تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 95 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 942

نام تاپيک: Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنا امسال 4 هسته اي هم ميده به بازار . فقط ميخوام بدونم تكليف سوني اريكسون چي ميشه ؟؟؟ همچنان گوشي توليد ميكنه تحت اين اسم ؟؟؟؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

تو عکسهای صفحه ی قبل چرا اسم همشون sony ericsson ه؟
    تازه من یه چیزایی شنیدم که sony تا آخر سال 2012 نمیخواد از برند SONY تو گوشیهاش استفاده کنه و از sony ericsson استفاده میکنه
    الان عکسهای صفحه ی قبل همشون sony ericsson هستند.
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن انگار دعواشون شده تو فیلمایی که من دیدم ریویو کننده همش انگشتشو میذاره رو مارک sony ericsson......

به احتمال زیاد با اسم سونی میاد بیرون...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمونه های پروتوتایپش هر کدوم یک شکل هستن یه سری سونی و یه سری سونی اریکسون... ولی احتمال 99% با همون اسم Sony وارد بازار میشه...
    و زمان ورود به بازارش هم ماه مارچ هست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن انگار دعواشون شده تو فیلمایی که من دیدم ریویو کننده همش انگشتشو میذاره رو مارک sony ericsson......

به احتمال زیاد با اسم سونی میاد بیرون...
    نسخه های prototype این گوشی ها زمان تولیدشون فرق می کنه..واسه همین هست که برند ها متفاوت هست..
    ولی در یکی از ویدئو ها که با یکی از اعضای تیم Xperia سونی صحبت می کردند ، گفتش که هر دو گوشی با برند SONY وارد بازار میشند....

در ضمن من در ویدئو هایی که دیدم ، گوشی هایی که برند سونی داشتند اصلا لگ نداشتند و بیشتر به نسخه نهایی شبیه بودند...

اینم تاییدش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dave3232; 11-01-2012 at 14:30.

5. 2 کاربر از dave3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه این حرف را قبول ندارم ، چون High-end بودن یک کلمه عمومی هست که از یک سطحی بالاتر به گوشی ها گفته میشه که جدیدا دیگه ازش استفاده نمیشه...
    الان دیگه از Superphone استفاده می کنند..
    حق با شماست... از یک سطحی بالاتر گفته میشه ، اما اون سطح ، سطحیه که فقط چند مدل تاپ بازار شایستش باشن... یعنی نه اینکه تمام گوشی های قوی رو بگیم های اند ، قوی ترین ها رو میگیم های اند...
    در زمینه سوپر فون هم که کلا من فقط خوندمش و اصلا به فلسفش و اینا کاری ندارم و خلاصه اینا دیگه : )) ولی اینجور که شما گفتین و من فکر میکنم ، های اند اسمارت فون ها میشه سوپر فون ، درسته؟؟؟
    منظور من این هست که اگه قرار باشه ، با تولیدات شرکت ها گوشی عوض کنیم...دیگه باید زندگی را ول کنیم...
    من هم دقیقا موافقم با حرف شما... الان سرعت بالا رفتن تکنولوژی تلفن های همراه خیلی بالا رفته و دیگه اگه بخوایم همیشه آپدیت باشیم ، تنها راهش جوراب + یه کامیونی چیزی + یه بانک با امنیت پایینه : ))
    من هم اصلا نمیگم که این گوشی ضعیفه یا گوشی خوبی نیست یا ... ، فقط میگم توی 2012 ، نقش یک سوپرفون یا یک گوشی High-End رو ایفا نمیکنه و میدرنج حساب میشه... یعنی میشه مثل آرک اس توی 2011... آرک اس هم توی 2011 گوشی قوی محسوب میشد اما توی قوی ترین ها نبود...
    یعنی گوگل میاد گوشی mid-range را مرجع می کنه؟
    توی 2011 هم مرجع Nexus S بود که توی مید رنج حساب میشد... این تقریبا به خاطر زمان بندی معرفی گوشی های گوگله یه جورایی (هر چند مدت زیادی نیست که از بازار اسمارت فون ها اطلاعات مختصری دارم و اصلا راجع به نکسس اس اطلاعی ندارم... اما چیزی که میتونم بگم اینه که های اند های 2011 رو که یکیشون رو بخوایم S2 در نظر بگیریم ، اوایل سال معرفی شد اما GNex اواخر سال )...

طبق اخرین اطلاعاتی که دارم Adreno واسه ATI بوده و کوالکوم خودش خواسته از این استفاده کنه...
    این نکته رو نمیدونستم ممنون منظور من اصلا این نبود که Adreno ضعف داره... کلی گفتم
    ممنون از جواباتون

7. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان شما بین ION و S طراحی کدام را میپسندید؟

از اونجایی که از 300ppi به بالا چشم ما دیگه نمی تونه از فاصله مناسبی pixel ها را تشخیص بده ، پس دیگه تو این دو مدل دیگه خیلی دقت صفحه نمایش متفاوت نیست...

به شخصه کارت حافظه و صفحه نمایش بزرگتر را ترجیح میدم....

ولی نظر شما در مورد طراحی این دو گوشی چیه؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یه چیزی که توی معرفی این گشی ها گم شد رو هم ببینید.
    خیلی باحاله.
    این 4 تا رو توی جاهای مختلف میگذارید و با استفاده از NFC وقتی گوشی رو بهشون نزدیک کنید یه پروفایل برای گوشی تعریف میشه.

مثلا سوار ماشین میشید و گوشی رو نزدیک به تگ آبی رنگ میکنید.به صورت اتوماتیک تنظیمات گوشی به این شکل تعریف میشه.

GPS:on
    bluetooth:on
    Launch google navigation

ایده باحای داره

یه ویدئو از پروموشنش ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamed1297; 11-01-2012 at 15:08.

10. 11 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

12. 6 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خوب گرفته حسن!

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مشکل اینجاست که الان خوب میگیره باید دید وقتی گوشی وارد بازار میشه همین جوری میگیره یا نه زمانی که با اریکسون بود بعد از عرضه کیفیتی نداشت امیدوارم که سونی اینجوری نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •