من هرکاری می کنم این دو تا جوی استیک دسته هارو تو بازی کار نمی کنن ولی تو منو چپ راست میشن البته تو بازی وقتی می خوای چیزی رو تنظیم کنی دکمه ها هم کار می کنه کمپانی سازنده سگا است لطفا کمک کنید یکی از اساتید نصب کنه مشکل رو ببینه متشکر
من هرکاری می کنم این دو تا جوی استیک دسته هارو تو بازی کار نمی کنن ولی تو منو چپ راست میشن البته تو بازی وقتی می خوای چیزی رو تنظیم کنی دکمه ها هم کار می کنه کمپانی سازنده سگا است لطفا کمک کنید یکی از اساتید نصب کنه مشکل رو ببینه متشکر
رو لندن المپیک 2012 به درستی کار کرد 100%.
دستت درد نکنه.
لطفا از عکس اش بزارین چطور تنظیم کردین
با توجه تنوع زیاد مدل های گیم پد های موجود در بازار ، تنظیمات واحدی نداره و شما با کمی تغییرات میتونید گیم پد رو به طور کامل به سیستم بشناسونید....
تنظیمات واحدی نداره
یه خورده با نرم افزاره سرو کله بزنید درست میشه![]()
من نفهمیدم need for speed the run چیجور با دسته میشه![]()
باید یک کپی از xinput1_3 بگیریم بعد اسمشو به xinput9_1_0 تغییر بدیم؟
Last edited by total over does; 19-08-2012 at 10:28.
سلام رو المپیک درست کارکرد مرسی
سلام وخسته نباشید برای این تایپیک خوبتون.
رو المپیک درست کارکرد مرسی از زحماتتان.
باتشکر.!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من وقتی دکمه RB دستمو میزنم دکمه های y , x هم روشن میشن و توی بازی pes12 باعث میشه شوت بزنه و خیلی ضد حاله!حتی توی setting pes 12 هم میخوام تنظیمش کنم میبینم این مشکل هست!!هر کاری هم میکنم تنظیم نمیشه اینش مثلا" توی بازی خودش دروازه بان رو جلو میاره و واقعا" اعصابمو خراب کرده من گیم پدم رو تازه گرفتم و مدلش هم joystick طرح ایکس باکسه !!!لطفا" کسی اگه میتونه کمکم کنه و عکسی چیزی از تنظیمات خودش بذاره برام به خدا خیلی نیاز دارم
اینم عکس
توجه کنید که این عکس بعد از زدن دکمه سرعت یا همون RB هست که بعضی مواقع اصلا" خود RB روشن نمیشه و تا چند ثانیه هم توی همین حالت باقی میمونه
این منو رو ببین:
ازین منو مدل های دیگه رو امتحان کن...
مطمئنا مشکلت حل میشه...
پست اول رو هم به دقت یکبار دیگه بخون...
4- در منوی Root نرم افزار از کشوی موجود یکی را انتخاب می کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)