سلام دوستان
می خواستم ببینم بهترین خمیر دندانی که توی بازار هست چیه !؟
خمیردندانی که از همه نظر کامل باشه. واسه مقاومت دندون ها خوب باشه، سفید کننده باشه، ضد باکتری باشه و...
سلام دوستان
می خواستم ببینم بهترین خمیر دندانی که توی بازار هست چیه !؟
خمیردندانی که از همه نظر کامل باشه. واسه مقاومت دندون ها خوب باشه، سفید کننده باشه، ضد باکتری باشه و...
به نظر من که کرست بهترینه.
اولا کرست چندتا مدل داره ! کدومش بهتره ؟!
دوما میگن که کرست ها تقلبی شده ! و البته کمیاب هم هست !
بحث سفیدی دندان ها با جرم گیری چندان مرتبط نیست
وقتی لای دندان ها جرم داشته باشه (معمولا با رنگ سیاه یا تیره مشخصه) باید جرم گیری بشه
شما که پارسال جرم گیری کردین باید مسواک و نخ دندان رو هیچ وقت فراموش نمی کردید چون برای دندونهایی که یکبار جرم گیری میشند دوباره جرمی شدن خیلی سریع اتفاق میفته
حتما موقعی که سیب میخوری هم خون میاد آره؟
به احتمال زیاد لای دندوناتون جرم داره، معمولا تو این مواقع این اتفاق میفته!
مسواک زدن با نمک یا جوش شیرین باعث سوراخ شدن مینای دندون میشه...فقط با نمک مسواک بزن......یه ذره نمک بر میداری...مسواکتو میزنی روش....زیاد نباشه....با نمکدونم نپاشی...یذره کافیه...بعد از چند وقت خودت تاثیرشو میبینی...
یه چیز دیگه هم بگم در مورد اینکه اکثرا در مورد سفیدی دندان پرسیده بودند
من خودم تجربه کردم موقعی که غذاهایی مثل ماکارانی ، آبگوشت و.. (که توشون رب استفاده شده) این اتفاق بیشتر میفته... دلیلش رو هم فعلا نمیدونم
برای سفیدی مرتب مسواک بزنید ، خمیر دندون سفید کننده کرست هم پیشنهاد میشه...
کرست بهترین نیست!
کرست زیادی قویه و ضرر داره
مخصوصا کرست 7 اگر به طور مداوم استفاده بشه به مینای دندان آسیب میزنه
کرست 123 بهترین نوع از این خانواده هست
کرست رو جدیدا کشورهای حوزه ی خلیج فارس و حتی خود ایران تولید میکنن
البته میگن تحت لیسانس شرکت آلمانیه
صحتش معلوم نیست!
دلیلشم بی کیفیتیه که جدیدا پیدا کرده و کاملا با کرست آلمانی اصل فرق میکنه
علت اینکه دندونی که پر شده دوباره دچار پوسیدگی بشه چیه؟
علتش که مسلما اینه که خوب مواظبش نبودین و مرتب مسواک نزدین (توجه داشته باشین مسواک زدن باید به موقع هم باشه ، بیشترین دلیل پوسیدگی دندان اینه که شب قبل از خواب مسواک نزنی و وجود بزاق دهان به پوسیدگی کمک میکنه)
+
اگه پوسیده شده باید خالی بشه و دوباره پر بشه....
من همیشه مسواک میزنم دکترا همه قریب به اتفاق! میگن به علت اینکه دندونات بینشون فاصله نیست پوسیده میشن در حالیکه ظاهراشون اصلا این طور نیست و باید ارتدونسی کنی من هم از ارتدونسی خوشم نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)