تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 94

نام تاپيک: عجیب ترین ویروس ( تروجان یا ... ) جهان ( باور کنید )

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    من مدیر کوچولو! چند هزار تا پست دارم

پيش فرض

گرامی اصراری بر اینکه اشکال سیستم شما در چه زمینه‏ای میتونه باشه نیست...همین الان در بخش سخت افزار من بدوستی پیشنهاد کردم مشکلش رو باید در اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنه. چون مشکلش بدافزار به نظر میرسید.
    ما چیزی رو که به نظرمون میرسه بر اساس علم و تجربه تقدیم میکنیم. این شمایی که میتونی در راه حل مشکل بکار ببندی یا خیر.
    با چند جمله نامنظم در انجمن‏ها افراد سعی میکنند مشکل بیان شده رو در ذهنشون ماژول بندی کنند وو براساس فرهنگ شیرینگ-عطش آموختن- و دست آخر انسانیتی ومحبتی هرچند کوچک مشکل کسی رو حل کنند.
    شمایی که مشکلت رو بیان کردید که نباید جواب بدی دوست من باید توضیح بدی: روشن. شما هی میگی جواب بدم جواب بدم...
    من تعجبم از لیست طویل اساتیدی که نوشتی ( و بعنوان یک دانشجو حیرت کردم اینهمه رییس دانشکده و فرد مهم! استاد مستقیم یک نفر باشند!) و از اونها نیآموختی که منظم بگی و جامع بیان کنی. فونت تیتر رو برای متن بکار نبری.در بحث فنی احساساتی نشی و...

و دست آخر اگر کسی هم اینجا به نتیجه ای میرسه که نه شما رو دیده نه سیستمتون رو ...بر اساس نوشتار شماست و : اگر هم بر فرض اشتباهست، شما به اشتباه انداختیش.
    روزانه هزاران هزار نفر در انجمن ها کارشون راه میفته ، و بسیاری از افرادی که در تاپیک شما وقت گذاشتن و نظر دادن و تایپ کردن کار خیلی ها رو راه انداختند، شما هم میتونی بکار ببندی این نیرو عظیم رایگانرو.

بگذریم:

لیست سخت افزاری ساده ترین شکلش به این صورت بیان میشه:
    برفرض)
    مادربرد گیگا g41-es2l
    سی پی یو core i7 - 1.5GB
    پاور 45o گرین
    و...
    اگر بیان نرم افزاری شما هم به این بی دقتی بوده که...
    من از سوالم هدفی داشتم و اون سنجش توان مصرفی سسیتم شما بود...که آخر هم نگفتید...

خیلی بعیده که بستن یک پروسس باعث آسیب سخت افزاری اونم به مادربرد بشه...میتونم بگم نامحتمله
    اگر خواستید بررسیش میکنیم که چرا نمیشه.

1-شاید طرف اشتباه کرده! و در درجه بعد کجای مادربردتون سوخته ؟ چیپست اصلی؟ خازن ترکیده؟ ویا ...
    2-شما حرف قبلیتون رو نقض کردید در پست های پیشین گفتید مک افی مادربرد و پاورم رو سوزوند. حالا بین این دو اتفاق فاصله چند ماهه(سوختن مادربرد و پاور ) قایل شدید. مشکل شما از خلال این جزییات(جزیی که چه عرض کنم) معلوم میشه.
    خرید پاور دست دو هم یک اشتباه بزرگه

فرمودید من نباید جواب بدم بلکه باید توضیح بدم. هر چند نظر فارسی جمله نامفهمه ولی من میفهمم منظورتون را. منظورتون اینکه من مثه یه بیمار که میره پیش دکتر فقط باید سوالات رو جواب بدم و دخالتی در امر طبابت نکنم. ولی راستش نه من مثه اون بیماره آدم بی اطلاعیم نه شما مثه اون دکتره حاذق و ماهر. پس حق منه که ابراز نظر کنم.
    اساتیدی که من گفتم اساتید شخص من نبودن بلکه اساتید دانشگاهمون بودن و به همه تدریس میکردن. من نمیدونم شما کجا درس خوندی ولی من لیسانس روزانه تهران هستم. البته باید بگم مدیر گروه ما چون خودش شاگرد علامه جعفری بود از بعضی نفوذهاش استفاده میکرد و اساتید عالی را می اورد. ضمنا دانشگاه ما دارای شرایط خاص دیگه ای هم بود که اساتید رو ترغیب میکرد اونجا هم تدریس کنن که چون نیاز به توضیح داره بیان نمیکنم.
    شما براحتی توهین میکنی و من از اون راحت تر ازش میگذرم. من آدم بسیار دقیقی هستم و چندین و چند مقاله قوی هم از خودم دارم. شما نگران پراکنده گوئی من نباش. ضمنا اگر آدم باسوادی بودی که هستی میدونستی که هیچ فونتی فونت تیتر یا قلم عادی نیست بلکه اینها اعتباراتیس که ما لحاظ میکنیم. شما اینقد مستبدی که حتی میخوای بمن دیکته کنی که متنم را باید به چه سایزی منتشر کنم ( اصلا شاید ایراد از مرورگر شماست که تنظیمات را روی largest گذاشتید )
    من تو بحث فنی !!! کجا احساساتی شدم؟ ( توجه کنید این صحبتها قبل از انتشار پست عمومی من گفته شده )
    شما تو اغراق از فردوسی بزرگ هم پیشی گرفتی. گفتی روزانه هزاران هزار نفر مشکلشون تو این فارم ها حل میشه. بهتره یه نگاهی به تاپیک دیگر من که تو امضام ادرس دادم بندازی و ببینی که بعد یک هفته چند نفر به یه سوال ساده من جواب دادن

در مورد معرفی سخت افزار هم من خاستم توان سیستمم رو بگم و نیازی نمیدونم مثلا بگم مارک پاورم چیه. اصولا بنظرم ربطی نداره به بحث ما. شما میتونی برای پر کردن خلاء علمیت بحث رو ببری رو مسائلیکه بلدی ولی من اینجا نیومدن تا شما ازم بازجوئی کنی. اینکه مارک مادربرد من چیه چه ربطی به بحث ما داره؟ آخه خوش انصاف چرا اینقد منو حرس میدی؟
    من نگفتم بسته پروسه باعث سوختن مادربردم شد. گفتم بمحضیکه زدم تسک منیجر باز شه فشار روی سیستم مضاعف شد و سیستم ترکید!
    تو همون لحظه احتمالا پاور من دچار مشکل شده و مادربرد رو هم سوزونده. منم سیستمم رو بردم تعمیرگاه. اونها مادربرد رو بررسی کردن و گفتن سوخته ( نگفتن کجاش - اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم ) بعدم عوضش کردن ولی دیگه نفهمیدن که پاور ایراد پیدا کرده که مادربرد را سوزونده. خب من خونه اومدم و فهمیدم پاور هم ایراد داره. شما به دروغ بمن نسبت میدی که گفتم پاور چند ماه بعد سوخته. اخه این چه طرز کمک کردنه؟

تو رو هر کی میپرستی دیگه کمک( تویهن ) نکن. برو مشکل هزارهزار منهای یک نفر دیگه رو حل کن
    مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شایان گرامی...انگار بیش از همه کلام من شما را رنجانده بود.... چرا شما یک حرف ساده را میگیری و میپیچونی عزیز؟ یکبار دیگر هم گفتم دوست گرامی کسی که شما را نمیبینید..کسی حرف از تحصیلات و پول شماو یا دیگری نزد جز خود شما....من وظیفه دارم چیزی که در نظرم درت است را بگویم...من چه گفتم که شما بر حسب توهین به وضع مالی میگذاری...
    دوست من : شما میلیونر شما متوسط...اینکه شما چهاربار پاور خربدی ضعف مالی نیست ، اشتباه در خرید است...این حرفها چیست که میزنی؟

چیزیکه نمیدانیم باید بپرسیم نه تهمت بزنیم!چرا من سوال مهم و بدیهی سوختن سخت افزارها را مطرح کردم؟
    چون طبیعی نیست یک سیستم چهار بار پاور و یک بار مادربردش با دلایل نرم افزاری(بگفته خودشما) بسوزد. وقابل توجیه است که شاید موضوع ماوس شما از باری روی سوکت‏ها باشد. والسلام. شاید درست شاید غلط.
    حالت چهارم یکی از دوستان مطرح کردن ولی خیلی بعید و غیر منطقیه که بگیم هم من یه ویروس دارم که عملکرد موسم رو گاها تحت تاثیر قرار میده هم که خود موس یا یه سخت افزار دیگه خراب کار میکنه
    خیر. بنده گفتم شاید سیستم شما آلوده به بدافزار است، ولی مشکل ماوس از آن نیست.

یک نظر: چرا این تاپیک با همه جدل دارد؟
    چون هر راهی را شما در همان پست اول بستی...همه نرم افزارها را چک کردی...همه سویتهای امنیتی را تست کردی...همه روش‏ها وراه ها را رفتی و اصولا سوالی انگار نیست، فقط میگویی این هست. در مقابل زوایای نگاه تازه به مساله هم بشدت موضع منفی داری.

از این که بحث را منظم کردی بسیار عالی بود. به نظر من هم اگر قوانین انجمن اجازه میدهد و کسی مایل است بررسی از راه دور بخصوص با team viewer از بهترین گزینه‏ها است.

3. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

چرا وقتی به شما پیام داده میشه برنامه TeamViewer نصب کنید تا دوستان کار بلد بیان سیستم شما رو بررسی کنن به کسی جواب نمیدین خود من ایدی یاهو بهتون دادم تا در یاهو کنفرانسی بزاریم با دیگر اساتید وسیستم شما رو بررسی کنیم چرا جواب نمیدین؟

اولا بمن گفتن برنامه رو دانلود کن. جناب "بت من" گفت احتمالا 5 شنبه یا جمعه خبرت میکنم. خب منکه زور نمیتونم بکنم ایشون رو. ایشون داره لطف میکنه. هر وقتم خودش بگه من آمادم. دانلود teamveiwer مترو تهران نیست که صد سال بکشه. وقتی ایشون گفتن منم رفتم گرفتم. شمام لطف داشتید و فرمودید بیام یاهو مسنجر. منم از شما ممنونم ولی این مساله رو شما همین امشب فرمودید. و هنوز من فرصت نکردم. ضمنا من حتی مسنجر رو نصب کردم ولی خب همونطورکه میدونید یاهو مسنجر با بعضی سرویس های ADSL مشکل داره و نمیشه لاگین کرد. خصوصا اگر از IDM استفاده بشه ( ربطش چیه نمیدونم ) منم نمیتونم لاگین شم و گفتم سر فرصت این مساله رو حل میکنم. ضمنا من دیگه از اساتیدی که شما فرمودید کمکی نمیخوام. بفرمائید کسای دیگه رو راهنمائی کنید
    Last edited by shayan_tanha; 10-03-2012 at 02:45.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

زمانی که پست قبلی را دادم این پست گستاخانه رو ندیده بودم.

در مورد معرفی سخت افزار هم من خاستم توان سیستمم رو بگم و نیازی نمیدونم مثلا بگم مارک پاورم چیه. اصولا بنظرم ربطی نداره به بحث ما. شما میتونی برای پر کردن خلاء علمیت بحث رو ببری رو مسائلیکه بلدی ولی من اینجا نیومدن تا شما ازم بازجوئی کنی. اینکه مارک مادربرد من چیه چه ربطی به بحث ما داره؟ آخه خوش انصاف چرا اینقد منو حرس میدی؟
    یک نفس عمیق بکش مارک پاور با واتش(توانش) متفاوته . حرص هم نخور

شما تو اغراق از فردوسی بزرگ هم پیشی گرفتی. گفتی روزانه هزاران هزار نفر مشکلشون تو این فارم ها حل میشه. بهتره یه نگاهی به تاپیک دیگر من که تو امضام ادرس دادم بندازی و ببینی که بعد یک هفته چند نفر به یه سوال ساده من جواب دادن
    من ضعیف گفتم باید میگفتم ده ها هزار نفر...یکم حلوتر از میزت رو ببین.

فرمودید من نباید جواب بدم بلکه باید توضیح بدم. هر چند نظر فارسی جمله نامفهمه ولی من میفهمم منظورتون را. منظورتون اینکه من مثه یه بیمار که میره پیش دکتر فقط باید سوالات رو جواب بدم و دخالتی در امر طبابت نکنم.
    خیر این رو نگفتم. ولی شما نمیتونی قبل از توضیح مشکلت پاسخگویی کنی

شما به دروغ بمن نسبت میدی که گفتم پاور چند ماه بعد سوخته. اخه این چه طرز کمک کردنه؟
    این تناقض واقعیتی بود در گفتار شما...باز هم دروغ میگوید

اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم
    عجب

ولی راستش نه من مثه اون بیماره آدم بی اطلاعیم نه شما مثه اون دکتره حاذق و ماهر
    من نمیدونم شما کجا درس خوندی ولی من لیسانس روزانه تهران هستم.
    شما براحتی توهین میکنی و من از اون راحت تر ازش میگذرم. من آدم بسیار دقیقی هستم و چندین و چند مقاله قوی هم از خودم دارم. شما نگران پراکنده گوئی من نباش. ضمنا اگر آدم باسوادی بودی که هستی میدونستی که هیچ فونتی فونت تیتر یا قلم عادی نیست بلکه اینها اعتباراتیس که ما لحاظ میکنیم. شما اینقد مستبدی که حتی میخوای بمن دیکته کنی که متنم را باید به چه سایزی منتشر کنم ( اصلا شاید ایراد از مرورگر شماست که تنظیمات را روی largest گذاشتید )
    تو همون لحظه احتمالا پاور من دچار مشکل شده و مادربرد رو هم سوزونده. منم سیستمم رو بردم تعمیرگاه. اونها مادربرد رو بررسی کردن و گفتن سوخته ( نگفتن کجاش - اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم ) بعدم عوضش کردن ولی دیگه نفهمیدن که پاور ایراد پیدا کرده که مادربرد را سوزونده. خب من خونه اومدم و فهمیدم پاور هم ایراد داره.
    من تو بحث فنی !!!
    کجا احساساتی شدم؟
    چه عرض کنم.
    لابد نزدیکت بودم تمایل به درگیری فیزیکی داشتی ...پنج جا ناسزا و دشنام دادی ...چهار جا ادعا کردی...کلام هرکس نشانگر جایی است که در آن آموخته...

6. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

شایان گرامی...انگار بیش از همه کلام من شما را رنجانده بود.... چرا شما یک حرف ساده را میگیری و میپیچونی عزیز؟ یکبار دیگر هم گفتم دوست گرامی کسی که شما را نمیبینید..کسی حرف از تحصیلات و پول شماو یا دیگری نزد جز خود شما....من وظیفه دارم چیزی که در نظرم درت است را بگویم...من چه گفتم که شما بر حسب توهین به وضع مالی میگذاری...
    دوست من : شما میلیونر شما متوسط...اینکه شما چهاربار پاور خربدی ضعف مالی نیست ، اشتباه در خرید است...این حرفها چیست که میزنی؟

چیزیکه نمیدانیم باید بپرسیم نه تهمت بزنیم!چرا من سوال مهم و بدیهی سوختن سخت افزارها را مطرح کردم؟
    چون طبیعی نیست یک سیستم چهار بار پاور و یک بار مادربردش با دلایل نرم افزاری(بگفته خودشما) بسوزد. وقابل توجیه است که شاید موضوع ماوس شما از باری روی سوکت‏ها باشد. والسلام. شاید درست شاید غلط.

خیر. بنده گفتم شاید سیستم شما آلوده به بدافزار است، ولی مشکل ماوس از آن نیست.

یک نظر: چرا این تاپیک با همه جدل دارد؟
    چون هر راهی را شما در همان پست اول بستی...همه نرم افزارها را چک کردی...همه سویتهای امنیتی را تست کردی...همه روش‏ها وراه ها را رفتی و اصولا سوالی انگار نیست، فقط میگویی این هست. در مقابل زوایای نگاه تازه به مساله هم بشدت موضع منفی داری.

از این که بحث را منظم کردی بسیار عالی بود. به نظر من هم اگر قوانین انجمن اجازه میدهد و کسی مایل است بررسی از راه دور بخصوص با team viewer از بهترین گزینه‏ها است.
    دوست عزیز فقط شما که نیستی. بهتره حرف مابقی دوستان و تنکس هاشون رو هم ببینی. ضمنا من پاور نخریدم بلکه از دیگران گرفتم. ایراد از اون پاورها هم فقط نیست. سیستم من قدیمه شده. اسپیکرش برق رو از مادربرد میگیره. فن سی پیوم عملکرد بدی داره ( صدا و سرعت ) سیستم من 24 ساعت روشنه. خب طبیعیه که خراب بشه. هر چند که بازم میگم وسیله برفی شانسیه. یهو خوب در میاد یهو بد. قبول دارم که تلفات سیستم من بالاس ولی وقتی میری بازار میگی ارزونترین را بده طبیعیه دیگه. برادر بزرگ من دو سال پیش سیستم جمع کرد یک ملیون و چهارصد هزار. خب طبیعیه که سیستم من مثه اون نخواهد بود. مال من گازوئیلی حساب میشه ولی هر چی که هست کار منو راه میندازه و هیچ الترناتیوی هم براش ندارم. بهر حال همه چی هم ok بود من میگم مشکل نرم افزاریه و ربطی به مادربرد و پاور نداره

این تاپیک با همه جدل نداره. من خودم تو بین دوستام و فامیل شاخ کامپیوترم. ولی این مشکل زدم زمین و متواضعانه از دیگران کمک خاستم. بقیه هم فعلا گردن کشی میکنن و چون سیستم زیر دستشون نیس راحت منو متهم میکنن چون نمیپذیرن شاید ایراد از سواد اونها باشه. دوستی که بسیار محترم هست میگه پد موست رو عوض کن. خب طبیعتا من با چنین آدمی دچار برخورد خواهم شد. و اگر اون بخواد بگه خیلی چیز حالیشه و من یه علوم انسانیه بدرد نخورم طبیعتا دچار مشکل میشیم
    یه علتی که میبینی بحث ها منظم نیست اینه که من کار با قسمت نقل قول کردن رو خوب بلد نیستم. وگرنه تو زمینه نگارش لاقال علوم انسانی ها از فنی ها سر هستن چون بهرحال ماها بیشتر هنرمون تو فکر و قلممونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

زمانی که پست قبلی را دادم این پست گستاخانه رو ندیده بودم.

یک نفس عمیق بکش مارک پاور با واتش(توانش) متفاوته . حرص هم نخور

من ضعیف گفتم باید میگفتم ده ها هزار نفر...یکم حلوتر از میزت رو ببین.

خیر این رو نگفتم. ولی شما نمیتونی قبل از توضیح مشکلت پاسخگویی کنی

این تناقض واقعیتی بود در گفتار شما...باز هم دروغ میگوید

عجب

چه عرض کنم.
    لابد نزدیکت بودم تمایل به درگیری فیزیکی داشتی ...پنج جا ناسزا و دشنام دادی ...چهار جا ادعا کردی...کلام هرکس نشانگر جایی است که در آن آموخته...
    جالبه که پست منو گستاخانه دونستید ولی اینهمه تاخت و تازیکه دوستان بمن داشتن رو نادیده میگیرید و میگید من تو بحث فنی احساساتی شدم
    من میدونم که مارک پاور با توان مصرفیش فرق داره ولی اگر شما به معرفی ای که خودتون ارائه دادید دقت کنید میبینید که مارک پاورتون رو هم گفتید و ضمنا مارک مادربرد و از من خاستید اینطوری معرفی کنم. احتمالا اگر این بحث با شما ادامه پیدا میکرد ( که مطمئنم دیگه شما جوابی نخواهید داشت که ادامه پیدا کنه ) از من شماره کفشم را هم بپرسید.
    جالبه که حتی بعد از اصلاح سخنتون بازم میگید روزانه ده ها هزار نفر تو این فارم ها مشکلشون حل میشه. اصولا کل پست هاییکه تو یک روز تو تمام فروم های فارسی زبان زده میشه ده ها هزار تا نیست که بخواد مشکل ده ها هزار نفر رو حل کنه.

من از شما میخوام که سند این حرفت رو که من گفتم پاورم چند ماه بعد از مادربردم سوخته را بیاری. شما واقعا شاهکاری
    شما اگر اینجا پیش من بودی اصولا دلت نمیومد اینطور شدید بمن بتازی چون موسم را میدادم دستت و حتی نمیتونستی مای کامپیوتر را باز کنی. بعد میرفتی خونتون و موس خودت را میاوردی ولی بازم میدیدی حل نشد. بعد سیستم رو یه فول اسکن میکردی و به تنظیمات موس و ویندوز نگاه میکردی. بعد من یهو مسنجر را ریمو میکردم و موس را میدادم دستت . بعد میدی که موس درست شد. بعد یه نرم افزار دیگه میدادم نصب کنی و میدی موس خاب شد. بعدم زورکی مجبورت میکردم جواب پست کسی رو که گفته پد موست را عوض کن یا بگو چرا مادربردت سوخته را بدی تا بفهمی من دارم چی میکشم. آخرشم بوست میکردم و میگفتم اینقد راحت به شخصیت کسی حمله نکن. فقط تو نیستی که میفهمی. بقیه هم عقل و شعور دارن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آخرشم بوست میکردم و میگفتم اینقد راحت به شخصیت کسی حمله نکن.
    پسر خوب ! مشکل از شماست که شخصیتت رو پیوند دادی به ماوست و علت عیبش
    اصولا کل پست هاییکه تو یک روز تو تمام فروم های فارسی زبان زده میشه ده ها هزار تا نیست که بخواد مشکل ده ها هزار نفر رو حل کنه.
    حالا چرا فقط فارسی؟ باشه اصلا فارسی...باشه اصلا فقط پی سی...در این فروم روزی میانگین 2000 پست داده میشود
    تاپيک ها: 501,469, پست ها: 6,569,091, کاربران: 860,693

اگر شما به معرفی ای که خودتون ارائه دادید دقت کنید میبینید که مارک پاورتون رو هم گفتید و ضمنا مارک مادربرد و از من خاستید اینطوری معرفی کنم.
    مشخصات سیستم من نبود-من پشت لپتاپم الان..مثال بود...هزار چراغ دارد و بیراهه میرود...

احتمالا اگر این بحث با شما ادامه پیدا میکرد ( که مطمئنم دیگه شما جوابی نخواهید داشت که ادامه پیدا کنه )
    باشه

10. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

پسر خوب ! مشکل از شماست که شخصیتت رو پیوند دادی به ماوست و علت عیبش

حالا چرا فقط فارسی؟ باشه اصلا فارسی...باشه اصلا فقط پی سی...در این فروم روزی میانگین 2000 پست داده میشود
    تاپيک ها: 501,469, پست ها: 6,569,091, کاربران: 860,693

مشخصات سیستم من نبود-من پشت لپتاپم الان..مثال بود...هزار چراغ دارد و بیراهه میرود...

باشه
    ممنونم که خاستید کمک کنید ولی خب هرکاری آداب خودش رو داره. اگر دوس دارید کل کل کنیم من آمادم ولی اینجا نه چون تاپیک خراب میشه و مطمئنم بعضیا دوس دارن یه جوری این تاپیک رو خرابش کنن و حتی ببندنش

لطفا برای دیدن مباحث اصلی به صفحه 6 بازگردید. متشکرم
    Last edited by shayan_tanha; 10-03-2012 at 03:22.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

13

با سلام.
    تاپیک به طور موقت بسته میشه و تمامی پستهای نامرتبط و غیر مفید حذف خواهند شد.
    از همه شما عزیزان خواهش میکنم از این پس مسائل حاشیه ای را در این تاپیک علنی نکنید، از بحث اصلی تاپیک خارج نشید و فقط روی حل مشکل تمرکز کنید.
    در صورت مشاهده بحثهای غیر مرتبط یا درگیری های لفظی ، کاربر یا کاربران خاطی اخطار دریافت خواهند کرد.
    باتشکر.

13. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

تاپيك در حال بررسي ......

شايان عزيز اين پست رو بدون توجه به خوندن تاپيك اينجا ميذارم و هنوز هيچ پستي رو مطالعه نكردم و تصميمي نگرفتم

ولي بهتر هست كه آواتار و امضاتون رو در همون حالت معقول بذاريد و نكات حاشيه ساز رو تا بررسي نهايي تاپيك توسط بنده از امضا و اواتارتون برداريد

پايدار باشين

15. 4 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •