تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی شوتر 2011 ؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield 3

21 15.44%
  • Call of Duty: Modern Warfare 3

56 41.18%
  • Crysis 2

13 9.56%
  • Dead Space 2

5 3.68%
  • Gears of War 3

29 21.32%
  • Killzone 3

12 8.82%
صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 89

نام تاپيک: Best of 2011: Genre Awards - Best Shooter Game

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آقا الان دارم می ترکم که نمی تونم چیزی بگم چون هیچکدوم رو بازی نکردم

اصلا کی گفته یه ناظر انجمن گیم باید در حال حاضر گیمر باشه؟

اینا دلداری بود : دی

خلاصه بگذیریم

ولی گیرز رو یکم بازی کردم و همچنین مدرن رو و البته بتل فیلد که در حد یه آشنایی با بازی بود

همشون خوب بودن یعنی با اینقدری که بازی کردم نمیشه نظر خاصی داد که کدوم بهتره اما گیرز یه حس خوبی داشت.
    +
    اینکه بعضیا میگن کال فلان و فلانه من اصلا قبول ندارم
    به نظرم WAW اصلا قابل قبول نبود و نقطه تاریک سری محسوب میشه اما بقیشون تونستن تجربه یه شوتر مدرن رو بهمون بدن که هیچ وقت تجربه نکرده بودیم

کلا Treyarch بره همون مرد عنکبوتی بسازه هم برا خودش بهتره هم برای سری CoD : دی

2. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من برعکس!
    خداییش black ops ایی ک Treyarch ساخت ،خیلی خوب بود (همینطور world at war)..
    داستانش ک موهای آدمو سیخ سیخ میکرد ! از نظر گرافیکو گیم پلی و صداگزاری سخت میشد ازش ایراد گرفت ...
    بزارید سریه جدیده cod بیاد ،ببینید Treyarch چیکا میکنه!

4. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

والا خیلی جالبه یه سری حرفا از اکانت محمد تی زده میشه کلی بازتاب بد و منظور بد برداشت میشه و همه مخالفت میکنن اون وقت همون حرفا رو بعضیا میان میزنن همه موافقن !
    من از همون اول گفتم الانشم میگم همه حق رای دادن ندارن . به تریپ بعضیا برخورد یکی اومد گفت یعنی تو از همه بیشتر میدونی؟یکی گفت تو گیمر حرفه ای هستی مثلا یکی گفت ....

آقا جان چه ربطی داره؟طرف از بین این 5 6 تا بازی یکیشو بازی کرده خوشش اومده بعد اومده اینجا رای داده بهش. خوب این رای بر چه اساسیه؟یه همچین آدمی حق رای دادن داره؟
    به نظر من همینجوری گند زده میشه به نظر سنجیای فروم های ایرانی . فراوانی هر کنسول = رای بیشتر بازیه کنسول . توی ایرانم که ماشاالله مهندس کامپیوتر تو شرکت میشینه کال آف میزنه خوب معلومه دیگه فراوانیه کامپیوتر میره بالا همه به کال آف رای میدن!غیر از اینه مگه؟اون وقت اینجا حق کیل زون و گیرز باید ضایع شه

طرف خودش به وضوح میاد میگه آقا من فلان بازیا رو بازی نکردم!خوب چرا رای میدی قربونت برم؟آیه نازل شده؟تویی که نمیدونی کیل زول چیه و بازی نکردی نمیدونی گیرز چیه چطور تشخیص دادی کال آف ازشون بهتره؟این مثلا شد نظر سنجی و مقایسه؟خوب برادر من بیا اینجا صد صفحه بنویس مدرن وار فار ولی تو نظر سنجی رای نده بگو چون بقیه بازیا رو بازی نکردم نمیتونم رای بدم . تو عمرت 2 تا بازی شوتر رفتی هر جا میبینی نظر سنجیه میری تیک میزنی!بابا اون بقیه بازیا پیام بازرگانی که نیست . بازی کردی؟میدونی چیه اصلا؟خوب اگه نمیدونی چرا میای رای میدی؟

الان باز 2 3 تا از اون با فرهنگاش میان میگن یعنی تو از همه بهتر میدونی؟نه آقا ولی تک تک این بازیا رو بازی کردم طبق سلیقم میگم اول کیل زون بعد گیرز بعد کال آف بعد .... این سلیقمه حالا برا اینکه واقعیتم بفهمم میرم میانگین امتیازات و نقدا رو میبینم ببینم سلیقم در چه حد با واقعیت تناسب داره!

ولی آخه این نظر سنجیه چیه بابا هر وقت میام میبینم اعصابم خورد میشه. اگه هر کدوم از این 44 تایی که به کال آف رای دادن تک تک این شوترارو بازی کرده بودن والا عین خیالمم نبود میگفتم خوب سلیقه بچه هاس دیگه زوری که نیست اما دو سومشون خودشون اومدن گفتن کنسول ندارن!

تا صد سال دیگه هم زنده باشم میگم نصف اینایی که رای دادن حق نداشتن رای بدن به این دلایل که گفتم حالا هر چی میخواید بگید صهیونیست و شورشگر و نژاد پرست و دیکتاتور و اسرائیلی و حکومت خودکامه و ... هر چی خواستید بچسبونید بهمون
    Last edited by MohammadT15; 11-01-2012 at 00:51.

6. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

به شدت با حرفایه MohammadT15‏ مخالفم!(نه بابا شوخی کردم،موافقم: دی)
    من خودم از بین این 6تا بازی فقط 3تاشون رو بازی کردم ولی باز اومدم به کال آف رای دادم، الان که پست شما رو خوندم فهمیدم واقعا کار اشتباهی کردم، ولی قبول کنید هیچ وقت نمیشه اون نظرسنجی ای که مدنظر شماست رو اجرا کرد چون بالاخره این وسط رای های ناجوانمردانه هم خواه ناخواه رد میشه...
    ولی خداییش بین اون 3تا بازی که من کردم بهترینشون کال آف بود(اسم دو بازی دیگه رو به خاطر جلوگیری از درگیری نمیگم!)
    به هر حال الان که دیگه کار از کار گذشته و طبق این نظرسنجی کال آف به عنوان برترین شوتر سال 2011 انتخاب شد(آدم میترسه نگه که شوخیه!: دی)

8. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

فحش بدین ، دعوا کنین ، 44 نفرو آدم حساب نکنید ، فروش تاریخی رو نادیده بگیرین ، شماره های قبلیش رو بخواین بزنین تو سرش ! ، کلی جوایز مختلف رو بازم نادید بگیرین و کلی بهونه های دیگه ... بازم پرچم MW3 بالاست !

بابا چی میشه یه بار قبول کنید و به نظر اکثریت احترام بزارید و کوتاه بیاین به جای اینکه کلی صغری و کبری بچینید ؟؟

مگه پرسپولیس 3 تا خورد ما به استقلالیها تبریک نگفتیم ؟؟

نکته ای که هست اینه که طرفدارهای COD و MW زیاد اهل سر و صدا کردن نیستن ... مثلا تو همچین تایپیکی میان رای رو میدن و دیگه کلی داستان سر هم نمیکنن ... به خاطر همین بقیه دوستان میان کلی بد و بیراه بهشون میگن و ...
    Last edited by Abolfazl3007; 11-01-2012 at 11:59.

10. 5 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

والا خیلی جالبه یه سری حرفا از اکانت محمد تی زده میشه کلی بازتاب بد و منظور بد برداشت میشه و همه مخالفت میکنن اون وقت همون حرفا رو بعضیا میان میزنن همه موافقن !
    من از همون اول گفتم الانشم میگم همه حق رای دادن ندارن . به تریپ بعضیا برخورد یکی اومد گفت یعنی تو از همه بیشتر میدونی؟یکی گفت تو گیمر حرفه ای هستی مثلا یکی گفت ....

آقا جان چه ربطی داره؟طرف از بین این 5 6 تا بازی یکیشو بازی کرده خوشش اومده بعد اومده اینجا رای داده بهش. خوب این رای بر چه اساسیه؟یه همچین آدمی حق رای دادن داره؟
    به نظر من همینجوری گند زده میشه به نظر سنجیای فروم های ایرانی . فراوانی هر کنسول = رای بیشتر بازیه کنسول . توی ایرانم که ماشاالله مهندس کامپیوتر تو شرکت میشینه کال آف میزنه خوب معلومه دیگه فراوانیه کامپیوتر میره بالا همه به کال آف رای میدن!غیر از اینه مگه؟اون وقت اینجا حق کیل زون و گیرز باید ضایع شه

طرف خودش به وضوح میاد میگه آقا من فلان بازیا رو بازی نکردم!خوب چرا رای میدی قربونت برم؟آیه نازل شده؟تویی که نمیدونی کیل زول چیه و بازی نکردی نمیدونی گیرز چیه چطور تشخیص دادی کال آف ازشون بهتره؟این مثلا شد نظر سنجی و مقایسه؟خوب برادر من بیا اینجا صد صفحه بنویس مدرن وار فار ولی تو نظر سنجی رای نده بگو چون بقیه بازیا رو بازی نکردم نمیتونم رای بدم . تو عمرت 2 تا بازی شوتر رفتی هر جا میبینی نظر سنجیه میری تیک میزنی!بابا اون بقیه بازیا پیام بازرگانی که نیست . بازی کردی؟میدونی چیه اصلا؟خوب اگه نمیدونی چرا میای رای میدی؟

الان باز 2 3 تا از اون با فرهنگاش میان میگن یعنی تو از همه بهتر میدونی؟نه آقا ولی تک تک این بازیا رو بازی کردم طبق سلیقم میگم اول کیل زون بعد گیرز بعد کال آف بعد .... این سلیقمه حالا برا اینکه واقعیتم بفهمم میرم میانگین امتیازات و نقدا رو میبینم ببینم سلیقم در چه حد با واقعیت تناسب داره!

ولی آخه این نظر سنجیه چیه بابا هر وقت میام میبینم اعصابم خورد میشه. اگه هر کدوم از این 44 تایی که به کال آف رای دادن تک تک این شوترارو بازی کرده بودن والا عین خیالمم نبود میگفتم خوب سلیقه بچه هاس دیگه زوری که نیست اما دو سومشون خودشون اومدن گفتن کنسول ندارن!

تا صد سال دیگه هم زنده باشم میگم نصف اینایی که رای دادن حق نداشتن رای بدن به این دلایل که گفتم حالا هر چی میخواید بگید صهیونیست و شورشگر و نژاد پرست و دیکتاتور و اسرائیلی و حکومت خودکامه و ... هر چی خواستید بچسبونید بهمون
    عزیزم اعصابتو خرد میکنه نیا تو تاپیک!دعوتت نکردیم که!کسیم نگفته توروخدا بیا وضع اینجا رو درست کن!
    هر کسی حق یک بار رای دادنو داره!دلیل نمیشه چون شما فن PS3 و فن KZ3 هستی هرکی به چیزای دیگه رای داده رو محکوم کنی که آخه!ok پس یعنی کسایی(مثل من) که کنسول ندارن(فقط یه PSP دارم) حق رای ندارن؟!حالا باز خوبه من و رفقا با هم بازی میکنیم خونه هم!(من PCم سیستمش خوبه بقیه PS3 یا Xbox دارن.منم به غیر از KZ3 بقیه رو بازی نکردم و اگه کنسول داشتم اونم بازی میکردم ول کنسول ندارم.حالا یعنی رای ندم؟!من MW3 بهم بیشتر چسبید چون داستانش خوب بود و از داستانش لذت کامل بردم!چرا که 2 نسخه قبلشو هر کدومو چند بار رو هر درجه سختی که بگی تموم کردم و برا همین خیلی بهم حال داد ادامه داستانشو اینقدر خوب ساخته بودن!آره گرافیکش در حد خیلیای دیگه نبود ولی همه چی برای من گرافیک نیست!گرافیکشم افتضاح نبوده!گیم پلیشم خیلی بهم چسبید سینماتیک ها و ... .)(هیچ کدومه اینا که گفتیم دلیل نمیشه مثل بچه ها با چنداکانت رای بدی!)
    Last edited by Arrowtic; 11-01-2012 at 12:35.

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

MohammadT15 حرفاتو تا حدودی تاید میکنم ! ولی این که میگی همه حق رای دادن ندارن را باهات مخالفم!

اصلا این نظر سنجیا باید جور دیگه ای طراحی میشد که حالا بحث به اینجا کشیده نشه باید بهترین بازی ها در هر ژانر یک تاپیک جداگانه برای هر پلتفرم داشته باشه که مثلا کسایی که PS3 دارن یا Xbox360 دارن توی تاپیک خود پلتفرم به بازی ها رای بدن و نظرشونو بگن اگه اینجوری بود بحث به اینجا کشیده نمیشد.

من نمیدونم چی به شماها میرسه اگه از یه بازی بد بگن یا خوب ؟! پولش تو جیبتون میره؟ یا اطلاعاتتون میره بالا ؟! بس کنید تو را خدا انجمن بازی را به گند کشیدید! کاش اون روزا بر میگشت میفهمیدید بحث کردن سر بازی ها یعنی چی ! کاش اون روزا که کاربرا نقد های موشکافانه از بازی ها میذاشتن شماها بودین و میدیدید! که الان خجالت بکشید از این بحث های مسخرتون! ناراحت نشید ولی بعضیاتون فکر میکنید خیلی بارتونه! یه کم واقع بین باشید. همش میخواین هم دیگرو توجیه کنید اگه همین جور پیش بره همین چندتا کاربر فعالی هم که انجمن بازی داره میرن و تاریخ دوباره تکرار میشه!

در هر صورت موفق باشید
    Last edited by E Z I O; 11-01-2012 at 13:21.

14. 6 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بسه دیگه....دوستان مبحث رو تموم کنید نمی خوام بعد پست من پستی در بابا حاشیه رویداده شده ببینم.
    همه قابل احتراما و همه ارا قابل احترام تر پس ادامه ندید ....
    از همین ثانیه موضوع تموم هستش

16. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

غیر از Gears of War 3 بقیه رو بازی کردم ولی از killzone بیشتر لذت بردم البته چون فقط killzone رو تو شرکت co-op بازی میکنیم ( ) طبیعتا بیشتر لذت داره و به همین دلیل COD رو انتخاب نکردم چون CoD بهتر بود شایدم نبود نمیدونم اصلا من رایم رو پس میگیرم

18. 3 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

MohammadT15 حرفاتو تا حدودی تاید میکنم ! ولی این که میگی همه حق رای دادن ندارن را باهات مخالفم!

اصلا این نظر سنجیا باید جور دیگه ای طراحی میشد که حالا بحث به اینجا کشیده نشه باید بهترین بازی ها در هر ژانر یک تاپیک جداگانه برای هر پلتفرم داشته باشه که مثلا کسایی که PS3 دارن یا Xbox360 دارن توی تاپیک خود پلتفرم به بازی ها رای بدن و نظرشونو بگن اگه اینجوری بود بحث به اینجا کشیده نمیشد.

من نمیدونم چی به شماها میرسه اگه از یه بازی بد بگن یا خوب ؟! پولش تو جیبتون میره؟ یا اطلاعاتتون میره بالا ؟! بس کنید تو را خدا انجمن بازی را به گند کشیدید! کاش اون روزا بر میگشت میفهمیدید بحث کردن سر بازی ها یعنی چی ! کاش اون روزا که کاربرا نقد های موشکافانه از بازی ها میذاشتن شماها بودین و میدیدید! که الان خجالت بکشید از این بحث های مسخرتون! ناراحت نشید ولی بعضیاتون فکر میکنید خیلی بارتونه! یه کم واقع بین باشید. همش میخواین هم دیگرو توجیه کنید اگه همین جور پیش بره همین چندتا کاربر فعالی هم که انجمن بازی داره میرن و تاریخ دوباره تکرار میشه!

در هر صورت موفق باشید
    این که عالیه ولی محمد می دونی که نخود هر آش زیاد داریم... توی تاپیک همون PS3 هم یه سری می اومدن رای می دادن که اصلا کنسول ندارن! مشکل اینجاس بعضیا واقعا از شیزوفرنی رنج می برن و به این نتیجه رسیدن برای درمان بهتره نظرسنجی ها رو هدف قرار بدن و توی فروم ترولینگ کنن و با این شیوه تخلیه کنن خودشون رو
    من صحبت های ایجاد شده بین حسین و وحید رو دیدم پست قبلیت رو هم که... به هر حال همه اینا از ترولینگ یک یا دونفر بیکار نشات می گیره و باعث درگیری بین افرادی میشه که فکرش رو هم نمی کنی
    مطمئن باش وقتی یه درگیری بین ناظر و مدیر سابق پیش میاد باعث و بانیش یک نفر ترول هست که دوست داره بین دو نفر دیگه رو بهم بزنه.
    کاری جز تاسف خوردن به این حالت نا هنجار به ذهنم نمی رسه...

به عشق گیم باشید نه به عشق چیزهایی که می دونید نفعی بهتون نخواهد داشت این نظر سنجی ها فقط می مونه اینجا بین خودمون نه توی مجله کثیر الانتشار می خوان چاپ کنن نه قراره بهترین بازی این نظر سنجی goty سال 2011 بشه سال 2011 تموم شد و رفت goty هم انتخاب شد هدف یه ایجاد تفنن و ایجاد فضای نظرسنجی آزاد بود که اگه هومان می دونست قراره این بلوا به پا بشه از اول بیخیالش می شد.

موفق باشید دوستان
    Last edited by Spaniuly; 11-01-2012 at 15:51.

20. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •