اولا که ایران و مردم ایران من وشما هستیم و اینگونه حرف زدن درست نیست
بهر حال هر کسی یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه و بهتره شما در مورد خودتون نظر بدین
.
.
اگه تورم زیاد میشه به پشتوانش قیمت ها افزایش پیدا میکنه و در عین حال سود بانکی و همینطور سود اوراق و میزان افزایش حقوق و سایر موارد هم افزایش پیدا میکنه
بهتره کل لیوان رو ببینید نه تنها نیمه خالی لیوان رو
من هر کی تو این فروم میخواد بخره میگم فعلا نخره!!! من اقتصاد دان نیستم بلکه یه شخص معمولی هستم که چندان تجربه زندگی کردن تو جامعه رو هم ندارم به اقتضای سنم
ولی در مورد قیمت محصولاتی چون لپ تاپ و pc و ..... فک میکنم خیلی بهتر میتونم نظر بدم!!!
من گفتم همه دست نگه دارن قیمت ها که ثابت شده حالا این قیمت ثابت یا افزایش یافته هست یا کاهش یافته بهرحال قیمتی هست که ثابت شده و بالا پایینی نداره و در واقع واریانس قیمت به مقدار جزئی هستش که اصطلاحا بهش میگن تغییرات جزئی یا دیفرانسیل
وقتی تغییرات جزئی رخ بده یعنی نرخ ارز زیر 100 تومن کاهش و افزایش داشته باشه شما اونموقع میتونید خرید خودتونو انجام بدید
اگه گرون شده باشه خب سوده بانکی هم زیاد شده شما میتونید پولتونو بزارید بانک به همراه سودش جنستونو خریداری کنید!!!!
ipad 2 از 1200 شده 2200 یعنی 1 میلیون رفته روش ولی با ثابت شدن نرخ ارز قیمتش به 1400 یا حتی 1200 کاهش پیدا میکنه که کسی که تو این مدت همون 1100 رو گراشته تو بانک تا الان شده چیزی حدود 1150 حداقل کم کمش که قطعا بیشتر از این حرفا میشه
پس بنظرم بهتره یخورده معقول تر فک کنیم