خوب همون قبلي را بريز روش شايد هنوز ايرادهاش گرفته نشده
معمولا آخرين بالاس كه مي آيد مشكلات را حل مي كند
خوب همون قبلي را بريز روش شايد هنوز ايرادهاش گرفته نشده
معمولا آخرين بالاس كه مي آيد مشكلات را حل مي كند
اگر دوئل داشته باشید می شود اگر نداشته باشید باید نسحه قبلی را دانلود کنید و اگر دلت خواست قبلی را بریز
یکی میشه آدرسی برای دانلود ورژن فعلی و آپدیتش رو به من بده
مشخصات:
ASUS CUSI-M SIS SOKET 370 microATX
لطفا آموزش آپدیت بایوس مادر بردهای اینتل را هم بفرمایید
دوستان زحمت نکشید خودم موفق به آپدیت شدم . اما نمیدونم چرا این مادربردهای اینتل بوق پست نمیزنه . البته بیزر و اسپیکر مربوطه روی مادر برد نصبه؟!!!!
salam:
agha shahryar man on masiri roke gofti vase update bios mainboardam raftam amma be jaye axe arosak ro navar abzaram axe achar chakosh miyad va az on 4ta gozineye sabz rang faghat 4romish faale baghiyash gheyre faale bayad chikar konam
سلام من كه گيج شدم يه سوال داشتم من مادربوردم ايسوس هستش مدل Psgdc Pro آيا راهي داره كه از طريقه ويندوز بشه آپديتش كرد راستش ديسكته بوت تو ايكس پي بلد نيستم قبلا ولي تو ملينيوم و 98 ميشد بوت بسازي ولي تو ايكس پي نميشه ميشه منو راهنمايي كنين
داخل سی دی مادربرد برنامه AsusUpdate هست با اون راحت میتونید از طریق اینترنت آپدیت کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300 مشاهده تاپيک
سلام من كه گيج شدم يه سوال داشتم من مادربوردم ايسوس هستش مدل Psgdc Pro آيا راهي داره كه از طريقه ويندوز بشه آپديتش كرد راستش ديسكته بوت تو ايكس پي بلد نيستم قبلا ولي تو ملينيوم و 98 ميشد بوت بسازي ولي تو ايكس پي نميشه ميشه منو راهنمايي كنين
داخل سی دی مادربرد برنامه AsusUpdate هست با اون راحت میتونید از طریق اینترنت آپدیت کنید
ببين آره هست ولي 10 تا گيزنه داره داخله برنامه اش من نميدونم كدوم رو انتخاب كنم يكيش هست كه من انتخابش ميكنم بعد شرو ميكنه به وصل شدن و يه خط آبي مياد شروع ميكنه به دانلود شدن و اون خطه تا اخرش كه ميره ارور سرور ميده دهنه مارو سرويس كرده من كه سر در نميارم گيج شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)