگن داره لطفا راهنمایی کنن چجوری بفهمم رایگان داره یا نه ؟ برم شب بزارم رو دانلود بعد میزان ترافیک مصرفی رو چک کنم ؟؟؟ من مخابرات ساری هستم !

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نه تو ریز مصرف خودش از ساعت 1:03 به بعد میزنه ساعات شبانه رایگان و تا 6 صبح ترافیک کم نمی کنه این کارمندای مخابرات من نمی دونم از کجا گیرشون اورده اصلا نمی دونن چی به چیه فقط فرمو میدن پر کنی تا ثبت نامت کنن باور کنین اصلا نمیدونن شما برا چی دارین ثبت نام می کنین فقط می دونن بابت یه سرس خدمات قراره ازتون پول بگیرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •