نکن این کارو![]()
بابا قیمتش 409 دلاره تو plemix یعنی 60 دلار کمتر از اس2 هیچ برتریم نسبت به اس2 نداره تازه ارزونترم میشه
یکم صبر کن میاد تو بازار قیمتشم بیشتر از 600 تومن نمیشه
نکن این کارو![]()
بابا قیمتش 409 دلاره تو plemix یعنی 60 دلار کمتر از اس2 هیچ برتریم نسبت به اس2 نداره تازه ارزونترم میشه
یکم صبر کن میاد تو بازار قیمتشم بیشتر از 600 تومن نمیشه
سلام حسن آقا...
آره راست میگی، رفتم دیدم I9070 رو زده بود 409 دلار و I9100 رو زده بود 469
اگه با دلار بازار آزاد هم حساب کنیم I9100 رو داره میده 750 تومن که خیلی به قیمت الان بازار نزدیکه و اگه هزینه ارسال هر دو رو یکسان حساب کنیم پس I9070 اگه بخواد بیاد قیمتش حدود 655 میشه...
با این حساب من هم داشتم حداقل 150 گرونتر میخریدم و هم اینکه آل دیجیتال به من گفت ریسک ارسال کالا از خارج به ایران و ... پایه خودت و هیچ مهلت تستی هم درکار نخواهد بود...!!
حسن جان دمت مراتب ارادت و تشکر منو پذیرا باش ، حسابی روشنمون کردی ، بهشون گفتم باشه قبوله و پول رو چند روز دیگه به حسابشون واریز میکنم ولی با این حساب دیگه قضیه منتفی شد.
راستی سوال اینجاست که کی وارد بازار ایران میشه! با اینکه سامسونگ 4 تا رام رسمی مخصوص خاور میانه رلیز کرده!!!!
کسی نظر یا خبری نداره؟
والا نمیدونم چرا عرضه این و Ace2 اینجوری شده
انگار پشت در گیر کردن
و این که قیمت های اولیه سامسونگ رو دقت نکنید! فقط 2هفته اول بالاست بعد عین ماست میخوره زمین
سلام دوستان
من بالاخره تونستم این گوشی رو بگیرم با قیمت 655 تومن
من Galaxy S II هم داشتم ، دادشم هم الان S II 32 Gig داره ، از نظر کیفیت و سرعت فرقی با S II نداره
شارژ نگه داشتنش هم اگه نگم از S II بهتره ، باهاش براره
دوربینش هم واقعا به پای کیفیت دوربین S II نمیرسه ولی یک 5 مگا پیکسلی قابل قبوله ، اگه بحث رزولوشن رو بزاریم کنار ، واقعا کیفیت و الگوریتم کار دوربین S II خیلی بهتر از Advance هست
از لحاظ اجرای بازی ها هم بدون هیچ لگ و مشکلی کار میکنه ( چیپش Nova Thor U8500 و گرافیکش Maali 400 هست)
کیفیت ساخت و بدنه هم یکم فانتزی تر از S II هست و درکل S II رو محکم تر از Advance دیدم ، اون حاشیه ی زیبای دورتادور گوشی آسیب پزیر ترین قسمت گوشی هست و با کوچکترین ظربه ای خش می افته
انحنای گوشی حالت جالبیه و خیلی به چشم نمیاد ولی من صفحه ی تخت رو بیشتر می پسندیدم
کیفیت و قدرت صداش واقعا یک سر و گردن از S II بالاتره ،و مطمئنم ویبره ای به قدرت ویبره ی Advance تا حالا ندیدید...!!
صفحه ی SUPER AMOLED اون از SUPER AMOLED Plus ای که در S II بکار رفته کمی رنگ پریده تره و واقعا اون Plus ای که صفحه ی S ii هست خودش رو نشون میده، صفحه ی S ii درخشان تر و در حالت داینامیک پر رنگ تر و زنده تره ؛ ناگفته نماند که من فکر میکردم اون سه حالت صفحه نمایشی که در S II بود ماله TouchWiz4.0 هست ولی اینطور نبود و اون ها ماله Super AMOLED Plus بوده )
اون زردی مشهوری که در بعضی S II ها بود در Advance نیست
گوشی یکم لگ داره که مربوط به رامش هست و اصلا به سخت افزار ربطی نداره ، ناگفته نماند که این اولین رام این گوشی هست و بی انصافیه که اون رو با رام S II ای که بیست تا ویرایش و اپدیت براش اومده مقایسه کنیم ، یادتونه که S II وقتی با اولین رامش رلیز شده چه قدر باگ و ایراد داشت و داغ میشد
گوشی Advance الکی داغ نمیکنه و فقط موقع بازی های HD گرم میشه ولی ( برخلاف S II ) داغ نمیکنه کلا از این مورد خیلی راضی هستم
گوشی Advance با پخش 1080p مشکل داره و فقط صداشونو پخش میکنه و با بعضی 720p ها هم مشکل داره و موقع فیلمبرداری هم زوم نمیکنه که مشخصه همه ی اینها با رام های بعدی برطرف میشه ، اما چیزی که یکم ضد حال به آدم میزنه اینه که در موقع ضبط HD گوشی Focus نمیکنه و امیدوارم با آپدیت های بعدی برطرف بشه ، شاید هم با آپدیت های بعدی 1080p هم ضبط کنه
نهایتا اینکه این گوشی با امکاناتی که گفتم نسبت به 650 یکم گرونه ولی 600 قابل قبوله
اینها چیزهایی بود که به ذهنم رسید ، کسی سوال داشت من در خدمتم
Last edited by Bahman.M86; 21-05-2012 at 23:06.
اوووونوا تور ه؟!
اینو هیچ جا نزده بود
انگار این گوشی زیاد از نظر دولاپری طرفدار نداره
حتی کتگوری جدا هم نداره تو xda
ولی امیدواریم کم کم چشم دولاپر ها باز شه
یک لینک فکر کنم تو ebay بود نمیدونم کجا بوداون زده بود برای فروش 370دلار! البته سریع اینجور چیزا Out of Stuck میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قاب هایی داره=p~
بله حق با شماست ، زیاد گوشی شناخته شده ای نیست
ولی نه اینکه چون خریدمش روش تعصب داشته باشم ( دیدید که کلی عیب روش گذاشتم و گفتم ) ولی جدا چیزی از گلکسی اس 2 کم نداره ، الان روی گلکسی اس 2 داداشم Ice Cream 4.03 نصبه و روی این ( اولین رامش هست) 2.3.6 نصبه ولی واقعا مصرف انرژیش خیلی کتره و عمر باتریش خیلی بهتره ، واقعا از در مورد شارژ نگه داشتن از S II خیلی بهتر عمل میکنه ، تازه با Ice Cream 4 ( که با توجه به سخت افزار و قوی و شبیه به S II و رام بالاش 2G ، احتمال زیاد در آینده ای نزدیک براش رلیز میشه)اوضاع بهتر هم میشه
به نظر من سامسونگ باید روی S II هم NOVA THOR U8500 میزد چون در عمل از S II کم نمیاره و از همه مهمتر مصرف باتری خیلی کمتره و تازه دیگه از داغ کرده های الکی S II خبری نیست ( تازه روش 2.3.6 نصبه ، با 4.0.3 بهتر هم میشه) ، البته خوب من قدر مهندسای سامسونگ اطلاعات ندارم ولی حداقل به عنوان یک مصرف کننده ، نتیجه ی نهایی اینجوری نشون میده که راندمان NovaThor U8500 بهتر از Enxyos هست ، ناگفته نماند که هر دو از Maali 400 GPU استفاده میکنند
برای کسایی که از داغ کردن ها و مصرف بالای باتری S II ناراضی هستند ، Advancce پیشنهاد خوبیه ، ولی باید قید دوربین با کیفیت S II رو بزنند ، البته انصافا دوربین Advance یک 5 مگاپیکسلی قابل قبول هست ولی نه در حد Galaxy Nexus
بجز دوربین ، من تفاوتی بینشون احساس نکردم ، تازه Advance رمش Hot Swipe هستش
نهایتا از اینکه S II رو فروختم و Advance خریدم خیلی راضی هستم ( یکم از سخت افزارش زدند ولی عوضش یه گوشی خوش دست تر تولید کردند)
نوا تور در زمانی که این اومد فکر نکنم اصلا بوده باشه! اگزینوس چیپ خیلی قدرتمندهدست کم نگیرش ولی خوب معماری قدیمش روی s2 هست! ناسلامتی داره 2 ساله میشه
منم نگفتم بده! از همون اول هم طرفدار این گوشی بودم اگر توی این خراب شده ای که هستیم قیمتش درست بود
چون میفتاد تو رنح 500تومن و کسایی که دو هسته ای نمیتونسن بخرن با یک هزینه پایین میخریدن! ولی خوب ایرانه دیگه
Nova Thor U8500 ماله 2011 هستش و روی گوی های زیر استفاده شده
Sony Xperia P
Sony Xperia U
Sony Xperia Sola
Samsung Galaxy Beam
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy S Advance
Untim WP8500
و تکنولوژیش 45 نانومتری هست
تکنولوژی حافظه هم LP-DDR2 هست
Advance سال 2012 معرفی شد در حالی که Nova Thor U8500 سال 2011 معرفی شد
درمورد قیمتش موافقم ، در ایران گرون هستش
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این منظورم Galaxy S2 بوده ها :خخخخخ
سلام
حالا بین این و ace 2 کدوم بهتره؟(جدا از صفحه نمایش)
باتوجه به اینکه ایس 2 سی پی یوش 800(در ضمن تو بلاگ جی اس ام آرنا زده بود مثل اینکه ایس 2 سی پی یوش از 1 به 800 داونکلاک شده!همچین چیزی میشه داریم یا اینم مثل ایس 1 که میگفتن اورکلاک شده شایعه است)
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)