دوست بسیار عزیز به این حرفها نیست من خودم چون لازم دارم توی یه سایت دیگه به حرفهای که چه عرض کنم لکچر دانشگاهی میدن را خوندم...دقیقا برعکس اون تفکر علمی جواب داده..در واقع میخوام بگم اینکه بخوای پیش بینی کنی چی میشه کاملا غلط هست....
بنطر من یه عده کله گنده وجود دارن که نبض اقتصاد هم دست اوناس و خبرگزاری های که شعار میدن میخوان توجیه کنن...
شما کجای دنیا دیدی ارز در یک روز دوبار گرون بشه ...دیروز یورو 2400 بود (ساعت 5 عصر) ساعت 8 عصر شد 2500 تومن
افزایش ارز معمولا 10 تومن اونم ماهیانه هست حالا شما به این تفاوت نگاه کن/
هیچ پرفسوری نمیتونه این مسایل را پیشبینی کنه و همش دست یه عده هست.....همون عده اراده کنن یورو از 2500 تومن میشه 1400 تومن
دلار 2000 تومن(دیروز) میشه 1200 تومن....
اگه به 4 -5 سال پیش برگردین همون عده زمین را بردن بالا در عرض یکروز چنان خورد تو سرش که خیلی ها الان کنج خونه فلجن (سکته کردن)....
مسیل که فرمودین توجیح (اقایان) هست و بس....
2ببخشیدا اینها تفسیر خودتونه...!!!اخه من الان در بخش حصوصی کار میکنم....کارخونه های بزرگ کارشون تعدیل نیرو گذشته و کارخونه های کوچک فقز فکر این هستند که چکهای پاس نشدشونو برگردونن.
مگر منطورتون تولیدات جوراب , غلط گیر و....باشه
فکر نکنم تو این مورد (که من در بطن کارم) اصلا بحثی باشه چون اغلب تولید کننده ها محصولاتشون وابسته به واردات خارجی هست...همش که نمیشه قاچاق وارد کنن!!!
جون گرفتن تولیدات داخلی از اون حرفا بودا...........
.gif)