تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 101

نام تاپيک: ××× دانلود رايگان روزنامه ها !!! ×××

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام

مي خوام يه چيزيرو بگم شايد بعضيا ندونن اونم اينه : براي مثال ويژه نامه ي كليك ضميمه ي يكشنبه هاي روزنامه جام جم است ولي شما تا شنبه ي بعد مي تونيد اونو دانلود كنيد . كليك براي كساني كه به كامپيوتر علاقه دارند خيلي خوبه پيشنهاد مي كنم بگيرينش

راستي اگه پيشنهادي هم بديد بد نيست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

باتشكر از برنامه جالبتان -مشكلي كه من داشتم --از اداره با پسورد وصل مي شوم و هر بار با درخواست يك صفحه مجدد پسورد مي خواهد
    ضمناً اگر لطف كنيد و بگوييد كه برنامه Winxpfarsi را چگونه نوشتيد سپاسگزار مي شوم تا ما هم مقالاتمان را با آن بنويسيم با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام انصافا كار خوبيست . من هم به سهم خودم باز تشكر مي كنم( قبلا هم كردم) فقط رو كامييوتر من دكمه هاي عملياتي برنامه ها فارسي نيست فونت هاي ناخواناي ميخي ست. احتمالا مشكل از طرف من بايد باشد. فكر مي كنيد دليل آن چيست؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام

مشكلي كه من داشتم --از اداره با پسورد وصل مي شوم و هر بار با درخواست يك صفحه مجدد پسورد مي خواهد
    ببخشيد ولي من نفهميدم چه چيزي پسورد ميخواد . ميشه بيشتر توضيح بديد؟

ضمناً اگر لطف كنيد و بگوييد كه برنامه Winxpfarsi را چگونه نوشتيد سپاسگزار مي شوم تا ما هم مقالاتمان را با آن بنويسيم با تشكر
    نه ! اشتباه نكنيد اين راهنمارو من ننوشتم . من فقط اينو قرار دادم كه كساني كه در نمايش برنامه هاي فارسي مشكل دارند بتونن اين مشكلو حل كنن . ولي فكر نمي كنم چيزه پيچيده اي باشه . شما تو انجمن درخواست نرم افزار مطرح كن دوستان اونجا كمك مي كنند.

ممنون از شما

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام

سلام انصافا كار خوبيست . من هم به سهم خودم باز تشكر مي كنم( قبلا هم كردم) فقط رو كامييوتر من دكمه هاي عملياتي برنامه ها فارسي نيست فونت هاي ناخواناي ميخي ست. احتمالا مشكل از طرف من بايد باشد. فكر مي كنيد دليل آن چيست؟
    ممنون از شما

درباره ي مشكل شما بعضي دوستان ديگر هم گفته بودند و من هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيح دادم ولي اگه با اين مشكل داشتيد اين آموزش تصويريشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اقا خیلی عالی بود من همه قسمتهارو گرفتم واقعا خسته نباشید این کار شما جای تقدیر داره
    امدوارم که با پشتکار بیشتر بتونید هم این برنامه رو تکمیل تر کنید هم برنامه های کاربردی جدیدتری براتی ما بنویسید وبزارید
    بازم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

فقط یه راهنمایی برای کلیک جام جم باید چه عددی برای صفحه وارد کنیم

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام ...

اقا خیلی عالی بود من همه قسمتهارو گرفتم واقعا خسته نباشید این کار شما جای تقدیر داره
    امدوارم که با پشتکار بیشتر بتونید هم این برنامه رو تکمیل تر کنید هم برنامه های کاربردی جدیدتری براتی ما بنویسید وبزارید
    بازم مرسی
    ممنون از شما كه به من روحيه ميديد . نظر لطفتونه

فقط یه راهنمایی برای کلیک جام جم باید چه عددی برای صفحه وارد کنیم
    هر صفحه اي كه مد نظرتونه ميتونيد دانلود كنيد . كليك كلاُ 16 صفحه دارد و هر صفحه اي رو خواستيد انتخاب و دانلود كنيد . اگر مشكلي در نحوه ي دانلود داشتيد صفحه ي دوم "راهنماي استفاده" در داخل برنامه را بخونيد . اگر رفع نشد من اينجا در خدمتم ...

داره خودمونی میشه hustler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In Hate

پيش فرض

سلام
    واقعا" عالي بود هم برنامه هم پاسخگويي به سوالها.
    موفق باشيد

.p.s: آگر از روزنامه ها يا مجلات خارجي در ورژن بعدي استقاده كنيد بسيار بسيار عالي خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سعيد جان دست و دلت بر مدار شادي و توفيق. مشكل فارسي شدن من حل شد. حالا با اطمينان مي گم برنامه بسيار جامع و قابل استفاده ايست. سادگي و ظاهر زيباي آن نيز دلرباست. منتظر كارهاي ديگر شما و روزآمدي اين برنامه هم هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •