تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 32 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر من و همون طور که همه تون می دونید چیزی که گرون شد دیگه ارزون نمی شه
    تو اسپانیا ماکارونی گرون شد ملتش نخریدن طوری شد ماکارونی ها باد کرد به جایی رسید که فروشگاه ها مجانی به ملت ماکارونی می دادن و قیمت اومد پایین ولی متاسفانه تو ایران برعکسه،تخم مرغ که گرون شد اگه قبلا دونه ای تخم مرغ می گرفتن دیگه شونه ای تخم مرغ گرفتن
    اولا که ایران و مردم ایران من وشما هستیم و اینگونه حرف زدن درست نیست
    بهر حال هر کسی یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه و بهتره شما در مورد خودتون نظر بدین
    .
    .
    اگه تورم زیاد میشه به پشتوانش قیمت ها افزایش پیدا میکنه و در عین حال سود بانکی و همینطور سود اوراق و میزان افزایش حقوق و سایر موارد هم افزایش پیدا میکنه
    بهتره کل لیوان رو ببینید نه تنها نیمه خالی لیوان رو
    من هر کی تو این فروم میخواد بخره میگم فعلا نخره!!! من اقتصاد دان نیستم بلکه یه شخص معمولی هستم که چندان تجربه زندگی کردن تو جامعه رو هم ندارم به اقتضای سنم
    ولی در مورد قیمت محصولاتی چون لپ تاپ و pc و ..... فک میکنم خیلی بهتر میتونم نظر بدم!!!
    من گفتم همه دست نگه دارن قیمت ها که ثابت شده حالا این قیمت ثابت یا افزایش یافته هست یا کاهش یافته بهرحال قیمتی هست که ثابت شده و بالا پایینی نداره و در واقع واریانس قیمت به مقدار جزئی هستش که اصطلاحا بهش میگن تغییرات جزئی یا دیفرانسیل
    وقتی تغییرات جزئی رخ بده یعنی نرخ ارز زیر 100 تومن کاهش و افزایش داشته باشه شما اونموقع میتونید خرید خودتونو انجام بدید
    اگه گرون شده باشه خب سوده بانکی هم زیاد شده شما میتونید پولتونو بزارید بانک به همراه سودش جنستونو خریداری کنید!!!!

ipad 2 از 1200 شده 2200 یعنی 1 میلیون رفته روش ولی با ثابت شدن نرخ ارز قیمتش به 1400 یا حتی 1200 کاهش پیدا میکنه که کسی که تو این مدت همون 1100 رو گراشته تو بانک تا الان شده چیزی حدود 1150 حداقل کم کمش که قطعا بیشتر از این حرفا میشه
    پس بنظرم بهتره یخورده معقول تر فک کنیم

2. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بهر حال هر کسی یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه و بهتره شما در مورد خودتون نظر بدین
    .
    .
    اگه تورم زیاد میشه به پشتوانش قیمت ها افزایش پیدا میکنه و در عین حال سود بانکی و همینطور سود اوراق و میزان افزایش حقوق و سایر موارد هم افزایش پیدا میکنه
    من هر کی تو این فروم میخواد بخره میگم فعلا نخره!!! من اقتصاد دان نیستم بلکه یه شخص معمولی هستم که چندان تجربه زندگی کردن تو جامعه رو هم ندارم به اقتضای سنم
    ولی در مورد قیمت محصولاتی چون لپ تاپ و pc و ..... فک میکنم خیلی بهتر میتونم نظر بدم!!!
    من گفتم همه دست نگه دارن قیمت ها که ثابت شده حالا این قیمت ثابت یا افزایش یافته هست یا کاهش یافته بهرحال قیمتی هست که ثابت شده و بالا پایینی نداره و در واقع واریانس قیمت به مقدار جزئی هستش که اصطلاحا بهش میگن تغییرات جزئی یا دیفرانسیل
    وقتی تغییرات جزئی رخ بده یعنی نرخ ارز زیر 100 تومن کاهش و افزایش داشته باشه شما اونموقع میتونید خرید خودتونو انجام بدید
    اگه گرون شده باشه خب سوده بانکی هم زیاد شده شما میتونید پولتونو بزارید بانک به همراه سودش جنستونو خریداری کنید!!!!

ipad 2 از 1200 شده 2200 یعنی 1 میلیون رفته روش ولی با ثابت شدن نرخ ارز قیمتش به 1400 یا حتی 1200 کاهش پیدا میکنه که کسی که تو این مدت همون 1100 رو گراشته تو بانک تا الان شده چیزی حدود 1150 حداقل کم کمش که قطعا بیشتر از این حرفا میشه
    1-اگه شما اقتصاد دان نیستی به جاش پدر من لیسانس اقتصاد و دکترای علوم سیاسی داره ،2- من ایرانی نیستم مادرم روسه پس ایرانیه اصیل نیستم،ولی با این حال واقعا دلم برای این مردم و البته خودم می سوزه با این وضعه گرونی، چیز بدیم نگفتم که می گی اینطور حرف زدن درست نیست بله بالاخره اون بنده خدایی که مجبوره باید بخره متاسفانه شما هم اعصابت از یه جای دیگه خورده سر من خالی نکن خواهشا، حقیقت تلخه،البته از اونجایی که نه من می تونم در اینجا شما را قانع کنم و هم اینکه از ادبیاتتون در دو،سه جمله اول اصلا خوشم نیومد پس دیگه بحثی ندارم باهاتون
    Last edited by Elahe_11111; 29-01-2012 at 20:46.

4. 2 کاربر از Elahe_11111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

.
    .

و یه چیزه دیگه تورم زیاده یه فاجعه است نه حسن اینو دیگه همه می دونن

6. این کاربر از Elahe_11111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من باهاش هم عقيده ام
    همين الانشم كه قيمت ها رو كم نكردن به مجرد خريد نكردن تو يه هفته همشون قيمتها رو تصاعدي ميارن پايين
    حداقلش اينه بايد اجاره مغازهاشونو بدن

8. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadimhmatj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از مسولین این سایت و فروم تقاضا میکنم که بیانه ای و یا حداقل پیغامی قرار بدن حاوی اینکه قیمت های لب تاپ ها الان الکی بالاست و فروشنده ها واقعا دارن بی انصافی میکنن
    واینکه همگی دست به دست هم بدیم نخریم تا قیمتا به تعادل برسیم
    برای یک بارم که شده شروع کنیم
    مگه ما از کشورهای دیگه چی کمتر داریم

از دوستان خواهش میکنم همکاری کنن واطلاع رسانی کنن

10. 4 کاربر از hadimhmatj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از مسولین این سایت و فروم تقاضا میکنم که بیانه ای و یا حداقل پیغامی قرار بدن حاوی اینکه قیمت های لب تاپ ها الان الکی بالاست و فروشنده ها واقعا دارن بی انصافی میکنن

کو گوش شنوا؟؟؟؟

12. 2 کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم همینطور که آقا فرشید عزیز گفت قصد دارم فعلا نخرم و پولم رو بخوابونم بانک حداقل بعد عید یه مقداری رفته روش دیگه !! تازه عیدی هامم اضافه میشه بهش !! ( به این گندگی شدم هنوز عیدی میدن)
    بله جناب hadimhmatj منم حداقل به خاطر بعضی از فروشنده های بی انصاف نمیخرم

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز اینجا جای این حرفا نیست
    من همغازه دار نیستم و طرف هیچکس نیستم ولی چیزی که هست :
    1-فروشنده لپ تاپ رو با دلار 1100 اگه خریده باشه وقتی دلار میشه 1800 باید با همون 1100 بفروشه تا بعد اتمام فروشش دوباره بره دلار 1800 بخره و دوباره جنس بیاره ؟؟واقعا این اننصافه ؟؟
    خب اونم نیاز داره که سود خودشو داشته باشه یا حداقل سود نداره سرمایه خودش با نرخ روز برگرده
    بهر حال دوسته عزیز این چیزی نیست که مردم بخوان درستش کنه و دولت هم تدابیر لازم رو اندیشیده و تنها کاری که از دست مردم بر میاد اینه که صبر کنند البته اگه نیاز مبرم به لپتاپ دارین میتونید خرید کنید
    در کل خود اون فروشنده هم جزئی از مردم هست و بیشتر همین فروشنده ها دست از فروش کشیدن تا دلار ثابت بشه و امثال من و شما بهشون بر چسب بی انصاف و دغل باز نزنیم

15. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه هر کسی بخواد به فکر منافع خودش باشه که دیگه نمی شه تو این مملکت زندگی کرد، آخه واقعا بعضی از فروشنده ها بی انصافیو به نهایته خودش رسوندن، متاسفانه این ضرب المثل گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی تو ایران صادق نیست
    هر روز گرون تر از دیروز دینگ دینگ

17. 2 کاربر از estephan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوسته عزیز اینجا جای این حرفا نیست
    من همغازه دار نیستم و طرف هیچکس نیستم ولی چیزی که هست :
    1-فروشنده لپ تاپ رو با دلار 1100 اگه خریده باشه وقتی دلار میشه 1800 باید با همون 1100 بفروشه تا بعد اتمام فروشش دوباره بره دلار 1800 بخره و دوباره جنس بیاره ؟؟واقعا این اننصافه ؟؟
    خب اونم نیاز داره که سود خودشو داشته باشه یا حداقل سود نداره سرمایه خودش با نرخ روز برگرده
    بهر حال دوسته عزیز این چیزی نیست که مردم بخوان درستش کنه و دولت هم تدابیر لازم رو اندیشیده و تنها کاری که از دست مردم بر میاد اینه که صبر کنند البته اگه نیاز مبرم به لپتاپ دارین میتونید خرید کنید
    در کل خود اون فروشنده هم جزئی از مردم هست و بیشتر همین فروشنده ها دست از فروش کشیدن تا دلار ثابت بشه و امثال من و شما بهشون بر چسب بی انصاف و دغل باز نزنیم
    لپ تاپی که با دلار 1100 خریداری شده باید با سود همون دلار 1100 فروخته بشه نه سود دلار 1800، دم فروشنده هایی که دست از فروش برداشتن تا دلار ثابت شه گرم ولی چند درصدن؟!مردم چه گناهی کردن که باید تقاص سود گزاف بعضی فروشنده های سودجو را پس بدن ؟!!

19. این کاربر از Elahe_11111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •