تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 201 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز امی خواستم بزرگواری کنید ویه ماشین تو رنج قیمت 17 تا 19 بهم معرفی کنید البته ماشین کم خرجی باشه . خودم نظرم روسورن ELX است اما تو تاپیک مخصوص این ماشین دیدم که دوستان می گن که ارزش خرید خوبی نداره .
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز امی خواستم بزرگواری کنید ویه ماشین تو رنج قیمت 17 تا 19 بهم معرفی کنید البته ماشین کم خرجی باشه . خودم نظرم روسورن ELX است اما تو تاپیک مخصوص این ماشین دیدم که دوستان می گن که ارزش خرید خوبی نداره .
    سلام
    قوانین مشاوره خرید :
    3.برای درخواست مشاوره حتما قیمت , معیارها و انتظاراتتون رو ذکر کنید.
    مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، راحتی، لذت سواری و ...

3. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز تو اون تاپیک کسی سورن elx نداره که بخواد به درستی ازش ایراد بگیره
    من که از چند تا از دارندگان این خودرو سوال کردم خیلی از ماشینشون راضی هستند.
    سورن elx قطعا بهترین خودرو تو این رنج هست چون امکانات فضای اتاق ایمنی طراحی زیبا و ... خیلی خوبی داره اما تنها مشکلش مصرف بالاش هست.
    اگر استفاده ی خانوادگی از خودروتون ندارید می تونید به 206 sd v8 هم فکر کنید که خیلی خودروی خوبیه و مصرف سوخت پایینی هم داره.

5. 5 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام عرض می کنم به همه اساتید.

من چند تا سوال دارم. اگه لطف کنید راهنمایی کنید. مرسی.

راستش حدود 7 8 ساله که گواهینامه رانندگی پایه دو دارم. اما تو این مدت بخاطر مخالفت شدید (بسیار شدید) پدر و مادر نتونستم رانندگی کنم. یعنی کلا شاید اندازه انگشتای دستم پشت فرمون نشسته باشم. اونم پدرم کنارم بوده و فقط تو جاده های نسبتا خلوت بین شهری و با سرعت 60 کیلومتر در ساعت. و تا حالا هم نه دور زدم. نه پارک کردم نه تو شهر رانندگی کردم. حتی یک بار. البته بجز دوره آموزش رانندگی. ترو خدا نخندید فقط. خب چیکار میکردم؟ پدرم در این خصوص خیلی سخت گیره. بارها سر این قضیه بحثمون شده اما بی فایده. حتی وساطت بزرگترای فامیلم موثر نبود. بگذریم. البته بیشتر مشکل پدرم این بود که میترسید ماشینش خراب شه . چون اعتقادش اینه ماشین به هیچ وجه نباید تصادف کنه، برگه های بیمه به هیچ وجه نباید مصرف شه، خودشم بیشتر از دنده 4 و اونم نهایتا 100 110 تا با پژو 405 نمیره. من تمام عزممو جزم کردم و با کار زیاد و مختصر پس اندازی که تو چند سال اخیر کردم میخوام ماشین بخرم. حالا میخوام راهنمایی کنید. به نظر شما من با 10 11 تومن پراید صفر بخرم یا یه ماشین کارکرده مثلا 206 یا نمیدونم هر چی بشه. فقط از نظر این بگید که من تا حالا رانندگی نکردم چیکار کنم؟؟ ماشین صفر بگیرم نکنه تصادف کنم باهاش؟ پیشنهادتون برای من چیه؟ از طرفی می خوام یه مقدار تعلیم رانندگی برم. اما نه با این ماشینهای تعلیم رانندگی.که همه چیز دست استاده. می خوام برم پیش کسی که یه مقدار بیشتر بگیره اما ماشین تک کلاجه تعلیم بده جاهای شلوغ ببره ترسم بریزه. من با پیکان 8 سال پیش تعلیم میرفتم. این 7 8 باری که رانندگی کردم با پژو 405 بوده. فرمونش هیدرولیکه. به نظر شما ماشین هیدرولیک باید بگیرم؟ اصلا برای من مبتدی چی خوبه؟ فقط نخندید به من. هر کسی زندگیش یه جوره خب.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش حدود 7 8 ساله که گواهینامه رانندگی پایه دو دارم. اما تو این مدت بخاطر مخالفت شدید (بسیار شدید) پدر و مادر نتونستم رانندگی کنم. یعنی کلا شاید اندازه انگشتای دستم پشت فرمون نشسته باشم. اونم پدرم کنارم بوده و فقط تو جاده های نسبتا خلوت بین شهری و با سرعت 60 کیلومتر در ساعت. و تا حالا هم نه دور زدم. نه پارک کردم نه تو شهر رانندگی کردم. حتی یک بار. البته بجز دوره آموزش رانندگی. ترو خدا نخندید فقط. خب چیکار میکردم؟ پدرم در این خصوص خیلی سخت گیره. بارها سر این قضیه بحثمون شده اما بی فایده. حتی وساطت بزرگترای فامیلم موثر نبود. بگذریم. البته بیشتر مشکل پدرم این بود که میترسید ماشینش خراب شه . چون اعتقادش اینه ماشین به هیچ وجه نباید تصادف کنه، برگه های بیمه به هیچ وجه نباید مصرف شه، خودشم بیشتر از دنده 4 و اونم نهایتا 100 110 تا با پژو 405 نمیره. من تمام عزممو جزم کردم و با کار زیاد و مختصر پس اندازی که تو چند سال اخیر کردم میخوام ماشین بخرم. حالا میخوام راهنمایی کنید. به نظر شما من با 10 11 تومن پراید صفر بخرم یا یه ماشین کارکرده مثلا 206 یا نمیدونم هر چی بشه. فقط از نظر این بگید که من تا حالا رانندگی نکردم چیکار کنم؟؟ ماشین صفر بگیرم نکنه تصادف کنم باهاش؟ پیشنهادتون برای من چیه؟ از طرفی می خوام یه مقدار تعلیم رانندگی برم. اما نه با این ماشینهای تعلیم رانندگی.که همه چیز دست استاده. می خوام برم پیش کسی که یه مقدار بیشتر بگیره اما ماشین تک کلاجه تعلیم بده جاهای شلوغ ببره ترسم بریزه. من با پیکان 8 سال پیش تعلیم میرفتم. این 7 8 باری که رانندگی کردم با پژو 405 بوده. فرمونش هیدرولیکه. به نظر شما ماشین هیدرولیک باید بگیرم؟ اصلا برای من مبتدی چی خوبه؟ فقط نخندید به من. هر کسی زندگیش یه جوره خب.
    خوب برای شما خودروی کارکرده بهتره اما نه 206 چون با 10 میلیون گزینه ی خوبی پیدا نمیشه و چون خودروی تیزی هم هست کلا قیدش رو بزنید.

بهترین گزینه برای شما پژو 405 مدل 87 هست که هم به بودجتون می خوره و هم به شرایط شما.
    از پراید هم کم دردسر تره.

اما اگر این گزینه رو نمی خواهید باید برید سراغ پراید و البته کارکرده.
    چون اگر اقتصادی فکر کنید با یک تصادف با پراید نو مقدار زیادی از قیمت خودرو می افته پس کارکرده مدل 88 و یا 89 رو انتخاب کنید و هم مقداری از پولتون باقی می مونه و هم قیمت ماشینتون افت زیادی نمیکنه

8. 4 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خوب برای شما خودروی کارکرده بهتره اما نه 206 چون با 10 میلیون گزینه ی خوبی پیدا نمیشه و چون خودروی تیزی هم هست کلا قیدش رو بزنید.

بهترین گزینه برای شما پژو 405 مدل 87 هست که هم به بودجتون می خوره و هم به شرایط شما.
    از پراید هم کم دردسر تره.

اما اگر این گزینه رو نمی خواهید باید برید سراغ پراید و البته کارکرده.
    چون اگر اقتصادی فکر کنید با یک تصادف با پراید نو مقدار زیادی از قیمت خودرو می افته پس کارکرده مدل 88 و یا 89 رو انتخاب کنید و هم مقداری از پولتون باقی می مونه و هم قیمت ماشینتون افت زیادی نمیکنه
    ماشاا...، چقدر سریع جواب دادین. این پراید 88 یا 89 چنده؟؟ بعدش اینکه یعنی همه کسایی که تازه گواهی نامه می گیرن میرن ماشین کارکرده میگرن؟ تعریف از خودم نباشه. اما من ذاتا آدم با استعدادی هستم فرقی نمیکنه رانندگی یا هر کار دیگه ای. مطمئنم اگه 40 50 ساعت تعلیم درست و حسابی برم و یه آدم وارد به من یاد بده وضعیتم خیلی پیشرفت میکنه. نمیگم با 40 50 ساعت راننده میشم. من همچین ادعایی ندام. رانندگی به تجربه زیادی نیاز داره. ببخشید بخدا قصد توهین به جنسیتها رو ندارم. یعنی از این دخترای تازه کار تو خیابون هم بدترم؟؟ فکر نمی کنم. بعدش در مورد تعلیم راننگی شما پیشنهادی نداری؟ اگه بخوام یه 131 صفر بگیرم. به نظرتون هیدرولیک راحت تره برای راه افتادن یا غیر هیدرولیک.

یه ذره امید به آدم بدید. اینجوری که شما گفتی آدم دلش میخواد بره خود کشی کنه. ولی خب حرفتونو قبول دارم. درست میگید. ماشین صفر کلی دردسر داره. خصوصا تصادفی چیزی هم بکنی اونم تو تهران. که همه رقمه توش رانندگی میکنن. آخه من از دوستام می پرسم میگن تو شهر خیلی راحته. اما من قبول ندارم از همه طرف ماشین میاد. کلا چون تا حالا امتحان نکرم. نیمدونم. شاید بلد باشم . شایدم نباشم. آدم تا کاریو انجام نده که نمیتونه بفهمه میتونه یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشاا...، چقدر سریع جواب دادین. این پراید 88 یا 89 چنده؟؟ بعدش اینکه یعنی همه کسایی که تازه گواهی نامه می گیرن میرن ماشین کارکرده میگرن؟ تعریف از خودم نباشه. اما من ذاتا آدم با استعدادی هستم فرقی نمیکنه رانندگی یا هر کار دیگه ای. مطمئنم اگه 40 50 ساعت تعلیم درست و حسابی برم و یه آدم وارد به من یاد بده وضعیتم خیلی پیشرفت میکنه. نمیگم با 40 50 ساعت راننده میشم. من همچین ادعایی ندام. رانندگی به تجربه زیادی نیاز داره. ببخشید بخدا قصد توهین به جنسیتها رو ندارم. یعنی از این دخترای تازه کار تو خیابون هم بدترم؟؟ فکر نمی کنم. بعدش در مورد تعلیم راننگی شما پیشنهادی نداری؟ اگه بخوام یه 131 صفر بگیرم. به نظرتون هیدرولیک راحت تره برای راه افتادن یا غیر هیدرولیک.

یه ذره امید به آدم بدید. اینجوری که شما گفتی آدم دلش میخواد بره خود کشی کنه. ولی خب حرفتونو قبول دارم. درست میگید. ماشین صفر کلی دردسر داره. خصوصا تصادفی چیزی هم بکنی اونم تو تهران. که همه رقمه توش رانندگی میکنن. آخه من از دوستام می پرسم میگن تو شهر خیلی راحته. اما من قبول ندارم از همه طرف ماشین میاد. کلا چون تا حالا امتحان نکرم. نیمدونم. شاید بلد باشم . شایدم نباشم. آدم تا کاریو انجام نده که نمیتونه بفهمه میتونه یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب من گزینه ی دوم رو پراید گفتم
    من گفتم بهترین گزینه برای شما پژو 405 هست که هیدرولیک هم هست و قطعا خیلی گزینه بهتری هست به نسبت پراید.
    پراید مدل 89 هم 8/000/000 تومن

11. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خوب من گزینه ی دوم رو پراید گفتم
    من گفتم بهترین گزینه برای شما پژو 405 هست که هیدرولیک هم هست و قطعا خیلی گزینه بهتری هست به نسبت پراید.
    پراید مدل 89 هم 8/000/000 تومن

ممنونم.خیلی لطف کردید.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستمون مهدی توضیح کافی رو دادن.
    منم پیشنهادم پراید هست اما کامل و کارکرده
    که هم ماشین به روز باشه هم هزینه هاش برای شما کمتر تمام بشه.
    با پراید شروع کنید و با مدل های بالاتر در اینده حرفه ای تر بشید.

14. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ميخواستم تيبا بگيرم ولي با كمك پدرم 206 sd v8 گرفتم تحويلش 30 روزه هستش ميخواستم ببينم براي تحويل چه نكاتي رو بايد چك كنم
    اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •