تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 203

نام تاپيک: Optimus 4X HD » گوشي LG با پردازنده ي 4 هسته اي تگرا 3،اندرويد 4 و صفحه نمايش اچ دي 4.7 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هرچقدر هم خوب باشه رام رسمی ، خریدار باید دستش در انتخاب رام باز باشه .. یکی شاید بخواد MIUI نصب کنه

اصلا ویژگی اندروید همینه
    منم عرض کردم کسی که نخواد گوشی رو انگولک کنه این مورد براش خوبه.
    برای من همین که روت میشه و با cwm میشه بکاپ تهیه کرد کافیه و کارمو راه میندازه.

ولی خدایی من هم رو s3 هم رو وان ایکس.20 تا رام عوض کردم باز رفتم رو رام رسمی.باید قبول کنیم این گوشیا الان دیگه رام رسمیشون مشکلی نداره.

مگر همونطوری که گفتید کسی بخواد بره سمت رامهای بیس AOSP.که البته این رامها هم همیشه باگ دارند و من تو هیچ کدوم از گوشیا(s2,note,s3,one x) اخر ندیدم اینا یه ورژن فاینال داشته باشن.

در کل بازم میگم اگه کسی اهل عوض کردن رام نباشه این گوشی انتخاب خوبیه(رام رسمی مشکلی نداره).اما اگه تعوبض رام رو دوست دارید اصلا و ابدا طرفش نرید.
    Last edited by farzin_silver; 04-10-2012 at 00:51.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

منم عرض کردم کسی که نخواد گوشی رو انگولک کنه این مورد براش خوبه.
    برای من همین که روت میشه و با cwm میشه بکاپ تهیه کرد کافیه و کارمو راه میندازه.

ولی خدایی من هم رو s3 هم رو وان ایکس.20 تا رام عوض کردم باز رفتم رو رام رسمی.باید قبول کنیم این گوشیا الان دیگه رام رسمیشون مشکلی نداره.

مگر همونطوری که گفتید کسی بخواد بره سمت رامهای بیس AOSP.که البته این رامها هم همیشه باگ دارند و من تو هیچ کدوم از گوشیا(s2,note,s3,one x) اخر ندیدم اینا یه ورژن فاینال داشته باشن.

در کل بازم میگم اگه کسی اهل عوض کردن رام نباشه این گوشی انتخاب خوبیه(رام رسمی مشکلی نداره).اما اگه تعوبض رام رو دوست دارید اصلا و ابدا طرفش نرید.

اره کیفیت گوشی خوبه ، با اس 3 مقایسه نکردم اما از وان ایکس خیلی بهتر هست...
    همین که مشکلی نداره خوبه، تقریبا خیلی از وان ایکس های بازار مشکل دارن و سخت بی مشکلش گیر میاد

این گوشی هم درخواست باز شدن بوت لودر رو دادن ، اما هنوز LG پاسخ نداده ، البته به طور قطع باز میشه ولی کاش همون اول این کار رو میکرد

به هر حال رام رسمی هم بی مشکل نیست ، من روی گالاکسی نوت و اکسپریا اس هم باز با رام رسمی مشکل دارم

از طرفی داشتن فقط یک رام خسته کننده میشه ، من برای تنوع هم شده هفته ای یک بار رام عوض می کنم

امیدوارم بوت لودر این گوشی هم به زودی باز بشه..

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

دوستان قصد خرید این گوشی رو دارم

۱. اصلا تا الان با صفحه های ال جی کار نکردم ، میشه یه توضیح مفصل بدید و یا اگه با وان ایکس مقایسه کردین بگید ، مثل سوپر امولد ها ابرنگی هستن ؟ زیر نور افتاب چطورن ؟

۲. اینترفیس و رابط کاربری چطوراست ؟

۳. کیفیت ساخت ایا از پلی کربنات وان ایکس پایین تره ؟ امیدوارم که پلاستیکش و کیفیتش در حد اس ۳ نباشه

۴. من اهل رام عوض کردن و این بحث ها نیستم ، واسم روان بودن ، ظاهر و کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایش مهمه + کمی دوربین ، به نظرتون این یا وان ایکس ؟

ممنون اگه کامل بهم بگید ، راستی فکر میکنم سفیدش خیلی زیباتره ولی از نزدیک ندیدم ، درسته ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام

دوستان قصد خرید این گوشی رو دارم

۱. اصلا تا الان با صفحه های ال جی کار نکردم ، میشه یه توضیح مفصل بدید و یا اگه با وان ایکس مقایسه کردین بگید ، مثل سوپر امولد ها ابرنگی هستن ؟ زیر نور افتاب چطورن ؟

۲. اینترفیس و رابط کاربری چطوراست ؟

۳. کیفیت ساخت ایا از پلی کربنات وان ایکس پایین تره ؟ امیدوارم که پلاستیکش و کیفیتش در حد اس ۳ نباشه

۴. من اهل رام عوض کردن و این بحث ها نیستم ، واسم روان بودن ، ظاهر و کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایش مهمه + کمی دوربین ، به نظرتون این یا وان ایکس ؟

ممنون اگه کامل بهم بگید ، راستی فکر میکنم سفیدش خیلی زیباتره ولی از نزدیک ندیدم ، درسته ؟

از هر نظر که فکر کنی از ONE X سر تر هست ، ولی تنها یه مشکل داره اینکه بوت لودر بسته هست ، یعنی کاستوم رام نمیشه نصب کرد. و دوم اینکه ساپورت ال جی به پای اچ تی سی و سامسونگ نمیرسه، یعنی احتمالا فقط اندروید 4.1.1 برای این گوشی بیاد و 4.2 نیاد(احتماله فقط)

سنس اچ تی سی از بقیه لانچر ها بهتر هست ولی ماله ال جی بد نیست و خوبه ، ولی شما هر چی دوست داری میتونی به راحتی نصب کنی !!!!

کیفیت ساختش از رقبا به مراتب بهتره

من با گوشی کار کردم و برای خودم هم یکی سفارش دادم ، رنگ سفید

5. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه happy_2o2o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    susangerd

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ ارسال خبر: 24 مهر 1391

ال جی اطلاعاتی را منتشر کرده که نشان می‌دهد کدامیک از گوشی‌هایش و در چه زمانی بروزرسانی آب نبات ژله‌ای را دریافت خواهند کرد. به گزارش جی اس ام اولین گوشی که بروزرسانی را دریافت خواهد کرد Optimus LTE II است که بروزرسانی برای آن در نوامبر (آبان ماه) ارائه می‌شود و این بروزرسانی بهبودهایی در رابط کاربری و برنامه‌های ال جی را به ارمغان می‌آورد.
    گوشی‌های بعدی Optimus Vu و Optimus Vu II خواهند بود که در سه ماهه اول 2013 این بروزرسانی را در کره دریافت خواهند کرد که این بروزرسانی همان بهبودهایی که در Optimus LTE II بوجود می‌آورد را برای این گوشی‌ها به همراه دارد. و در آخر گوشی‌های مدل Optimus G قرار دارند که این بروزرسانی را در دسامبر (آذر ماه) دریافت خواهند کرد. منبع: androidcentral

پس 4X چی ؟؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ ارسال خبر: 24 مهر 1391

ال جی اطلاعاتی را منتشر کرده که نشان می‌دهد کدامیک از گوشی‌هایش و در چه زمانی بروزرسانی آب نبات ژله‌ای را دریافت خواهند کرد. به گزارش جی اس ام اولین گوشی که بروزرسانی را دریافت خواهد کرد Optimus LTE II است که بروزرسانی برای آن در نوامبر (آبان ماه) ارائه می‌شود و این بروزرسانی بهبودهایی در رابط کاربری و برنامه‌های ال جی را به ارمغان می‌آورد.
    گوشی‌های بعدی Optimus Vu و Optimus Vu II خواهند بود که در سه ماهه اول 2013 این بروزرسانی را در کره دریافت خواهند کرد که این بروزرسانی همان بهبودهایی که در Optimus LTE II بوجود می‌آورد را برای این گوشی‌ها به همراه دارد. و در آخر گوشی‌های مدل Optimus G قرار دارند که این بروزرسانی را در دسامبر (آذر ماه) دریافت خواهند کرد. منبع: androidcentral

پس 4X چی ؟؟
    سلام..
    دوست عزیز این گوشی هایی که گفت همشون نسخه LTE و مخصوص کره بوده.
    هنوز برای نسخه های GSM و جاهانی چیزی نگفته..

ولی مطمئن
    PRADA 3.0. Optimus 4X. Optimus 3DMAX و... اپدیت خواهند شد.

8. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    susangerd

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    susangerd

پيش فرض

ای بابا چرا لینک ایجوری میشه؟
    سایت دی جی کالاست،قیمتش از 1400 اومد تا 1100 واقعا جالبه

11. این کاربر از happy_2o2o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت virus69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به همگی. به نظر خیلی عالی میاد فقط یه سوال بنظرتون کدوم گارانتی بگیرم؟ آیا فرقیم میکنه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان pc suite برا این گوشی که بشه لیست contacts و sms ها رو جایی پشتیبان گرفت چیزی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •