تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 93

نام تاپيک: یه لپ تاپ فوق العاده ولی ارزون . مشکل خاصی داره ؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بعد این یعنی لپ تاپاشم خوبه؟ دوست گلم میشه لطفا ثابت کنی این حرفی که زدی رو ؟ یعنی دیگه تو کل دنیا هیچ کارتی به این برند نمیرسه؟ یه ذره سخته قبول کنم مثلا xfx هیچ حرفی برای گفتن در مقابل این برند نداره. در ضمن اگر هم اینجور باشه که خوب اوور کلاک بشه این اصلا فاکتور مهمی برای من نیست چون با یه فن افتر مارکت میشه هر کارتی رو اوور کرد..مهم اینه که چند سال سالم میمونه.
    دوسته عزیز یه overclocker هیچوقت کولینگ نمیخره بلکه کولینگشو خودش میساه تازه اونم واتر کولینگ نه فن دار

در مورد لپ تاپاش هم باید بگم که کیفیت های خیلی خوبی دارن و خودم هم دارم و کاملا از نظر سرعت و کارایی ازش راضیم
    در ضمن الان مدل های شاخش رو حتی میتونم بگم بهتر از ایسوس هستن چون تقریبا با همون سیستم یا یخورده بالاتر وزن کمتری رو ارائه میدن
    مطمئنان ملاک انتخاب یه لپ تاپ صرفا اعداد و ارقام نیست چرا که اگه همچین چیزی بود الان دل باید خدایی میکرد تو بازار ولی میبینید که همه دارن پسش میزنن..شاید در نگاه اول مناسب بیان ولی در دراز مدت مهمه نه یکباره
    بهرحال توصیه من اینه شما به مدل های MSI هم یه سر بزنید مطمئنان اگه حق رو در نظر بگیرید میتونید ازشون انتخاب کنید ولی اگه بخواید تعصبی برخورد کنید یا به حرف افراد ناشی که قبلا یه چیزی (حالا هر چی حتی یه کابل hdmi ) از msi خریدن و ناراضی بودن اگه شما بخواین به حرف اینا گوش بدید توصیه من اینه شما همون دور و حوالی سونی و ایسوس سری n55 برید بهتره چون اینا بقدر کافی بزرگ هستن که کسی نتونه جلوشون در بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوسته عزیز یه overclocker هیچوقت کولینگ نمیخره بلکه کولینگشو خودش میساه تازه اونم واتر کولینگ نه فن دار

در مورد لپ تاپاش هم باید بگم که کیفیت های خیلی خوبی دارن و خودم هم دارم و کاملا از نظر سرعت و کارایی ازش راضیم
    در ضمن الان مدل های شاخش رو حتی میتونم بگم بهتر از ایسوس هستن چون تقریبا با همون سیستم یا یخورده بالاتر وزن کمتری رو ارائه میدن
    مطمئنان ملاک انتخاب یه لپ تاپ صرفا اعداد و ارقام نیست چرا که اگه همچین چیزی بود الان دل باید خدایی میکرد تو بازار ولی میبینید که همه دارن پسش میزنن..شاید در نگاه اول مناسب بیان ولی در دراز مدت مهمه نه یکباره
    بهرحال توصیه من اینه شما به مدل های MSI هم یه سر بزنید مطمئنان اگه حق رو در نظر بگیرید میتونید ازشون انتخاب کنید ولی اگه بخواید تعصبی برخورد کنید یا به حرف افراد ناشی که قبلا یه چیزی (حالا هر چی حتی یه کابل hdmi ) از msi خریدن و ناراضی بودن اگه شما بخواین به حرف اینا گوش بدید توصیه من اینه شما همون دور و حوالی سونی و ایسوس سری n55 برید بهتره چون اینا بقدر کافی بزرگ هستن که کسی نتونه جلوشون در بیاد
    در مورد اوور کلاک با اینکه کاملا امادگی مخالفت رو دارم اینجا جاش نیست و دیگه ادامه نمیدم چون بحث از موضوع خارج میشه در مورد لپ تاپ داریم حرف میزنیم.
    شما فرمودین در مسابقات از msi فقط استفاده میشه منم عرض کردم منبعتون کجاست که جوابی ندادین. خلاصه ایشالا که فنش براتون بچرخه اگر دارین...من به شخصه نمی خرم! ترجیح میدم از مارکی بخرم که خودش بزرگ هست به اندازه ی کافی نه اینکه یه مارکی که پاشو میزاره روشونه ی مردم و با ازمون خطا خودشو میکشه بالا. اینجا شده ازمایشگاه برندهای دنیا و جالبه که با تجربه و بزرگ که میشن یادشون میره ازمایشگاهشون رو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مدلی که از y470 دیدم این بود
    i7 2670qm--8gig ddr3 --750gig 5400rpm--gforce 555 2gig ddr5--win 7 home--price 1.800
    صفحه نمایش هم براقه بله.میشه منم یه راهنمایی بکنی در موردش که براق چرا بده؟
    بامبو صفحه اش براق نبود.
    در مورد k43 هم کلا از سری k خوشم نمیاد من چون برام سنگینن ولی قیمتاش خوب بود در مقایسه با سایر سری ها.یه مغازه رو هم میشناسم k زیاد داشت منصف هم بود اگر خواستی بهت بگم کجاست چون نمیدونم مجازه اینجا بگم یا نه؟
    اگه ممکن است آدرس یا شماره تلفنی از مغازه ای که y470 را با این مشخصات قیمت کردید و مغازه ای که برای سری k گفتید را برای من پیغام خصوصی کنید.

مشکل صفحه براق اینکه وقتی نور محیط زیاد باشه مخصوصا در محیط باز، بازتاب نور به چشم بسیار زیاد میشه و عملا نمیشه با لپ تاب کار کرد.

از سری بامبو چه مدلی مد نظر شما است؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه ممکن است آدرس یا شماره تلفنی از مغازه ای که y470 را با این مشخصات قیمت کردید و مغازه ای که برای سری k گفتید را برای من پیغام خصوصی کنید.

مشکل صفحه براق اینکه وقتی نور محیط زیاد باشه مخصوصا در محیط باز، بازتاب نور به چشم بسیار زیاد میشه و عملا نمیشه با لپ تاب کار کرد.

از سری بامبو چه مدلی مد نظر شما است؟
    بنظر من شما سری n55 ایسوس بخرید بهتر باشه!!!!!1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بنظر من شما سری n55 ایسوس بخرید بهتر باشه!!!!!1
    با تشکر از شما ولی اگر اشتباه نکنم این سری حدود 2/7 کیلو وزن دارند که بسیار برای من زیاد است. راستش روی 2/4 کیلو هم شک دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در مورد اوور کلاک با اینکه کاملا امادگی مخالفت رو دارم اینجا جاش نیست و دیگه ادامه نمیدم چون بحث از موضوع خارج میشه در مورد لپ تاپ داریم حرف میزنیم.
    شما فرمودین در مسابقات از msi فقط استفاده میشه منم عرض کردم منبعتون کجاست که جوابی ندادین. خلاصه ایشالا که فنش براتون بچرخه اگر دارین...من به شخصه نمی خرم! ترجیح میدم از مارکی بخرم که خودش بزرگ هست به اندازه ی کافی نه اینکه یه مارکی که پاشو میزاره روشونه ی مردم و با ازمون خطا خودشو میکشه بالا. اینجا شده ازمایشگاه برندهای دنیا و جالبه که با تجربه و بزرگ که میشن یادشون میره ازمایشگاهشون رو.
    منبع میخوای ؟؟؟
    مجله اورکلاکر البته تو ایران نمیاد و باید فایل pdf اونو از نت دانلود کنید البته به زبون انگلیسی هستش
    در ضمن من خودم یه غول بی شاخ و دم از asus دارم و انقدی که ایوسو قبول دارم خودمم قبول ندارم و اجازه نمیدم کسی راجبش بد بگه ولی در مورد MSI هم شما باید اینو بدونید که تمام تجهیزات نظامی USA رو خودش میزنه پس لپ تاپ در برابر سیستم های قدرتمندی که باهاش تجهیزات نظامی میسازن چیزی نیست
    در ضمن لپ تاپو که msi نمیسازه
    cpu inetl
    vga nVIDIA
    hard و ram هم شرکت های دیگه
    مهم مچ بودن و درست اسمبل کردن هستش که با توجه به مدل هایی که من دیدن بنظرم خیلی خوب میومد و بعضی هاش از g53 یا n55 ایسوس هم بهتره و سبک تره
    توصیه من اینه دوسته عزیز شما یه سر به سایت
    noteboockcheck.net
    بزنی و اگه شده چند تا از review های اونجا رو هم بخونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منبع میخوای ؟؟؟
    مجله اورکلاکر البته تو ایران نمیاد و باید فایل pdf اونو از نت دانلود کنید البته به زبون انگلیسی هستش
    در ضمن من خودم یه غول بی شاخ و دم از asus دارم و انقدی که ایوسو قبول دارم خودمم قبول ندارم و اجازه نمیدم کسی راجبش بد بگه ولی در مورد MSI هم شما باید اینو بدونید که تمام تجهیزات نظامی USA رو خودش میزنه پس لپ تاپ در برابر سیستم های قدرتمندی که باهاش تجهیزات نظامی میسازن چیزی نیست
    در ضمن لپ تاپو که msi نمیسازه
    cpu inetl
    vga nVIDIA
    hard و ram هم شرکت های دیگه
    مهم مچ بودن و درست اسمبل کردن هستش که با توجه به مدل هایی که من دیدن بنظرم خیلی خوب میومد و بعضی هاش از g53 یا n55 ایسوس هم بهتره و سبک تره
    توصیه من اینه دوسته عزیز شما یه سر به سایت
    noteboockcheck.net
    بزنی و اگه شده چند تا از review های اونجا رو هم بخونی
    داداشه گلم هیچ کدوم از حرفایی که زدی رو من پیدا نکردم.هیجا ننوشته که کامپیوتر های نظامی میزنه برای امریکا ولی به وضوح میدونم که لپ تاپ رسمی ارتش امریکا مارکش پاناسونیک هست .در ضمن در سایت فیوچر مارک هم کارت هارو بر اساس چیپ رده بندی کرده نه مارک سازنده ی برد. حرفی نیست داداشم شما یه نظر داری منم یه نظر دیگه. حالا بیخیال این حرفا بشینیم یه قهوه بخوریم گپ بزنیم ببینیم کدوم خوبه برای من
    1 lenovo edge 420 s 1.700
    2 asus n43sl 1680

8. این کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

داداشه گلم هیچ کدوم از حرفایی که زدی رو من پیدا نکردم.هیجا ننوشته که کامپیوتر های نظامی میزنه برای امریکا ولی به وضوح میدونم که لپ تاپ رسمی ارتش امریکا مارکش پاناسونیک هست .در ضمن در سایت فیوچر مارک هم کارت هارو بر اساس چیپ رده بندی کرده نه مارک سازنده ی برد. حرفی نیست داداشم شما یه نظر داری منم یه نظر دیگه. حالا بیخیال این حرفا بشینیم یه قهوه بخوریم گپ بزنیم ببینیم کدوم خوبه برای من
    1 lenovo edge 420 s 1.700
    2 asus n43sl 1680
    والا دوسته عزیزم asus رو تو سایت خود ایسوس دیدم گرافیکش 540 بود...گرافیک خوبی هست ولی برای بازی و کارای گرافیکی یخورده بگی نگی ریپ میزنه...دیگه خودت بهتر میفهمی چی میگم چون میبینم خودتم واردی
    بنظر من دنبال سری هایی باش که گرافیک 550 یا 555 به بالا دارند
    بنظر من با این پولی که داری میدی برو یه n55 از ایسوس بگیر...لپ تاپ خوبی هست پردازنده قویتری هم داره 2670
    اولی لنوو رو تو سایتش پیدا نکردم اگه پیدا کردی لینکشو بده یه نگاه بندازم
    بازم ممنون دوسته عزیز البته شما میتونید به Y570 لنوو هم فک کنید
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست گلم دیروز چهارشنبه خریدم.سونی گرفتم
    ca36fg
    i7---6630 1 gig---500gig 7200 rpm---dvd rw---4gig ram---1600*900 14 inch
    بچه ها اگر کسی قصد و اجباری برای خرید نداره اصلا الان وقت خرید نیست چون مدل هل همه ی مارک ها تموم شده اینم من شانسی گیر اووردم. الان عجله دارم میام براتون تعریف میکنم فقط تا من بیام لطفا هیشکی از پایتخت نره خرید کنه.دستگاهه من رو زیر 2 میلیون نمیدادن تازه با یه برخورد بد و منت ..رفتم از ایران 1900 برداشتم!! کلی عجایب دیدم میام میگم براتون

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جاي U41 خيلي خاليه يه مدتي
    جديدا خيلي ها دنبال همچين سيستمي هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •