آقا کسی نمیدونه چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
آقا کسی نمیدونه چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
آقا خودم درستش کردم .
زنگ زدم سام سرویس بهش میگم TYPE باMODEL رو بگو میگه نمیگم باید بیام اونجا ببینم چیشده . میگفت احتمالا برد منو سوخته که هزینش بالایه 100.000 تومنه !تلویزیونو 10 روزه گرفتم .منم زدم به سیمه آخر گفتم یا درستش میکنم خودم یا میسوزه به جهنم ! که درست شد! بیشرفا دزدن .زنگ زدم ری......م بهشون ! 1000 بار عذر خواهی کرد رییس شرکت سام سرویس !! چقد ما ایرانیه بد بختیم آخه . چقد دزدی ؟؟؟؟![]()
نه بابا نسوخته علامت سوختگی برد اینه که تا روشن میشه بلافاصله خاموش میشه. اینا یه دفترچه رفع عیب دارن که توش Type و Front Color رو نوشته که اصل کارم همیناست.
سلام.سال نو مبارک
من یک 46D7770 سامسونگ دارم.ورژنش 1015 هست برای ارتقا هم میگه 1016 موجوده.ولی اینجا خوندم 1017 هم وجود داره چطوریه؟
کسی فایلشو داره دانلود کنیم از طریق USB ارتقا بدیم؟
یکی هم اینکه USB ترنسند 8 گیگ رو میخونه اما رکورد نمیکنه.ممکنه با ارتقا درست بشه؟
3-وقتی نرم افزار ALLSHARE رو از روی رایانه اجرا میکنم پوشه های قبلی رو که انتخاب کردم روی تلویزیون ندارم ولی میخوام انتخابشون کنم میگه این پوشه موجوده .چه کنم؟مجبور میشم پوشه ای رو که تا حالا انتخاب نکردم رو بزنم تا نشون بده.
ممنون از دوستانی که جواب میدن.
دوستان گفتم آموزش هست ولی اون چیزی که نمی دونید دست نزنید که چیزی جز درد سر ندارد با آموزشی که هست مشکل ظبط حل شده چون این سرویس برای ایران مسدود است
دوستان آپ جدید سری 6960 آمده که مشکل نگاه کردن روی سرور فیلم 3Dرا حل کرده
ممنون از اطلاع رسانی تون. من چند روز پیش آپ کردم ولی هرچی دقت کردم دیدم چیزی عوض نشده. شما از کجا فهمیدی چه تغییری تو آپدیت جدید ایجاد شده؟
نه !!
لطفا روش ورود به منوی مخفی را اموزش دهید متشکرم![]()
دوستان در موقع آپ کردن نرم افزار توضیحات آپ در سایت سامسونگ هست
siba77
نه !!
لطفا روش ورود به منوی مخفی را اموزش دهید متشکرم
دوست عزیز در صفحات پایین آموزش هست
سلام دوستان
من 6940 دارم . امروز میخواستم باهاش از تلویزیون فیلم ضبط کنم فلش را فرمت کرد ولی میزنه تست دستگاه و بعد مینویسه این دستگاه مناسب نیست یا تایید نشد
چکار کنم ؟ با 4 تا فلش هم تست کردم . فرمت کامل میشه ولی وقتی میره مرحله تست میگه تایید نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)