ماشاا...، چقدر سریع جواب دادین. این پراید 88 یا 89 چنده؟؟ بعدش اینکه یعنی همه کسایی که تازه گواهی نامه می گیرن میرن ماشین کارکرده میگرن؟ تعریف از خودم نباشه. اما من ذاتا آدم با استعدادی هستم فرقی نمیکنه رانندگی یا هر کار دیگه ای. مطمئنم اگه 40 50 ساعت تعلیم درست و حسابی برم و یه آدم وارد به من یاد بده وضعیتم خیلی پیشرفت میکنه. نمیگم با 40 50 ساعت راننده میشم. من همچین ادعایی ندام. رانندگی به تجربه زیادی نیاز داره. ببخشید بخدا قصد توهین به جنسیتها رو ندارم. یعنی از این دخترای تازه کار تو خیابون هم بدترم؟؟ فکر نمی کنم. بعدش در مورد تعلیم راننگی شما پیشنهادی نداری؟ اگه بخوام یه 131 صفر بگیرم. به نظرتون هیدرولیک راحت تره برای راه افتادن یا غیر هیدرولیک.
یه ذره امید به آدم بدید. اینجوری که شما گفتی آدم دلش میخواد بره خود کشی کنه. ولی خب حرفتونو قبول دارم. درست میگید. ماشین صفر کلی دردسر داره. خصوصا تصادفی چیزی هم بکنی اونم تو تهران. که همه رقمه توش رانندگی میکنن. آخه من از دوستام می پرسم میگن تو شهر خیلی راحته. اما من قبول ندارم از همه طرف ماشین میاد. کلا چون تا حالا امتحان نکرم. نیمدونم. شاید بلد باشم . شایدم نباشم. آدم تا کاریو انجام نده که نمیتونه بفهمه میتونه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]