تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 60 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 598

نام تاپيک: XPERIA™ P | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچی

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مبارکتون باشه
    بله درسته ولی من که از گوشی مثل خر کار میکشیم فقط یه روز شارژ دوام میاره !
    خداییش گوشیه عالی هستش

یا علی

2. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان چه رنگهاییش موجود هست توی بازار؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان چه رنگهاییش موجود هست توی بازار؟
    رنگ نقره ای و مشکیش دیدم تو بازار ولی رنگ قرمز ش جایی ندیدم

5. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Hadesdroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام ، این آپدیت نرم افزار خود گوشی با آپدیت ورژن آندروید چه تفاوتی داره ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو دارید لطفاً بفرمایید رنگ مشکی در بک گراند Theme به کدوم یکی از عکس های زیر نزدیکتره؟
    در عکس اول مشکی خیلی عالیه و کنتراست صفحه خوبه اما عکس دوم اینطور نیست. در واقعیت و با چشم کدوم عکس درسته؟
    آیا مشکی نبودن در عکس دوم بخاطر بازتاب نور روی شیشه صفحه نمایشه؟
    لطفاً نظرتون رو با بررسی در یک اتاق با نور ملایم یا کم نور بفرمایید.

1.

2.
    Last edited by poonel; 02-08-2012 at 21:14.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

توی زاویه اینجوریمیشه !!
    برای اکس اس هم هست ...
    ولی من تا حالا نشده بخوام گوشی رو ببرم تو زاویه که بگم مشکلی داره !!

9. 4 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

دیروز این گوشی رو برای خواهرم خریدم...

وظیفه خودم دونستم تا مواردی رو در مورد این گوشی عرض کنم تا دوستان برای خرید بهتر بتونن تصمیم بگیرن...

1-باتری: فوق العادست ! در واقع هرچی توی نت در این مورد بد گفتن دروغه و فقط قصد تخریب کردن دارن... کلی کار ازش کشیدم و مدام برنامه نصب کردم و با وای فای کلی چیز دانلود کردم و توی مدت 4 ساعت که مدام گوشی دستم بود فقط 40% کم کرد..
    مصرفش توی WiFi فوق العادست واقعاً...
    فوق العاده زود شارژ میشه و واقعاً خیلی این موردش کار راه اندازه...

2- صفحه نمایش: حتی اینم فوق العادست ! توی نور آفتاب واقعاً عالی کار میکنه ! هیچ جایی برای ایراد نداره... زاویه دید هم من اصلاً مشکلی باهاش ندارم !

3- سرعت و عملکرد: تا حالا حتی یک بارم هنگ نکرده یا لگ نداشته... نمیدونم این گوشی خیلی خوب از آب درومده یا برای دوستان هم همینطوره...
    پسر خالم GS2 داره! مدام هنگ میکنه! تازه نه بازی و نه برنامه ای روشه، و فقط آپدیت رسمی هم روش نصب شده...

4- تاچ: این مورد شاید بهترین نقطه قوت این گوشی باشه ! خیلی دقیق و بدون مشکل میشه باهاش کار کرد و تایپ کردن باهاش خیلی لذت بخشه...

5- جنس بدنه: از نظر کیفیت خیلی خوبه و هیچ موردی نداره، حتی این قسمت پلاستیکی پایین گوشی هم عالی کار شده..
    فقط گوشی یکم توی دست سُر میخوره ! خیلی باید مراقب باشین که گوشی از دستتون سُر نخوره...

6- دوربین: با توجه به قیمت، خیلی خوبه ! هنوز توی محیط باز باهاش عکس نگرفتم، ولی اگه یکم با تنظیمات کار کنین توی محیط خونه هم میتونین عکسای خیلی خوبی بگیرین... (عکساش توی محیط خونه در حد GS2 هستش و حتی من این رو بهتر از GS2 میدونم...)
    فیلمبرداری هم توی محیط خونه راضی کننده هستش... (نمونه فیلم گوشی های همرده خودش رو توی کامپیوتر ندیدم که در این مورد درست نظر بدم!)

7- سرعت انتقال فایل: عالی ! و هر فایلی هم که توی گوشی میریزین خیلی سریع توی گالری آپدیت میشه و شاید 1 ثانیه هم زمان نمیبره...

8- اسپیکر، مکالمه، موزیک: همه این موارد در حد خیلی خوبه ! توی مکالمه صداهای مزاحم به خوبی حذف میشه. صدای اسپیکر کیفیت خیلی خوبی داره! (ترجیحا xLOUD خاموش باشه بهتره!)

9- محیط کاربری: خیلی ساده و روونه ! ولی یه ایراد خیلی بزرگ داره ! اونم قسمت نوار ناتیفیکیشن هستش ! که مثل بقیه گوشی ها نیست ! و موارد روشن کردن بلوتوث ، وای فای ، جی پی اس و پروفایل زنگ رو توی خودش نداره... امیدوارم این مورد توی آپدیت 4 لحاظ بشه...

10- شماره تلفن ها: از این قسمت زیاد راضی نیستم ! دلیلشم اینه که نمیشه برای شماره ها عکس انتخاب کرد ! خیلی باهاش کار کردم ولی نتونستم...
    فکر کنم نیاز به برنامه داره ! ولی الان هر گوشی میتونه این کار رو انجام بده...

