تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 149

نام تاپيک: تعبیر خواب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام

من الان دو سه باره که خواب میبینم شیشه عینکم میفته میشکنه!
    اگه علتی داره بگین ما بدونیم؟

2. این کاربر از ZerZem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام .
    یه خوابی بود که من در کودکیم چندین بار با فواصل زمانی زیاد دیدم و هیچوقت هم به تعبیرش پی نبردم .

یه جایی داشتیم که چند تا مرغ نگهداری میکردیم و یه اتاق با سقف حدود 2-3 متری کنار اونجا بود و من خیلی وقتا میرفتم روش . بارها توی خواب دیدم که از این سقف پرت شدم پایین و فقط ظاهرا 2-3 متر ارتفاع داشت و من اندازه یه ساختمون چند صد طبقه در هوا در حال سقوط بودم و دقیقا عین لحظه ای که ادم میمیره توی خواب یه خلاصه ای از حوادث و لحظه های زندگیم رو میدیدم و گوروووووووووووپ برخورد میکردم به زمین و دردناک ترین لحظه هاش همون جا بود چون زنده میموندم ولی وقتی سرم رو بلند میکردم اطرافم یه عالمه گرگ و سگ وحشی بود که محاصرم کرده بودند و اگه اشتباه نکنم از دندونهاشون خون میچکید !

امیدوارم داستان رو درست تعریف کرده باشم چون این خواب رو در بازه های زمانی 10-15 سال قبل دیده بودم .
    سلام

بعضی وقتا هست وقایعی که قراره سالها بعد برای ما که رخ بده توی خواب شمه ای از اون حوادث رو می بینیم که وقتی بزرگ میشیم تاثیرات اونو میبینیم! من خودم از این خوابها دیدم!

اما این خواب شما چی معنی میده:
    به ترتیب میگم:
    خواب مرغ به زن و همسر تعبیر میشه!
    خواب سقف نشانه خدمتی در آینده هست(مثلا تشکیل خانواده دادن و خرجشون و تهیه کردن)
    خواب سقوط اگه صدمه بد ببینیم خوب نیست و خبر از شکست ما میده!(من خودم تجربه کردم)
    سگ اگه سیاه باشه دشمن محسوب میشه که نمی خواد شما پیشرفتی داشته باشی و از شکست شما خوشحال میشه!
    خواب گرگ نشونه طلاق هست و اگه دیدین که گرگی شما رو گاز گرفت بین شما و همسرتون اختلافی پیش میاد که یکی تون مایل به طلاق دادن هستید!!(اینو من عینا از یکی شنیدم)

و اما حالا تعبیرش چیه؟
    اگه اینو تو دوران کودکی دیده باشی این ممکنه غلط تعبیر بشه یعنی به دلایلی خواب شما میگه که در آینده در زندگی مشترک شکست می خورین و نمی تونین از پس مخارج زندگی بربیاین و متارکه ایجاد میشه!

اما من نظرم اینه که این تعبیر نمی تونه درست باشه و ایشالا مشکلی در آینده نخواهید داشت (یک نوع خواب شیطانی بود یحتمل)
    مثلا من بچه که بودم همش خواب میدیدم که بابام داره منو با چاقو دنبال میکنه تا بکشه (که البته اشتباه هست )

-----------------------------
    و یه سوال فنی هم دارم . دلیل خواب دیدن و خواب ندیدن چیه ؟ چون من خیلی وقته که خیلی خیلی کم خواب میبینم ، شاید کلا سالی 1-2 بار خواب ببینم !
    این موضوع خیلی پیچیده هست جاشم اینجا نیست که گفته بشه اما تا اونجایی که میشه توضیح داد این موارد هست:

1-انسان از دو قالب جسمی(سلولی) و قالب برزخی تشکیل شده در واقع از همون زمانی که متولد میشه هر دوتا قالب شکل میگره

2-قالب جسمی (مادی) بیرونی تر هست و قالب روحی (برزخی) درونی تر.

3-شخصیت ما صاحب این دوتا قالب هست و از اونا برای بقا استفاده میکنه

4-هویتی به نام روح وجود داره که بین این دوتا جسم (با مختصات متفاوت ) دائم جابجا میشه و اطلاعات و برای شخصیت ما ترجمه میکنه (مثلا ایجاد خراش باعث تحریک سلولهای درد میشه و محرک های شیمیایی تولید شده از اون به مغز ما پیام و میرسونن ...اما اینا به خودی خود اتم و ملکول هستن و معنی خاصی ندارن اینجا واسطه ای به نام روح وجود داره که احساسی به نام درد رو برای شخصیت ما ترجمه میکنه (جایگاه روح هم در مغز و در غده میانی بین دو نیمکره هست !!(طبق تحقیقات دانشمندان...)

5-حالا وقتی ما می خوابیم روح میخواد از بدن جدا بشه تا مغز که مثل خدمتکار داره برامون کار میکنه به ترمیم و بازسازی خودش بپردازه (بر خلاف تصور مردم روح به بیرون نمیره ......به درون میره!!!)

6-حالا اینجا خواب سه دسته میشه
    یکی اینکه توی همون سلولها و نورونهای ساقه میانی مغز بر اثر تراکم اطلاعات و فعل و انفعالات شیمیایی مسیر روح مسدود میشه و قابلیت سیر نداره که نتیجش منگی توی خواب هست که هیچی یادمون نمیاد

دوم اینکه روح حالت سیر داره اما اونقدر بزرگ نیست که وارد عالم واقعی خواب بشه (محیطی که چسبیده به برزخ هست!) برای مثال میشه به دیدن همون صحنه هایی که در طول روز زیاد با اون سر و کار داشتیم نام برد در واقع ما در این نوع خواب همون پالسهای الکتریکی ای رو دریافت میکنیم که چشم و گوش ما در روز اونها رو در حافظه کد بندی کردن!!

سوم خوابایی هست که روح از انحصار سیستم عصبی خارج شده و وارد عالم خواب میشه (یک محیط سیال بدون زمان و مکان هست که از نظر مختصات هندسی با مکان قلب ما برابری میکنه !)
    نکته مهم اینه که:
    در این مورد روح از بند جسم تا حدودی خارج شده و وارد قالب دوم ما میشه و تموم اتفاقاتی که میفته در یک عالم دیگه هست که به موازات این دنیا در جریان هست اما با قوانین بسیار متفاوت

حالا اگه ما بتونیم روح خودمون و بزرگ کنیم به مرور زمان میشه در دنیای پهناور خواب سیر کرد و خوابای عجیبی هم دید (که جاش نیست بگم چطوری این اتفاق میفته)

مطلب زیاده .........

اگه بازم سوالی بود در خدمتیم

موفق باشی
    Last edited by hes25; 26-04-2012 at 23:49.

4. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من الان دو سه باره که خواب میبینم شیشه عینکم میفته میشکنه!
    اگه علتی داره بگین ما بدونیم؟
    شکستن شیشه عینک نشونه اینه که داری خلاف میکنی عمو!
    در واقع نشونه روابط نامشروع هست (دیگه شرمندم که اینو گفتم!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا من قبلا یه خوابی دیده بودم بس عجیب!!!!!!

دیدم دارم از رو یه صخره ای شیبدار اما تراش خورده ای که سنگای ترک دار قرمزی هم داشت بالا میرفتم !!!
    به لبه صخره که نزدیک شدم صدای دلهره آوری منو میخ کوب کرد جلو تر که رفتم دیدم یه گرداب بزرگ از مواد مذاب در حال چرخیدن هست!! و کوهی از اسکلت و جمجمه رو بزور میچرخوند و به داخل تونل سیاه وسط خودش میبرد!!!

اینقدر ترسیده بودم که زبونم بند اومده بود مخصوصا اون قسمت حلقوم گرداب که مواد مذاب به قهقرا میرفت سرعتش به حدی میشد که صدایی شبیه نعــره از اون بلند میشد!... جوری بود که آدم از هول میخواست جیغ و داد کنه!!!!!!!

فقط بگم این گرداب به حدی بزرگ بود که لبه دورترش اصلا ناپیدا بود شاید اندازه یه کشور عظمت داشت!!!.......خیلی ترسناک بود!

الان اومدم بپرسم این یعنی چــــــــی؟!!!
    عجبــــــــــــــا...!
    من خواب زیاد دیدم و شنیدم اما اینطوری شو دیگه ندیده بودم!!!

درباره خواب شما حرف زیاده اما از حوصله این تاپیک خارجه ....
    اما دوتا مسئله مهمی که میشه از این خوابتون فمید:

1-اینی که شما دیدی احتمالا دوزخ بوده! فک کنم اسم واقعیش همون هــــــــاویه باشه...نمی دونم(؟!!) ...(دوزخ هفت درکه داره که هاویه درکه اولش هست!!)

2-دیدن خواب دوزخ نشانه یک تذکر جدی به بیننده خواب هست که از خلاف توبه کنه چون تو تعبیر خواب خوندم که معبران میگن کسی که به دوزخ نزدیک میشه و اونو مشاهده کرد مرگش نزدیک هست!!!

در هر صورت اول خدا به تو رحم کنه بعدشم به من!

موفق باشی
    Last edited by hes25; 30-04-2012 at 23:37.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    ما شاءالله شما به تعبیر خواب خیلی وارد هستی ها

یه سوال داشتم.

من از وقتی بچه بودم تا همین حالا مرتب خواب میبینم که کسی یا چیزی دنبالم هست و من دارم میدوم و فرار میکنم.
    از بچگی هام یادم هست که جادوگر و روح و...
    الان هم دزد و قاتل و گرگ و سگ و...
    در صورتی که اینها چیزهایی نیستند که من مرتب بهشون فکر کنم یا نگرانش باشم.
    ایا اینها تعبیری دارند؟

یه خواب دیگری هم دیدم این بود که دیشب خواب دیدم که یکی از خانم های فامیل نصف مژه های پلک بالایش کنده شده و از چشمش از همان نقطه اب میچکد .در واقع از چکیدن گذشته بود.شر شر اب می امد.توی خواب این خیلی برای من عجیب بود و عجیب تر این بود که کسی اون بنده خدا رو دکتر نمیبرد.و اون فقط با یک دستمال چشمش را گرفته بود

8. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم.

من از وقتی بچه بودم تا همین حالا مرتب خواب میبینم که کسی یا چیزی دنبالم هست و من دارم میدوم و فرار میکنم.
    از بچگی هام یادم هست که جادوگر و روح و...
    الان هم دزد و قاتل و گرگ و سگ و...
    در صورتی که اینها چیزهایی نیستند که من مرتب بهشون فکر کنم یا نگرانش باشم.
    ایا اینها تعبیری دارند؟
    سلام شما لطف داری ولی خب من معبر که نیستم فقط چون علاقه داشتم کتابای تعبیر خواب و زیاد می خوندم و الا همه خودشون می تونن خوابشون و تا حدودی تعبیر کنن!

اما درباره خواب اولتون راستش منم یک مدت خواب سگ زیاد میدیدم هم سیاه هم سفید هم رنگی
    اما در کل سگ به دشمنای نزدیکی که در طول روز با اونها سرو کار داریم تعبیر میشه مثلا با یکی آدم دهن به دهن میشه درگیری لفظی پیش میاد که ممکنه به صورت سگ تو خواب دیده بشه و یا کسایی که ازتون خوششون نمیاد یا حسادت میکنن هم می تونن به شکل سگ ظاهر بشن!پارس کردن سگ هم همون فحش و ناسزاست!

یه خواب دیگری هم دیدم این بود که دیشب خواب دیدم که یکی از خانم های فامیل نصف مژه های پلک بالایش کنده شده و از چشمش از همان نقطه اب میچکد .در واقع از چکیدن گذشته بود.شر شر اب می امد.توی خواب این خیلی برای من عجیب بود و عجیب تر این بود که کسی اون بنده خدا رو دکتر نمیبرد.و اون فقط با یک دستمال چشمش را گرفته بود
    اول اینکه:
    خواب شب چهارم و پنجم و شانزدهم و هفدهم بتاخير می افتد

و اما تعبیرش:
    مژه چشم در خواب ما به گفته معبران به چند چیز تعبیر میشه
    اول_دین
    دوم_دوستان
    سوم_مال
    چهارم_سلامتی روحی
    ترواش کردن آب هم هدر رفت چیزی از وجود ما معنی میده

بنابراین طبق این مطالب و اینکه یک نیمه از مژگان به برادر و خواهر و نیمه دیگر اون به همسر و فرزندان تعبیر میشه پس میشه نتیجه گرفت که:

1-شخص مورد نظر از طرف یکی از این دو دسته مورد بی مهری قرار میگیره و رابطش به تیرگی میل می کنه (شادی و خرمی از بین میره بیشتر فک کنم برادر و خواهر باشه)

2-رابطه که تیره بشه صله رحم هم کم میشه که نقصان دین هست

3-یه حالت دیگه هم که ممکنه وجود داشته باشه اینه که سر ارثی چیزی با هم اختلاف دارن که اگه احیانا این باشه این طرف شما ضرر مالی هم داره!(بازم میگم شاید اینطور باشه شما بهتر میدونی)

4-دستمال هم به همسر مورد اعتماد تعبیر میشه که در این حالت بخصوص میشه اینطور تعبیر کرد که فقط همسر این فرد مورد نظر ازون حمایت میکنه!

5-رفتن به پزشک-درمانگاه-بیمارستان و امثال اون در عالم خواب اصلا خوب نیست بنابراین اگه دیدین اطرافیان فرد مورد نظر هیچ عملی رو برای درمان اون انجام نمیدن به خاطر واقف بودن به این قوانین عالم خواب بود که می دونستن توی اون بعد، رفتن به دکتر عواقب خوبی نداره!! (در واقع اونا فرع بودن شما اصل)

امیدوارم درست گفته باشم بازم شما که از نزدیکانش هستین بهتر می تونین موضوع رو تحلیل کنین

موفق باشی
    Last edited by hes25; 27-04-2012 at 21:39.

10. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

سلام من چند وقت قبل خوابی دیدم که برادرم رو در چند جای خونه دیدم تعبیرش چیه؟

12. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من چند وقت قبل خوابی دیدم که برادرم رو در چند جای خونه دیدم تعبیرش چیه؟
    سلام

دیدن برادر در خواب بسته به اینکه چه موقعیتی داشته باشه متفاوت هست
    اگه برادرتون و خوشحال دیدین اون صاحب موفقیتی میشه
    اگه با برادرتون فقط صحبت میکردین و با هم بودین از یه جایی به شما سود میرسه!
    اگه داشتین با هاش خدا حافظی میکردین پیشامدی براتون رخ میده که بسته به خوشحال یا ناراحت بودن می تونه خوش یمن یا بد یمن باشه (خدا ناکرده)
    دیدن برادر در حال مرگ یا اینکه اگه چهرش سیاه شده بود نشونه اینه که احیانا بزودی عزا پیش میاد یا اینکه اتفاقی در زندگی ما رخ میده که آینده ما متلاطم میشه!

14. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان خواب توت فرنگی چی میشه
    من خواب دیدم توی یه باغی هستم که وسطش هم یه خونه ای داره ...جلوتر که رفتم یه پسر بچه رو دیدم که مشغول بازی با یه بیلچه هست می خواستم بگم تو کی هستی که دیدم چندتا توت فرنگی درشت چید داد به من!!

حالا این خوبه؟

16. این کاربر از Ababil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان خواب توت فرنگی چی میشه
    من خواب دیدم توی یه باغی هستم که وسطش هم یه خونه ای داره ...جلوتر که رفتم یه پسر بچه رو دیدم که مشغول بازی با یه بیلچه هست می خواستم بگم تو کی هستی که دیدم چندتا توت فرنگی درشت چید داد به من!!

حالا این خوبه؟
    سلام

اگر در خواب دیدین که به شما توت فرنگی داده میشه نشونه اینه که صاحب چیزی خواهید شد مدتهای مدیدی آرزوی داشتن اونو داشتین!

و بنا بر تعبیر دیگه دیدن توت فرنگی نشانه ازدواج موفق هست و عشق های پرشور!!

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •