فرمودید من نباید جواب بدم بلکه باید توضیح بدم. هر چند نظر فارسی جمله نامفهمه ولی من میفهمم منظورتون را. منظورتون اینکه من مثه یه بیمار که میره پیش دکتر فقط باید سوالات رو جواب بدم و دخالتی در امر طبابت نکنم. ولی راستش نه من مثه اون بیماره آدم بی اطلاعیم نه شما مثه اون دکتره حاذق و ماهر. پس حق منه که ابراز نظر کنم.
اساتیدی که من گفتم اساتید شخص من نبودن بلکه اساتید دانشگاهمون بودن و به همه تدریس میکردن. من نمیدونم شما کجا درس خوندی ولی من لیسانس روزانه تهران هستم. البته باید بگم مدیر گروه ما چون خودش شاگرد علامه جعفری بود از بعضی نفوذهاش استفاده میکرد و اساتید عالی را می اورد. ضمنا دانشگاه ما دارای شرایط خاص دیگه ای هم بود که اساتید رو ترغیب میکرد اونجا هم تدریس کنن که چون نیاز به توضیح داره بیان نمیکنم.
شما براحتی توهین میکنی و من از اون راحت تر ازش میگذرم. من آدم بسیار دقیقی هستم و چندین و چند مقاله قوی هم از خودم دارم. شما نگران پراکنده گوئی من نباش. ضمنا اگر آدم باسوادی بودی که هستی میدونستی که هیچ فونتی فونت تیتر یا قلم عادی نیست بلکه اینها اعتباراتیس که ما لحاظ میکنیم. شما اینقد مستبدی که حتی میخوای بمن دیکته کنی که متنم را باید به چه سایزی منتشر کنم ( اصلا شاید ایراد از مرورگر شماست که تنظیمات را روی largest گذاشتید )
من تو بحث فنی !!! کجا احساساتی شدم؟ ( توجه کنید این صحبتها قبل از انتشار پست عمومی من گفته شده )
شما تو اغراق از فردوسی بزرگ هم پیشی گرفتی. گفتی روزانه هزاران هزار نفر مشکلشون تو این فارم ها حل میشه. بهتره یه نگاهی به تاپیک دیگر من که تو امضام ادرس دادم بندازی و ببینی که بعد یک هفته چند نفر به یه سوال ساده من جواب دادن
در مورد معرفی سخت افزار هم من خاستم توان سیستمم رو بگم و نیازی نمیدونم مثلا بگم مارک پاورم چیه. اصولا بنظرم ربطی نداره به بحث ما. شما میتونی برای پر کردن خلاء علمیت بحث رو ببری رو مسائلیکه بلدی ولی من اینجا نیومدن تا شما ازم بازجوئی کنی. اینکه مارک مادربرد من چیه چه ربطی به بحث ما داره؟ آخه خوش انصاف چرا اینقد منو حرس میدی؟
من نگفتم بسته پروسه باعث سوختن مادربردم شد. گفتم بمحضیکه زدم تسک منیجر باز شه فشار روی سیستم مضاعف شد و سیستم ترکید!
تو همون لحظه احتمالا پاور من دچار مشکل شده و مادربرد رو هم سوزونده. منم سیستمم رو بردم تعمیرگاه. اونها مادربرد رو بررسی کردن و گفتن سوخته ( نگفتن کجاش - اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم ) بعدم عوضش کردن ولی دیگه نفهمیدن که پاور ایراد پیدا کرده که مادربرد را سوزونده. خب من خونه اومدم و فهمیدم پاور هم ایراد داره. شما به دروغ بمن نسبت میدی که گفتم پاور چند ماه بعد سوخته. اخه این چه طرز کمک کردنه؟
تو رو هر کی میپرستی دیگه کمک( تویهن ) نکن. برو مشکل هزارهزار منهای یک نفر دیگه رو حل کن
مرسی