سلام
دوستان کارتهای حافظه میکرو اس دی 64 گیگی SanDisk با سرعت 30 مگابایت بر ثانیه توسط این تبلت و مخصوصا ورژن 2014 ساپورت میشه؟ یا کلا خریدنش = دور ریختن پول؟
مرسی.![]()
سلام
دوستان کارتهای حافظه میکرو اس دی 64 گیگی SanDisk با سرعت 30 مگابایت بر ثانیه توسط این تبلت و مخصوصا ورژن 2014 ساپورت میشه؟ یا کلا خریدنش = دور ریختن پول؟
مرسی.![]()
سوال دوباره :
10.1 از هر نسخه ای، فاقد DLNA ذکر شده. حالا کسی تونسته با نصب برنامه ای برای اینکار، قابلیت DLNA رو روی این تبلت فعال کنه؟
یا که کلا حضرات اصلا سروکارشون با این قابلیت نیفتاده هنوز؟
چرا دور ریختن پول باشه؟!
اولا سان دیسک بهترین و با سابقه ترین برند کارت حافظه ی دنیاست
دوما همه ی گوشیهای هوشمند High-End/تبلتهای کارتخور از کارت 64GB پشتیبانی میکنند و الان microSD های 64GB که در ایران یافت میشه یا سان دیسک هست (قیمت 195 ت) و یا سیلیکن پاور (185ت)
من SanDisk 64GB uhs-i plus رو که فروردین ماه 92 تهیه کردم از لحاظ کارایی جای حرفی باقی نمیذاره. البته از اون موقع تابحال حدود 120 ت افت قیمت هم پیدا کرده!
Last edited by 3274; 17-12-2013 at 03:00.
از اخر کسی اموزش استفاده از قلم رو قرار نداد . منظورم اموزش حرفه ایش هست
شاید این بدردت بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25 دقیقه آموزش کار با قلم هست. البته توی نوت نسخه ی 2014.
داشتم سرچ میکردم این صفحه رو هم پیدا کردم دیدم درباره قلم دارین صحبت میکنین اگر کسی بلد هست لطفآ کمک کنده
منم یک سوال واسه قلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلکسی p5100 دارم
مغازه دارها واقعآ خوب جواب نمیدن و اطلاعاتشون اونقدر نیست
چه قلمی میتونم واسش بخرم و حدود قیمتش اساسآ چقدر هست؟
اگر قلمشو بخرم چه مارکی بهترین هست ؟
Last edited by سمیرا مقاملو; 24-07-2014 at 09:29.
گلکسی نوت خودش دارای قلم مخصوص هست ولی برای گلکسی تب میتونید از بین قلمهای معرفی شده در پایین، مشخصات و نظرات کاربرانی که از هر کدوم استفاده کردند رو با دقت بخونید تا ببینید کدوم احیانا برای شما قدری بهتره . ولی قلم معمولا اون کارایی که در سری نوت داره در سری تب و سایر تبلتها و گوشیهای هوشمند بدون قلم نداره
(ستاره ی قرمز داخل آدرس اولی رو بردارید)
digi*kala.com/Search/Category-Stylus/#/Category-Stylus/SortBy-10
tablet.ir/index.php?route=product/category&path=65_96
شما از قلم مخصوص سری note نمی تونید استفاده کنید.دلیلش هم به نوع ارتباظ بین تبلت های سری note با قلمش برمیگرده.در واقع تبلت های note به یک صفحه دجیتایزر مجهز هستند که این نوع قلم رو حس میکنه و حتی بین این قلم و دست تفاوت قائل میشه و چون تبلت شما چنین صفحه ای نداره ،نمیتونید از قلم های مربوط به note استفاده کنید و باید از قلم های استایلیوس موجود در بازار استفده کنید که عملکردی خازنی و شبیه انگشت دست دارند.
سلام
امروز Galaxy Note 10.1 مدل 601 سی دو گیگ رنگ سفید از دبی خریدم تقریبا 25 روز بود دنبال مدل 605 که LTE بود می گشتم بگیرم
که هنوز که هنوز توی دبی وجود ندارد یعنی از همون اولش هم نیومده بود خوب دیگه قسمت شد این مدل رو بگیرم
انشالله چند روز آینده باهاش کار می کنم (وقت آزادی پیدا بکنم ) ببینم چطوری از آب در میاد
مبارک باشه چقدر دراومد براتون
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
1.710 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)