ویرایش:

این مورد با راهنمایی دوست عزیزمون حل شد: (با تشکر از ایشون)

میشه عکس گذاشت .
    وقتی داری مشخصات یک کانتکت رو وارد میکنی ، دقیقا بالای صفحه سمت چپ یه عکس هست روشو لمس کن یه کادر باز میشه که از اونجا میتونی واسه کانتکت عکس بذاری .

11- Task Manager: این مورد هم برای من جالب نیست ! سامسونگ توی این مورد خیلی بهتر عمل کرده... نمیشه کل برنامه ها رو بست و یا رم رو خالی کرد ! این مورد یکم اذیت میکنه...

معایب:
    فکر میکنم تنها معایبش از نظر من، مورد 10 و 11 هستش که امیدوارم دوستان مشکلی با این موارد هم نداشته باشن و حسابی از گوشیشون لذت ببرن...

در آخر بگم که شخصاً از برند سونی خوشم نمیاد ! از سامسونگ هم خوشم نمیاد ! ولی تا الان سامسونگ رو بهتر از سونی و سونی اریکسون میدونستم ! ولی از زمانی که با XPERIA P و XPERIA Sola کار کردم نظرم در مورد این شرکت و گوشی های جدیدش تغییر کرد...
    به نظرم بهترین گوشی در حال حاظر، با این قیمت فقط همین مدل میتونه باشه...
    شما همه چیزای خوب رو میتونین توی یه گوشی ببینین ! و از طرفی هم هزینه بالایی برای گوشی پرداخت نمیکنین...

صادقانه بگم، از خریدی که داشتم بی نهایت راضی هستم !

دوستان مواردی که عرض کردم فقط و فقط نظر شخصی و دید بنده بود، نظر دوستان برای بنده کاملاً محترم و با ارزشه...
    موردی بود بفرمائین تا توضیح بدم...

از اینکه وقت دوستان رو گرفتم عذرخواهی میکنم...

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...
    Last edited by ali_nnn13; 04-08-2012 at 22:12. دليل: حل مشکل مورد 10 !

11. 10 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

منون از اطلاع رسانی.منم به زودی ین گوشی رو واسه خواهرم میخوام بخرم

در مورد این موارد:

10- شماره تلفن ها: از این قسمت زیاد راضی نیستم ! دلیلشم اینه که نمیشه برای شماره ها عکس انتخاب کرد ! خیلی باهاش کار کردم ولی نتونستم...

11- Task Manager: این مورد هم برای من جالب نیست ! سامسونگ توی این مورد خیلی بهتر عمل کرده... نمیشه کل برنامه ها رو بست و یا رم رو خالی کرد ! این مورد یکم اذیت میکنه...
    10.من روی ایکس 10 که دارم میتونم واسه کانتکتها عکس بزارم.حتی شما به ففیس بوک یا باقی شبکه های اجتماعی وصل شی عکس پروفایل رو روی کانتکت هم میگذاره.

11.در واقع اگه اشتباه نکنم تسک منیجر چیزی نیست که سونی یا سامسونگ بتونن بزارن...به صورت داخلی توی اندروئید هست.برنامه های جانبی هم که زیاد هست.
    اگه به نسخه 4 آپدیت بشه که دیگه مشکلی نمیمونه.با راحتی میتونید برنامه های باز رو ببندید.

13. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sheil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میشه عکس گذاشت .
    وقتی داری مشخصات یک کانتکت رو وارد میکنی ، دقیقا بالای صفحه سمت چپ یه عکس هست روشو لمس کن یه کادر باز میشه که از اونجا میتونی واسه کانتکت عکس بذاری .

15. 5 کاربر از Sheil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منون از اطلاع رسانی.منم به زودی ین گوشی رو واسه خواهرم میخوام بخرم

در مورد این موارد:

10.من روی ایکس 10 که دارم میتونم واسه کانتکتها عکس بزارم.حتی شما به ففیس بوک یا باقی شبکه های اجتماعی وصل شی عکس پروفایل رو روی کانتکت هم میگذاره.

11.در واقع اگه اشتباه نکنم تسک منیجر چیزی نیست که سونی یا سامسونگ بتونن بزارن...به صورت داخلی توی اندروئید هست.برنامه های جانبی هم که زیاد هست.
    اگه به نسخه 4 آپدیت بشه که دیگه مشکلی نمیمونه.با راحتی میتونید برنامه های باز رو ببندید.
    سلام آقا حامد عزیز...

پیشنهاد میکنم حتماً این گوشی رو براشون بخرین. این گوشی واقعاً توی این رنج قیمت بهترینه !

مورد 10 رو تونستم حل کنم.. یعنی اشتباه از خودم بود ! و بابت اشتباهی که کردم از همگی عذر میخوام...
    مورد 11 هم حق با شماست... امیدوارم به زودی آپدیت رسمی 4 براش بیاد...

موفق و شاد و سلامت باشین...

میشه عکس گذاشت .

سلام دوست عزیز...

خیلی لطف کردین...
    این پست شما رو دیدم به اشتباه خودم پی بردم !
    راستش رو بخواین نمیدونستم که اینطور تنظیم میشه...
    توی سامسونگ به شکل دیگه ای بود و خودش یه گزینه مخصوص برای این کار داشت، نمیدونستم اینجا به این شکله...
    بابت راهنمایی خیلی خیلی ممنونم...

موفق و شاد و سلامت باشین...

17. 2 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •