الان چقد دلم دکمه ی Dislike میخواست![]()
خدا را شکر اینجا تو این موارد یکم عقب افتاده میزنه! این دکمه تزینی ها را نداره!
آلبوم عالیه زود قضاوت نکنید شاید شما از این سبک خوشتون نیاد اما کار محسن نقص نداشت
موافقم
هنوز بعضیا گیر دادن به آهنگای قبلی محسن نمیدونم چرا![]()
آهنگای الانش که خیلی قشنگتره.![]()
من اما گیر ندادما!
تو این آلبوم بعضی آهنگها شاکرن برا من اما بعضی ها دیگه افتضاح! برا همین گفتم ضعیف تر از قبلی هاست (تو قبلی ها یا شاهکار بود یا متوسط)
اون 5-6 تا آهنگی که دوس دارم را واقعا دوس دارم اما به اون 3-4 تا اصلا نگاه هم نمیتونم بکنم!
ميبينم كه آهنگ محبوبم تو اين آلبوم ، بيشترين راي رو آورده. البته آهنگ مورد علاقه خود چاوشيم هست ديگه
نميدونم محسن چرا وقتي ميبينه آهنگاييش كه فضاي راك دارن (مثل هر روز پاييزه و ديوار بي در) انقدر طرفدار داره يه مقدار بيشتر تو اين فضا نميخونه
برعكس بيشتر دوستان من آهنگ تقاص رو هم خيلي دوست دارم. تنظيمش خيلي خوب و جالبه. مخصوصا اون گيتار الكتريكش كه تو پس زمينه آهنگ زده ميشه
مطمئنم با این ترکا حال نکردی و میگی ضعیفهمن اما گیر ندادما!
تو این آلبوم بعضی آهنگها شاکرن برا من اما بعضی ها دیگه افتضاح! برا همین گفتم ضعیف تر از قبلی هاست (تو قبلی ها یا شاهکار بود یا متوسط)
اون 5-6 تا آهنگی که دوس دارم را واقعا دوس دارم اما به اون 3-4 تا اصلا نگاه هم نمیتونم بکنم!:
مردم آزاد
خواب بعد از ظهر
تقاص
به خاطر اینکه محسن تو این سه تا آهنگ سبکش رو نسبت به قبل عوض کرده![]()
و البته منم توصیه میکنم دچار قضاورت عجولانه نشن دوستان
این آلبوم رو باید باهاش زندگی کرد ! (البته به نظر من)
100% تائید میشه
والا منم همینو میگم
راستش منم خیلی با تقاص حال کردم
حال میده این آهنگشو تو کنسرت اجرا کنه
به نظر من اگه محسن چند تا اجرای زنه بزاره تو شهرای پر جمعیت ( تهران ,تبریز ,مشهد ,اصفهان و...) فروش بلیتاش بالای 30 میلیون فروش میرن !
اجرای مردشکه این همه طرفدار داره !
اجرای زندش دیگه میترکونه!![]()
به نظر من که این آهنگ با من بمون تو همون مایه هاست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)