من یه لپ تاپ میخوام از حدود 1200 تومن باشه...هم بتونم باهاش فیلم ببینم و هم بازی در حد گرافیک کم بازی کنم باهاش...مثلا تنها بازی که با کامپیوترم میکنم مربیگری فوتباله که گرافیک کمی میخواد چون خودم کنسول دارم...اینترنت هم راحت بشه باهاش رفت..
من یه لپ تاپ میخوام از حدود 1200 تومن باشه...هم بتونم باهاش فیلم ببینم و هم بازی در حد گرافیک کم بازی کنم باهاش...مثلا تنها بازی که با کامپیوترم میکنم مربیگری فوتباله که گرافیک کمی میخواد چون خودم کنسول دارم...اینترنت هم راحت بشه باهاش رفت..
just dell n5110 core i7 اتفاقا دوست کم هواسو بی اطلاع مصرف برق core i7 از همه پایین تره 4 هسته حقیقی 4 هسته مجازی
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
مینی لب تاب dell inspiron
========================
من خودم الان یه vostro 1520 دارم که افتضاح است.....به جز دل...دل مضخرف ترین مدل لب تابه
نقش اساسی و راهبردی من توی این گفتگو هیچ ربطی به شما نداره.
به عنوان این تاپیک دقت کنید اگه مشکلی دارید بهتره این تاپیکو منحرف نکنید و جای دیگه حرفاتون رو بزنید
منم تا 1.5 یک لپ تاپ که بیشتر برای اینترنت ازش استفاده میکنم میخوام
چی پیشنهاد میکنید؟
کاراهمن هم کاراهای عادی بیشتر فیلم مبینم و آفیس استفاده میکنم همین
من مشکلی ندارم درایورام نصبه قرصای تو دیر شده
سلام
دوستان خواهشاً مجادله نکنید وگرنه اخطار میگیرید .
موفق باشید.
با اجازه...
مسترمزممفی اون 4 مدل رو معرفی کردن و هر 4تاشون خوبه. شما اول گفتی 700-800 حالا میگی 900.متشکر از شما دوست عزیز
این مارک هایی که معرفی کردید ایا از نظر کیفیت و عمر و.... موارد به درد میخورند؟؟؟ این مارک ها زیاد نام اشنا نیستند!!!
من خودم از hp خوشم میاد لطفا توی مایه های 900 اگه مدلی سراغ دارید معرفی کنید!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس بی کران
این مارکها برای شما ناآشنا نیست. مثلا فلانی گچ کاره، خب مسلما من کارخانه های گچ رو نمیشناسم! یا مثلا یکی پزشکه ، فرد عادی اصطلاحات پزشکی براش ناآشانست.
اگه بخوام مثال بزنم که چه کسانی مثل شما وسواس داشتند و آخرش خرید اشتباه کردند باید 30 صفحه تایپ کنم. به خدا راست میگم...با سلام بر دوستان عزیز
lenovo ساخت کدام کشور هست و کیفیت اش چطوری هست!!!! این مدل که معرفی کردید خیلی امکانات خوبی داره!!!IBM Lenovo Essential B570-E
دیگه شما دوستان چه مدلی پیشنهاد می کنید!!!
یکی دوستان گفت بهتره یا تابستان صبر کنید!!! چه کار کنم؟؟؟ ایا تا اون موقع قیمت ها بالا میره!!؟؟؟
سپاس
اگه لازم داری بخر اگه نداری نخر
سه ماه قبل - دوماه قبل- 6 ماه قبل همه صبرکردن و ضرر کردن.
در مورد لنوو ...
الان شرکتها از لحاظ کیفیت و قیمت خیلی بهم نزدیک شدند و رقابت نزدیکی بینشونه.اما اگه بحث فاکتور قیمت و لبتابهای زینتی رو بذاریم کنار، از لحاظ کیفیت ساخت لنوو و ایسوز پیشتازن. من لنوو رو ترجیح میدم.
IBM یک شرکت آمریکایی هست و فکر کنم اولین یا جز اولین شرکتهایی بود که لبتاب ساخت و حرف اول کیفیت رو تو جهان میزنه. قسمتی از سهام IBM را لنوو خرید و چند سال پیش هم IBM تولید لبتابهای معمولی و خانگی را به شرکت لنوو واگذار کرد.
بهرحال هر کسی یه سلیقه ای داره. اما تو این 4 سالی که تو بازار لبتابم و لبتابهای زیادی رو تست کردم و به راهنمایی های من خیلی از دوستن واطرافیانم لبتاب خریدند، متوجه شدم کیفیت سری اینسپایرون دل در حال افت هستش. منظورم این نیست که از 10 تا یدونش خرابه ممکنه از 70 تا 1 مورد داشته باشیم که کمی اذیت کنه.کمپانی دل هم که یکی دو روزه به وجود اومده جزو تقسیم بندی اقا به حساب نمی یاد
با این حال حتی اگه کیفیتش رو متوسط در نظر بگیریم! به دلیل صفحه نمایششی که زاویه دید خوبی نداره، کیبورد ریز و نه چندان جالب و یه سری ایراداتی که تو تاپیکش موجوده 5110 توصیه نمیشه .
من معمولا فراموش کارم اما یوزر کاربری شما چون فارسی هستش رو خوب یادم میاد. شما 5110 خریده بودید که بعدش در یک تاپیک از خرید خودتون ابراز پشیمانی کرده بودین .وقت ندارم بگردمدوست عزیز به هیچ عنوان گول این ها رو نخورید اینها فکر می کنی به فکر منفعت تو هستن عیبی نداره تحقیق کن من خودم دل دارم و فروشگاه و همینطور تجربه لب تابیه که تا تو حوض خونتون نندازیش برات کار می کنه
من میگم با خودت درگیری میگی نه. از 700 رسیدی به 1500. اول تکلیفتو با خودت مشخص کن پسر خوببا سلام بر دوستان عزیز: من بودجه ام به طور دقیق و قطعی مشخص شد = 1500000 تومان : اردیبهشت میخوام بگیرم لپ تاپ را!!
اخه این چه حرفیه. هر چی دیرتر و بیشتر فکر کنی مطمئن باش ضرر میکنی. همینطور که الان برای من روز مشخصه. مثل روز برام روشنه که ضرر میکنی آخرش. شرمنده این حرف رو میزنم اما برام ثابت شدهراستی من حرفی شنیدم میخواستم بدونم واقعیت داره یانه!!!
بعضی ها میگن ایسوس اگه ضربه بخوره فاتحش خونده شده هست(حساس هست) ولی دل را میگن از نظر ساخت قطعات جان سخت هست!!!
درسته این حرف!!!!!
سپاس
این بنده خدا از سر دلسوزی یه چیزی به شما گفته و گرنه وقتش خیلی ارزش داره.اقای Mr.Mazmamfi عزیز: من مگه به شما نگفتم توی شهر ما لپ تاپ دل معروف هست و طرفدار دارد!!! من از یک نفر شنیدم برای همین گفتم!!دست هر الف بچه ای را می بینید دل هست!! اخه برای جای تعجب داره!! برای چی اون همه هزینه می کنند دل را می گیرند!!
در ضمن در مورد برند معروف توی ایران الکی امار ندهید لطفا!!! با مدرک بگید!!! اگه سایت معتبری را می شناسید که در این مورد توضیح داده لطفا لینک بدید!!!
درموردلپ تاپ دل هم بگویم که من عمرا این لپ تاپ را بگیرم : نه از ظاهرش خوشم میادنه از باطنش
تو پاساژ گنجینه قم که دو طبقه بالاش لبتاب و ... میفروشه. یدونه دل هم ندیدم یا اگر هم دیدم توجه نکردم. اما برخلاف چند سال پیش تا ایسوز و لنوو خیلی زیاد بود.
بارها گفتم وباز میگممن همیشه جهانی کار میکنم اونها که دیگه چرت نمیگن!!!
برندی خرید نکنید، مدلی خرید کنید. اچ پی خوبه من اچ پی بگیرم درست نیست. باید ببینی چقد پول داری و نیازت چیه و حالا تو اون رنج چه مدل هایی هستند و یکی دو تاش رو انتخاب کنی. بعد بری بازار از هر کدوم که ظاهرشو پسندیدی و موجودی بازار بود انتخاب کنم.
جهان مهان رو هم بیخیال شو. ما اینجا زندگی میکنیم
----------
آقای لفتافی نظم تاپیکو بهم زدی
---------
صاحب تاپیک پیشنهادات آقای مزممفی رو تایید میکنم.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت تکرار بی احترامی مجبوریم اکانتتونو بفرستیم استراحت دائم
رعایت کنید
تاپیک هم بسته شد
کسی نیاز به مشاوره داره جداگانه تاپیک بزنه
تاپیک باز میشه
دوستان لطفا رعایت کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)