دوست عزیز
ممنون که جواب و دادین اما مثب اینکه سوالمو متوجه نشدین
پرسیدم که ایا حتما برای استفاده از این نرم افزار در کامپیوتر و تی وی حتما باید کابل از تیوی به مودم یا کامپیوتر بکشم یا نه با wifi هم میشه کار کرد بدون کابل
دوست عزیز
ممنون که جواب و دادین اما مثب اینکه سوالمو متوجه نشدین
پرسیدم که ایا حتما برای استفاده از این نرم افزار در کامپیوتر و تی وی حتما باید کابل از تیوی به مودم یا کامپیوتر بکشم یا نه با wifi هم میشه کار کرد بدون کابل
دوست عزیز
مثل اینکه شما مطلب آن پست را نخوانید در آن همان اول توضیح داده که هم میشود با کابل lan و هم اگر لبتاب یا کامپیوتر تان وایر لسی دارد بطور بیسم وصل بشوید و اگر لب تاب دارید و از هسته اینتل استفاده می کنید می توانید از این نرم افزار استفاده کنیدWiDi Widget
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موزش استفاده از قسمت AllShare بدون دانگل WiFi در LED Smart TV
می خوام براتون در اینجا آموزش استفاده از قسمت AllShare رو به اشتراک بزارم تا شما دوستان هم لذت استفاده از قسمت AllShare را تجربه کنن
بعد از چند مدت تلاش بالاخره تونستم قسمت AllShare را در سامسونگ های سمارت هاب (Smart Hub) بدون دانگل WiFi راه اندازی کنم!
توجه کنید در تلوزیون سامسونگ مدل UA46D5950 یا همان سری 5 که دارای سمارت هاب دارند تست شده!
مواردی که باید وجود داشته باشد :
1- مودم وایرلس یا هر مودم دیگر که دارای 4 خروجی LAN باشد ( Access Point هم باشه اشکالی نداره)
2- کابل LAN برای اتصال مودم به LED Or TV و کابل LAN برای اتصال مودم به PC (اگر لپ تاپ باشد توسط وایرلس هم میتوانید به مودم وصل یا کانکت شوید)
بعد از کانکت و مطمئن شدن که هر 2 یعنی PC یا همان کامپیوتر و تلوزیون به اینترنت می توانید بعد از انجام دادن مراحل زیر قسمت َAllShare فعال کنید و استفاده کنید
Last edited by matinpour; 08-07-2013 at 11:40.
بنده برنامهWiDi Widget را در لپ تاپم نصب کردم اما نمی دانم چگونه بایستی محتوی تصویر روی لپ تاپم را همزمان به صورت وایرلس روی تلویزیون سامسونگ 6980 به نمایش در آورم تا بتونم محتوی روی لپ تاپم را روی TV داشته باشم
دوست عزیز
برای اطلاعات بیشتر در رابط با WiDi Widget به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز بنده نرم افزار را نصب کردم امانشانه حلقه همش به رنگ خاکستری است و به رنگ آبی در نمی آیدروی دکمه widi نرم افزار WiDi Widget کلیلک می کنم برنامه های محیط کامپیوتر را نمایش می دهد اما وقتی رویش کلیک می کنم عکس العملی صورت نمی گیرد ؟منظور از آداپتور سازگار چیه؟
تلویزیون اچ دی 6980 بنده بایستی در چه حالتی باشد تا تصویر از لپ تاپ روی تلویزیون بیاید آیا تلویزیون تنظیم خاصی یا فشردن دکمه خاصی نمی خواد؟ مثلا بنده هم اکنون روی حالت hdmi توسط ----- دارم فیلم می بینم حال برای اینکه تصویر از لپ تاپ روی تلویزیون بیاید بایستی در چه مرحله ای از تلویزیون قرار گیرم...
دوست عزیز
آدابتور سازگار یعنی یک چیزی مثل مودم وایرلسی که با کابل hdmi و یا کابل سه فیش به تلویزیون تان وصل می شود تا بتواند با لب تاب تان ارتباط برقرار کند چون این برنامه تحت شبکه اجرا می شود و در قسمت Source نمایان می شود و وقتی روی آن رفتید دیگر می توانید از آن استفاده کنید راستی اگر در تلویزیون wifi دارید ببینید که با آن هم می شود
![]()
عزیز شما چطور اینکارو کردی؟؟؟
من هرکاری میکنم نمشه فقط تونستم گوشی رو به تی ری وصل کنم
مدل تی وی هم 40D6960 خستش دانگل داخلی هم داره
دوست عزیز
اگر شما هم یک مودم وایرلس با خروجی 4 پورت داشته باشید و از نرم افزاری که در پست اول هست استفاده کنید شما هم می توانید همانگونه وصل شوید.
دوستان تشکر میکنم خیلی عالی هست ولی بزرگترین مشکلی که وجود داره عدم توانایی TV تو پخش فایلهای MKV هست .
کسی واسه این مشکل راهی پیدا نکرده![]()
دوست عزیز
برند تلویزیون شما چیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)