آره داداش گل گفتی خدایی من میخواستم اینو بگم گفتم الان من بگم باز یکی دو نفر میان جو سازی میکنن و تاپیکو به بی راهه میکشونن
ما از همون اول گفتیم تا تک تک بازیا رو بازی نکردید نیاید رای بدید تا حق رعایت شه . حالا حق به درک بابا اصلا بتمن 20 تا جلوتر یه سری حرفا زده میشه که خوب نیست بعضیا متاسفانه همچین با قاطعیت صحبت میکنن من گفتم طرف بازی رو خورده نگو اصلا بازی نکرده اون وقت ...
والا من از همون تاپیک Vga و همینجا تک تک نظرارو خوندم از کسی نقل نگرفتم آخر اومدم سلیقه خودمم گفتم هر کی نظری داشت دیگه حالا من چون از بازیه آنچاتد 3 بیشتر خوشم اومده هر کی غیر از این گفت هی بیا بگم نه تو هم حرف منو بزن؟ اینجا هم هر کی به هر حال نظری داره دیگه حتی اونی که میاد میگه بتمن به درد نمیخوره ( که معلوم نیست بر چه اساسی این حرفو میزنه اما خوب حتما به یه دلیلی به این نتیجه رسیده 100 نفرم بیان بگن آقا فلان طرف آخرش میگه باشه ولی بتمن به درد نمیخوره)نظرشه دیگه آقا حالا به زور باید بهش ثابت کنیم؟
هررر سال نظر سنجیای این فروم گیم همین بوده و سال به سال بدتر میشه... تا وقتی که هر کی نظر بده چند نفر بخوان نقل بگیرن که چرا چرا چرا نه تو حالیت نیست تو 5 تا بازی بیشتر نکردی تو فنی تو چرا نظر میدی و ... ما یه نظر سنجی درست حسابی نخواهیم دید(لطفا کسی اینو نقل نگیره گفتم بعضیا بخونن شب شهادت امام رضا شاید فرجی شد )
===========================================
ااا بتمنم که 3 تا افتاد جلووو
ای نامردا میرید آدم جمع میکنید میارید؟![]()