تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بــازی ســال ۲۰۱۱ ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Batman: Arkham City

31 25.62%
  • Forza Motorsport 4

2 1.65%
  • Gears of War 3

20 16.53%
  • Portal 2

9 7.44%
  • Rayman Origins

3 2.48%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

17 14.05%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

3 2.48%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

36 29.75%
صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 80 از 80

نام تاپيک: Best of 2011: Game of The Year

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

باز خوبه بيشتر به بازي مورد علاقه ديگران بي احترامي ميشه، بعضي از افراد به تك تك كسايي كه به آنچارتد 3 راي دادن توهين كردن در صورتي كه خودشون از 5 تا بازي فقط يكيشو تجربه كردن و به اون راي ميدن و حرف از درك و وجدان ميزنن...
    آره داداش گل گفتی خدایی من میخواستم اینو بگم گفتم الان من بگم باز یکی دو نفر میان جو سازی میکنن و تاپیکو به بی راهه میکشونن

ما از همون اول گفتیم تا تک تک بازیا رو بازی نکردید نیاید رای بدید تا حق رعایت شه . حالا حق به درک بابا اصلا بتمن 20 تا جلوتر یه سری حرفا زده میشه که خوب نیست بعضیا متاسفانه همچین با قاطعیت صحبت میکنن من گفتم طرف بازی رو خورده نگو اصلا بازی نکرده اون وقت ...

والا من از همون تاپیک Vga و همینجا تک تک نظرارو خوندم از کسی نقل نگرفتم آخر اومدم سلیقه خودمم گفتم هر کی نظری داشت دیگه حالا من چون از بازیه آنچاتد 3 بیشتر خوشم اومده هر کی غیر از این گفت هی بیا بگم نه تو هم حرف منو بزن؟ اینجا هم هر کی به هر حال نظری داره دیگه حتی اونی که میاد میگه بتمن به درد نمیخوره ( که معلوم نیست بر چه اساسی این حرفو میزنه اما خوب حتما به یه دلیلی به این نتیجه رسیده 100 نفرم بیان بگن آقا فلان طرف آخرش میگه باشه ولی بتمن به درد نمیخوره )نظرشه دیگه آقا حالا به زور باید بهش ثابت کنیم؟
    هررر سال نظر سنجیای این فروم گیم همین بوده و سال به سال بدتر میشه... تا وقتی که هر کی نظر بده چند نفر بخوان نقل بگیرن که چرا چرا چرا نه تو حالیت نیست تو 5 تا بازی بیشتر نکردی تو فنی تو چرا نظر میدی و ... ما یه نظر سنجی درست حسابی نخواهیم دید(لطفا کسی اینو نقل نگیره گفتم بعضیا بخونن شب شهادت امام رضا شاید فرجی شد )

===========================================
    ااا بتمنم که 3 تا افتاد جلووو
    ای نامردا میرید آدم جمع میکنید میارید؟

2. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسکایرم رو هم 1 ماه بیشتره واسه xbox خریدم و افتاده گوشه ی خونه خاک میخوره ولی بازی نمیکنم چون فعلآ زمان وقت اضافی زیادی ندارم و این بازی رو هم اگه بخوای درکش کنی باید زمان بزاری براش و برای تعطیلات عید میتونه بهترین گزینه باشه...
    خُب جالبه که بازیی رو که داره خاک می خوره و اصلآ بازی نکردی رو فقط به خاطر نقد چند سایت برتر می دونی!یهو میزاشتی بعدِ 13بِدَر رأی میدادی دیگه..: دی
    ویچر 2 و اسکایرم انحصاری نیستن ولی هم سیستم غولی لازم دارن و هم دردسر نصبشون زیاده.
    اینم بهونه ی جالبیه!کلآ جالب پست میدی!
    من دیگه موتور جستجو نیستم که کل تاپیکها رو زیر و رو کنم تا پستهای شما رو پیدا کنم و نمیدونم تو اون تاپیک هم چی گفتی...
    بنده هم اصلآ نمیدونم چرا دارم به بحث با شما ادامه میدم!
    نه داداش به خدا بحث این حرفا نیست،بحث سر اینه که یه فن بتمن اومده و به بقیه کاربرا تهمت زده و خداییش من به همین خاطر اینقدر جوش اوردم و حتی پستش رو هم اولش نقل قول نکردم تا شروع کننده ی بحث من نباشم...
    آقا من فنِ بتمن(جهنم..از بس گفتی مجبورم قبولم کنم!: دی)شما انتقاد رو تهمت فرض کن بقیه جنبشون بالا بود چیزی نگفتن شما که جنبه نداری تو بحث های انتقادی شرکت کنی نباید خودتو قاطی می کردی

از یه چیزیم تعجب کردم درواقع شاخ درآوردم ....از دو تا و مخصوصا یه یوزری ک ازین مطلب تشکر کرده !!!!!!!!!!!
    این شاخِ بعضی اوقات در میاد دیگه!: دی
    آدم از کسایی این چیزا رو میبینه که به جای اینکه همون اول آتیش رو بخوابونن بجاش میان جانب داری و معرکه گیری راه میندازن!
    این احترامی که ما بین این رنگها بود دیگه از بین رفته واسه شخص من و همرو به یه چشم میبینم از این به بعد!

والسلام...نقل قول هم خواستین بگیرین تو پروفایل!

4. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مسخره کردین خودتون رو... بس کنین دیگه!
    خفه میشیم ببینیم کی کنار میکشه. اما انگار نه انگار!... ماشالله زبون هر دو طرف آروم نمیگیره! متلکه که پرتاب میکنین طرف همدیگه!

زندگی مجازیتون که این شکلیه, حالا وای به حال زندگی حقیقیتون...!

هر کسی بخواد ادامه بده... هرکسی... فرق نداره. حتی بهترین دوستم هم باشه, منع دسترسی میشه.

کسی ادامه نده... لطفا!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا سالی که گذشت از نظر گیم سال پرباری بود
    جالبه من به پرتال 2 رای دادم ولی قبلش بارها به این فکر افتادم که بتمن رو انتخاب کنم و توی ذهنم هر کدوم چند بار گوتی گرفتن : دی
    الان واقعا می بینم بعضی بازی ها بهم دیگه خیلی نزدیکن و سخت میشه تصمیم گرفت و می تونم بگم من پرتال 2 و بتمن رو هر جفتشون رو به طور یکسان در حد گوتی می دونم و اگه مثلا میشد دو رای داد من به هر دو رای می دادم
    بازی هایی مثل آنچارتد 3 هم خیلی قابل احترامن و به اینکه تجربش نکردم با توجه به دیده هام در جاهای مختلف این بازی رو هم ابرشاهکار می دونم...
    اینا همه نشونه بزرگ بودن سال 2011 بودش
    Last edited by vahidgame; 24-01-2012 at 18:49.

7. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اینم عجیبه که اسم Killzone 3 در این لیست نیستچرا؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

عجب رقابتی لامصب

ولی همه رفتن ادم اوردند معلومه

10. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

وقتی Batman: Arkham Asylum منتشر شد، فکرشو نمیکردم که عنوانی به اون عظمت رو بتونن پیشرفت بدن...
    فکر میکردم که Arkham City مثل یکی دیگه از دنباله های قدرتمند، ولی نه چندان با ارزش ظاهر بشه...
    ولی وقتی تجربش کردم، تمامی اون افکار از بین رفتن.

از شروع بــــسیار قدرتمند بازی(یکی از بهترین های صنعت گیمینگ از نظر من) گرفته تا روند سینمایی و عالی بازی که با وجود طولانی بودن(با حساب Quest های فرعی) به هیچ عنوان خسته کننده نمیشه، همگی باعث میشن که رای من چیزی جز Batman: Arkham City نباشه!

بازی تقریبا از هیچ نظر ضعف نداره!

تنها، مشکلات بازی در اجرای با DirectX11 که باعث افت فریم های شدید و بی موقع میشد رو میشه جزو ایرادات بازی ذکر کرد...!

به طور کلی:

گرافیک: سینمایی، زیبا، از نظر تکنیکی قدرتمند و مطرح.

انیمیشن های بسیار زیاد در هنگام مبارزه، واقعا خارق‌العاده هست...!! Batman, Catwoman , Nightwing و Robin هر کدوم انیمیشن های متعدد و متفاوتی دارن که به غیر از رابین(به نظر من) همگی در بهترین حالت ممکن قرار دارن...!

موزیک و صدا: موزیک بسیار عالی و شبیه به فیلم های اخیر بتمن، صداگذاری حرفه ای و عالی.

داستان، کاراکتر ها و اتمسفر: روند مناسب، جذاب، البته در این مورد هنوز به طور کامل نمیتونم نظر بدم چون برای درک کامل داستان، باید با کارتون ها یا کامیک های بتمن آشنا بود.
    از نظر کاراکتر ها هم در بازی به کاراکتر های متعددی اشاره شده بود که مطمئنا برای کسانی که کامیک های بتمن رو خوندن یا انیمیشن های اون رو تماشا کردن خیلی هیجان انگیز بوده...

گیم پلی: بسیار بسیار پر جزییات و کامل!
    گیم پلی و اتمسفر این بازی چیزی نیست که در چند خط بشه توصیفش کرد، نیاز به ساعت ها وقت داره...
    سیستم مبارزه تن به تن بی نقص، ماموریت های فرعی فوق‌العاده و معما های خلاقانه... همگی در بهترین حالت ممکن قرار دارند!
    نظرم در مورد گیم پلی این بازی رو در این جمله خلاصه کنم: کامل ترین گیم پلی رو در بازی های اکشن-ادونچر در این بازی دیدم.

پیروز باشید.

12. 13 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

هرجی بین گزینه ها میگردم، عنوانی شایسته تر از Portal 2 پیدا نمی کنم، این بازی نه تنها یکی از بهترین های امسال هست، بلکه میشه از اون به عنوان یکی از بهترین های این نسل هم یاد کرد...

تمام عناوینی که تو لیست هستن، تک تکشون شایسته عنوان بهترین بازی سال ـَن اما برای من Portal 2 ماورای بازی هایی بود که امسال منتشر شدن.

14. 7 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

اول forza 4 بعد skyrim اپگریداش باحال نبود

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سرانجام بازی سال...

Uncharted 3: Drake's Deception
    PlayStation 3

Developer : Naughty Dog
    Publisher : Sony Computer Entertainment

مقام دوم: Batman: Arkham City

17. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •