کیا اسپورتیج مدل 2012 نیمه فول قیمت 85 میلیون تومان
کیا اسپورتیج مدل 2012 نیمه فول قیمت 85 میلیون تومان
عجله که به اون معنی نداریم منتهی تنها نگرانی اینه که یهو دوباره بالا بکشه قیمت ها و علی بمونه و حوضش!
مگان رو به قیمت نمایندگی (فکر کنم 36 شده بود) نمیشه گرفت؟ نمایندگی ها نمی فروشند؟
این قضیه که ستاد تنظیم افزایش قیمت ها رو رد کرده کشکه؟! یعنی امکانش هست برگرده قیمت ها ؟!!
هیوندای آی ایکس ۳۵ فول --->۹۵.۹۰۰.۰۰۰
=============
نه بابا جدی میکی؟
هیوندای همکاریش رو با ایران قطع کرده و الان دقیقه ایی داره بالا میره . به زودی ماشین های تولید داخل بین ۵ تا ۲۰ ملیون گرون تر خواهند شد و ایران سرنوشت کره شمالی رو پیدا خواهد کرد .
بین 5 تا 20 میلیون!!!!!
یعنی مثلا مگان میشه 50 میلیون؟!)))) یا ماکسیما 80 میلیون؟!!
جدی می گین؟!
یعنی برای خرید همین الان اقدام کنیم ؟ چون دوستان می گفتند که تا آخر فروردین اوضاع بهتر میشه
این قضیه ای که شما می گین رو چه حسابه و از کی این اتفاق میوفته
مرررسی
بله احتمالاً خط تولید ماکسیما جمع آوری خواهد شد . نیسان برنده مناقصه تاکسی رانی ایالات متحده شده و امریکا از نیسان خواسته همکاریش رو به صورت کامل با ایران قطع و کلیه مراکز و کارخانه هایش رو در ایران جمع آوری کنه . البته نیسان هنوز جوابی نداده . اما به نظر شما نیسان بازار امریکا رو باایران عوض میکنه ؟
هیوندای نیز به صورت رسمی دست ازهرگونه همکاری با ایران کشیده و پژو سیتروئن که ۴۰٪ بازار ایران توی دستش هست هم رسماً اعلام کرد که با ایران قطع رابطه کرده و دیگر هیچگونه قطعه و ... به ایران نخواهد فرستاد . این درحالیه که بیش از ۷۵٪ محصولات ایران خودرو در مجموع کاملاً به پژو وابستست و به زودی شاهد گران شدن لوازم محصولات داخلی و ورشکسته شدن ایران خودرو خواهیم بود .
از طرفی دیگه رنو هم اعلام آمادگی کرده و به زودی فقط رد پای این شرکت در ایران باقی خواهد ماند .
به طور مثال لنت ترمز فرانسوی پژو که برای سمند هم استفاده میشه در حال حاظر ۳۲ هزارتومان در بازار موجود هست که یا باید شاهد وارد شدن قطعات چینی باشیم و یا با قیمت چند برابر ( حدود ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان ) خریدار باشیم .
تمام این اخبار رو با ذکر منبع رسمی اعلام کنید.
هیوندای رو من از شبکه BBC دیدم اما بقیش رو نمیدونم منابعش کجان.
ممنون
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوست من هیچ وقت ماکسیما به 80 میلیون تومان نخواهد رسید خیالت راحت دیگه اینقدرام
افزایش قیمت الکی نیست.
درسته خودروهایی داریم که طی 1 سال 2 برابر هم شدن اما در مورد ماکسیما صدق نمیکنه.
سایت ایرانخودرو باز شده ,الان چک کردم تمام خودروها قیمتاشون بالا رفته.از 200تومن افزایش داشته تا 2میلیون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان الان نمایندگی ها فروش دارن یا فعلا بیرون نمی دن؟!
مثلا مگان رو میشه از نمایندگی گرفت؟ چند؟ احیانا همون 36700 میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)