تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 74 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست بسیار عزیز به این حرفها نیست من خودم چون لازم دارم توی یه سایت دیگه به حرفهای که چه عرض کنم لکچر دانشگاهی میدن را خوندم...دقیقا برعکس اون تفکر علمی جواب داده..در واقع میخوام بگم اینکه بخوای پیش بینی کنی چی میشه کاملا غلط هست....

بنطر من یه عده کله گنده وجود دارن که نبض اقتصاد هم دست اوناس و خبرگزاری های که شعار میدن میخوان توجیه کنن...

شما کجای دنیا دیدی ارز در یک روز دوبار گرون بشه ...دیروز یورو 2400 بود (ساعت 5 عصر) ساعت 8 عصر شد 2500 تومن
    افزایش ارز معمولا 10 تومن اونم ماهیانه هست حالا شما به این تفاوت نگاه کن/

هیچ پرفسوری نمیتونه این مسایل را پیشبینی کنه و همش دست یه عده هست.....همون عده اراده کنن یورو از 2500 تومن میشه 1400 تومن
    دلار 2000 تومن(دیروز) میشه 1200 تومن....

اگه به 4 -5 سال پیش برگردین همون عده زمین را بردن بالا در عرض یکروز چنان خورد تو سرش که خیلی ها الان کنج خونه فلجن (سکته کردن)....

مسیل که فرمودین توجیح (اقایان) هست و بس....

2ببخشیدا اینها تفسیر خودتونه...!!!اخه من الان در بخش حصوصی کار میکنم....کارخونه های بزرگ کارشون تعدیل نیرو گذشته و کارخونه های کوچک فقز فکر این هستند که چکهای پاس نشدشونو برگردونن.

مگر منطورتون تولیدات جوراب , غلط گیر و....باشه
    فکر نکنم تو این مورد (که من در بطن کارم) اصلا بحثی باشه چون اغلب تولید کننده ها محصولاتشون وابسته به واردات خارجی هست...همش که نمیشه قاچاق وارد کنن!!!

جون گرفتن تولیدات داخلی از اون حرفا بودا...........
    1: پيش بيني همواره غلط نيست ، هرچيزي يك سري فرمول و رابطه داره كه اگه مسايل رو درست تحليل كني و درست توي فرمول قرار بدي مي توني دقيق همه چيز رو بدست بياري
    2:حرفهاي من ربطي به خبرگزاري ها و سايت ها نداشت دوست عزيز من منبع حرف هام مطمعنا خبرگزاري فارس نيست
    3:بحث من سر واقعي شدن قيمت ارز بود كه در طولاني مدت براي اين جامعه مفيد هست نه اينكه يه شبه بالا رفتن و پايين اومدنش من يه چيز ديگه ميگم شما يه چيز ديگه مي خوني
    4:اتفاقا كساني هستند كه از روش علمي به خوبي بازار رو پيش بيني ميكنن البته تعدادشان انگشت شمار هست و كارشان كاملا جنبه علمي دارد ايشالا اگه بيشتر تحقيق كنيد به خصوص در زمينه رشته كنترل مي بينيد امكان شبيه سازي هست فقط كار عظيم و علم درست مي خواد
    5: توضيح اقايان به درد اون عده مي خوره كه بي دليل بحث ميكنن و بي دليل حرف گوش ميدن و هيچ دليل و منطقي تو حرفاشون نيست و همه چيز رو بر اساس احساس و توهم و ... قبول ميكنن كه مي تونيد ببينيد تو همين محيط كوچيك مجازي اين عده كيا هستن به هر حال اميدوارم يكم درست تر به حرف ها توجه كنيد
    6: اگه دقت كنيد ورشكستگي كارخونه ها و صنايع و شركتها ربطي به 10 روز اخير نداره و مال قبل اين حرف هاست اقتصاد مملكت ما بيمار هست و يك كار خوب كه مي شه تو اين مملكت انجام داد واقعي شدن قيمت ارز به صورت درست هست كه همون طور كه گفتم در طولاني مدت به درد مملكت ميخوره كه البته مردم ما كه هميشه تا نوك دماغشون رو مي بينن فكر ميكنن گران شدن ارز به ضررشون هست و بد بخت ميشن و ... كه اگه صبر كنن شايد نسل بعد كشوري اباد داشته باشن وما از اين حالت مصرف كنندگي خارج شيم
    7: بحث دقيقا همين هست كه الان همه چيزمون وابسته به واردات هست و با واقعي سازي قيمت دلار اين مساله بهتر ميشه
    8: بازم ميگم بحث ازادسازي قيمت ارز به گران شدن الان ربطي نداره
    9 : يكم مطالعه در مورد اقتصاد چين و هند و تركيه هم انجام بديد خيلي بهتون كمك مي كنه
    10 : كلا مطالعه خوبه به جاي صحبت كردن با راننده تاكسي و بقال
    11:البته معتقدم خلايق هرچه لايق .... شايد اين بحث و اين تغيير به درد ماها نخوره
    موفق باشيد
    Last edited by logos; 22-01-2012 at 11:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

10

خوشحالم یکی واسه بحث(واسه افزایش اطلاع خودم) پیدا شد...
    حرفهاي من ربطي به خبرگزاري ها و سايت ها نداشت دوست عزيز من منبع حرف هام مطمعنا خبرگزاري فارس نيست

من برای بار اول از این منبع استفاده کردم چون هیچ وقت اخبار ایران را نمیخونم الان بعد از شناخت از این خبرگزاری باهاتون بحثی ندارم چون من هم تو این مورد با شما موافقم من منبع خوبی قرار ندادم
    بحث من سر واقعي شدن قيمت ارز بود كه در طولاني مدت براي اين جامعه مفيد هست نه اينكه يه شبه بالا رفتن و پايين اومدنش من يه چيز ديگه ميگم شما يه چيز ديگه مي خوني

اگر شما در طولانی مدت کارفرمایی پیدا کردی که یا سکته نزده یا فرار نکرده حرف شما قبول...دوست من از نظر شخص تو زندگی ادم باید خودشو با حقیق تطبیق بده حتی اگه تلخ باشه ما ایرانیها (اول خودم) با گول زدن خودمون برا اینده خودمون رویا میسازیم....

اتفاقا كساني هستند كه از روش علمي به خوبي بازار رو پيش بيني ميكنن البته تعدادشان انگشت شمار هست و كارشان كاملا جنبه علمي دارد ايشالا اگه بيشتر تحقيق كنيد به خصوص در زمينه رشته كنترل مي بينيد امكان شبيه سازي هست فقط كار عظيم و علم درست مي خواد

بخدا همین چند مدت پیش با اغاز گرونی ارز و طلا پیش بمانی با کی هر چی هست دکترای اقتصاده و بقال و چغال نبوده و حرفاش علمی و اصول داشت....بواسطه دوستم گفتم ازش سوال کنه چی میشه ...گفت اگه من درسشو خوندم ارز ارزون میشه و دیگه از این گرونتر نمیشه دقیقا الان +400 تومن افزایش قیمت داره......اگه تعداد انگشت شمار وجود داره همون افرادی هست که تو پست قبلیم بهشون اشاره کردم که کارهاشون جنبه علمی نداره جنبه باند بازی داره

البته ای کاش همونجوری بود که شما فرمایش کردین منتهی من مثال براتون اوردم زمین و گرونی و....بعدم ارزونی بدلیل وجود عده ای که باند قوی دارن/اگر شما براش فرمولی تهیه کردین من هم وزن خودتون بهتون طلا میدم
    توضيح اقايان به درد اون عده مي خوره كه بي دليل بحث ميكنن

من منظورم شما نیستین خبرگزاری فارسه
    اگه دقت كنيد ورشكستگي كارخونه ها و صنايع و شركتها ربطي به 10 روز اخير نداره و مال قبل اين حرف هاست اقتصاد مملكت ما بيمار هست و يك كار خوب كه مي شه تو اين مملكت انجام داد واقعي شدن قيمت ارز به صورت درست هست كه همون طور كه گفتم در طولاني مدت به درد مملكت ميخوره كه البته مردم ما كه هميشه تا نوك دماغشون رو مي بينن فكر ميكنن گران شدن ارز به ضررشون هست و بد بخت ميشن و ... كه اگه صبر كنن شايد نسل بعد كشوري اباد داشته باشن وما از اين حالت مصرف كنندگي خارج شيم

ببین دوست من بخدا داری خودتون را با این حرفا گول میزنی....یه مثل هست میگه شب دراز و قلندر بیدار

هر زمان خواستی تایم تعیین کن دوباره بیا همینجا ببین چ اتفاق میوفته چون الان بحث سر این موضوع بیخودیه

يكم مطالعه در مورد اقتصاد چين و هند و تركيه هم انجام بديد خيلي بهتون كمك مي

عزیز من اقتصاد هر کشوری بر خودشه نمیدونم امیدوارم ناراحت نشی
    با همین شبیه سازی از اقتصاد کشورهای قدرتمند این بلا سرمون امده چرا !!!!!!!!!!ای بابا بخدا تفکر بالاترین عبادته که خوشبختانه جاهای دیگه داریم که اسمشو گذاشتیم بلاد کفر....
    مثلا
    این یارانه شاید تو کشوری جواب بده که اقتصادش پویا هسست اما اینجا جواب نمیده ....اگر این یارانه برداشته بشه تورم 30 درصدی هم کمتر میشه......

البته معتقدم خلايق هرچه لايق .... شايد اين بحث و اين تغيير به درد ماها نخوره

نمیدونم منظورتون چیه!!!!!!!!اما من با شما دعوا ندارم
    كلا مطالعه خوبه به جاي صحبت كردن با راننده تاكسي و بقال

اگه این حرفو نزده بودی دیگه نا امید میشدم

اگه صبر كنن شايد نسل بعد كشوري اباد داشته باشن وما از اين حالت مصرف كنندگي خارج شيم

هیچ وقت با اگر و مگر جلو نروید وضع موجود بخاطر همین اگر و مگر ها وضعیتش شده این...

این را دوستانه میگم نقد و بچسب و نسیه را ول کنشما به امید اینی که نسل اینده درست بشه

بعنوان شوخی ازتون قبولش میکنم

تمام سرمایه داره از کشور خارج میش اونوقت میگی نسل بعد این حرف... خیلی عذر میخوام مال
    راننده تاكسي و بقال ه

شما بیشتر
    اگر ادامه بحث برای من مفید بود جوابگو هستم وگرنه همونی که شما میگی عین واقعیته و براتون ارزوی موفقیت میکنم

به امید بالندگی ایران با بکار گماردن افرادی که متخصص امور هستند [نه بواسطه ارتباط (پارتی)]

علم قدرت است پس عالم باشید....
    Last edited by hadymk; 22-01-2012 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من علم اقتصاد ندارم ولی چاره اون در حال حاضر دیک فرمول میبینم : نه خودمو گول میزنم نه پز بیخودی میدم
    این فرمول نه تنها برا این نسل بلکه تا 10 نسل دیگه هم جواب میده.....

بهبودی روابط بین الملل تا حد اعلا

4. این کاربر از hadymk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوشحالم یکی واسه بحث(واسه افزایش اطلاع خودم) پیدا شد...

من برای بار اول از این منبع استفاده کردم چون هیچ وقت اخبار ایران را نمیخونم الان بعد از شناخت از این خبرگزاری باهاتون بحثی ندارم چون من هم تو این مورد با شما موافقم من منبع خوبی قرار ندادم

اگر شما در طولانی مدت کارفرمایی پیدا کردی که یا سکته نزده یا فرار نکرده حرف شما قبول...دوست من از نظر شخص تو زندگی ادم باید خودشو با حقیق تطبیق بده حتی اگه تلخ باشه ما ایرانیها (اول خودم) با گول زدن خودمون برا اینده خودمون رویا میسازیم....

بخدا همین چند مدت پیش با اغاز گرونی ارز و طلا پیش بمانی با کی هر چی هست دکترای اقتصاده و بقال و چغال نبوده و حرفاش علمی و اصول داشت....بواسطه دوستم گفتم ازش سوال کنه چی میشه ...گفت اگه من درسشو خوندم ارز ارزون میشه و دیگه از این گرونتر نمیشه دقیقا الان +400 تومن افزایش قیمت داره......اگه تعداد انگشت شمار وجود داره همون افرادی هست که تو پست قبلیم بهشون اشاره کردم که کارهاشون جنبه علمی نداره جنبه باند بازی داره

البته ای کاش همونجوری بود که شما فرمایش کردین منتهی من مثال براتون اوردم زمین و گرونی و....بعدم ارزونی بدلیل وجود عده ای که باند قوی دارن/اگر شما براش فرمولی تهیه کردین من هم وزن خودتون بهتون طلا میدم

من منظورم شما نیستین خبرگزاری فارسه

ببین دوست من بخدا داری خودتون را با این حرفا گول میزنی....یه مثل هست میگه شب دراز و قلندر بیدار

هر زمان خواستی تایم تعیین کن دوباره بیا همینجا ببین چ اتفاق میوفته چون الان بحث سر این موضوع بیخودیه

عزیز من اقتصاد هر کشوری بر خودشه نمیدونم امیدوارم ناراحت نشی
    با همین شبیه سازی از اقتصاد کشورهای قدرتمند این بلا سرمون امده چرا !!!!!!!!!!ای بابا بخدا تفکر بالاترین عبادته که خوشبختانه جاهای دیگه داریم که اسمشو گذاشتیم بلاد کفر....
    مثلا
    این یارانه شاید تو کشوری جواب بده که اقتصادش پویا هسست اما اینجا جواب نمیده ....اگر این یارانه برداشته بشه تورم 30 درصدی هم کمتر میشه......

نمیدونم منظورتون چیه!!!!!!!!اما من با شما دعوا ندارم

اگه این حرفو نزده بودی دیگه نا امید میشدم

هیچ وقت با اگر و مگر جلو نروید وضع موجود بخاطر همین اگر و مگر ها وضعیتش شده این...

این را دوستانه میگم نقد و بچسب و نسیه را ول کنشما به امید اینی که نسل اینده درست بشه

بعنوان شوخی ازتون قبولش میکنم

تمام سرمایه داره از کشور خارج میش اونوقت میگی نسل بعد این حرف... خیلی عذر میخوام مال
    راننده تاكسي و بقال ه

شما بیشتر
    اگر ادامه بحث برای من مفید بود جوابگو هستم وگرنه همونی که شما میگی عین واقعیته و براتون ارزوی موفقیت میکنم

به امید بالندگی ایران با بکار گماردن افرادی که متخصص امور هستند [نه بواسطه ارتباط (پارتی)]

علم قدرت است پس عالم باشید....
    1 : هدف اصلي تاپيك ها بايد بحث منطقي و درست باشه و اينكه كمبود اين بحث ها تو اين فروم هست نشان از ضعف تك تك ماهاست
    2: كلا بايد توجه داشته باشيم صحبت بي دليل و مدرك و اينكه نه اين حرف غلطه و اره منم موافقم و اين چيزا باد هواس اگه حرفي ميزنيم دليل بايد پشتش باشه حالا من يا شما بعضي وقت ها حالشو نداريم بنويسيم دليلشو يه بحث ديگس اما بي دليل نبايد حرف زد
    3 : ببينيد در مورد كارفرما هاي ناراضي : دقت كنيد به چند نكته : الف : اقتصاد يك كشور و رضايت كارفرما فقط به ارز برنمي گرده و خيلي مسايل تو اين موارد دخيل هستند ، ب: تا قبل از اين دلار ارزان (زير قيمت واقعي) تو كشور بوده براي همين هم توليد كننده همواره متضرر ميشده و كارفرماها همواره ناراضي
    3: اقتصاد ما بيمار هست به دلايل مختلف اعم از دزدي و ربا خواري و پارتي بازي و .... ما روي نفت نشستيم و با پول نفت هرچي خواستيم وارد كرديم به جاي اينكه بيايم اقتصادمون و توليدمون رو درست كنيم در حال حاظر چند صنعت بزرگ سود ده توي كشور موجود هست ؟
    4: ببينيد براي درست كردن اقتصاد بايد برنامه ريزي و هدف سازي كرد و تو اين زمينه ادم بايد اقتصاد هاي كشور هاي ديگه رو مطالعه كنه و با كمك اونها كار درست رو انجام بده اينكه بقيه به ما ربطي نداره حرف غير منطقي هست
    5:در مورد متخصص : دوست من كسي كه دكتري داره به اين معني نيست كه حرفه اي هست و مار بلد و اگه دقت كرده باشيد گفتم اين مساله امكان پذير هست (پيش بيني و شبيه سازي) اما تعداد انگشت شماري تو دنيا وجود دارن كه مي تونن درست اين كار رو انجام بدن
    براي طراحي يك سيستم و شبيه سازي اون شما به اين نياز داريد كه هزاران فاكتور ورودي به سيستم رو تعيين و ضريب و روابط اون رو پيدا كنيد و سيستم رو طراحي و توسط ابر رايانه ها اونو تحليل كنيد در اين ورد يك فرد امريكايي(اگه بگرديد اسمشو پيدا ميكنيد من يادم رفته) اين كارو كرده (البته با بودجه چند ميلياردي ) و به كمك 10 سرمايه گذارش و سيستم مالي امريكا و اروا رو با تخمين خوبي (طبق مقالش 99.99 درصد) پيش بيني ميكنه و البته شرطش براي سرمايه گذاراش اين بوده كه ميزان سدي كه از اين پيشبيني هاش به اوونها ميده محدود هست و نمي ذاره از اين شبيه ساز به صورت نا محدود استفاده كنند (شايد به نظرتون فيلم بياد ولي حقيقت هست )
    6:كل بحث شما اينه كه جامعه مشكل داره كاريش نميشه كرد ؟!؟! اگه اين هست كه ما كلا بحثي نداريم اما اگه بحثتون اينه كه براي اصلاح اقتصاد چه كارهايي ميشه كرد اونوقت مي تونيم بحث كنيم كه به نظر من ازادسازي ارزش ارز يكي از قدم هاي اين كار هست (كه البته 20 ساله قرار بوده انجام شه و الان به دست يه عده دلال و ....داره رخ ميده)

دركل اگه فقط به فكر الان هستيد و به فكر خودتون بهترين كار دزدي هست كه جيبتون رو پر ميكنه اما اگه به فكر اينده و شايد نسل هاي بعدي (مثل تركيه ) اونوقت هست كه ميشه در اين زمينه صحبت كرد

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سکه یک میلیون تومان
    چی میخواد به سرمون بیاد؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هیچ فرمولی نمی خواد.به نظر من ربطی به روابط خارجی هم نداره رابطمون بدتر از این هم بوده
    بالاخره باید یه جوری مشکل کسری بودجه حل بشه!!!
    چه جایی بهتر از بازار ارز و سکه که بشه با اون بودجه سال بعد رو تضمین کرد!!!!
    اشتباه می گم بگید اشتباهه
    فقط دودش میره تو چشم مصرف کننده مستضعف

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    قیمت روز سکه همین امروز 1.050.000تومنه!

9. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قضیه قضیه هفت هشت سال پیشه که اومدن سیم کارتهای قیمت پایین رو پیش فروش کردن با قیمت بالا و ملت هم حول شدن و اومدن 10 تا 10 تا خریدن.دولت هم کلی سود کرد.اولاً نقدینگی خراب نشد تو سر مسکن و دوماً کلی سود داد دست دولت و بعد دو سال هم که سیم کارت تحویل شد حالا باید میگشتی دنبال مشتری تا با چهارصد تومن بخره ازت!!!
    الآن هم همون قضیه کسی نمیره سراغ بورس-قانونی ترین راه برای این که نقدینگی از جامعه جمع بشه و نره طرف مسکن اینه.
    نظر من بود شاید اشتباه باشه
    Last edited by Ezel; 23-01-2012 at 20:22. دليل: حذف جمله آخر

11. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بزرگترین دلیل گرون شدن ارز و سکه چیه؟ تحریمهای غرب؟

من زیاد اطلاعات ندارم...مثلا م یخوام بدونم امروز چه اتفاقی افتاده که دلار رسیده به 2 تومن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

رسیدن دلار به قیمت 2000 تومان و صبر کنین.......... ببخشید اصلاح میکنم الان شد 2060 تومان رو به نمامی ملت شریف ایران تبریک و تهنیت میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •